Sziasztok!
De örülök, hogy írtatok
! Remélem mindenki kedvet kap mostmár!!!
Melinda! Nagyon szép kisfiú Benji, sőt inkább már nagyfiú, de tényleg nagyon helyes! Nem akarok politizálni, de úgy látszik már az oviban az a lényeg, hogy a gyerek olyan legyen mint a többi, ne legyen okos, értelmes, csak mint egy gép csinálja amit mondanak
! (ezt várják a magyar emberektől
)
A helyedben biztos keresnék másik ovit, Benjinek nagyon elkeserítő lehet azt érezni, hogy nem szeretik!
Bence miatt nem irigyellek, de az iskolától nem volt szép dolog! Persze, hibás Bence, de mit tudnátok még tenni?
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége!
Egyébként nekem meg a jegyzőhöz kell majd mennem, mert Alex megevett egy fél tábla csokit a tesco-ban, ezalatt a barátnője és az unokatestvére pisztáciát rágcsáltak a "kimérősből". Úgyhogy mehettem is érte a biztonsági szolgálathoz, azt hittem meg üt a guta
! És a legszomorúbb, hogy még Alex sem tudja, hogy jutott eszébe (mert azért kivenni pár szem pisztáciát, vagy felbontani egy tábla csokit, ugye nem ugyanaz...), volt nála pénz, vehetett volna magának. Persze mind a három gyereket feljelentették.
(nem, nem a 6 tagú roma családot, akik kikérnek a pultnál 40 dkg téliszalámit és megeszik zsemlével- ezt a saját szememmel láttam) Lényeg, hogy nagyon mérges voltam, mert ilyet soha nem láthatott tőlünk, sőt ismeri az elveinket ezzel ,ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
Nem tudom mire számíthatunk, mert szabálysértésért jelentették fel, május 6-n kell mennem tanúkénti meghallgatásra
Fanny! De jó lehet a nyugodt anyák életét élni
! Hannáról várjuk a képeket!
Általában Emesének varrok, szoknyákat, kertész nadrágot, farmert, bársony nadrágot, de már magamnak is varrtam egy farmert. Most kedvet kaptam a hímzéshez, talán megnyugtat a monotonitás...
Nika! Milyen tanfolyam lett volna? Nem lehet könnyű így nektek, azt hittem a férjednek bejön a külföldi munka.
Nekem az eredeti szakmám kereskedő, de sajnos Emese mellett nem tudnék boltban dolgozni a munkaidő miatt. A férjem pedig este legtöbbször 8-ig dolgozik, ő nem tudná hozni-vinni. Illetve nem lenne értelme, mert ugye ő saját magának dolgozik, és jól keres, nem hagyhatja félbe a munkát 4 órakor, én meg ha kapnék 65 ezret, akkor már örülhetnék. Szóval egyelőre én is itthon vagyok munkanélküli segélyen, amíg a főiskolát nem fejezem be, addig azt hiszem itthon is maradok (hacsak nem kapok valami szuper ajánlatot-kizárt ). Persze itt nálunk is nagyon nehéz elhelyezkedni, főleg ha kisgyerek is van
.
Gegének látom a bájos mosolya még a régi
, de ő is sokat nőtt!
Na, ennyi elég belőlem
Sziasztok!