Sziasztok!
Látom mindenki családozott a hétvégén, nálunk is Apa végre itthon volt, pénteken is. Szombaton kimentünk az Auchanba, jól kiakasztottak, pelenka persze nem volt (csak 4+-os és 5-ös), viszont Siesta cipő még egész sok. Csak aztán nem nagyon mertem venni, van egy 19-es átmenetink, amit Lili alig használt (az is Siesta), nem tudom, hogy nő Nati lába, 20-ast vegyek, mert abba tuti belenő? Annyira berágtam rájuk, ketten voltunk apával, volt kint akciós boci csoki, mondom dőzsöljünk, együnk meg ketten egyet. Választottunk, végül rosszul tettük fel a szalagra, fennakadt. Annyira kívántam, visszamentem egy másikért, hát 179 helyett 249-ért blokkolta a csaj. Mondom ezt az akciósból vettem, miért ennyi, elküldött a vevőszolira. Ott kiderült, hogy igen, a málnás és az áfonyás joghurtos nem akciós, csakhogy ott volt a sor végén a többi akciós közt, bár fölötte kicsivel ott volt a rendes ára. Hát köszi.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Otthagytam nekik, aztán a férjem mondta, hogy már a pénztárnál ki se kellett volna fizetnem, hagytam volna ott. Itthon meg észrevettem, hogy az ugyancsak akciós croissant 39 helyett 69-ért blokkolták.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Hát mostanában nem nagyon megyek oda, az biztos. Na, kidühöngtem magam.
Tünci, jobbulást Neked! Kismucinak tuti nincs baja odabent, max. a köhögéstől nem boldog.
Kicsifiúnak mennek a pozitív energiák továbbra is!!!!
Betti, nagyon szép a pocak, csini vagy.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
kár, hogy a fejed lemaradt...
Any, Zsófi nagyon édes, kis pocakos, szerintem teljesen jó húsban van, nem annyira vékonyka.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Te írtad egyszer, hogy használtok vízszűrő kancsót? Írnál róla, hogy milyet és mennyire vált be? Mi is elgondolkoztunk rajta, bár a szűrők ára kicsit elriasztott.
Ja, cipőügyben bizonytalan vagyok, Lilinek az első cipői mind Siesták voltak, mégis befelé dőlnek a lábai, szerintem ez alkati kérdés is.
Szintus, gratulálok a Kicsi Lányhoz, meg kell zabálni a kis pofikáit!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jó egészséget, sok tejcsit Nektek!
Jaffa, tényleg jól kifogtad a kabátot, biztos szép darab lehet. Igen, érdemes ilyenkor vásárolni, nagyon jól ki lehet fogni.
Kriszta, örülök, hogy találtatok másik dokit, így azért biztosan jobb lesz mindenkinek.
Beze, Lexi nagyon édes!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mostanában Nati is állandóan főz, ami abból áll, hogy a tűzhelytől a nappali közepére pakolja az edényeket, tányérokat, néha azért nekünk is kioszt valamit, pl. egy merőkanalat.
Én imádom a havat, de azért ami sok, az sok!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Tegnap délelőtt még a hóesésben szánkóztunk egyet, anyuéknál megtaláltuk a régi szánkónkat, így most mindkét lánynak van sajátja. Sőt, még én is felfértem, apa húzott minket. Mostmár felőlem olvadhatna és jöhetne a jóidő!
Ma megyünk dokihoz, Nati kapja a 15 hós oltást, Lili meg a h1n1-et végre, talán most megkaphatja, bár picit még náthás. Kíváncsi vagyok, hogy viselik majd, jót tesz-e, hogy együtt visszük őket.
Szerdán nincs valakinek kedve jönni csupamókára?
Katinka