BUJJJJÉÉÉÉÉÉK!!!!
Sok boldogságos,egészségben,szerencsében gazdag új esztendőt Nektek!
Én is örülök,h megint írtok
Sylvie nagy-nagy,hatalmas gratula a vizsgához! Gondolom,h fáradt és kikészült lehettél,de a sikeres vizsga utáni érzés nagyon felemelő lehetett
Mikor vágsz bele a tb ügyintézőibe?
És Márkó csinált valami sk ajándékot Nektek? Nagyon kis drága,már én is várom a jövő évi Karácsonyt,kíváncsi vagyok,h akkor már "érti-e" majd?
Suzy még egyszer gratulálok ehhez a szépséghez! Nagyon aranyos!
HA van még kép,akkor nekem jöhet majd az a privi
Azt szerettem volna írni,h mi is azzal kezdtünk,h kevés volt a tej,tápit is kapott,de nagyon vigyázz sztem vele,mert Maja 4 hósan teljesen leszokott a cicizésről. Esetleg ha van rá lehetőséged talán próbáld ki a szoptanítot,h Neked se apadjon el a tej,meglegyen a szopizás "feeling"-je a kicsibe és ne kényelmesedjen el. Nekünk az volt,h hozzászokott és belekényelmesedett a cumisüvegbe és egy idő után csak nagy-nagy sírások árán,vagy még akkor sem volt már hajlandó megerőltetni magát a cicin. Esetleg kanál.
Szerencsére ilyet mi nem tapasztaltunk és gondolom,h megijedhettél. Mi nem vettünk légzésfigyelőt,de lehet egy ilyen eset után beszereznék egyet. Lehet már olyat kapni,amit a pelusra kell felcsíptetni,így kevesebb az esélye a fals riasztásnak. Meg azt hiszem valamit csinál is (talán megrezzen ?) ha nem érzékeli,h lélegzik a baba. Jaaaaj,remélem nem lesz ilyen többet!!!
Nekünk jól teltek az ünnepek. Karácsonykor Tbányán voltunk anyósapóspajtásnál. Maját még annyira nem érdekelték a dolgok. A szaloncukor csomagolása annál inkább érdekelte
Tegnap pl betettem a szobájába,odaadtam Neki egy szaloncukrot,h azzal zörögjön,mert nem tudta kinyitni,vagy leharapni a csomagolásból darabot,h baj legyen. Eddig! 5 perc feltűnő csönd után látom,h a gyerek egész ruhája és arca csupa csoki,Ő meg nagy izgalommal majszolja a csokit
Olyan éééédes volt
De persze nem szokunk rá a csokira,ne legyen olyan,mint én
Éjszaka elmentünk házibuliba,így megvolt az első Majától külön töltött éccaka. Amikor felkeltem már nagyon hiányzott. Amikor érte mentünk úgy örült nekünk. Sikongatott,mosolygott,gagyogott
Állás: hát csak annyit mondott a VN,h lehetőleg kint legyen,ne pedig a járókába és akkor tud mászkálni. De olyan 50-50%-ban vagyunk állás kontra mászás terén. Szerencsére imád mászkálni,de állni sem kevésbé,tegnap megcsinálták az emeletet bababiztosra,úgyhogy most már van helye. Most meg már leülni is megtanult.
Suzy a vonalzó az aláírásomba mindig nyomon követi,h mennyi idős a jányka.
Holnap lesz 8 hónapos