Judy,
látod, akkor csak a magzatvizvételtől volt kevesebb a vized, örülök, hogy mostmár te is megnyugodtál, és minden rendben! Viktória az nagyon szép név!
Gyabi,
akkor úgy néz ki, hogy vagy a korral jár ez a nem játszom, stb szindróma a lurkóknál, vagy nagyon tél van... már alig várom a jobb időt, főleg, mert ha megyünk valahova, akkor mire felöltözünk mindketten, már majdnem el is megy a kedvem a menéstől...
Emigy hogy vagy????????? UH????????
Bibi,
hogy csinálja apátok, hogy játszanak, és elalszik? Nem lesz inkább éberebb a kis Bibi a játéktól??? Én is pont éjjelente szoktam morogni, ha igy alakul, hogy nem kell több gyerek...
Bár szerencsére mostanában nálunk ilyen gondok nincsenek, amióta elegem lett a felkelésből, abból, hogy bár alszik tovább a kishölgy, de köztünk, én meg reggelre olyan vagyok a nyomorgástól, mint a mosott sz.r, igy odahúzom a kiságyat mellém, teljesen le van engedve a rács, és ha fel is sir, csak megsimogatom, és alszunk tovább! Meg tudod miért adok még hálát minden este? Hogy van nekem a Niki, meg hogy kislány lett, mert hát te tudtál legjobban megérteni, hogy mennyire akartam, hogy kislány legyen...
Nóri,
nem is tudok mit irni, átérezni tényleg nem tudom, és igazad van, nem is fogom tudni soha, és igen, örülök, hogy van gyerekem, de azért veled vagyok, és nagyon-nagyon szeretném, hogy minél előbb sikerüljön a dolog, és ugyanigy a többieknek is!
Virágnál én is álneves visszatérőre gondoltam!