Új privát üzeneted érkezett!

Látom van reggel is élet! Szuper! Akkor ez azt jelenti, hogy nem csak én vagyok az aki nem tud aludni! :)

Nadina!
Mi 4D Genesiben voltunk - www.4dgenesis.hu - nagyon kultúrált, és mi amikor legutóbb voltunk 1 óra dvd-vel és közel 70 db képpel tértünk haza 12.5000,-Ft-ért. És egy képet ki is nyomatattak! Ha már következőleg mész akkor viszed a cd-t amire írták a képeket és akkor már "csak" 10.500,-Ft lesz. A szonogárfusok - mindketten - nagyon kedvesek, és tényleg értik a dolgukat! Szuper a gép és a környezet is tisztára otthonos! Nézd meg a honlapot, és győződj meg róla!:) Mi megkérdeztük ott, hogy mikor érdemes jönni még egyszer, azt mondták, hogy a 24-25. hétig még a babákat teljes egészében lehet látni, utána már csak egy-egy testrészét tudják a monitorra vetíteni. Nekünk ezért esett a választásunk a mostani hétvégére! :) Már alig várjuk!
Azt meg lehet kérdezni, hogy hol végezték az inszeminációt? Csak azért kérdezem, mert Kendra Nina is inszeminációs gyerkőc, csak nálunk a 2.-ra sikerült és előtte 2 ovuláció indukció előzte meg! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok csajok!

4D:én a magzati diagnosztikai központba voltam 20 hetesen és 4 naposan.Nagyon szép képet csináltak Balázs pofijáról.Mindene szépen látszódott.Fél óra 14000Ft volt dvd-vel és egy kinyomtatott képpel.Mi azért mentünk ide,mert magyarország egyik legjobb ultrahang gépével nézték a picurt,és minket ez győzött meg.Következőleg viszont olcsóbb helyre megyünk mert leginkább már csak mozizni szeretnénk,most viszont fontosnak tartottam hogy egy jó szakember egy megbízható intézményben nézze meg a Balázst.
Nadina:üdv közöttünk!gratulálok a babához.
ERcsikati:szurkolunk hogy nagy élmény legyen a 4D,bár tuti az lesz,semmi kétség! :lol:
Charlott:nekem a 24-26 hét között kell mennem cukorterhelésre,és majd 28 hetesen lesz az uh.Érdekes hogy nem egyforma mindenhol.Én kedden megyek a beutalókért,és pénteken akarok menni terhelésre mert akkor párom el tud kísérni és végig velem tud lenni.
Hibernia:Merre vagy?Hova tűntél?Jelentkezz!!!El ne tűnj nekünk!!!!!!Meg ne próbáld!!! :lol:
Felteszem még egyszer a képet amit Balázsról kaptunk,mosolyog a kis drágám.
Kép Balázs 20+4

Csajok ma reggel Balázs úgy kinyomta fejét a jobb oldalamon hogy szabály szerűen el volt deformálódva a hasam,ki lehetett tapogatni hogy az a feje :lol: Nagyon aranyos volt,bár nem a legjobb érzés.Mostanában olyan érzékeny vagyok hogy mindenen bőgök,emellett irtózatosan szúr a jobb lapockámnál egész nap,csak akkor jó ha fekszem.De nem nyafizok itt tovább! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány!
Kendra ma engem sem hagyott aludni! Már 1/2 6 óta egyfolytában csak pörög, mozog, forog! Szóval nem tudtam már visszaaludni! Az éjszakám sem volt túl jó, hiszen ugyanez volt pepitában! :) Tegnap este a párom teljesen ki volt, hogy Kendra mennyire "hullámzik" a hasamban! Aztán beszélt hozzá kicsit. Aranyosak voltak! És persze szuper élmény! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati:nálunk még nincs hullámzás,egy-egy hevesebb mozdulatát még csak én veszem észre.Még mindig nem hajlandó bemutatkozni apának,ha mocorog és idehivom és ráteszi a kezét a hsamra,mindig abbahagyja a mocorgást.mondta párom hogy majd számon lesz kérve Balázs ha megszületik :lol: Én mikor hogy alszom,ma viszonylag jól,bár viszonylag hamar felkeltem az átlaghoz képest.Van hogy 10ig is tudok aludni.engem nem zavar a mocorgása,az már annál inkább hogy a hólyagomon lovagol és folyton pisilnem kell.
Lányok!Már többször is tapasztaltam,hogy úgy keményedik meg a hasam mintha fújtatnák,mint mikor egy kereket fújtatnának fel,szépen lassan nem egyenletesen keményedik.Egyre keményebb és keményebb lesz.Aztán fél perc és teljesen kilazul.Volt valakinek hasonló tapasztalat?Normális ez így?

KépKép
Kép
csöpplány

Köszönöm a sok jó tippet a 4D-re, megnézem a helyeket, még van kb. 2-3 hetem eldönteni hová menjünk.
Sajna én se nagyon tudok aludni mostanában, mert hol a gyomrom ég, hol a derekam fáj, ....de nem panaszkodom :-)

Nekünk az inszem a Budai Meddőségi Központban volt. Dr. Skriba Eszter csinálta, nagyon jó szakember, azóta már rengeteg mindenkinek ajánlottam. De szerencsére nekünk már ugyebár erre az infóra nincs szükségünk :-) Ercsikati, az is szuper, hogy nektek is sikerült hamar. Bár ezek a stimulációs időszakok elég horrorisztikusak...én rettegtem a tűtől, de megtanították hogyan kell magamba döfni, mert hát ugye muszáj volt napi kétszer adagolni a hormonokat, most már simán beadnék bárkinek egy-két szurit :-) A vérvételek meg meg se kottyannak :-)

Balázs nagyon cuki az uh képen! És tényleg mosolyog. Hihetetlen, hogy így lehet már őket látni.
Ercsikati, tuti nektek is tök jó lesz most vasárnap az 4D. Kíváncsi vagyok!

Csöpplány, nekem is keményedett a hasam, és a nődoki a béres Magne B6-ot javasolta, de elég nagy adagban: 3-szor 2 szemet. Szedtem is pár napig, de olyan hasmenésem lett tőle, hogy le kellett csökkentenem. Most, ha keményedik akkor 3-szor 1-et szedek, de van hogy nem is kell. A védőnőm azt mondta, hogy a hideg is közrejátszik, mert akkor jobban befeszülnek az izmok, és olyankor többet kellene pihenni. Ennyit tudok erről.

Charlott, mi Nagytétényben lakunk, a Camponához közel, ha ez így esetleg mond valamit. Már 5. éve lakunk itt, de én nem tudom merre van a Rózsavölgy :oops: De akkor már nem itt laktok, ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

Elnézést kérek a betolakodásért,a 2009 szeptbabásoktól vagyok,de lenne egy

Eladó egy Faktum Viktor gyermekágy (140x70cm) megkímélt (újszerű)
állapotban, ágyráccsal három szintre helyezhető fekvőfelülettel,
az ágyrácsok leszerelése után normál gyermekágyként, újszülött kortól
iskolás korig használható.
Ajándék kókusz matraccal, leesés-gátlóval és kislánynak
baldachin-tartóval 30.000.- Ft.
(Ágy+matrac+leesés-gátló eredeti ár: 56.000.- Ft)"

kérlek ha érdekel priviben keress meg és mutatok képet is....

további szép babavárást!!

sutimano76

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában (Budapesten):
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

Hol vagytok lányok???

Tegnap voltunk mcDonalds-ba és útközben a család jókat hócsatázott,nekem úgy hiányzik,de nem merrem mert félek hogy meghúzom magam.Mostanában a hirtelen mozdulatok nem tesznek jót,mindig belenyilall valahova. :? Aztán hugom pasiját be akartuk avatni a családba,ami nálunk annyit tesz hogy belevágjuk a hóba és jól megfürdetjük! :D Páromat nagy nehezen sikerült neki kibuktatni,párom viszont ravaszul magával rántotta,és végül az árokba kötöttek ki :lol: Nagyon mókás volt!Aztán alig tudtak kikecmeregni a hó alól,szinte ki kellett ásni őket a hó alól :lol: Jót mulattunk.

Volt valaki uh-n esetleg valami vizsgálaton?Mert várom ám az eredményeket.essék jelentkezni,nem ám eltűnni.Én jövő hét pénteken tervezem a cukorterhelést.Kedden meg megyek beutalókért.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam jönni, mert péntektől iszonyat fájt a hasam, keményedett, alig bírtam járni. Zsibbadt a bal karom, és úgy éreztem, mintha mennének szét a csontjaim. A férjem beparancsolt az ágyba. Remélem azért jobb lesz a helyzet. Lehet, hogy ez a nagy hóesés tett be, plusz túlerőltettem magam.
Minden vigyázzon Magára és a babákra!
kriszta15

Sziasztok!

Mi tegnap voltunk 4D-n! Fantasztikus élmény volt! Majd teszek fel képeket, ahogy a tesóm le tudta kicsinyíteni őket! Kendra egyfolytában mocorgott, de olyan klassz képeket tudtak róla csinálni. Olyan édes kis pofija van! Egy tünemény! És képzeljétek már van haja! Igaz, hogy még pici, de már van! :)
Hazafelé még vettünk pár dolgot, fürdőkádat, szopis-párnát, ágyneműket. Klassz érzés már Neki vásárolni! Lassan elkezdjük a szobáját is! A betűk amiket a szobája ajtajára rendeltem elkészültek, már csak egy A4-es Malackára várok, és már postázza is a csajszi!

Kriszta!
Szerintem ahelyett, hogy fekszel lehet el kéne menni a dokidhoz, és beszámolni ezekről a dolgokról, mert szerintem ez így nem túl jó!

Csöpplány!
Én holnap megyek cukorterhelésesre. Már alig várom! :?

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Volt hógolyózás és hóember építés a hétvégén? :lol: Mi kimerészkedtünk a hidegbe és egy jót szórakoztunk.

Kriszta: hasfájás az nálam is jelentkezett és még nehezebben tudok mozogni, mindenemet érzem és hozzá még nyügős is vagyok. (szegény párom) :oops: Tisztára mint egy havibajos nő! :evil:
A haskeményedésre magnéziumot kell szedni és javasolt még oldalra feküdnöd.

Csöpplány: én csak egy hónap múlva megyek UH-ra, addig is türelmetlenül várakozom. Babóca mostanában eléggé lustálkodóba ment át, alig rúg egy-kettőt.

Nadina: campona környéket is ismerem, mert arra felé a szüleim laknak. :-)

Ercsikati: Biztos hatalmas élmény lehetett látni a babócát és készülődni a babaérkezésére. :lol: Mi is vettünk pár dolgot a hétvégén, nagyobb áruházak most rendezik a bababörzét. De félek, hogy sok felesleges tárgyat is beszerzünk. (pl:sterizáló edény)
Ti milyen lista alapján szerzitek be legszükségesebbeket?

KépKép
charlott

Jó reggelt mindenkinek!

Ercsikati, örülök, hogy ennyire jó volt tegnap a 4D-s ultrahang. Kíváncsian várom a fotókat is:-) Lehet, hogy én is oda kérek időpontot hamarosan.
Nekem se telt túl jól a hétvége, de akkor ezek szerint lehet, hogy emiatt a nagy hideg, és hóesés miatt voltam én is rosszabbul a kelleténél. Fejfájás, haskeményedés, pedig szedtem a magnéziumot marékszámra:-) Ráadásul a bébi nekem is alig mozgott a hasamban. Jól meg is ijedtem, hogy esetleg van valami...de ma már behozta a kimaradt mozgást szerencsére.
A másik meg: pénteken kezdődött az akció az Auchanban, elmentünk, mert baba cuccokat és kismama ruhákat hirdettek nagy leárazással. Annyira szarul néztek ki a terhesruhák, hogy még ingyen se kellett volna....csak jól feldühítettem magam ezen. Ráadásul iszonyú tömeg volt, mindenki lökdösődött, egy szerencsétlen nőt hátba is vágtam, mert ezerrel tolatott felém. Nem voltam régen ilyen félős, de most valahogy reflexből csapkodok, ha valaki lökdösődik, meg tolakszik :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Ja igen, én a Brendonból hoztam egy kis füzetke szerűséget: "babakelengye lista", de szerintem annak a fele tök felesleges...
Az itteni kerületi védőnőknek van egy honlapja, nekem azt javasolták, hogy az használhatóbb, bemásolom a címet:
http://www.keruletivedonok.hu/felkeszules.html
Itt van kórházos lista is, hogy oda mi kell, nekem ez is hasznos.

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina!
Mi is elnéztünk az Auchan-ba, de azt hiszem én is hasonló "élményekkel" távoztam, mint te! Hát azok a ruhák! Teljesen ki voltam tőlük! A babaruháknak az anyaga olyan volt, hogy ha kimostam volna őket 1x is, akkor utána ki is lehetett volna dobni! Felháborító! Mi a Tesco-ban a Cherooke ruhákat részesítjük előnyben, mert a tesómnak is volt egy nagy csomó belőle, és volt olyan, amit a nagyobb fiáról eltett a kicsire, és ő is hordta, és még a mai napig tökre szép állapotban vannak! :)
4D Genesis-be meg érdemes kb. 1 héttel előtte odacsörögni, hogy tuti olyan időpont legyen, amilyet te szeretnél! Szerintem szuper hely és a szonográfus csajok nagyon barátságosak, és nemcsak veled, mint szülő, hanem a pocakodban lévő babával is! :)

Charlott!
Én leginkább úgy vásárolok, hogy előtte kikérem a tesóm véleményét! Amire azt mondja, hogy ő nem használta akkor olyan valószínűleg nem veszek! Aztán volt olyan is, hogy ő ajánlott valamit és én a másikat vettem, mert az "szimpatikusabb" volt! Szóval igazából nincs "lista" vagy ilyesmi, inkább amit látok, hogy nála van, vagy tudom, hogy kell azt megvesszük! :)
Sterilizáló edényt Mi is vettünk! Szerintünk Nem felesleges! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Visszatértem kicsit. :) Üdv az újaknak.

Kriszta15: 90 cm nekem 20 hetesen volt a hasam, most, 23 hetesen már szerintem verem a 100-at, pedig mindig is iszonyú lapos voltam. Épp az előbb néztem bele a tükörbe és hát már most elég komikusan nézek ki, mi lesz később?? Szinte semmim nem nőtt a hasamon kívül, oldalról úgy nézek ki, de szó szerint, mint aki lenyelt egy röplabdát. Ráadásul alul ül a hasam, úgyhogy a cicim alatt van egy horpadás befelé és onnan hajrá, egy óriási pocak. Szóval a 100 cm szerintem semmi. Most látom magamon. Ja és most már én is 6 kg-nál tartok (23+5), asszem nem fog menni az előre betervezett max. 10 kg... Anyósod miatt részvétem, a babysittelés oké, az mondjuk itt is jó jönne, de én is megőrülök a kéretlen tanácsoktól, úgyhogy néha azért örülök, hogy 2500 km választ el... :?

Képeket kérünk a többiektől is! :)

Hogy bírtátok a cukorterheléses vizsgálatot? Én már várom. :lol: Abszolút édesszájú vagyok, nem hiszem, hogy gondom lesz az ivással, hihetetlen mennyiségű glükózt tudok enni / nap... Mostanság van még vmi vizsgálat? Jövő héten leszek otthon egy hétig, igyekszem mindent megcsináltatni, amit szokás a 20-28. hét között... Utoljára a genetikai vizsgálaton voltam a 21. héten, azóta semmi. (Ja és nem szeretnék még egyszer hazamenni a 32. hétig kb... De persze meglátjuk...)

charlott: Szerintem ha mozgolódik, jól van... :lol: Én így értelmezem... Persze ezek a mozgások még tök ösztönösek, nem az öröm, jókedv stb jelei, csak úgy automatikusan csinálja... Nálunk már van amúgy menetrend, főként este mocorog 5-6-tól lefekvésig és aztán hajnalban is 4-5 felé. Napközben kevésbé aktív, akkor nem mozgást érzek, hanem ilyen "kucorodást", nekinyomja magát a hasamnak és annyi. (Ezt onnan látom, hogy a fél hasam kinyomódik pár percre, de aztán piszkálom kicsit, mert kellemetlen és visszaáll kerekre...) Mondjuk én elég racionális vagyok, nem beszélek hozzá, mert nem megy, inkább csak bökögetem. :lol: De jó gyerek, ha fogom a hasam (vagy a férjem fogja) mindig belerúg egyet-kettőt, hogy jelezze, hogy érez valamit... Simogatni nem szoktam a hasam, mert állítólag azt nem szeretik.

Nadina. Ez durva, hogy a dokid beijesztett, mert tavaly voltál 30... :? Én tavaly voltam 29, de abszolút senki sem mondta, hogy öreg vagyok, pedig szerintem nem ezen a pár hónapon múlik a dolog, ami köztünk van...

Csöpplány: Nem tűntem el, csak így eléldegéltem... :lol: Már beszereztem két body-t a babónak, ennyi a földi tulajdona eddig... :lol: Néztünk kiságyat is a hétvégén, de még úgy döntöttünk, ráérünk. A kocsi téma pedig olyan bonyi, hogy feladtuk. Lesz, ami lesz. Amúgy amit leírtál, az a keményedés. A méh gyakorol. Elég korán persze, de szerintem ne izgulj, ha a doki azt látja, hogy nem nyílik a méhszáj, ez természetes, nem jelent gondot.

Amúgy ami a fájdalmakat illeti: Nekem a hátam van ki teljesen. Ma reggel minden porcikám fájt, mintha 80 éves lennék komolyan... éjjel csomószor arra ébredek, hogy vagy a térdem vagy a csípőm hasogat, elég brutál, mert eddig ilyen nem volt. tegnap minden lépésnél kattogott a bal csípőm. Elég rémisztő. Nagyon nyomhat a babó szerintem, teljesen szétcsúszom. :lol: Mindig mondtam, hogy keskeny a csípőm, de ennyire?? Hasonló valakinél?

Ja, babaruhák, ha valaki pesti, esetleg tudok vinni innen pár babaruhát. :) Tök jó minőségűek, 100% pamut és csinik is. Itt rengeteg a gyerek, ezért virágzik a piac és az árak sem vészesek. A két body-t pl 4 euróért vettem, a karmolás elleni két pár kesztyűt két sapival meg ha jól rémlik szintén 3-4-ért... Egy rugi 6-7 eurótól indul...

(Nem tudom, hogy vagytok vele, engem annyira idegesít ez a hello baba mászó Micimackó, hogy megőrülök, ha feljövök az oldalra. Ááááááááá...)

hibernia

Sziasztok!

Ideje bejelentkeznem :)

Mi is voltunk szombaton a 4D Genesisben...hát jó nagy hó volt, de szerencsére időben odaértünk. A doktornéni nagyon kedves volt, alaposan megnéztük a babát. Majd teszek fel képet, mert tökéletesen éles mozi volt. Mivel a lepény a hátsó falon tapad, így az arcocskáját tökéletesen lehetett látni. Mellbevágott milyen szép baba... (bocsánat, az anyaiu szív :) ) Szerencsére minden rendben van vele. A nemét nem szerettük volna megtudni, így érdekese volt, mert a dokinéni azt mondta, ő már az arcából és a koponyacsontjából látja, hogy milyen nemű. Ez jó kis lecke a családnak, mert mindenki mást lát :) Én kisfiúra tippelek, de úgyis kiderül májusban.

Mi most a nagyobbak beiskolázásával vagyunk elfoglalva. A legnagyobb megy suliba szeptemberben, így sok mindent kell nézegetni. Szerencse, hogy itthon vagyok...
Amúgy minden reggel be kell járnunk 20 km-re oviba kocsival, délután pedig haza. Aztán este különóra, szóval már kicsit unom a kimász-besmász a kocsiba akciókat ekkoa pocakkal. Alig ér össze a kabátom. Anyutól vadásztam egy jó nagy kabátot, az meg lóg rajtam. De minek venni???

Babakelengye: Február közepén én is elkezdem összeszedni, mi van és mi az ami kell. Én váletlenül bukkantam az Auchan-os kismamaruhákra, hát a felsők nagyok gázak! A nadrágok hatéreset, viszont a megleg harisnya TUTI. Csak kifosztották és már csak drappban volt a méretemben. De jó lene ebből többet beszerezni....

Kocsi ügyben nekünk is lépni kell, mert 3 gyerekkel nem férünk el a mostaniban. Ha tud valaki eladó 2-3 éves Ford S-MAX-ot, akkor szívesen veszem az infót.

Haskeményedés szerintem normális, de ha az tovbb tart pár percnél vagy nagyon sokszor előjön, mindenképpen beszélni kel a dokival. Pihenni kell!!!

Vigyázzatok magatokra ebben a csúszós időben!

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Kismama harisnyanadrág:

http://www.bokatex.hu

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

huuuu,csajok,nagyon pörögtetek ma! :lol:

Fájás:Tegnap megint fájt a fejem,úgyhogy viszonylag hamar elaludtam.Bár Balázs a húgyhólyagomon táncolt,15 percenként felébredtem pisilni :? Aztán míg el nem múlt a fejfájásom,élmény volt úgy folyton megpróbálni visszaaludni,aztán alig hogy elaludtam,már keltem is megint :roll: Emellett még a keresztcsontom fáj még..Na it befejezem a nyafizást! :lol:

Orvos:Holnap megyek beutalókért,pénteken megyek terhelésre.Nekem méhszájat idáig nem néztek.

Haskeményedés:néha ritka,néha viszont gyakran van.De már nagyjából meg tudom különböztetni hogy mikor méhkeményedés,és mikor csak Balázs nyomja ki magát.A legnagyobb különbség,hogy mikor Balázs nyomja ki magát,akkor teljesen eldeformálódik a hasam,főleg a jobb oldalra.Szerintem a fejét nyomja ki oda,mert a másik oldalon érzem a rugdosását.Úgyhogy például ma apának sikerült megsimogatnia a kis fejét neki! :lol:

Várom a pocakfotókat,és természetesen a baba fotókat is!

Kelengyelista:Én találtam egyet,ami babaruha terén nagyon hasznosnak bizonyul,viszont a többi dolog csak megérzés,meg tanács alapján.Pl. mellszivót,meg társait csak ha szükség lesz rá,mert ki tudja hogy egyáltalán lesz e elég tejem.Ha meg nem,akkor fölöslegesen vettem meg.Vagy pl sterilizálót sem veszek,marad az edényben kiforralás.Olcsóbb mint egy sterilizáló :wink: Régen se voltak ilyenek és ha azt nézzük a régi gyerekek sokkal ellenállóbbak a betegségek ellen is.Nem kell burkot növeszteni a gyerek köré,csak ésszerű határokon belül kell védeni a csöppségeket.De ez csak az én véleményem! :)

Na mára ennyi,jönne párom a géphez! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Szép jó reggelt!

Nálunk 7 ágra süt a nap, de gondolom kint még iszonyú hideg van.

Kriszta17, jobban vagy már? Dokinál végül voltál, vagy pihensz?

Csöpplány, nekem is fáj mostanában a fejem, biztos az idő miatt. Meg a derekam, de úgy hogy néha szinte mozdulni sem bírok. Már gondolkoztam, hogy keresek valamiféle kismama masszázst. Próbált valaki közületek ilyet? Ha már kicsit segít, akkor jó lenne...

Mazsolita, teszel fel uh képet a bébiről? Várjuk :-) Egyedül a harisnyák tényleg jók voltak az Auchanban, de nálunk is csak foszöld színű volt, de köszi a honlapját, lehet inkább akkor rendelek

KépKép

KépKép
nadina01

Ma készülök először kismama jógára menni. Már múlt héten akartam, csak nem volt hozzá erőm :? de remélem ma eljutok odáig. Kíváncsi vagyok. nagyon ajánlották, mert hogy jó a hátfájásra is és nem megterhelő. Hát ha bele gondolok, nekem csak a fekvés nem megterhelő néha....de meglátjuk.

Jól látom többen is mentek a héten a vércukros vizsgálatra. Mindenképp írjatok majd, hogy milyen volt. Én kicsit tartok a cukros víz leküzdésétől, de úgy hallottam, hogy nem nagy mennyiség, csak 2-3 dl. Igaz ez?

Mindenkinek szép, fagyásmentes napot!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Megjöttem a terheléses cukros vérvételről! :? Hát mit mondjak? Nem egy leányálom, amikor az embert másodszorra is megszúrják! :? Én mondjuk nem cukros löttyöt ittam, hanem 1 zsemle és 2 dl tej! Levették a véremet reggel, hazajöttem "jól" bekajáltam és 60 perc múlva ismét szúrtak! :? Nekem a doki megkérdezte, hogy cukros lötyit szeretnék inni, vagy inkább zsemlét tejjel. A válasz egyértelmű volt! :)

Szép napot, ebben a klassz napsütéses időben! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kedves Kismamik!

Elnézést kérek a zavarásért, Gremese vagyok a 2007 szeptemberi babák topikból.
Családi vállalkozás keretén belül babáknak és mamáknak varrunk hasznos és praktikus dolgokat.
Elsődlegesen mei tai-okat:
Kép Kép
majd babaerszényeket:
Kép
Mindkettő odébb van még, a mei tai-t a baba 2, de inkább 3 hónapos korától ajánlom. Újszülötteknek a babaerszény és a rugalmas kendő a megfelelő hordozóeszköz. (A kengurut tessék elfelejteni! :)).

Ami most aktuális lehet számotokra, az a kismamabandázs (1.870 Ft babanetes kedvezménnyel) (fekete, barna, homok, almazöld a orgonalila színekben):
Kép

valamint a derékmelegítő (2.040 Ft babanetes kedvezménnyel) (fekete, barna, homok és farmerkék színben):
Kép

Ezen kívül készítünk még babavédő takarót bevásárlókocsira:
Kép

Hordozós táskát (most van fejlesztés alatt), és minden félét, amire igény van, és meg tudjuk varrni.

A honlapon találtok még hordozótakarót, hamarosan hordozós láncokat és még sok minden mást. :)

Ha bármiben tudok segíteni nektek, kérdésetek van, írjatok bizalommal!

A BABANETES KEDVEZMÉNY ÉL, keressetek priviben! :)

További kellemes pocakosodást!

Üdvözlettel:
Gremese
www.mei-tai.hu

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Mi van veletek lányok? Eltünedeztek :-)

Ercsikati, akkor Te szerencsésen túl vagy a vércukros vizsgálaton. Szerencséd volt, hogy megúsztad egy kis reggelivel :-) Sajna nálunk nem lehet majd választani, cukros szirup van és kész.

Megnéztem ezt a mei tai-os hordozó valamit a honlapon. Tök jó :-) Bár én eddig eléggé idegenkedtem attól, hogy majd magamra kössem a gyereket. Viszont egyre több pozitív dolgot olvasok erről. És ez még jól is néz ki.
Akinek már van kisgyereke mit szól ehhez? Ti próbáltátok? Tényleg jó ez a bébinek? És a mamának :-)?

KépKép

KépKép
nadina01

Jó reggelt!

Tényleg mindenki úgy eltűnt! Ez nem lesz így jó! :roll:

Nadina!
Te mikor mész a cukros vérvételre? Hogy hogy nem lehet választani? Nálam a doki megkérdezte melyiket szeretném, mondjuk a védőnő okoskodott, hogy a cukros lötyi jobb, de én mondtam neki, hogy a doki nem tiltakozott a zsemle és a tej ellen! :) Én meg aztán főleg nem! :D Nekem az eredmény holnap már készen is van. Ma hívom a doki asszisztensét, hogy időpontot kérjek tőle, aztán irány hozzá! Remélem minden rendben lesz!

További szép napot! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Helló!
Én majd csak 18-án megyek a vérvételre, és a Honvéd kórház laborjába, ahol nem lehet választani, ráadásul nekem kell megvenni a gyógyszertárban a cukrot, bekeverni, elvinni, meginni és 2 óra múlva veszik csak le megint a vért. De mindegy, ezt már csak túlélem valahogy :-)
Ez neked tök jó, hogy eredmény is ilyen hamar lesz. Biztosan rendben lesz a lelettel minden! Azért majd írd meg!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Ercsikati:örülök hogy túlvagy a terhelésen,Várjuk az eredményhíreket!

Nadina:neked meg előre is sok sikert majd hozzá.

Rólunk:Tegnap együtt fürödtem apával(szigorúan 36 fokos vízbe),és átvertük Balázst.Elkezdtem simogatni a hasam,és amikor éreztem hogy mocorog hirtelen párom is odatette a kezét,és pont akkor rúgott egyet! :lol: Végre először ő is érezte igazán a rúgását! :lol:
Mi pénteken megyünk a terhelésre,kedden megyek majd az eredményért.Remélem nem lesz semmi gond!

KépKép
Kép
csöpplány

Remélem nem baj, hogy beleszólok.
A cukorterhelés nem is annyira szörnyű dolog.
Ha így csinálod: a vérvételt megelőző este 2 dl. meleg vízben oldd fel a 75 g glükózt (ha esetleg megkövesednének darabkák, azt a kiskanállal szét kell törni-zúzni, másképp nem oldódik fel). Utána facsard bele egy citrom levét - figyelem! fontos, hogy ne bolti citromlevet, hanem igazi citromot tegyél bele - és éjszakára mehet a hűtőbe.
Ha jól be van hűtve olyan, mint egy erősebb limonádé, én gond nélkül meg tudtam inni.

Joli.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
jolyjoker
Budapest XV. kerület

Jolijoker:Ez jó ötlet,viszont nekünk aznap keveri ki ott helyben a nő,és előtte kell meginni legfeljebb 10 percen belül.Viszont a friss citromlevet megengedik belefacsarni.

KépKép
Kép
csöpplány

Úgy látszik mindenhol másképp csinálják.
Tőlem csak megkérdezték, hogy van-e nálam cucc, nem is kellett ott bent azonnal meginnom. Annyit mondtak, hogy az utolsó kortytól számoljam a 120 percet és úgy menjek vissza a második szúrásra.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
jolyjoker
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Ma Nekem is megvolt az éhgyomri vérvétel, holnap pedig megiszom a cukros löttyöt. Örülök, hogy ezt már letudom.
Ma voltunk 4D-n. A én édes kisfiam nem akarta mutatni az arcát, vagy eltakarta vagy belefúrta Magát a lepénybe. Azt mondták, hogy a lepény eléggé lent helyezkedik el. Egyébként rengeteget mozog (kivéve az uh-n), főleg akkor, mikor én aludnék. Szóval összesen két kép közül tudtunk választani, de azokon nagyon édes. Már a nővérkéje is megnézte, megsimogatta.
Most megint vissza lettem minősítve 24 hetesnek, a szülés várható időpontja 05.26. Nem tudom még hányszor fog változni.
Ti hogy álltok az őssejt levétellel?
kriszta15

ELADÓ RUHACSOMAG újszülött kortól!
A sötétkék kocsikabát 3hónapos kortól hordható!
Ha érdekel írj priviben,és tudok még képeket küldeni!A ruhacsomag ára: 2500.-Ft

Kép
Vendég

Sziasztok!

Joli, nagyon köszi a "ckros" jótanácsokat. Így fogok tenni majd.

Csöpplány, ez jó volt, ahogy "átvertétek" Balázst :-) Akkor már legalább a párod is érezte a rugdosást.
Nálunk is ez van, én mindig érzem, ha odateszem a kezem, de amint párom teszi oda abbahagyja :-) De kitartóak vagyunk...

Kriszta, teszel fel fotót a 4D-ről? Biztos nagyon édi lehetett a baba.
Én voltam egyszer várandós klubban nemrég, ahol tartottak egy őssejtes előadást. Eddig gondolkodtam a dolgon, de miután meghallgattam az előadást és feltettem a kérdéseimet döntöttem: nem fogjuk levetetni. Nagyon drága szerintem, nehéz lenne összeszednünk hirtelen ennyi pénzt. Másrészt pedig, ami miatt igazából ez lett a véleményem az az, hogy a tudomány mai állása szerint nem sok mindenre tudják még használni, sőt szinte semmire. Persze folyamatosan kutatnak, kísérleteznek, de ki tudja mikor lesz abból eredmény.....ne az én nehezen összekuporgatott pénzemből kísérletezgessenek.
Viszont mondtak egy érdekes dolgot: ha esetleg levetetjük a köldökzsinórvért, az nagy eséllyel használható testvérnek is, vagy közvetlen családtagnak, mert a kromoszómák jelentős része azonos. Így mivel mi majd szeretnénk még egy gyereket a közeljövőben és ha esetleg akkor már úgy állnak a kutatások, hogy könnyebben gyógyítanak ezzel, plusz még pénzünk is könnyebben lesz rá talán, akkor levetetjük a második babánál. És elvileg az kis szerencsével felhasználható mindkettőnél, ha ne adj isten kéne....de persze inkább ne kelljen egyáltalán.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Megérkeztem a laborból az eredményekkel! :) A vasam kicsit alacsony, de ezen lehet segíteni. :) A cukros vérvétel eredményén pedig meglepődtem egy picit! Képzeljétek a kajálás előtti eredmény magasabb (3,7), mint a kajálás utáni (3,5)! :roll: :?: :idea: Nem tudom hogy lehet ez! Valakinek sejtése a dologról?

Kriszta!
Tényleg tegyél fel képet a piciről! Olyan kíváncsi vagyok! Én is teszek fel, mert a tesóm szólt, hogy már jó gépe, és tud nekem kicsinyíteni! HURRÁ!!!

Csöpplány!
Nálunk is így van, mint nálatok! Kendra soha nem akar akkor megmozdulni amikor az Apukája keze a pocakomon van! Na de Apukája kitartó és tegnap este érezte. Sőt már többször látta is, ahogyan a hasamban forog 100-rel! :)

Majd még jövök! Legyetek jók! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Őssejt:mi is filóztunk rajta,de mi se vetetjük le.Egyrészt mert drága.Másrészt mert tényleg gyerekcipőben jár még a dolog.Harmadrész ha fel kellene mégis használni(ne adja az ég9,akkor azt csak külföldön tudják megcsinálni és nem kevés pénzért.Ha lenne annyi félretett pénzem nem haboznék,de sajna így meg van kötve a kezem.

Nálunk is Balázs ugyanezt művelte.Nem volt hajlandó bemutatkozni apának,de jól átvertük :wink: Úgy megsértődött utána,hogy majd csak éjfélkor éreztem utána mozgását! :lol:
Viszont ma félek,mert eddig még nem éreztem,pedig 7-8 körül mindig izeg-mozog.Remélem nincs baj.Tegnap elég nyomott volt alig,motoszkált,bár én is elég nyomott voltam.Lehet hogy az időjárás miatt van?
A másik hogy vannak napok amikor folyton keményedik a hasam,van amikor egész nap semmi.Kérdeztem az orvost,annyit mondott hogy hát ennek nem örülünk. :x Mondtam hogy hallottam hogy lehet erre magnéziummot szedni.Erre válasz:azt lehet :x Kiborítttt!!!!Persze a méhszájamat egyszer nem nézte még meg.Kedden megyek vissza és követelni fogom hogy nézze meg. :!: Egyébként vettem magne b6-ot,napi egyszer 1 szemet veszek be,mivel hogy nem mindennapos a keményedés,meg fél perc alatt el is múlik.kedden vettem be az elsőt,azóta 2szer keményedett a hasam.Remélem ez használ,de mindeképp megnézetem a méhszájat,nehogy baj legyen.
Balázskámat meg ti is noszogassátok már a távolból,hogy nyugtassa meg Anyát,hogy jól van odabennt :(

Lányok!árom ám a képeket a porontyokról! :P :wink:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok,

Jelentkezem, tegnap voltam az első kórházi vizsgálaton, volt vérvétel (4-5 hét múlva eredmény hihi mit szóltok), megmérték a súlyom, a vérnyomásom meg volt egy 10 perces uh. Úgy tűnik, minden oké, továbbra is fiú a babó és óriási feje van. :) Állítólag 759 gramm, no de persze ez estimated weight. Szerintem érezte, hogy róla van szó 2 órán keresztül, ezért reggel 6-tól éjfélig le sem állt, már elég izé volt, hogy tíz perc nem telik el rugdosás nélkül... Továbbra sem válogatós, teljesen mindegy neki, hogy én vagy a férjem fogja a hasam, mindenképp reagál. :lol: Jó gyerek.
Tegnap bejelentkeztem 4d uh-ra a genesisbe én is, mikor otthon vagyok, csináltatok végre egy dvd-t, remélem addigra nem áll le. :)

Amúgy még az a jó, hogy jól fekszik, éjjel max. egyszer megyek ki pisilni, de van, hogy kibírom éjféltől 8-ig pisi nékül. :lol: A méhlepény hátul tapad, lehet ezért sem okoz sok kellemetlenséget most, hogy nő a babó.

Ti tudtok amúgy háton feküdni? Nálam csak az működik, ha a bal oldalamon alszom, néha alátámasztva a hasam, háton-hason-jobb oldalt nem megy... :?

Hordozó: Úgy hallottam, tök babafüggő a dolog, tetszik-e. Van, aki üvölt, van, aki imádja. Én kipróbálom szerintem a kendőt meg a kengurut is később. Utóbbiból mindenki a babybjörn-t ajánlja.

A cukros vizsgálatokhoz gratula, én jövő szerdán megyek talán.

A Magne B6-ról azt olvastam, hogy napi egy eléggé halottnak a csók jellegű. :? Nekem most Béres magnézium + B6 van, abban asszem több a mg, mint a Magne B6-ban, de az sem sok. Most többen mondták, hogy a Magnesi Citrisii a legkirályabb, nem csak hatásosabb, de jóval olcsóbb is. Ha hazamegyek, beszerzek párat, mert itt nem kapható.

na, regényt írtam.

hibernia

Sziasztok!

Itt van egy kép Zsebiről: Lehet találgatni a nemét illetően. Én nem szeretném megtudni, úgyis már csak 3,5 hónap :)

Mazsi

Kép Zsebi [/img]

Kép
Kép
mazsolita_

Mazsolita!
Szerintem KISLÁNY! Igazi boszi vagyok! Vigyázz velem! :D:D

Hibernia!
Én úgy tudom, hogy a háton alvás nem tesz jót, mert valami fő ér ott megy valahol, és amikor háton fekszünk azt elnyomjuk! Én úgy olvastam valahol, hogy a legegészségesebb, ha a bal oldalunkon fekszünk, mert a jobb oldalon a vérkeringés nem a legjobb így terhesen!

Kép

KépKép
ercsikati

Zsebibabának nagyon szép pofija van! De édes! Hááát viszont a nemét illetően én nem tudom hogyan látta már a szonográfus a vonásaiból a dolgot :-) Talán lányra tippelnék. De már tényleg nem sok és kiderül!

Hibernia, ott tényleg nem sietik el a vérvétel elemzését... :shock: Azt hiszem én is a Genesisbe megyek majd 4D-sre, csak még azt nem tudom, hogy várjak-e, vagy menjünk mostanában. Ti hányadik héten mentek pontosan?

Csöpplány
, ne izgulj, nekem is volt már olyan nap, mikor alig éreztem a mocorgást. Én úgy hallottam, hogy eleve a hideg front izom összehúzódásokat okozhat és hát akkor kevésbé is érezni. Azért én a távolból biztatom Balázst, hogy ugrándozzon!!! :o
Méhszájat nekem eddig kétszer néztek csak, de abból is az első az azért volt, mert mondtam a dokinak, hogy nézze meg.... :oops: Én is aggódtam, hogy nem nézik és beparáztattam magam, így szóltam. Megnézte szó nélkül.....ha már a magánrendelőbe járok alkalmanként 8ezerért, akkor már legalább mindent nézzen meg a nyugalmam érdekében.

KépKép

KépKép
nadina01

Tegnap sikerült eljutnom jógára és nagyon jó volt! Azt hiszem járni fogok, kár, hogy csak egyszer van egy héten. De mindenkinek ajánlom. Nekem meg főleg jó volt a hátfájásom miatt. Máris sokkal jobban aludtam az este, és még rémálmom sem volt meglepő módom. Szóval a jóga 1,5 órás volt, de egyáltalán nem megterhelő, ebbe volt egy fél óra meditáció a végén fekve, betakarva, párnák közt. Jó kényelmes volt. A gyakorlatok is egyszerűek voltak, inkább a hát és derékra, meg lábra mozgattak meg. Izomlázam nincs, pedig mondták, hogy az elsőtől lehet. Lassú zene ment végig, félhomály és gyertyák. A csajszi, aki tartja szimpi nagyon. Tanulunk majd légzőgyakorlatokat is, amit szülés közben lehet csinálni, sőt állítólag vajúdási technikákat is. Erre kíváncsi leszek :-) 1600Ft 1 alkalom, utána még lehetett inni egy pohár gyógyteát is :-) Szóval tetszett.

Most meg tiszta ideg vagyok, mert felhívtam a dokimat a múlt heti eredmény miatt, és állítólag találtak valami baktériumot nálam. Csak tudnám honnan van, ráadásul semmi tünetem sincs. Így ma estig be kellene mennem a kórházba a receptért, mert kapok valami kúpot. Kissé aggódom.....Szerintem nem túl jó ilyenkor kúpozni. De hát mondjuk a baktérium sem jó....
Mindig van valami baj.
Csak azon dühöngök, hogy már tényleg annyira vigyázok a fertőzésekkel! Sehol nem érek hozzá a wc-hez, van nálam fertőtlenítő kendő, meg fertőtlenítő zselé, csomó zsepi, stb... Itthon is fertőtlenítjük a mosdót, meg mindent. Csak hát az a baj, hogy még a Tescoban sem mindig bírok ki úgy egy bevásárlást, hogy ne kelljen elmennem pisilni. Még mindig nagyon gyakran járok, így elkerülhetetlen, hogy ha kiteszem a lábam itthonról, akkor valami koszos wc-be kell bemennem....

KépKép

KépKép
nadina01

Ercsikati, szerintem is kislány Zsebi :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

mazsolita:nekem fogalmam sin cs,de nagyon édes kis pofikája van.

Hibernia:én is sokszor fekszek háton,bár mostanában kezd kényelmetlen lenni,mert elkezdett igazán nőni a pocim,így kényelmetlen már a háton fekvés,mert nagyon feszül a hasam.Általában a bal oldalamon fekszem de van hogy a jobbon attól függ melyik a kényelmesebb.

Nadina:dél után már éreztem mocorogni,igaz nem olyan erősen,meg inkább befelé,meg lefelé,de legalább éreztem :) Kicsit megnyugodtam.Méhszájat mindenképp megnézetem,követelni fogom.

Rólunk:holnap megyek cukorterhelésre,remélem minden rendben lesz,kedden megyek az eredményért,ha addigra nem lesz meg,akkor majd csütörtökön megyek érte.

KépKép
Kép
csöpplány

mazsolita: Én is kislányra szavaznék, még a többiek tippjei előtt... :)

nadina: Hát igen, 4 hét nem semmi. :? Én pont a 25. héten megyek, szerdán a 4D-re, no de nekem más választásom nincsen, vagy most megyek, vagy majd ha hazaköltözöm a 32-33. hét körül... Viszont miután elég nagy a baba, arra gondoltam inkább most nézzük meg, mint később, mert állítólag a 30-32. hét után azért már kisebb helye lesz mozogni stb.
Én amúgy nem tudom, néztek-e már nálam méhszájat... :shock: Tulképp lehet, hogy nem is... A baktérium miatt szerintem ne parázz, múltkor nekem is találtak vmit, de aztán mondta a körzeti, hogy lehet, csak nem volt steril a fiola, csináljuk egy ellenőrzést... 2x már nem volt semmi... Szóval szerintem simán kérj új vizsgálatot... Ki tudja. Nekem sem volt tünetem amúgy, ezért is volt fura.

A vizsgálatokhoz mindenkinek nagy drukk. :)

hibernia

Sziasztok!
Egy gyors látogatásra jöttem, és rendezem a saramat amit már régóta halasztok!
Dobom a képeket Kendráról és a Babakocsiról!
További szép napot! Majd még jövök! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Ercsikati, Kendra nagyon aranyos! Ha jól láttam az első két képen a kobakját vakargatja :D A harmadikon meg milyen szép "csajos" szája van! Szép kislány lesz!
A babakocsi nagyon szuper! Ez olyan, amit a kocsiba is be lehet kötni a hátsó ülésre?
Én is hasonlót szeretnék majd de még nem döntöttem el melyiket.

Csöpplány, örülök, hogy azért tegnap is volt mocorgás. Látod, semmi baj nincs, csak néha lustiznak odabent :D .Gondolom túl vagy már a vérvételen. Mi volt?

Voltam bent tegnap este a kórházban a kúp receptért. Ki is váltottam volna, de ezt keverni kell, így ma délutánra lesz kész. Asszisztens azt mondta nem gáz, eleve csak 6 napig kell használnom. Remélem.
A szülészeten volt a receptem, ott adták oda. Legalább megtudtam hol van :shock: Épp akkor születhetett egy kisbaba, mert nagy sürgés-forgás volt és hallottam a babát is sírni. Mindenki be volt öltözve kék-zöld műtős ruhába....elég fura volt. De nagyon kulturált az egész hely. Persze nem tudtam bemenni egészen, ahol történik a dolog, csak a folyosóra. De már ott is elvileg be kell öltözni mindenkinek kékbe :shock:

Hibernia, akkor ezek szerint jövő héten jössz haza picit, ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina!
Köszönöm a dicséretet! :) A babakocsi valóban olyan amit be lehet kötni az autó hátsó ülésére. Mind a mózes részt, mind pedig a hordozót is be tudod kötni! A hordozót is rá lehet tenni a vázra, és sporttá is tudod alakítani! Nekem nagyon tetszik, és nagyon könnyű a használata! Sőt! Mivel én az első emeletre "cipelem" fontos volt, hogy ne legyen túl nehéz! Hát nem az! :) Szuper babakocsi! Örülök, hogy ezt választottuk! :) Te milyenben gondolkodsz? Hogy állsz a babacuccok beszerzésével?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Túl vagyok a cukorterhelésen,csütörtökön megyek eredményért.Tettem bele citromlevet,az első egész iható volt,viszont a második pohárral nem,majdnem visszajött.Első vérvételnél ráadásul nem szúrt elég mélyre,nem jött a vér,aztán beljebb tolta a tűt,az meg írtóra fájt.Tuti be fog lilulni .Kicsit furán éreztem magamat a cukros löttytől,de az éhségem tényleg elmúlt.A második vérvétel a másik karomból volt,annál semmi gáz nem volt,viszont utána elég rosszul lettem,de egy kávé helyretett.Na ennyit a terhelésről.

Ercsikati:nagyon aranyos Kendra.Tényleg a buksiját vakargatja. :lol: A babakocsi is tök szuper.

Nadina:igen,kicsit megnyugodtam,remélem minden rendben van vele,elég lusta az elmúlt pár napba.Majd kedden úgyis néznek szívhangot,akkor talán megnyugszom.Viszont ma reggel megint csuklott a kis drágám.Fura volt mindez éhgyomor mellett.

Babaholmik?gyógyszertári cuccok nálunk még hiányoznak,meg a pelusok,popsitörlők,de a nagyobb cuccok megvannak.Babaruha az már minden megvan.Babaágyat április végén kapjuk meg,babakocsi a sarokba,hordozót is majd a kisággyal együtt.Jajj még a kórházi cuccok hiányoznak nálunk,de azokat majd április elején.Meg anyukám akarja megvenni az ágyneműt,meg a lepedőt,baldachint,úgyhogy azt még nem vettünk,majd ő valamikor.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Nektek nagyon szuperek a képek a babákról. Nekem összesen két kép lett "jó", nahát azok se ilyen élesek. Nekem kell Apa ahhoz, hogy föl tudjak rakni. Múltkor még pocisat se sikerült.
Ercsikati, én passzolok a cukor eredménnyel kapcsolatban. Majd írj, hogy mit mondott a doki. Enyém 6,3 lett. 7,8-ig jó.
Csajok, Nektek volt fehérje a vizeletben? Mert Nekem múlt héten védőnőnél is volt, meg most a szerdai leleten is van. És Nekem ilyen a csajszimmal nem volt.
Nekem méhszájat mindig néz a doki. Anyunak tesómmal 4,5, velem 3,5 hónapos korban kinyílt. Nekem csak a 32. héten, de most is attól tartok, hogy ki fog hamarabb nyílni.
Majd még jövök.
kriszta15

Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Az alábbi képen látható színű Bergon Xspr babakocsim eladó. Könyen irányítható, mély kocsi ami sportkocsivá alakítható. Hozzávaló táskával, esővédővel, szúnyóghálóval, téli lábzsákkal.
Alig használt, még több mint másfél év garanciával.
Irányár 42.000 Ft.
További tájékoztatás priviben.

Mindenkinek nagyon boldog utolsó hónapokat. Könnyű szülést és gyors felépülést.
Beatrix
Kép

Kép
lipót beatrix

Sziasztok,

Akik Monoron járnak nőgyógyászhoz, meg tudnák mondani, hogy a rendelőben (szóval nem magándokinál) hogyan zajlik a terheléses cukorvizsgálat? Ki ad beutalót? Mit kell vinni?

Ja és ha valaki tudja: pontosan mikor van rendelés (bárkinél)? :oops:

hibernia

Hahó!
Hol van mindenki?
Talán a nagy hó miatt elment az internet???? :D:D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?