Sziasztok,
Visszatértem kicsit.
Üdv az újaknak.
Kriszta15: 90 cm nekem 20 hetesen volt a hasam, most, 23 hetesen már szerintem verem a 100-at, pedig mindig is iszonyú lapos voltam. Épp az előbb néztem bele a tükörbe és hát már most elég komikusan nézek ki, mi lesz később?? Szinte semmim nem nőtt a hasamon kívül, oldalról úgy nézek ki, de szó szerint, mint aki lenyelt egy röplabdát. Ráadásul alul ül a hasam, úgyhogy a cicim alatt van egy horpadás befelé és onnan hajrá, egy óriási pocak. Szóval a 100 cm szerintem semmi. Most látom magamon. Ja és most már én is 6 kg-nál tartok (23+5), asszem nem fog menni az előre betervezett max. 10 kg... Anyósod miatt részvétem, a babysittelés oké, az mondjuk itt is jó jönne, de én is megőrülök a kéretlen tanácsoktól, úgyhogy néha azért örülök, hogy 2500 km választ el...
Képeket kérünk a többiektől is!
Hogy bírtátok a cukorterheléses vizsgálatot? Én már várom.
Abszolút édesszájú vagyok, nem hiszem, hogy gondom lesz az ivással, hihetetlen mennyiségű glükózt tudok enni / nap... Mostanság van még vmi vizsgálat? Jövő héten leszek otthon egy hétig, igyekszem mindent megcsináltatni, amit szokás a 20-28. hét között... Utoljára a genetikai vizsgálaton voltam a 21. héten, azóta semmi. (Ja és nem szeretnék még egyszer hazamenni a 32. hétig kb... De persze meglátjuk...)
charlott: Szerintem ha mozgolódik, jól van...
Én így értelmezem... Persze ezek a mozgások még tök ösztönösek, nem az öröm, jókedv stb jelei, csak úgy automatikusan csinálja... Nálunk már van amúgy menetrend, főként este mocorog 5-6-tól lefekvésig és aztán hajnalban is 4-5 felé. Napközben kevésbé aktív, akkor nem mozgást érzek, hanem ilyen "kucorodást", nekinyomja magát a hasamnak és annyi. (Ezt onnan látom, hogy a fél hasam kinyomódik pár percre, de aztán piszkálom kicsit, mert kellemetlen és visszaáll kerekre...) Mondjuk én elég racionális vagyok, nem beszélek hozzá, mert nem megy, inkább csak bökögetem.
De jó gyerek, ha fogom a hasam (vagy a férjem fogja) mindig belerúg egyet-kettőt, hogy jelezze, hogy érez valamit... Simogatni nem szoktam a hasam, mert állítólag azt nem szeretik.
Nadina. Ez durva, hogy a dokid beijesztett, mert tavaly voltál 30...
Én tavaly voltam 29, de abszolút senki sem mondta, hogy öreg vagyok, pedig szerintem nem ezen a pár hónapon múlik a dolog, ami köztünk van...
Csöpplány: Nem tűntem el, csak így eléldegéltem...
Már beszereztem két body-t a babónak, ennyi a földi tulajdona eddig...
Néztünk kiságyat is a hétvégén, de még úgy döntöttünk, ráérünk. A kocsi téma pedig olyan bonyi, hogy feladtuk. Lesz, ami lesz. Amúgy amit leírtál, az a keményedés. A méh gyakorol. Elég korán persze, de szerintem ne izgulj, ha a doki azt látja, hogy nem nyílik a méhszáj, ez természetes, nem jelent gondot.
Amúgy ami a fájdalmakat illeti: Nekem a hátam van ki teljesen. Ma reggel minden porcikám fájt, mintha 80 éves lennék komolyan... éjjel csomószor arra ébredek, hogy vagy a térdem vagy a csípőm hasogat, elég brutál, mert eddig ilyen nem volt. tegnap minden lépésnél kattogott a bal csípőm. Elég rémisztő. Nagyon nyomhat a babó szerintem, teljesen szétcsúszom.
Mindig mondtam, hogy keskeny a csípőm, de ennyire?? Hasonló valakinél?
Ja, babaruhák, ha valaki pesti, esetleg tudok vinni innen pár babaruhát.
Tök jó minőségűek, 100% pamut és csinik is. Itt rengeteg a gyerek, ezért virágzik a piac és az árak sem vészesek. A két body-t pl 4 euróért vettem, a karmolás elleni két pár kesztyűt két sapival meg ha jól rémlik szintén 3-4-ért... Egy rugi 6-7 eurótól indul...
(Nem tudom, hogy vagytok vele, engem annyira idegesít ez a hello baba mászó Micimackó, hogy megőrülök, ha feljövök az oldalra. Ááááááááá...)