Sziasztok
Csip-csip ,Henne, Pinkiné hogy álltok?
Olvastam Csi-csip, hogy lement a höd, de mérted az egész ciklus alatt végig most? Mert ez lehet nem jelent még semmit, attól függ mennyi az alaphöd!èn azért drukkolok még, egyszer asszem te irtad itt, hogyaddig még nincs mensi remény mindig van
Pinkiné, szerintem nálad pozit´v volt a teszt, habár nem én láttam...
viszont negatív tesztet már igen saját magamnál...és azon nincsen szellemcsík,mint a tiéden
Henne neked is megy a drukk! A folyásod azt tényleg nem értem, de szerintem ahogy a görbédbe belekukkantottam...hát ti asztán voltatok együtt, jó sürün...ugyhogy minden kalppol a görbe szerint, hogy terhes legyél!
Aranyosak vagytok, hogy aggódtok...de nyugi, azért alkoholista nem leszek
Egy pasi sem ér annyit!
Viszont képzeljétek, ma ugye délelött melóztam és már akkor elkezdett az alhasam enyhén görcsölgetni, föleg bal oldalt...nos délután takaritottam, dehát nem múlik a fájdalom, meg folyás is van, így gondoltam egye fene ellövök egy ovu tesztet...és no lám az elöbb kukantottam meg az eredményt és ott virít az erösebb tesztcsíkom
Szóvalcsajok, ha jól értelmezem akkor most lesz p.ém..
A ciklus.hu szerint is ferb. 4 az ovuláció napja, de mivel az ovu tesztem most pozitiv, akkor lehet holnap lesz p.é?? Igazából valamit nem értek:
èspedig...Egyik nap pozitív a teszt, ugye este mert este szokás csinálni az ovu tesztet...másnap negatív este, akkor most ha a pozitív napon vagy együtt este a pároddal az rendben van, de ha az elsö negatív napon este, akkor az is még jó, vagy már késö??
Merthát olvastam olyat, hogy a peteérés, persze nem törvényszerü, de általában a hajnali órákban zajlik le, azért van az, hogy a reggeli hö megugrik, jelezve az ovuláció meglétét. DE..mivel este csinál az ember teszte, ami ezen amegemelkedett hömérsékletü napon már negatív lesz, és este még együtt vagy a pároddal, az még jó??Mert azt mondják a peteséjt csak 6-12 óráig megtermékenyíthetö...
Uhhh, ezt jól leírtam...csoda ha jómagam is megértem visszaolvasva
Tyuntyi, akkor ezek szerint nekünk egyszerre van p.énk!!!
Azaz, ha a te luteális fázisod is 14 napos, akkor együtt várjuk a nemvártat!
..Ez IGEN...ez a mondatom lett a legértelmesebb..
TÀBLÀZAT 2010.02.04