Boszi-Vero!
Etetőszék "márkája": K&D Desing kid. Ha mondd ez Nektek valamit....mondtam én, hogy ez csak valami "mezei".

Anno le volt értékelve 15 ezerről 10.900 ft-ra. Ezt találtuk a legpraktikusabbnak és a legjobban takaríthatónak!

Remélem kielégítő válasszal tudtam szolgálni!

Kriszti!
Látod, mondtam ill. írtam én, hogy ezek a kis büdös kölkök

Meggyet én alapból nagyon imádom!

Adri/Jáz!
Hát Lányok! Igen Tenci, jól tudod....és láttad is már

A légzéskihagyás az azt jelenti, hogy pár másodpercig nem vesz levegőt. Ez olyan, mintha mondjuk Ti visszatartjátok a lélegzeteteket egy pár másodpercre, csak Ő(k) nem "direkt" csinálják, hanem nagy az orrmandijuk és az néha-néha elzárja a fül és az orr közötti utat, ahol a levegőnek "járkálnia" kell(ene).
Ettől nem fulladhat meg, de azért túl hosszú ideig nem tesz jót az agyának meg a tüdejének sem! Persze ezt most NE úgy gondoljátok, hogy egy pár alkalom után már károsodhatnak ezek vagy más szerveik. Talán később, nagyobb korukban lehet ESETLEG!!!! belőle gond.
Most mondok egy durva példát, ami ettől teljesen eltér. Ugye vannak nők....és bocsi, de az ilyeneket nem nevezném anyának!!

Na de azért ez a légzéskihagyás nem ennyire durva!!!!! De ugye sosem lehet tudni, hogy mi van/lehet a dologból.
És tudjátok, hogy mi a "vicces" ebben?

Persze mielőtt kivennék a mandulá(i)t be kell feküdni egy alvásvizsgálatra.....18-án megyünk Zizivel.....és végül is annak az eredménye is igen sokat nyom a latba, hogy akkor meg lehet-e oldani valami mással, vagy inkább muszáj kivenni! Szóval azért a "normális" és jó helyeken....és ahol a dokik lelkiismeretesek!!!....szóval azért nem esnek neki minden gyereknek, hogy kivegyék a mandulákat.
Hát leírni erről a dologról ennyit tudok. Bocsi, ha túl sok lettem, de ezt rövidebben nem lehet.

Szóval ha "figyeled" amikor alszik, akkor azért észre lehet venni. Forgolódik éjszaka, többször "felébred"....nem sír vagy ilyenek de lehet hallani, hogy nem nyugodtan alszik.
Adrinál mondjuk később kezdődött....2 és fél éves kora után.....de szerintem nála rosszabb volt. Horkolt mint anno a 80 éves nagyapám!!!...és ez nem vicc!!!!

Tenci! Az, hogy ez öröklött lenne.....nem hiszem. Nálunk is meg Jánoséknál is mindenkinek a családban meg van a mandulája és egyikünkkel sem voltak ilyen "gondok" gyerekkorában. Ha lehet így fogalmazni ezt inkább "mai gyerekbetegségnek" mondanám. Zsófinak is....János tesójának a lányának.....is állandóan fáj a füle. De mondjuk Zsófi eléggé beteges és a takony szinte mindig a fülére megy, ezért nagyon sokat van középfül gyulladása!

Na Lányok!
Most már tényleg lelövöm magam a témában!!! Bocsánat, hogy ilyen sok lettem, de most nem tudtam megállni, hogy ne írjak róla ennyit!

Kisasszonykám is felkelt, úgy hogy irány ebédelni, aztán ha tudok, akkor még jövök!
Szép napot Mindenkinek!