Sziasztok,
Köszönjük a pocis dicséreteket
. Kis manócska biztosan jól van, mert továbbra is nagyon mozgékony
. Viszont így az utolsó hónapban mindig előjön valami rajtam. Tegnap óta a bal sarkam annyira fáj, hogy nem bírok ráállni, így most bicegek egész nap, meg próbálok amit csak lehet ülve csinálni. A gáz, hogy kedden kell menni Lilivel a gasztrós dokihoz + vérvétel is lesz valszeg, de ha nem tudok fölvenni egy cipőt sem, akkor nem tudom, hogy hogy jutunk oda, mert apa csak értünk tud majd jönni. Csütörtökön pedig a szokásos heti CTG meg minden, aznapra pedig megint jó nagy zuhit mondtak, szóval jó kis hétnek nézünk elébe
.
Lili beszéde is szépen alakul, már próbál 2-3 szavas mondatokat mondani. Ha kérem, hogy hívja apát vacsizni, akkor azt szokta mondani, hogy: apa deje nyami
. A lepkét Lepinek hívja, és most az a kedvenc szórakozása, hogy amikor nézegeti a mesekönyveit, a képek hangulatát utánozza, tök édes morcos pofit tud vágni és még morog is hozzá
.
Gumicukor,
Tetszett Dani hozzászólása a cigiről
.
Jobban vagy már?
Beszti,
Drukkolok nagyon én is
!
Panda,
A tigris muffint ki ne hagyd, én mostanában szinte mindig azt sütöm
.
Köszi a cukis infot, megnézzük majd ha arra járunk. Újpalotán is van egy cuki, ahol gluténmentes sütiket is kapni, de egyszerre meg kell venni egy egész tortát (persze rendelésre megy csak), szeleteket nem adnak, így már annyira nem okés.
Forti,
Hát a hisztikkel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy türelem, habár tudom, hogy néha nagyon nehéz ilyenkor.
Nyuszi,
Lili 6 hetesen aludta át először az éjszakát, a szopi akkor nekem is borult kicsit, mert reggel már engem is a cicik ébresztettek, de hamar átálltunk. Kitartás, most olvastam valahol, hogy 1-2 hét is kellhet a tejcsinek, hogy beálljon egy növekvő igényre.
Lassan fogynak a gyümik a kertből, a lekvárok viszont szépen gyarapodnak
. Készítettem egy csomó doboz főtt kajcsit is a fagyasztóba, hogy ha anyós itt lesz, én meg a kórházba, akkor ne kelljen főznie, csak Lilivel foglalkoznia.
Kataa,
Ügyes vagy, hogy börzéztél
. Én pár hete a XI.ker-ben voltam, ott is nagyrészt új rucik voltak, vettem is egy csomó szépséget, de még mindig annyi minden kell, igaz most már inkább Lilinek. 18-án Újpesten lesz, oda is el szeretnék menni, csak a lábam javuljon meg. Apa most el is tiltott mindentől, de holnap le kell olvasszam a hűtő alsó fagyasztóját, max ott ülök majd a földön mellette
.
Judy,
Akkor nálatok is változott a kiszemelt név? Nálunk sem Benedek lesz a fiatalúr
.
Jó éjt, betegeskedőknek jobbulást!
Pusz,
Ilke