Új privát üzeneted érkezett!

Mercy: ha a bejegyzett élettársi kapcsolatot megcsináljátok akkor nem kell az a sok cécó....éééés utána meg lehet álomesküvő!!!! :D

mi is így csináljuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

ne drámázz!!!!!! itt a megoldás!!!!!

Edi: tutiiiii hogy az kuki ha meg nem akkor benézted a sok fiúrucival.... :wink: :wink:

de FIÚÚÚÚÚÚ!!!!!! :D

mokibuci

merci!
Mire a kérdést leírtam, megírtad a választ!! Jaj, nagyon sajnálom!!

d.dodó

van, de régi, és 40000-be került, az csak a hitelfelvételre jogosított :( ----a tkm tele...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

...bocs most kiüvöltöttem magam........

nekem régen minden sikerült....most mé nem?????

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!

megjöttem.:) Ma a szoptatás és gyermekágyas időszak volt a téma. Klassz volt!:)
Megjött a virológia eredményem: hepatitis meg az a másik, amit elfelejtettem: Negatív! Örülök, de valahogy az afp-nek jobban örülnék...

Edi: Sajnálom, hogy most kétségek között vagy! Nem akarlak elkeseríteni, de multkor mondtam a dokinak, miután nem látta a nemét, hogy van, aki már 12-14 hetesen tudja, mert látják UH-on. Erre azt mondta, hogy tippelni lehet, de ahhoz meg nem kell UH...16 hetesen van esély...de csekély..:( De ha te Botit érzel, akkor Boti lesz!!:) Nyugodj meg!! Oké?

Bibar: merre jársz? Mikor jössz a hírekkel??:)

Köszi mmindenkinek a pénteki drukkokat!!Délután fél 2-től tartanánk rájuk igényt, úgy....4ig!
Annyira félek! Nem tudok vele menni holnap, mert majdnem 4 órát kell utazni (kecskemétre), azt meg nem bírom a kocsiban. Ülni még csak csak....de kiszálni már nem tudnék, mert beállna a csípőm:(

Poci: ma volt cukorterheléses vérvételed?? Te szegény!!!:(
Nekem azt mondta a védőnő, hogy vigyek magammal majd citromlevet, mert azt szebad beletenni. Úgy inkább limonádé, és nem olyan undorítóan cukros az íze:)
Ezt mondom a többieknek is!! Hátha valaki nem szereti azt a nagyon édes löttyöt!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mercy,
nagyon sajnálom a dolgot, próbálj megnyugodni!!! Gondolj babókára is, ő is sííír :oops: ...
Próbáljátok higgadt fejjel átgondolni, milyen egyéb megoldás lehet esküvő nélkül... Sajnos ezeket a lehetőségeket én nem ismerem.
Vagy gondold át újra, amit Dodó is mondott, hogy 2 tanúval meglenne az egyszerű polgári (vagy akár szülökkel is), és amikor már úgy álltok, csaptok egy fehér ruhás, templomos lagzit!
Tényleg nyugodj meg, és gondold át. Babókátok szempontjából ez lenne a legkönnyebb megoldás! A baráti körünkben is volt 2 ilyen esküvő is már, de mi csak a templomin voltunk, és gyönyörű volt!
Amúgy én is "maradi" vagyok, de a te helyzetedben én is így döntenék...
Küldök egy nyugipuszit :wink: !!!

Anikó

Kép
mamaki73

Bibar, nagyon örülök, hogy szépen fejlődik a kis drágátok :D !
Olyan jó neked, hogy láthattad ma :wink: !

Edi, elfelejtettem írni, hogy szupi a babakocsi :wink: ! Biztos nagyon jól néz ki piros-szürkében is!
Annyiban segíts légyszi, hogy felfújható kerekes, vagy tömör?
Én a neten nézegettem a babakocsikat, és az új modelleknél egyre több a felfújható kerekes :oops: . Az miért jó??? Én nem szeretnék még defektet is szerelni babázás közben :wink: :roll: !

Anikó

Kép
mamaki73

mondom!!!!rám senki nem figyel!!!!!!
nem kell polgári sem a bejegyzett élettársival ugyanúgy kiküszöböltök mindent!!!!!!!!!!

mokibuci

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

mokibuci

Meme
már jöttem csak az elöző oldalt :lol: :lol: minden oké,még mindig kislány :lol: :lol: korának megfelelő méretekkel,integető kezecskékkel :wink: :wink: jó lesz az afp-éd is,örülök a másik jó eredménynek :wink: :wink: pénteken drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merci
ne sirj :oops: :oops: nyugodj meg,csak ismételni tudom az elöttem szólókat :oops: :oops: :oops: csak megoldódik a dolog :oops: :oops: :oops:

bibar

De jó, hogy minden pont nálunk változik... :?

Mercy, ma elég sötétben látsz mindent, nem? Lehet, hogy holnapra kialszod egy kicsit, a lényeg azért mégiscsak az, hogy szeretitek egymást, és lesz egy gyereketek. Tudom, hogy ilyenkor nem annyira segít, ha így okoskodnak, de ha jól értem, elég frissek ezek a történések, lehet, hogy ha végiggondolod és megnyugszol egy kicsit, akkor magától is jobb lesz, nem?...

Kép
emma.zunz

[quote="mokibuci"]m írta:mokibuciondom!!!!rám senki nem figyel!!!!!!
nem kell polgári sem a bejegyzett élettársival ugyanúgy kiküszöböltök mindent!!!!!!!!!!

ok, vettem....

Mercy

mercedes79
Győr

Bibar: Igen, már láttam! Bocsi:) Kissé bevagyok lassulva ma:)
Örülök, hogy minden rendben a babóval, és hogy még mindig lány:)
Köszi a holnapi drukkokat! Majdcsak egyszer vége lesz ennek a pernek...2 év után ideje lenne...

Moki: Lehet hogy rosszul tudom, de ahhoz legalább x éve bejegyzett élettársi kapcs. kell, hogy el is fogadják! De nem vagyok jártas a témában, csak a tv-ben hallottam valamelyik nap!

Merci: minden megoldódik! Nekem elhiheted!:wink:

Edi: hova tűntél?? Szugerálod Botit hogy még nagyobb kukit növesszen??:D

Ki mit vesz/ad a párjának valentin napra? Én sztem amit tavaly: semmit.:) Meglepem egy piskótával.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

[quote="emma.zunz"]D írta:emma.zunze jó, hogy minden pont nálunk változik... :?

Mercy, ma elég sötétben látsz mindent, nem? Lehet, hogy holnapra kialszod egy kicsit, a lényeg azért mégiscsak az, hogy szeretitek egymást, és lesz egy gyereketek. Tudom, hogy ilyenkor nem annyira segít, ha így okoskodnak, de ha jól értem, elég frissek ezek a történések, lehet, hogy ha végiggondolod és megnyugszol egy kicsit, akkor magától is jobb lesz, nem?...

az a baj, hogy ezzel a hülye új törvénnyel megbántva érzem magam...az a baj, hogy ha én nem kaptam meg amit szerettem volna, akkor miért nem lehet a régi verzióba...apasági nyilatkozat, aztán pont...semmi papírt nem akarok...nem érdemeltem meg egy esküvőt, akkor nem kell semmi...az apja az apja, akit nagyon szeretek, de ha nem lépett időben - bár nem tudhattuk hogy ez lesz- , akkor ne várja tőlem senki, hogy vigyorogva élettársi nyilatkozzak, vagy polgári esküdjek...én állítólag NŐ vagyok...aki egyszer hercegnő szeretett volna lenni, nem kapta meg, és most egy törvény sarokba szorítja....a lényeg, ezt nem akarom...remélem érthetőbb vagyok....
nem tehetek róla, de önérzetes, és akaratos vagyok, aki mindenért megküzdött...de ha vmi nem jött össze -esküvő- akkor senki ne kényszerítsen semmi alternatív megoldásra, mert nem akarom.
.....

Mercy

mercedes79
Győr

Teszek egy pocakfotót! :) Hordócskáról:)

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

hehe:) láthatjátok, hogy van mosógépem, meg wc-nk :) :D :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

csajok!! nincs valakinek kismama tornája? De nem ez az Ugri-bigri Réka, hanem olyan nyugdíjas kismamatorna:)

Leszedtem netről múltkor 5 album babazenét...nagyon klasszak!!:) Babóca a klaszikust szereti:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

na jó éjt csajok!
Szép álmokat mindenkinek!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Csini poci! (lányos)

Valentin nap: Én mint mondtam, ez nekünk a 6 éves évfordulónk lesz. Ajándék még nem tudom mi lesz, gondolkodom!... :)

d.dodó

dodó: Köszi!:) Nem tudom, hogy lányos-e, mert nem tudom, hogy melyik része az eredeti és melyik a babalak :) :D Bár biztos nőtt, mert eddig azért a cicim nagyobb volt, mint a hasam...(mármint kijjebb ért) :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Értem, Mercy... :(

Hát, akkor csak azt lehet, hogy végiggondolod, melyik lehetőség a legkevésbé bántó számodra...
emma.zunz

MI február 17-én ismerkedtünk meg 10 éve! Ezt szoktuk ünnepelni. Ilyenkor valami klassz étterembe megyünk. Idén egy szír-libanoni éttermet néztünk ki.
A.

Kép
Kép
ganami

Meme, eredeti?! :) Egyáltalán nem nagy 18 hetesnek babával együtt sem, csini...

Kép
emma.zunz

lánypocak :lol:

Mercy

mercedes79
Győr

Meme
én is azt mint te,a nagy semmit veszem valentin napra :lol: :lol: :lol: jaj de jól látszik már a pocakod :wink: :wink: :wink: na a fürdő se semmi :P :P :P nekem nincs tornám,tartókodok a mozgástól :wink: :wink: csak séta,de az sok! :wink:

na jó éjt,én is léptem,fürcsi és társai :wink: :wink:

bibar

emma: köszi:)

Mindenki szerint lány pocak??? Akkor lehet mindenki jól gondolja, csak én hittem, hogy fiú lesz???:) Bár egyáltalán nem bánom, ha lány lesz!:) Apa is mostanában mindig kislányom kerül a szájára...:) Azt mondta, hogy az esze azt sugallja lány, de a szíve fiút szeretne:) Én meg már egyáltalán nem tudom...:) Lesz ami lesz, a lányeg, hogy a miénk:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi!
Oxivit csoport - az elérhetőségnél a Multimedicalt nézd, mi legalábbis ott voltunk. Ha szimpi, akkor meg tudom adni konkrétan az UHos dokinő tel.számát :wink:
http://www.babapremier.hu/content/8

Niki, látom Ti is megszenvedtetek :?

Maki, nekem ma azt mondta a doktornő, hogy egyet nem lehet pocakosan: röntgenezni :? Én azt nem is vállalnám - köpeny ide vagy oda :?

Mercy, azt is csinálhatjátok, hogy a polgárira elmentek ketten csendben :wink: akár nem is szóltok senkinek, aztán a templomi köré kertítitek a nagy lagzit :D

Emma, születés után jön a java :wink: Na nem ijesztgetésnek, de tényleg :) Van olyan is, hogy megy minden mint a karikacsapás, bár szerintem nincs olyan gyerek, akinek ne lenne valami "extrája" :lol: De ez is a szépsége ennek és szerintem a szülőknek is nagyon jó kis jellemfejlődés :wink: Minden nehézség mellett szerintem ez a legszebb kihívás az egész életben amivel találkozni lehet :P És olyan jó érzés, amikor az ember kitartóan tanít nekik vmit és aztán egy idő után már magától megy :wink: :P

Bibar! De jó hírek :D

Meme, jó hogy jöttél :) Mi nem tartjuk a Valentin napot :wink:
Csini a pocid és jó a mosógéped :wink: :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss: köszi neked is a hiányolást! Meg a poci és mosómasa dícséretet:)

A wc-nk nem tetszik senkinek??? :D :D :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na, tényleg megyek, apa mindjárt hazaér:) Hoz nekem Kinder maxi kinget:) 2 hete könyörhök érte:)

Jó éjt csajok!
Pápá

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: jó a wc-tek!!!!!! :lol: :lol:

mokibuci

Meme:
Nekem tetszik a kék felmosóvödrötök is! Jól látom, hogy az az a mosógép mellett, ugye? :lol:

Bibar:
Örülök, hogy minden rendben van a kislányoddal, és még mindig kislány. :)
Sokat kellett várnotok Ferenczire?

Jó éjt!

Emi

Emi

email4
Budapest

Merci, nagyon sajnálom!!!Én is csak ismételni tudnám a többieket. Lehet még igazi templomi a baba után is. Kell keresni egy középutat. :(
Bibar, de jó, örülök!!!!!
Meme, ne törődj vele, hogy milyen a formája!Annyira nem meghatározó!Ez alkat kérdése.Anyának kimondottan csúcsos hasa volt, de a fia már a második babával terhes. :lol: :lol: A barátnőmnek meg olyan domború hasa van,mint Neked és kukisuk lesz!!! Szóval ez csak mende-monda. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Mercy: :( Sajnalom a szitut. Most mindenkepp arra koncentralj, ami a Te es a baba nyugalmanak a legfontosabb. Soha nem hittem volna, hogy igy megerzik a picik, ha az Anyuka sir, ezt is csak az utan mondani, miutan vegigbogtem egy egesz delelottot. Ne sirj, mert neki is rossz.

Bibar: szuper, hogy minden okes. Mit shoppoltal?

Valentin nap: soha nem tartjuk. Igy nem lesz ajnadek sem. Mar nem ujdonsag :( Pedig jo lenne egy kicsit romantikazni ... :roll:

Meme: csini a pocid, szerintem is kislanyos..ja jo a wc-d. Hogy jutott eszetekebe pont ott fotozkodni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo ejt lanyok, elteszem magam holnapra szep almokat mindenkinek
pocaklako

Sziasztoook! Megjöttem a védőnőtől, most nem is mosta meg a fejem. CSODA!!! Holnap megyek a kórházba AFP beutalóért. Amúgy nekem is házhoz akart jönni, mondtam neki, ha este 7től ráér, nyugodtan. Jobb, hogy nem ezt az opciót választotta, mert 19.45re értem csak haza. Azt mondta náluk ez előírás (1 hónap után kiszállni), így beírta, hogy járt nálunk. :)

Mercy: remélem találtok megoldást!!! Ne hagyd, hogy uralmába kerítsen ez az idegölő helyzet.

Bibar: örülök, hogy minden OK!!!!

Meme: jó a wc-tek, ja mellékesen a pocid is szépen kerekedik már. :) Nem tudom megítélni lányos-e vagy fiús, remélem hamarost kiderül. Mikor is mész UH-ra legközelebb?

Edi: nyugi, Boti csak tréfál, van humorérzéke ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok csajok...

hááát voltunk vásárolni Anyuval... Kicsit elvagyok kámpicsorodva bevallom... bár fiút érzek, és fiúnak látom, és a dvd-n is látszik a fütyije.... jójó persze persze imádni fogom, ha mégis lány, de teljesen összekavart ez a hülye doki. Így úgy döntöttem, hogy jövő hét pénteken elmegyek megint 4D-re, akkor már 17. hetesek leszünk, addígra már biztosan jól fog látszani....

Csajok, olvastam a privit... Ha nem bánjátok megvárom, hogy tuti kukink van-e, (biztos, remélem :S ) és ha igen, akkor folytatjuk a bizniszt....

Puszi, jó éj lefekszem.... holnap jövök, mert még a munkát is lemondtam, szabin leszek....
Vendég

Sziasztok! Én most jöttem haza, bár kb 40perce a visszaolvasással vagyok elfoglalva.

Apát rá tudtam beszélni és délután elmentünk nézelődni. Kezdtünk a Corában - itt vettünk egy kiscipőt, két bodyt - hogy legyen már végre valamink.
Aztán elmentünk Edi által ajánlott üzletbe. hát, választék van bőven kocsiból, másból.... egyenlőre nézelődtünk, nem vásároltunk.
edi: apának is nagyon tetszik az ágyatok :)
azt legalább megbeszéltük, h nem érdemes megvenni a legegyszerűbb és legolcsóbb ágyat, mert már összeállítás után majd' szétesik. ki tudja mi lesz, ha hízik a pici!
kocsiból is megállapításra jutottunk, h milyet kell venni, mit kell nézni rajta, mit kell tudnia......
aztán voltunk Pólusban könyvet szerettem volna, de nem volt.
aztán voltunk Auchanban, itt beszereztünk két kis nadrágot.
annyira boldog voltam, h végre van vmi kézzel fogható dolgom :)

Mercy: nagyon sajnálom :( remélem holnap kicsit nyugodtabban megtalálod magadban is a megoldást

edi: mindeki egyértelműen fütyit látott, az is van! ha mindenképp mész uh-ra, én is ajánlom Hajdú drnőt! még a kórházi rendelésen is nagyon segítőkész, kedves és nem utolsó sorban az ország legjobb genetikusa - ha valaki, hát ő biztos tudja mit lát!!!!

manorka: spánik doki a mi dokink! nagyon kedves, segítőkész.... és eddig csak jókat hallottam róla.

Ti hogy vagytok képesek fejből felidézni, h kinek mit akartatok írni????? pláne, ha közel három oldalt kell visszaolvasni!

pocak: jó, hogy bírtad a cuccot! biztos jó lesz az eredmény :)

most hirtelen más nem jut eszembe, ezer bocsánat mindenkitől!

jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zsani78

ja, még ez-az beugrott!

fogínyvérzés: nekem most két napja kezdődött, nem túl szép látvány a fogmosás! szerencsére semmi nem fáj. alapból volt két rossz fogam, amiből az egyikkel már három fogorvost (mind magán) megjártam. szóval tudom, h van rossz fogam, de már a fogorvos szótól is olyan rosszul vagyok, h ...... és kéne is egy, aki végre rendbeszedne, de már belegondolni sem bírok, h még egy elbaltázzon :(

alvás: persze, h van amikor elkerülhetetlen, sztem nem is így gondoltuk a beszélgetést. nekünk is van tervünk, h mi hogy lesz (nem csak alvás kapcsán), aztán lehet, h Manóka másként gondolja és tehetünk bármit, akkor sem úgy lesz, ahogy elképzeltük. gondolom mindenki ki tudja tapasztalni neki hogy jó. akkor is ahhoz tényleg tartom magam, h apát nem jó "kiiktatni"
nővéremék a családdal laktak, amikor jött a baba. a kicsi velük egy szobában, külön ágyban aludt. hát ők aztán úgy horkoltak mindketten apával, h meg sem moccantak, ha sírt a kicsi. ha aludni akartunk, a család többi tagja (hol anyu, hol én, hol aki épp úgy gondolta,h megunta a sírást) ment át cumisüvegből megetetni, elringatni vagy bármi egyéb. emlékszem mi nem sokat aludtunk, ők mindíg kipihenten keltek :) - azért hozzáteszem ez nem az első hónapban volt!- de a mai napig nem feledjük, mármint mi, többiek!

na, most már tényleg elteszem magam, sziasztok!

Kép
zsani78

jó reggelt :lol: :lol:

Zsani
én sem tudom megjegyezni soha kinek mit akarok :wink: :wink:

Emi
nem kellett sokat várnom,viszont amit kijöttem elhivták szülni,na a többiek jól jártak :oops: :oops: :oops: szabin leszek megint??ne viccelj ne legyél már igy elkeseredve,tudod hogy kisfiú,csak most bénázott a doki,miért nem mész elöbb 4d-re??már ilyenkor is simán látják a kukit ott!!addig sem depiznél:))

Edi
természetes hogy megvárod :wink: :wink: de tuti kukac,Olivéremnek is ilyen uh képe volt annó mint amit te felraktál,nem is értem miért mondta most ezt a doki.elbújt a kukac de ott van :lol: :lol:

Pocak,Dodó
álomszuszik ki az ágyból :wink:

én ma megyek védőnőhöz,ugy telnek a hónapok,ilyenkor veszem észre mert ugye 4 hetente kell mennem :oops: :oops:

bibar

Jo reggelt!

Zsani: nem vagy egyul a feledekenyseggel, epp az elobb ahogy visszalvastalak jutott eszembe pont, hogy tegnap meg Barbuss nak akartam irni a fogaszattal kapcsolatban.

Barbuss: gondolom, hogy nem voltatok felkeszulne erre a kiadasra, de semmikepp ne hagyd, foleg, hogy mar megvolt a terepfelmeres.
Kellene mennem nekem is, 10 eve otthon kezeltetjuk a fogainkat, az itteni koltsegk 1/4-ebe kerul otthon, es nagyon meg vagyunk elegedve az otthoni fogorvosunkkal. De ahogy most a dolgok allnak, valoszinu csak a ferjem jut el hozza, en pedig majd kitudja mikor. Szerencsere meg nem erzem, hogy gond lenne. Persze ha nagy gaz lesz kenytelen leszek ide elmenni, de nem szivesen, mivel tavaly egy itteni fogorvos miatt veszitettem el egy fogamat, mert inkompetens volt egy egyszeru gyokerkezelesben.

Bibar: itt vagyunk mar, mar azota biztos Dodo is irt. :D :D :D

Edi: nyugi..az van a pocakban amit erzel, ebben teljesen biztos lehetsz.

Hogy aludtatok: alom, szornyuseg, horkolas egyebek???

Szep napot kismamik
pocaklako

Jó reggelt!!!
Bizony Bibar, rohannak.Alig több,mint ugyanennyi idő múlva meglesznek a babáink.Borzasztó gyorsan telik az idő.
Jó reggelt Poci!Sok pisilés volt éjjel vagy tudtál aludni?
A mai elég laza napnak ígérkezik.De jó!! Főzni se kell, mert maradt tegnapról. Vasalnivaló sincs,mert nem olyanokat mostam. Asszem ma játék és angolozás lesz a program. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!

úgy látszik ma tovább szuszókál a társaság :)

már rájöttem a megoldásra: kell egy jegyzetlap a számítógép mellé és ha több oldalt kell visszaolvasni, akkor fel lehet írni a dolgokat :)
én úgy aludtam, mint akit fejbevágtak, sem álom, sem forgolódás, viszont a horkolás manapság alap, így az biztos megvolt :oops:

Kép
zsani78

Szia Niki!

Jo reggelt Nektek is. Szerencsere most kevesebb pisi volt, ejszaka is csak 2x voltam kint. Lehet hogy csokken, remenykedem. Ma lesz meg a cukorterheles eredmenye, akkor mar tobbet tudunk.

Nalam is eleg laza nap lesz, asszem csinalok egy kis rizottot ebedre, delutan pedig a fodraszhoz szeretnek elmenni.

Lanyok: bele vagyok szerelmesedve a az attetszo micimackos fuggonybe. Olyat keresek aminek a hossza, kb. 2,5m, mivel a gyerekszoba erkelyes, es ket szarnyu erkelyajto van. Tudtok valamit tanacsolni nekem, hogy a neten hol nezhetnem meg? Ha talalnek olyat a ferjem megvenne, ha otthon lesz. Amiket eddig itt neztem, egyszeru 100% pamut anyagok, es nem attetszoek, es kb. 50 euro, a fuggonypar. Aki tud, dobjon mar legyszi infot.
pocaklako

Zsani: jo reggelt :D
Nyugtasd meg a parod, hogy meg egy ideig lesz ejszakai koncert. :D
pocaklako

Pocak
nekünk pont ilyen függönyünk van :wink: :wink: nem tudom sajna hol lehet a neten beszerezni :oops: :oops: éjszaka jó volt nem volt rémálom,Olivér egyszer kelt szerintem jön a rágófoga hátul :oops: :oops: na az szupi hogy nem volt sok pisi :wink:

Niki
jaj ugy elrepül,hihetetlen :oops: :oops: nekem viszont ma vasalós napom lesz szerintem :oops: :oops:

Zsani
jó ötlet a jegyzetfüzet :lol: :lol: :lol:

bibar

Sajna Poci nincs ötletem. Anno én pont azt kerestem, hogy van-e olyan függöny, amin nincs Disney. A mesét szeretem, de a formákat nem, pedig mindenhonnan visszaköszönnek. Én végül egy hímzett nyuszisat vettem. Olyan édes!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar: igaz milyen szep ez a fuggony, milyen szinu van Neked? A gyerekszoba falat 2 szinure tervezem, narancs es valamilyen kek arnyalat, 2-2 fal. De meg csak terv, egyszeru sima feher fabol kisagy es pelenkazo, de a dekoraciok azok mind micimackosok lennenek. Faliora, lampa, fuggony, a kicsi agya stb...Nagyon szeretnek a falra festeni, de nem tudok, igy szerintem meg sem probalom. Lattam oriasmatricat a neten, ami egesz jelenteket abrazol. Csak nem tudom, hogy milyen lenne felteve. Van akinek esetleg otthon van oriasmatrica a falon? Kepen nagyon jol nez ki, de eloben nem tudom.

Az elso babaszobabutor amit kineztem egy alom, de az ara is...igy letettem rola. :(
pocaklako

Niki: valoszinu masodik gyerekkoromat elem, mert Babokanak is szinte csak disney-s rucikat veszek, abbol is a kedvencem a tigris...nem tudom hogy jott, de ez valami uj dolog nalam..most pedig ez a micimacko mania.... :oops: :oops: :oops:
pocaklako

pocak: én szoktam látni ilyen függönyt :) mekkora méretben kellene, ha látok most is..... milyen magas és milyen széles a karnisod? (szélességhez a dupláját kell venni a függönynek, de biztos Te is tudod)

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?