Bumikám, sajnálom, hogy nem az történt, amire számítottál, de tényleg az a lényeg, hogy mostmár tuti rendben vagy!!! Pihizz sokat!!!
Krisz, a baloldali Aletta, a jobboldali Ajsa. Császárseb? Az meg mi?
Hú de rég volt, mit szeretnél róla tudni??????
Éjszakák? Hm, ha ezt tegnap kérdezted volna, azt mondtam volna, hogy szuper, mert este 8-tól alszanak reggel 4-5-6ig, és utána még 9-10ig. Közben egy álometetés éjfélkor. Szóval nem alszunk egyben 4 vagy 5 óránál többet, de sztem ez jó. A tegnapi éjszaka viszont gáz volt, mert Letti 4 óra után nem akart visszaaludni, és az Apja (aki amúgy hajnali 4-ig nem aludt, mert dolgozott, és akkor akart lefeküdni) egy órát hurcolta, mire bealudt... Remélem ez nem lesz megszokott dolog...
A szopik is néha rémálomba csapnak át, mert mostanában rászoktak a babácskák, hogy 10 perc után kiköpdösik a cicit (aztán újra kérik), meg csapdosnak meg harapdálják. Gondolom nem jön elég gyorsan nekik a tej, vagy játszadoznak csak? (Néha vigyorognak) Így 15 perc után leveszem őket, fél óra játék, majd megint cici, megint 10-15 perc szopi, megint játék, stb., míg le nem lehet őket tenni. Így gyakran egy etetés 2 óráig tart. Van, hogy közben fagyitejet is kapnak, ha nagyon kétségbe esem...
De vannak napok, amikor simán megy minden,mint a karikacsapás. Szal egyszer fenn, egyszer lenn, tudod..... Na cserébe te is mesélj ám! A többiek meg vajon hova lettek?? (Kérdem ÉN
)
Hajnoca, Hát igen, mint két tojás: egy strucc és egy fürjtojás, mondjuk...
ELőre elképzelem, hogy egész életükben azzal fogják őket szekálni, hogy tuti nem lehetnek ikrek....