Sziasztok!
Gabó!
Örülök, hogy sikerült egy aranyos szülésznőt találnod, én ha minden jól megy szerdán megyek "háztűznézőbe", legalábbis dokibácsim azt mondta addig beszél azzal a szülésznővel, aki szerinte számunkra ideális...
Nagyon kíváncsi vagyok én is...
Gratulálok a vizsgákhoz és simi a hercegnőnek!!!!!!!!!
Kata!
Sajnálom, hogy nem kezdhetsz, pedig szerintem is nagyon szépen mennek le azok a kilók.
A napi 120 g CH viszont tényleg iszonyat kevés, amellett csak éhezni lehet és nem jól lakni, én a 160 + 15 g mellett is néha iszonyat éhes vagyok. Szerintem is próbáld megtalálni az arany középutat és a két érték (120-160) között enni. A 10 kg fogyás így is hatalmas eredmény, csak így tovább!!!!!!!!
Engem is érdekelne ez az emlékdoboz szerű könyv amiről írtál.
Láttam már boltban ilyet, Anna Geddes-nek van hasonló, a címe Emléktárgyak. A doboz 3 az 1-ben, mert emlékdobozt, emlékkönyvet és egy képkeretet is tartalmaz. Nagyon gondolkozom rajta, hogy megveszem, csak sajnos az ára igen borsos... 5990 Ft.
Rili!
Remélem minden rendben, nem keresni a tüneteket, én a beültetés után szinte mindig azt éreztem, hogy "meg fog jönni"... ehhez képest akkor nem jött meg... és most nem egész 4 hét múlva tényleg megérkezik, de most hús-vér babaként...
(Egyébként azóta is sokszor úgy éreztem, mintha meg akarna jönni... olyankor ránéztem a pocakomra és akkor tudatosult bennem, hogy babát várok, és nem azért érzem azt amit..., mert megjön... )
MILLIÓ-MILLIÓ BABARAGACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belluska!
Én is szeretném látni Barnikáról a videót, nem tudom ide fel tudod-e tenni, de ha esetleg nem elküldenéd emailbe?
Puszi a gyerkőcöknek és ölelés neked!
Sonjus!
Ne aggódj feleslegesen, én is elmúltam már 34 éves és tessék, itt a baba a pocakomban!!!
Szorítok a mielőbbi kezdéshez!!!
Beus!
Tényleg próbáld ki a tornát, mert sokat segíthet. Remélem hamarosan felszívódik az a fránya ciszta...
és utána jöhet a kezdés!!!
Hbzs!
Én is érzem a friss kenyér illatát...
Már alig várom, hogy büntetlenül beleharaphassak egy friss ropogós meleg kenyérbe...
Korábban már szemezgettem én is a kenyérsütő gépekkel, de eddig még nem mertem venni.
Én is igényt tartanék az iwiw-es bejelölésekre! Kérlek küldjetek neveket priviben, megpróbálok mazsolázgatni, remélem sikerül mindenkit megtalálnom...
Rólunk:
Voltam CTG-n csütörtökön, ami sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, mert Nati nem igazán produkálta magát, majdnem végig aludt. Kétszer megrázta az a nővér a hasam, akkor mozgott egyet-egyet, majd ismét pihi...
Mivel nem tetszett a nővérkének az eredmény elküldött flowmetriára, ahol megnézték a köldökzsinórban a vér áramlását, arra azt mondta a UH-s doki, hogy jó lett az eredmény. Ezután vissza kellett mennem a nővérhez, aki felhívta a dokibácsimat és azt mondták másnap (pénteken) vissza kell mennem ismételt CTG-re, de végül megegyeztek a hétfőbe. Dokibácsim szerint ha akkor sem mocorog, be kell feküdnöm, hogy minden nap tudják nézni. De a cukor miatt így is heti 2* kell járnom CTG-re. Megjegyzem, miután kijöttünk a kórházból Nati felébredt és egész délután ficánkolt, azt hittem már a hasamon keresztül kitör a világ felé...
Egyébként minden este 10-től hajnal 2-ig szinte folyamatosan tornászik, olyan formákat vesz fel a hasam, hogy néha teljesen ledöbbenünk apával, hogy, hogy lehet ilyen pózt felvenni...
A terhesség végére én leszek Menő-Manó, minimum hetente 2*, ha nem 3* kell mennem a klinikára... De bírom, mert már tényleg nincs sok hátra...
Wepe! Zsuzska!
Merre vagytok???
Szép hétvégét mindenkinek!!!!