Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint zavarnálak Titeket egy picit:)
Szeretnék érdeklődni hogy gondolokztatok e a dokumentum film szereplésen?
Esetleg ha Ti nem is de van ötletetek ki az aki esetleg szívesen vállalkozna a feladatra akkor kérlek Titeket értesitsetek akár emailben is. nemenyinekata@gmail.com

Hétfőn reggel megyek a rendező nővel a Forgács intézetbe ha valaki pont ott lesz szivesen beszélgetek Vele!!!

Valaki irta hogy szeretne siker sztorikat is hallani, hát mi annak számítunk már mert 3 én probálkozás után 18 hetes pocaklakóm van:)

Én mindenkinek azt tudom tanácsolni hogy kitartás!!!!!!
Tudom hogy mennyire nehéz hisz jómagam is sok mindenen mentem keresztűl de eljött a mi időnk is:)))))))

Szóval mindenkinek kitartás!!!!!!

Kata
adamkata

Sziasztok!

Beus,
én először majdnem 2 éve nézettem meg az IR-t. Be is vittem az eredményt S. dokinak az éppen aktuális inszemkor és nem foglalkozott vele. Ránézett és ha jól emlékszem semmit nem mondott. Én sem foglalkoztam tovább vele, szépen eltettem a lombikos dossziémba a leletet. Aztán tavaly amikor a műtétem volt a baba miatt, akkor odaült az ágyamra és kérdezte néztük-e már az IR-t. Előkaptam a papíromat és csóválta a fejét, hogy ez kóros és nem is emlékszikl rá (ezen nem csodálkozom, mert elég sok a páciensük). Akkor felírt bogyót, de nem is szedtem, nem érdkelt akkor éppen semmi. Gondolom érted miért. :cry: Aztán augusztusban kezdtem el foglalkozni ezzel az egésszel és most itt tartunk.

Sonjus,
óóó, én viszonylag könnyen elalszom, de nagyon éber vagyok. A kutyákra is átragad a nyugtalanságom és ők is mindenre morognak, ugatnak, pedig általában nem szoktak. Ha meg elkezdenek morogni, akkor jár az agyam, hogy most mire moroghatnak....örgdögi kör.

i.kata

Sziasztok.
Katám , meg tudlak érteni....

Csajok ma benne volt Sipos doki a fél kettőbe:)
Épp a mamám hívta fel rá a figyelmet:D
http://www.rtlklub.hu/most/7705_fel_ketto_02-04

Sonjus, a tornát lehet hogy kipróbálom, de sajnos masszőrhöz már biztos nem tudnák eljutni.

Rili, Kamilla én is szivesen bejelölnélek benneteket.
beus84

Beus,
köszi a linket, megnéztem:-) Bár nehezen jöttem rá, hogy hol is találom a dokiról felvételt, de megvan :lol:

i.kata

Hááát Lányok, nincs jó hírem. :cry:
Egész délután annyira görcsölt a hasam, tuti, hogy meg fog jönni.
Ez most nem (sem) sikerült nekem...
rili

Rili,
ne vedd még készpénznek a sikertelenséget. Sosem lehet tudni. Nekem az inszemek alatt volt, hogy semmit nem éreztem, és olyanis, hogy végig szúrkált a hasam. Amikor viszont a lombik sikerült, akkor teljesen olyan érzésem volt, mintha mindjárt megjönne.
Ezért is mondtuk, hogy nem érdemes odafigyelni ezekre a "jelekre/tünetekre", mert becsapósak. Tudom, könnyű ezt mondani, de muszáj betartani :wink:

i.kata

köszi a vígaszt, de sajnos.... most el vagyok keseredve...nagyon...
holnapra megjön biztosan. :cry: :cry: :cry: :cry:
rili

Rili!Nem szabad arra adnod,hogy mindjárt megjön..Bizony az is lehet egy jel,sokunk feladta ez a jel miatt,és aztán jött a pozi teszt! :lol: Én anno egész éjjel nam aludtam,mert mindig azt éreztem,folyik :cry: :lol: Nagyon nehéz kivárni,drukkolok!:)Kamilla,Rili én is szeretnélek bejelölni titeket iwiwen!

salygabó

Sziasztok Kismamik!

yner ma elárasztotta a reklámjával a babanetet, mindenhová leírja fenti üzenetét.

Sehová se kattintsatok, ez egy reklám, aminek nem itt a helye!

üdv

kispatak
Vendég

Csajszik,
iwiw-en én is szívesen jelölnék, jöhetnek a nevek priviben :lol:

i.kata

Beus!
Nagy nehezen megtaláltam Sipos doktort,de meg van! :wink: Köszönjük! :P

Rili!
Ne keseredj el feleslegesen,nem tudhatod mi zajlik a szervezetedben!Bármi bármitől lehet!Fontos,hogy higgyél és bízzál egészen a tesztelésig!!!!!!!!!!!!!!Ne tessék feladni!!!!!!!Nagyon szorítunk!!!!!!

Az iwiwes bejelölésre én is igényt tartok! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Köszi!

Én is igénylem az iwiwes jelöléseket, ha lehet.
rili

Rili igaz én nem tudom, milyen érzéseid lehetnek, de azt olvastam egy csomó helyen, hogy a görcsök, a beágyazódást is jelentheti.
Szerintem se add még fel, ameddig nem jön meg addig bízni kell.

Kata,Belluska örülök, hogy megtaláltátok Sipos dokit, én is azért keresgettem.És milyen kis elegáns volt:)

Én mostanában ettől a fogamzásgátlótól elég érdekesen érzem magam.
Fájnak a melleim, alig lehet hozzájuk érni, na meg a hasam... össze vissza szurkál, pedig a ciklus 13. napjába vagyok.
Remélem ez azért van, mert kezd felszívódni a ciszta.
beus84

Én nem találom Sipos dokit a fél kettőben :(
kicsit ügyetlen vagyok :oops:
help please!
sonjus

Megtaláltam :)
sonjus

Beus!
Reméljük felszívódik az a fránya ciszta! :roll:

belluska

Hbzs!
El is felejtettem írni,hogy olyan kis cuki,okos pofija van a kutyusnak amit feltettél nekünk!Katának is tetszett!Még mindig nem tudja hová tenni ha egy kutyuson ruha van! :lol:

belluska

Sziasztok!
Kata nagyon nagyon gondolok rád reggel óra, ugye minden ok?
Gyorsan jelentkezz, ha van eredmény!!!!
Mindenkinek vidám, szép napot! :)

Lányok, jelölgetek iwiwen....
rili

Megnéztem a Sipos doki interjút és elkeseredtem :(
Ahogy többször említette a 35 év kor feletti nők esélyeit, kicsit elgondolkodtam. 30 voltam, mikor megbeszéltük a párommal, hogy babát szeretnénk. Szokás szerint kb 1 év elteltével kezdtünk kivizsgálásokra járni. Mivel nem találtak semmit, nem is gondoltunk arra, hogy mennyire elmehet az idő. Pedig akkor kb 31 évesen kellett volna bevállalni a 6 inszemet folyamatosan és a lombikot is, hogy most ne álljak itt kétségbeesve, hogy már elmúltam 35. :cry: :cry:

Kata! IR hírek?
sonjus

Sonjus!
Én nem néztem meg a Sipos doki interjút, mert nem volt időm, de ezek után nem is akarom látni.
Nekünk önbizalom növelésre van szükségünk és nem kétségbeesésre.
Nekem van kollégám, akik 10 éve!!! járnak a Kaáliba.(a "lány" most 40 éves!)És nem adják fel.
Kár azon elmélkedned, hogy mi lett volna ha...nem úgy van, hanem így. És ehhez kell alkalmazkodni.
Sikerülni fog, biztos vagyok benne.
Neked is, nekem is, mindenkinek, aki elég kitartó.
Tudom, hogy az a nehéz, ami épp most, épp veled történik. De erőt kell merítened. A sikersztorikból, a barátaidból, vagy épp belőlünk, itt a fórumon.
Mindenkinek van keresztje, és senki sem cserélné el máséval, ha igazán belelátna a másik életébe! Isten mindíg nagyobb, minden próbatételnél.
Különben is, szerintem Te is hallottál már 35 év feletti sikeres szülésekről, nem, lombikról és spontánról is, ugye? Hamarosan te is az egyik leszel közülük. :) :)

(nekem még mindíg nem jött meg, de görcsölök folyamatosan, azért imádkozom és remélek, hátha mégis sikerül, ugye?)
rili

Rili,mikor kell megjönnie,vagyis bocsi,nem kell megjönnie?Kata,mi újság?Én este megyek ismizni egy szülésznénivel,remélem szimpi lesz,és meg tudom fogadni.Majd megirom mi volt.

salygabó

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most tudtam jönni, de nem volt időm babanetezni.
Nem kezdhetünk, kicsit kaptam is Tanár úrtól, hogy még mindig sok a súlyom. MOndtam neki, hogy azóta híztam, mióta nem jön a baba, és a gyógyszerekkel mindig feljön pár kiló. Erre közölte, hogy pedig azoknak nincs kalórai értéke, úgyhogy azért hízom, mert sokat eszem. Erre rácáfoltam és kiröhögött... Az mondjuk eszébe sem jut, hogy megváltozik az anyagcsere a szuriktól???
Na mindegy, a lényeg, újabb 1 hónap várakozás, bár mostmár nem hiszem, hogy az elég lenne. Ja, és közölte, hogy ha nem fogyok 160g-mal, akkor csináljam 120-szal, bár tudja ez már az éhenhalás széle....

Kép

i.kata

Kata! Bocsi, de én nem értem, miért nem kezdhetsz?
Bocs, hogy megkérdezem, de mennyit kell fogynod? Én nem vagyok vékony,sőt, de nekem még nem mondta Tanárúr, hogy fogyjak. Akkor erre én is számíthatok?

Gabó! Most hétvégén nem kéne megjönnie. Még nagyon szorítok magamnak.
Görcsölget, de próbálok nem foglalkozni vele.
rili

jaj Kata:(:(
Én nem értem, mért nem jók már ezek az eredmények:(
Hogy megy ez?? Ki tudja:(
Ez már egy ördögi kör:(:(
beus84

Rili, Beus,
nem mondta mennyinek kellenének lennie az értékekenek. A 0 percessel nem volt baja. Azt monda még 10 kilót le kellene dobnom.

i.kata

te jó az rengeteg
Hát nem szívbajos a doki.
Az a fura, hogy én 3 kilót fogytam az utolsó előtti ir-nél, és mégis jók lettek az eredmények.
Na meg aztán ettől még mindig súlyfeleslegem van.
Nem kicsit érdekes.
beus84

Beus,
hát igen....
Nekem mondjuk még mindig van legalább 20 kiló fölöslegem. :evil:

i.kata

Katám!
Én már ezt el sem hiszem! :( Az értékekhez tudod hogy nem értek,de olyan szépen fogytál!Épp tegnap dicsértelek meg a képen!Már az arcodon is olyan látványos!De ha az értéked tökéletes volna,akkor kezdhetnél súlytól függetlenül?
De tudom hogy te végig csinálod Katám,olyan erős csajszi vagy!
Főleg,hogy most elkezdtél sportolni meglátod sikerülni fog!
Elképesztő idegőrlő dolog lehet ez a helyzet! :(

Gabó!
Majd írjál mi volt szülésznéni ügyben!!!!! :wink:

belluska

Belluska,
nem mondta az összefüggést a súly és az IR között. Ha jó lett volna az eredmény, amit bediktálok neki, akkor nem kérdezett volna rá a súlyomra.
Mostmár kezdem egyre nehezebben viselni ezt. Most megint ki kell találnom "gondolat elterelő" programokat.

i.kata

Csajszik, feltennék egy kérdést.
Érdekelne bárkit is egy olyan dobozka, amiben el lehet tenni a gyermeketek első emlékeit? Gondolok ilyesmikre: kórházi karszalag, első cumi, első kiscipő... és mondjuk ebben a dobozban még lenne egy napló is, amibe bele lehet ragasztani az UH képeket és írni is lehet bele hétfől-hétre a terhességről? Mindennek szépen meglenne benn a kis helye.
Azt is megírhatjátok, ha esetleg már láttatok ilyesmit valahol.

i.kata

Kata!
Cuki az avatarod! :wink: :P
Én még utólag is vevő lennék egy ilyen kis dobozkára! :wink: Nagyon jó ötletnek tartom! :wink:

Rili!
Mennek drukkjaim!
++++++++++++++++++++++++++

belluska

Belluska,
köszi, ez a pici cica nálunk született, de már vagy 5 éve.
Ha lesz valami a dobozkából, akkor szólok :wink:

i.kata

Kata, édes ez a cicus! A cukor és IR értékeid szerintem az előzőekhez képest gyönyörűek. Az IR nagyon jelentősen lecsökkent. Sajnálom, hogy még mindig nem elég a kezdéshez, bár szerintem önmagadhoz képest, hogy magasabb értékekkel is babás tudtál lenni, talán elég lenne ez az érték is, de ha a Tanár úr azt mondja, hogy várj, akkor sajnos várni kell. És akkor megint egy hónap múlva újra kell ellenőrzésre menned? Ne keseredj el, a következőnél még jobbak lesznek és akkor már biztosan kezdhettek. Bár tudom, hogy ez a várakozás a legeslegrosszabb dolog.

120 gramm? Úristen! Valahol inkább a 160 és 120 között próbálj meg maradni, ha már mindenképpen csökkenteni kell, de a 120 grammal csak rosszul lennél, az nagyon kevés.

Rili, a görcsök, a szurkálások akár lehetnek bíztató jelek is, nem kell feltétlenül rosszra gondolni. Az idegeskedéssel azonban biztosan ártasz, úgyhogy - bár persze könnyű mondani - de próbálj meg lazítani és ne kombinálj. A folyamatos stresszelés nagyon rossz hatással tud lenni.
Vendég

Sziasztok!Az előbb már majdnem felkaptam a vizet,és csak néztem nagyot,hogy itt egy új csaj,de lenyúlta a neved :lol: :oops: Szóval,ari a vonalzód,látod,már védtem volna az érdekeid,mint egy közösképviselő! :lol: Nagyon ari,kedves,intelligens szülésznénit találtam magamnak tegnap,ezért most happy vagyok,és kicsit megnyugodtam.Rili mi zujs?

salygabó

Gabó!
Örülök,hogy találtál kedves,neked való szülésznőt!Nagyon fontosnak tartom!Kinevezhetünk közös képviselőnek! :lol: :lol: :lol: :wink:

Megyek készülődni,mert megyünk farsangi "bálba"! :lol: Puszi nektek! :P

belluska

Érezzétek jól magatokat Belluskám!Az egész család megy?Te is beöltözöl?Mondjuk tyúkanyócskának? :lol: :cry:

salygabó

Ladiva,
ááá, nem bírnám ki a 120 g-os diétát. Még nem is hallottam ilyen alacsonyról :roll: Kicsit csökkentem az adagokat, aztán 1 hónap múlva kiderül, volt-e eredménye. Folytatom a mozgást is, az is biztos hasznomra fog válni.
Látod, még a végén együtt kezdünk. :wink:

Gabó,
ügyi vagy, hogy megtaláltad a megfelelő szülésznőt :lol: Milyen gyakran kell vele találkoznod?

Belluska,
hogy sikerült a farsang?

i.kata

Sziasztok!

Gabó!
Örülök, hogy sikerült egy aranyos szülésznőt találnod, én ha minden jól megy szerdán megyek "háztűznézőbe", legalábbis dokibácsim azt mondta addig beszél azzal a szülésznővel, aki szerinte számunkra ideális... :) Nagyon kíváncsi vagyok én is... :P
Gratulálok a vizsgákhoz és simi a hercegnőnek!!!!!!!!!

Kata!
Sajnálom, hogy nem kezdhetsz, pedig szerintem is nagyon szépen mennek le azok a kilók. :) A napi 120 g CH viszont tényleg iszonyat kevés, amellett csak éhezni lehet és nem jól lakni, én a 160 + 15 g mellett is néha iszonyat éhes vagyok. Szerintem is próbáld megtalálni az arany középutat és a két érték (120-160) között enni. A 10 kg fogyás így is hatalmas eredmény, csak így tovább!!!!!!!! :D
Engem is érdekelne ez az emlékdoboz szerű könyv amiről írtál. :P Láttam már boltban ilyet, Anna Geddes-nek van hasonló, a címe Emléktárgyak. A doboz 3 az 1-ben, mert emlékdobozt, emlékkönyvet és egy képkeretet is tartalmaz. Nagyon gondolkozom rajta, hogy megveszem, csak sajnos az ára igen borsos... 5990 Ft. :(

Rili!
Remélem minden rendben, nem keresni a tüneteket, én a beültetés után szinte mindig azt éreztem, hogy "meg fog jönni"... ehhez képest akkor nem jött meg... és most nem egész 4 hét múlva tényleg megérkezik, de most hús-vér babaként... :lol: :lol: :lol: (Egyébként azóta is sokszor úgy éreztem, mintha meg akarna jönni... olyankor ránéztem a pocakomra és akkor tudatosult bennem, hogy babát várok, és nem azért érzem azt amit..., mert megjön... )
MILLIÓ-MILLIÓ BABARAGACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska!
Én is szeretném látni Barnikáról a videót, nem tudom ide fel tudod-e tenni, de ha esetleg nem elküldenéd emailbe?
Puszi a gyerkőcöknek és ölelés neked! :P

Sonjus!
Ne aggódj feleslegesen, én is elmúltam már 34 éves és tessék, itt a baba a pocakomban!!! :) Szorítok a mielőbbi kezdéshez!!! :)

Beus!
Tényleg próbáld ki a tornát, mert sokat segíthet. Remélem hamarosan felszívódik az a fránya ciszta... :? és utána jöhet a kezdés!!! :P :P :P

Hbzs!
Én is érzem a friss kenyér illatát... :) Már alig várom, hogy büntetlenül beleharaphassak egy friss ropogós meleg kenyérbe... :D
Korábban már szemezgettem én is a kenyérsütő gépekkel, de eddig még nem mertem venni.

Én is igényt tartanék az iwiw-es bejelölésekre! Kérlek küldjetek neveket priviben, megpróbálok mazsolázgatni, remélem sikerül mindenkit megtalálnom... :D

Rólunk:
Voltam CTG-n csütörtökön, ami sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, mert Nati nem igazán produkálta magát, majdnem végig aludt. Kétszer megrázta az a nővér a hasam, akkor mozgott egyet-egyet, majd ismét pihi... :? Mivel nem tetszett a nővérkének az eredmény elküldött flowmetriára, ahol megnézték a köldökzsinórban a vér áramlását, arra azt mondta a UH-s doki, hogy jó lett az eredmény. Ezután vissza kellett mennem a nővérhez, aki felhívta a dokibácsimat és azt mondták másnap (pénteken) vissza kell mennem ismételt CTG-re, de végül megegyeztek a hétfőbe. Dokibácsim szerint ha akkor sem mocorog, be kell feküdnöm, hogy minden nap tudják nézni. De a cukor miatt így is heti 2* kell járnom CTG-re. Megjegyzem, miután kijöttünk a kórházból Nati felébredt és egész délután ficánkolt, azt hittem már a hasamon keresztül kitör a világ felé... :lol: :lol: :lol: Egyébként minden este 10-től hajnal 2-ig szinte folyamatosan tornászik, olyan formákat vesz fel a hasam, hogy néha teljesen ledöbbenünk apával, hogy, hogy lehet ilyen pózt felvenni... :shock:
A terhesség végére én leszek Menő-Manó, minimum hetente 2*, ha nem 3* kell mennem a klinikára... De bírom, mert már tényleg nincs sok hátra... :wink: :wink: :wink:

Wepe! Zsuzska!
Merre vagytok??? :P

Szép hétvégét mindenkinek!!!! :P :P :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
Drukkolok, hogy Nati hétfőn produkálja magát a CTG-n és ne kelljen befeküdnötök. Igyál előtte egy pici kólát, hátha felpörgeti kicsit az a pici koffein, és a buborék. :lol:
A doboz még csak terv, de eléggé hasonlít ahhoz, amiről írtál, csak szerintem kicsit személyesebb. :wink:

i.kata

Sziasztok csajok!

Gabó!
Szuper volt a buli!De nem beöltözős farsang volt :? ,csak ezt a megnevezést kapta!Jól berekedtünk párommal,végre jót buliztunk! :lol: Azért elképzeltem magamon egy tyúkanyó jelmezt! :lol: :wink:
Hajnal 3-kor értünk haza(alig jött ki a hóból az autónk) :lol: ,aztán 7-kor ébresztő volt! :P Barnikánk úgy érezte aludt eleget! :wink:
Simi a kis Karolinának! :P

Minnie!
Egyszer Katánk is megviccelt minket a ctg-n ugyan így! :D De legtöbbször ha apát behívták és beszélt hozzájuk akkor felébredtek! :P Hát hiába arra érdemes volt megébredniük! :P
Remélem nem kell befeküdni,de ha még is akkor is tudni fogod,hogy a kis Nati érdekében történik majd(de nem lesz rá szükség tuti)!
Simi! :P Már tényleg nincs sok hátra! :wink:

Mindenkit puszilok!

Videót próbáltam átküldeni,de akkor nem kezdi lejátszani,de még próbálkozok!De képet küldök majd,mert végül pár nap múlva sikerült képet is készíteni az újabb alvásnál a szánkón! :wink: :lol:De megígérem ha nem jön össze a videó küldés,akkor akinek letudja játszani a telefonja átküldöm!

belluska

Hahó!

Kata! még mindig milyen fura ez az IR :(
Ha valaki túlsúlyos akkor azt mondják az a gond, azért nem jön a baba, ha normál a súly, de diétázz az IR miatt, aztán jól lefogysz, akkor meg sovány vagy és azért nem jön (hallottam már ilyet is) :shock: Én már nem tudom, hogy mi a jó! Amit mostanság egyre többet hallok, hogy együnk 5x naponta, max 1500 kalóriát, de ilyet, hogy 120g ch :shock: nem nagyon hallok!!! durva :(

Beus! jól megviccelt a "bogarad" az avatarodnál! Már épp nyúltam a monitor felé, hogy honnan kerülhetett elő, mikor rájöttem, hogy nem a lakásban van, hanem odabent :D

Minnie! nagyon óvatosan mászkálj ebben a nagy hóban!

Rili? helyzet?????

Ölelés mindenkinek!
sonjus

Sziasztok!

Most telefonáltam a Klinikára, ma délután 15:30-ra kell mennem CTG-re, majd utána ha minden jól megy 18:15-re dokibácsimhoz terhesrendelésre.
Ma felkészültebben vágok neki a CTG-nek, vettem cukormentes kólát és diétás Milka csokit... :) ha ezek sem hatják meg Natit, akkor nem tudom mi... :wink: Persze jön velem apa is, hátha a szép szavak többet érnek..., mint anno Belluskáéknál... :)

Belluska!
Hát én is remélem, hogy minden rendben lesz ma, ezért is ez a sok "óvintézkedés", valamivel csak lehet hatni a kisasszonyra... :wink: :P

Kata!
Erről a dobozkáról lehet valami bővebbet megtudni, nagyon felcsigáztál vele, érdekelne, hogy milyen lesz és mikorra várható az elkészülte? :)

Sonjus!
Ígérem óvatos leszek a hóban, szerencsére a környék járdáin elég szépen el van takarítva. De azért a parkokban még meg lehet csodálni, hogy mennyire szép is volt. :D

Beus!
Tetszik a "bogarad"... :lol:

Szép napot mindenkinek!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok! :D

Rili!
Hogy vagy? :wink:

Kata!
Én ezt nem értem: olyan szépen fogysz, diétázol, szeded a gyógyszereket, most már mozogsz is, s a 0 perces IR-ed mégis rosszabbodott az 1 hónappal korábbi értékhez képest, a másik kettő meg alig változott (de legalább nem romlott). Miért van ez? Nem mondott senki semmit?
S az új gyógyszered milyen?
Nagyon sajnálom, hogy még mindig várnod kell, és kitartást kívánok neked hozzá!!! :roll:
A cicusod nagyon édes! :D

Gabó!
Örülök, hogy egy aranyos szülész nénit találtál. Orvost is fogsz fogadni?

Minnie!
Drukkolok nagyon, hogy este jó híreket kapj, és ne kelljen befeküdnöd a kórházba!!!
hbzs

Hali!

Rili! Mi a helyzet? Remélem még nem jött meg! Drukkolok!

Sonjus! Ne keseredj el a korod miatt. Tutira nem azért nem jön a baba. Mikor kell most megjönnie kb?

Hbzs! Köszi a privit. Majd megnézem azt az oldalt.

Iwiw-vel kapcsolatban: Én csak olyanokat szoktam iwiw-en bejelölni akiket ténylegesen ismerek, személyesen. Ezen remélem most senki nem fog megsértődni. Azért néha még irogathatok ide, ugye? :)

IR-hez nem tudok hozzá szólni. Nekem ilyet nem néztek. Azt se tudom mi az. :oops:

Kép

Kép
kamilla306

Szia mindenki! Itt egy elveszett lélek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Mi nagyon jól vagyunk, rengeteget sétálunk, elvagyunk, mint a gomba. Olvasni még van időm, de már mire válaszolni tudnék, már elfelejtem, kinek mit szerettem volna.

Kata!
Úgy sajnálom, hogy megint nem kezdhettek :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nem értem én ezt a súlygondot... mikor ki mennyivel kezdhet :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
NAgyon édes a kiscicus az avatarodban!!!!

Minni!
Uram gatyám! 36. hét :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mindjárt itt a kis jövevény :D :D :D :D :D :D
Olyan kíváncsi leszek, kire hasonlít majd születéskor!!!

Gabó!
29. hét.... nem mondom, te is lassan a finisben leszel!!!!

Belluska!
Tyúkanyókánk drága. Hogy vagytok?? Csókolok mindenkit!!!!!

Beus!
Hát a bogarad nagyon megtréfált engem.... majdnem lukat kapartam a monitoromra :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Üdv az újaknak!!!!

Pocakosoknak pocaksimi!!!!
Puszi mindenkinek!!!!

Ha már alszik Bebe, jövök még vissza.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép
Álmos baráttal:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska,
Bence nagyon cuki. Ahogy megláttam a fotót, egyből az jutott eszembe, hogy tiszta apja, aztán elbizonytalanodtam, mert utána tiszta Te, de mostmár dönteni sem tudok :lol: :oops:

Hbzs,
meg sem kérdezte, milyenek voltak az előző eredményeim.....

Minnie,
óóóó, ez még nagyon a terv fázisban van. Most a grafika árajánlatára várok, de már kinéztem több helyet, ahol el lehet készíttetni.

Sonjus,
én már szinte a szerencsére bízom ezt az IR dolgot. Úgy érzem minden tőlem telhetőt megteszek... ha ez nem segít, akkor már semmi nem fog.

i.kata

Zsuzska!
Bencus nagyon édes :)

Kamilla!
ha ma jön meg, akkor 27, ha holnap, akkor 28 napos ciklusom lesz.
Még jó, hogy leírtam, hogy mostanság milyen rövidek a ciklusaim :D

Rili, mint a szürke szamár a ködben! HOL VAGY? MIZUJS????
Aggódunk, ugye nem jött meg!!!!
sonjus

Lányok!
Most kaptam a hírt, hogy megszülettek a kolléganőm "Forgácsos" ikrei (vegyespáros :) ) Annyira fel vagyok dobva :)
A kisfiú 2500g, a kislány 2400g
Nekem ma már nincs is kedvem dolgozni :)
sonjus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?