Új privát üzeneted érkezett!

Vörösmacs!
jipppííííííííí
végre jó hír :)
na nagyon nagyon mennek a drukkok neked is a mi 8 kis kezünkkel...ha így folytatjátok, akkor be kell idomítanom a picúrokat, hogy a lábukkal is tudjanak szorítani :D
remélem mostmáraztán minden rendben megy veletek! :)
képzelem, hogy akik csak olvasnak minket, és ott meglátnak egy-egy ismerős figurát, azok miket gondolhatnak...pláne mióta ezek a ki milyen fazonnal megy beavatkozásra témák itt pörögtek... :D :D :D :D :D :D :D ...és egész jó kampányt csináltunk Misi bának is :D

babe!
mi is levetetjük! bár azt még nem tudom, hogy hogy csengetünk ki rá 1 millát, de a föld alól is összeszedem...az tuti... nekem ez alap volt, hogy anélkül nem szülünk! és remélem, hogy egy nagy halom ablakon kidobott pénz lesz, mert adja Isten, hogy sose legyen rá szükség, de jó a tudat, hogy vész esetén van mihez nyúlni!

eszter

eszter82
Budapest

eszter: én az epidurálist azért kellett, hogy kapjam, mert nem tágultam 1 ujjnyinál tovább, ilyenkor két fájás között szúrják be. Fel kellett ülnöm az ágyra a férjem kezét szorítottam és hátul mahináltak, amikor adták be egyáltalán nem fájt, de semmiképpen nem szabad megmozdulni, jött a fájás is közben, de még akkor sem mozdultam meg (összeszorítottam a fogam), Nem fogsz megmozdulni, mert bevésődik ilyenkor az agyba, hogy NEM szabad mozogni és tuti biztos, hogy nem mozdulsz meg. Ezt hidd el!!!! Ne izgulj ezen!!!

muzsi: Norcsikám, ahogy kibújt és apuka elvágta a köldökzsinórt azonnal rácsücsültették a hasamra és megfogtam a két kis mázos-lilácska kezét! :P :D :P

vörösmaccs: gratula, nagyon ügyes vagy!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

www.krio intézet.hu-n lehet tájékozódni...ikreseknek van kedvezmény...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kiss Angyal!

köszi :)

én annyira rá vagyok gyógyulva erre a témára, hogy igazából már több mint egy éve folyton nézelődök hogy milyen lehetőségek vannak!
nekem eddig a www.sejtbank.hu oldalon volt a legteljesebb, és legszimpibb a dolog, ott az ikrek féláron vannak. tehát 3 baba 2 áráért esetünkben :)

illetve mi nem csak a köldökzsinórvért szeretnénk levetetni, hanem a szövetet is!
és sajna ettől kerül kb 800 ezerbe a 3 babára :?

de most ebbe a weblapba is belefeledkezek kicsit :)

eszter

eszter82
Budapest

Hát igen, Eszti, szerintem ez Mindenkinél alap lenne, csak sajnos vannak olyanok, akik még a föld alól sem tudják előkeríteni rá a pénzt, mert örülnek, ha enni tudnak majd. Sajnos egy gyermek érkezése nem olcsó dolog, már-már luxus.
Bevallom, ha a Drága Szüleim nem segítenének Mi se tudnánk kifizetni: lakáshitel, személyi hitel stb. Nem menne, akárhogy is szeretném. Szóval sajnos nem Mindenki van ilyen anyagi helyzetbe. Gusztustalan ez az egész dolgo. :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Csajszik!!!

Az RTL-klubbon most lesz szó a 30-túli petesejtjeinkről!!!
Nézzétek!! Most!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Vörösmacs!
NAgyon jó hírek! Megy tovább a drukk!

Miezo!
Privibe elküldenéd a nevét, és ha tudod az elérhetőségét és az árát is? Köszönöm

Dorkabab!
Rettenetesen izgulok! Várjuk, hogy jelentkezz!

rodina74

Nézzétek a reklám után lesz MOST!

Janka

Kép

Kép
janka78

Babe!

nem gondoltam hogy amit írtam úgy hangzott, mintha mi mellényzsebből előkapnánk ezt az összeget, mert nem így van!
nekünk is anyu fog besegíteni, és valószínű 24 hónap alatt fogjuk törleszteni, mert egyben kifizetni max akkor tudjuk, ha mondok 5 jó számot a lottón!
az a baj hogy ez valóban alap lenne manapság, de nekünk is párhuzamosan fut a lakáshitel, az autó és az őssejt részlete is... pláne, hogy ha egy babánk lenne, akkor én dolgoztam volna tovább májusig minimum, így viszont november óta itthon vagyok. de a veszélyeztetett terhesség már csak ezzel jár. ezt sem én választottam - persze a babákat nem adnám semmiért! És pl a párom már meglévő két nagy lányának az anyját sem érdekli, hogy lacinak mit jelent most egy fizetésből kifizetni a 40% gyerektartást, és ugyanakkor előteremteni mindent a 3 érkező babára!
és ez csak a kezdet!
de őssejtet nem tudok használtan nézni a vaterán :? a többit majd megpróbálom...

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Macsek!!!!

HURRRRRRÁÁÁÁÁ, éreztem, hogy minden rendben lesz, látod csak hinni kell benne!!!!!

Angyalka!
Köszi, hogy így aggódsz, ne félj, esküszöm vigyázni fogok magamra, nekünk első a baba!!!!!!! És semmi más buli nem kerülhet előtérbe.
Anyós még azt sem engedte, hogy összedobjak egy szimpla kefíres sütit, ma már szabin van, reggel óta süt. Imádom őt!!! Attila is olyan édi, úgy szervezi a dolgokat, hogy semmi dolgom ne legyen mikor hazahoznak DU.
Illetve annyi dolgom lesz csak, hogy dumáljak végre tesómmal, meg a többiekkel, de megágyaztak már nekem a kisszobába anyóséknál ( egy telken lakunk ) és bármikor átmehetek feküdni, ha nem bírom az ülést!!!

Annyiból sajnálom, hogy ez így jött ki, de tesóm is kereskedelemben dolgozik, már 3 hónappal előtte tudta, hogy ez a hétvégéje lesz csak szabad februárban, mi meg még Január elején azt sem tudtuk, hogy kezdhetünk, nemhogy már punkció lesz!!!
:shock: :lol: :lol: :lol:

puszillak benneteket!!!!
Holnap DU, nem bizti, hogy tudok jönni, de szombat reggel itt leszek a jó hírekkel mindenképp!!!!
Azért drukkoljatok, Macsek varázsolj, hogy mindegyik tüszikémben legyen petesejt, és mind meg is termékenyüljön, és szinte majdnem mindegyik elérje az 5 napos állapotot!!!!
Csak ennyit kérek, :oops: puszi mindenkinek, imádlak Benneteket!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Eszter,
Én nem rosszból mondtam, és NEM is RÁD irányult. Szóval, csak azért vagyok felháborodva, hogy ez azért borzasztó, hogy tényleg, aki már sehogyse tudja bevállalni ezt az őssejtet, annak le kell "maradnia" róla. Persze ezzel semmit nem tudunk csinálni.
És, ahogy írtad adja a Jó Isten, hogy abalkon kidobtt pénz legyen.
Mondom, Mi is csak azért tudjuk levetetni mert Anyuék vannak Nekünk. Amúgy sajnos a részletfizut se tudnánk bevállalni. Így is parázok, hogy miből fogunk élni a szülés után. De hát nincs lehetetlen, csak tehetetlen, mint tudjuk.
Nagyon nehéz dolog ez itt Nálunk. :cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Kedves új kismamik: szívből gratulálok nektek és nagyon örülök!

Vayacon: hogy megy a stimu? Mikor lesz az inszem?

Vörösmacs: jaj de jó! Örülök nagyon a jó hírnek!

Ez a terminált dolog durva, hogy beleszámít a 6 inszembe!!! Gondolom azért, mert stimu ott is van, és igazából a gyógyszerek azok, amik támogatva vannak.
Szerintetek lehet olyat csinálni, hogy a termináltakat kihagyjuk (nem megyünk stimura), hanem csak minden 2 hónapban stimu, de akkor inszemmel együtt?

Nekem jövő héten lesz a szívritmus kivizsgálásom. Ha valahogy ki tudnám provokálni a legrosszabb ritmuszavart az alatt a 24 óra alatt, amig rajtam lesz a gép, az szuper lenne. Mert azt részletesen ki tudná elemezni akkor a doki, és hátha azt mondaná, hogy még ez a legrosszabb sem vészes és mehet a gyerek project. Hát, jövő héten kiderül... köszi a drukkokat, aranyosak vagytok és nagyon jól esett!

Heni: azt a kefíres sütit hogy kell csinálni? A te receptjeidben bízom, mert tudom h nem túl kalóriadúsak... én éppen fogyizok.

Kép
lujzici

Teszteltem lányok, hogy ne kínozzam tovább a lelkemet meg a testemet sem és, ahogy vártam sajnos negatív. Így le is álltam az Utroval és végre megszűntek a tünetek is, illetve persze a mensi már meg is jön talán holnap vagy holnap után. Holnapra még jól felkészülök dokinénihez, aztán kíváncsi vagyok jutunk-e egymással valamire. Szeretném, ha jobban kivizsgálnának. Megvannak a szokásos hormon, prolaktin, IR, pajzsmirigy, Leiden mutáció, de úgy tudom, van még egy rakás genetikai, meg immunológiai dolog amit nézni lehet. Erről mit tudtok, hogy megy ez itt a BMC-ben?Mi az amit még érdemes megnézetni?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!

Bocsi, először a hírek rólam, aztán reagálok a hsz-osakra.

Voltam a BMC-ben, egy 19-es és egy 16-os tüszőm van a jobb petefészekben, balban sajnos semmi. Még ma és holnap kell szúrnom, szombat este adják be a Pregnylt és hétfőn inszem!

Remélem, még lesz egy-két tüszim. Vagy inszemnél csak ilyen kevés szokott lenni? Szerintetek nagyon kevés ez a kettő?

Lányok a Pregnylt hol tudom legegyszerűbben beadatni szombat este? Megkérdeztem a lányokat, azt mondták az ügyeletes orvos adja be vagy ha nagyon nem megy, ott a Jánosban a szülészeten. Szerintetek hova menjek?
vayacon

Dorkabab,
nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
Szegénykém. Remélem, holnap jó híreket tudsz majd meg a Dokinénitől a hogyan továbbal kapcsolatban.

Vayacon,
Nekem speckó csak 1 domináns tüszim volt, és látod, ez is elég volt a sikerhez.
Elvileg kaptál egy igazolást, amivel mehetsz az ügyeletre, hogy adják be Neked a Pregnyl-t. Bocsi, hogy megkérdezem, de a Pregnyl-t még lehet kapni? Egy ampullával kapsz?
Szorítunk Neked a hétfői inszemhez. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Láttátok most az RTL-en a fél kettőben a petesejtről mondottakat, hiperkomoly, hogy 32 éves korunkra a petesejtjeink 88%-át már elveszítjük Britt kutatók szerint. Ez nem semmi! És véges az állományunk, 40 éves korra teljesen kiürül és az egészséges babák hazavitele 1% ra csökken ebben a korban már.

Janka

Kép

Kép
janka78

Dorkabab, nagyon sajnálom. :(

Lujzi, a terminált úgy tudom nem kötelező! Csak ebben meg az a rossz, hogy nagyon elhúzódik a hat inszem. Gondolj bele, majdnem egy év. Én is gondolkodom, csináljuk-e a termináltat, mivel nekünk Apinak elég kevés a spermaszáma, legutóbb 16 m volt. Lehet a doktornő nem is fogja ajánlani.

Macsek, szuper hírek, nagyon örülök. Mikor voltál? Én nem láttam vöröst :D MOndjuk én elég későn értem, fél 11 körül.

Navared, mizu? :D

Heni mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++

Sting veled mi van? Csináljátok a termináltat? Ott is a ciklus 2. napján kell kezdeni?

Csucsu, gratula a bacimentességhez!

Muzsi, sajnálom a fagyibabát. Csak pozitivan, minden rendben lesz. Menzis hasfájás jelenhet bármit, tuti a beaágyazódás miatt volt

Mieza csak így tovább, jó lehet a pötyiknek a méhedben ;)

Bocsi lányok akinek nem írtam, de annyira sokan vagyunk. Azért mindenki történetét figyelemmel kísérem ám. :))

Macs, varázsolnál nekem még egy kis tüszőnövesztőt? Szeretnék még 1-2-t, hogy nagyobb legyen az esély. KÖszi!
vayacon

lujzici: köszi a gratulációt :P
A jövő héthez drukkolok neked!

dorkabab: ne add fel, hisz a zsu-nak is csak nagyon halovány volt a csík, amíg nem jön meg nincs baj. Nekem amikor levették a vért, azt mondta a csajszi, hogy nem is biztos, hogy kimutatná a teszt!

Janka

Kép

Kép
janka78

Tényleg Baba? Csak 1? Az tök jó, akkor nem is olyan rossz ez a kettő. Megnyugtattál :)

Pregnylt lehet kapni, miért kérded? Ez valami régebbi fajta gyógyszer?

Janka, nem semmi, amit írtál, ne ijesztgess, én 32 vagyok. :( Hát ezért lenne jó, ha nem tolódna ki annyira ez a gyerekvállalás. Nekem csomó ismerősöm csodálkozott, hogy mért akarok már gyereket 29 évesen.. erről ennyit.
vayacon

Csucsu, ez csúúúcs, de jó! Mehettek tovább! Kép

Muzsi Kismami, Muzsi Kismami tessék mosolyogni, simizni a kis lurkókat. Ne tessék letörni!!! :lol: :lol: Vigyort!! Kép

Holnapi punkcióhoz Heninek, összes tüszőben legyen petesejt: Kép
Uh-hoz Babenek: Kép
Lujzinak szívritmus kivizsgáláshoz: Kép
(súgjatok :lol: :lol: , kinek még!!)

Angyalom, nem tudom, szerintem beszélj a dokinővel az a biztos, de látom Mieza már megmondta. Csak bedobjuk :lol: :lol: a cuccost reggel, 7-kor már ott leszünk, mert csak így tudunk optimálisan 1 óra alatt beérni, mert utána már nagy a dugó, meg a fiúk úgyis reggel kellenek korán. nem kell várnunk én úgy tudom, legalábbis Katalin nem mondta, ha mégis, akkor ott megtalálsz a tv szobában :lol: .

KépEszter, imádom ha jössz, olyan jó hallani felőletek! Nem csodálkozom az álmaidon!!! Háát nekem nem lesz pénzem rá, pedig jó lenne levetetni. :cry:

Mieza iszom a soraidat. Kép Kép Nagyon tetszik a hozzáállásod! Háát a beavatkozás után kivoltam, mert jól megfingatott a Z. Most tényleg csak vigyorgok. Süketnéni :D :D :D :D nagyon teccik!!! :lol: Nem is kellett volna már holnap sem jönnöm, mert semmi hasznomat nem veszik itt, mert csak vigyorgok, meg titeket olvaslak, közben meg helyettesítős kollegínám szegény ki van akadva, hogy mi lesz megint vele nélkülem, de már nem érdekel úgy, mint decemberben, akkor nagyon kivoltam a melóhely miatt.

Dorka sajnálom, nagyon: Kép
vörösmacska

Bebe, bocs ezt elfelejtettem: 2 ampulla Pregnyl kell
vayacon

Dorkabab!

Sajnálom nagyon, ...és azt is nagyon sajnálom, hogy ennek hatására leálltál az utroval.

nekem az embriotranszfer előtt mikor bementünk megnézni a picúrokat a monitoros szobába, külön kifejezetten elmondták, és a számba rágták, hogy azért nem szeretik a tesztelős dolgokat otthon, mert ha esetleg nem mutatja ki még, sokan leállnak az utróval, és éppen akkor veszítik el a babájukat! direkt elmondták, hogy addig semmit ne hagyjak abba míg a doki nem mondja! mert tényleg van akinek lassan kezd beindulni a dolog, de beindul...csak egy-két nappal később látszik a teszten!!!!
ezt a jövőre nézve kérlek, tartsd szem előtt! ne vegyél el magatoktól lehetőséget! az utolsó pillanatig bízni kell! mást nem tehettek ti sem, de ragaszkodjatok minden lehetőséghez, ami babát hozhat!

eszter

eszter82
Budapest

Pancsi,
Éljen az anyák napja ! Mit csináltok ma ?

Csucsu,
Remek hírek bacimentességileg.

Heni,
Nem mondod h még a rendőrök is elkaptak egy kis okmányvizsgálatra. Istenem.
Holnap nagyon sokat fogok Rád gondolni. Este pedig megérdemelten, óvatosan, jót bulizni.

Woody,
A szülészet überpöpechipermodern. Megpróbálok képet keresni az archívumból

Eszter,
Ezek az álmok 8)
Édes lehet a kutyátok.
Hát igen tutira császár lesz, vannak érdekes részek így is, szerintem mindenképpen menj el.
Epidurális, hát igen, ettől én is paráztam, amikor beszúrtak és szétfutott az anyag bennem és pillanatra lezsibbadt a lábam, hát én akkorát rándultam akaratlanul.
Beszélek itt hülyeségeket, nyugi minden rendben lesz.

Muzsi,
És mit mond a férjed ? könnyen megtanulható a nyelv ?
Kérlek mindenképpen pozitív gondolatok, nagyon vigyázz, biztos h minden rendben lesz.

Angyal,
Háááát ha megnyugtat hívd fel a dokinőt. De remélem a lányok amit írtak az kellőképpen megnyugtatott.

Mieza,
Ezt a nyugalmat amit sugárzol :lol:

Vörösmacs,
dejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejó
dejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejó

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter, nekem is császárom volt, mégis voltam a szülésfelkészítőn, s szerintem jó, csak ajánlani tudom. A szülésznő, aki tartja nagyon aranyos, és sok jó dolgot hall az ember. 5 alkalom, ebből én az utolsó 3-on voltam, a másik kettőre már nem jutottam el szülés miatt.

Érzéstelenítő császár előtt: ne aggódj, én remegtem, mint a nyárfalevél, lefogtak,így nem volt gond a tűszúrással. Hirtelen jött a szülés, és nem voltam felkészülve rá, másrészt a műtőben hideg volt, így féltem is, fáztam is, és iszonyat remegtem. Csak nyugi, tudják hova és mikor szúrják, hogy ne legyen gond. Kedvesek és figyelnek mindenre...

remény73

Vayacon!

én nagyon nyomi vagyok inszem témában, mert nekünk nem volt. De az tuti, hogy a 2 nem rossz, sőt! ha túl sok lenne, nem is engednék az inszemet, hanem lombikra küldenének!
Woodyék inszemei közé is így csúszott lombik, hogy annyi domináns petéje lett, hogy túl soknak ítélte a drnő!
és az is igaz amit Babe írt... egy is elég a sikerhez :D
úgyhogy bízz a sikerben és hajrá :D

eszter

eszter82
Budapest

Babe,
Nem vetetjük le, előzőnél megfordult a fejünkben, de egy genetikus barátunk lebeszélt róla.
szerkesztettem amit írtam, mert senkit nem akarok megbántani.
szóval mi nem vetetjük le.

Lujzici,
Drukk h tudjanak elemezni a dokik.

Dorkabab,
Sajnálom nagyon.

Vayacon,
Nekem csak egy volt :lol:

Janka,
Brit kutatóknak elvből nem hiszünk :roll:

kubuspace

akkor két képet felteszek

Kép

Kép

kubuspace

és a szobához tartozik még egy mosdó is, tusolóval, wc-vel

kubuspace

Eszter, Kubu köszi megnyugtattatok, már elhiszem, hogy jó a 2 :) Olyan jó ez a fórum, hogy mindig rögtön választ kapok a kérdéseimre. Imádlak titeket. :lol:

Kubu ez a János szülészete? Jól néz ki.

Lányok valaki írt régebben egy természetes terhesvitaminról. Leírná még egyszer, mi az? Én is hízékony vagyok,jó lenne kipróbálni. köszi!
vayacon

Vayacon:a 2 tökéletes :D ha több van le is szokták állítani az inszemet :!:

Janka: szerintem ezeket a műsorokat nem nekünk kell nézni,mert mi akarunk babát...ezt azoknak a lányoknak kell a figyelmébe ajánlani akik Majd szeretnének...Nem akartalak bántani,csak elég para van így is bennünk,hogy meddőségi kezeléskre kell járnunk,hogy sikerüljön,nem kell még egy ilyen műsor :shock:

Dorkabab: sajnálom...nagyon :cry:

Kép

kiss angyal

V.macska: azért skubizlak majd,hátha ott lesztek :D

Kép

kiss angyal

Kubu!

ez jól néz ki :D

...én majd teszek nektek képet nyáron a műtőről, hogy az is tudja hogy mire számítson, aki császárra ítéltetik :)

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok lányok!
Na jól hazaértünk :D :D

Mennyit írtatok nem is lehet követni

Csucsu a sok drukk és a varázslat segített látod milyen jó hirek.Mikor kezdetek? Lehet hogy találkozunk. :D

Hencsike nagyon drukkolok neked hogy minden sima ügy legyen. Hamar végezzél és utána pihi pihi csak ovatosan azzal a bulival de hát te tudod. Milyen jó hogy a férjecskéd tud főzni. Na az enyimet erre rávenni..... De látszik hogy szereti a hasát a kis pecabajnok!!!!!

Mieza nagyon jó gondolatokat sugalsz felénk igy kell ezt. Pihizz te is sokat. Sajna én egy nyughatatlan típus vagyok nem tudom hogy fogom én is bírni ezt a két hetet majd addig gyakorlom.

Vörösmacs hát gratula nagyon jó hírek ezek látod nemsoká te is tesztelhetsz. Amikor én is beléptem a rózsaszín sállal a recepcióhoz mindenki úgy nézett. Úgyanezt gondoltam hogy bizti sokan olvassák a fórumot. Mert ha valamelyikötök lett voln biztos meg is szólit.

Dorka nagyon sajnálom annyira izgultam érted is. Küldök privit

Vaya nahát ez jó hír hétfőn már insem de jó!! :D :D Kicsit nem izgulsz?? De minden rendben lesz. Tudod nem a mennyiség a minősség a fontos egy is elég a bébihez mennek a drukkok meg a baba ragacsok

Eszter nagyon jó néha hogy bejelentkezel. Nekem is van a családban 3-as ikrek igaz ők 8 évesek már két fiu egy csajci. Hát bizti lesz segítséged.Nagyon szupi kis tesok lesznek. :D :D

Rodina meg van hogy mikor kezdtek?Mi 26.án lehet hogy talizunk majd. :D :D

Sajti hol vagy kislány?? Látod már egy nap nem jössz és hiányollak. :D :D
Hogy áll apa a szúrással?

Zsu hogy ünnepeltétek meg a jó hirt apával ketten? Ilyenkor bejelentettétek már? Vagy még vártok vele?? Én nem tudom kibirnám e hogy ne kiáltsam ki. :D :D

Mimi hol vagy? Ki sem bújtok a lakásból?? :lol:

Babe A pénteki uh-hoz sok szerencsét és várjuk a fejleményeket.

Kubu woddy és lukácsné kismamiknak nyugis pocaknövesztést. :D :D

Muzsi? Majd vissza olvasok, de remélem pihizel.Mikor kell tesztelned? Bocsi de már belezavarodtam. Tényleg olyan sokan vagyunk de ez így tök jó.

Na mindjárt folyt...

Kép
Kép
pancsi76

A légzésfigyelőhöz plusz info:
BC-230 készülék
Ha az átlagosnál nagyobb méretű kiságyban alszik a baba, akkor ezt a típust javasoljuk használni, mert a három érzékelőlappal a szokásosnál is nagyobb fekvőfelületet lehet megfigyelni. Ha a kiságyunk normál méretű, a harmadik érzékelőlapnak akkor is jó hasznát vehetjük a baba bölcsőjében, ideiglenes fekhelyén, nagyszülőknél. Ilyenkor nem kell kivenni az érzékelőlapokat a baba alól, elegendő a könnyen lecsatolható fej-egységet a babával vinni. Ez a típus jó választás annak, aki ki tudja használni a több, önállóan is használható érzékelőlap előnyeit, vagy nagyméretű a kiságya.

remény73

angyal: csak a megdöbbenésem írtam le, ne haragudj, ha megbántottalak. sajnálom

Janka

Kép

Kép
janka78

Pancsi, hát azt nem mondanám, hogy túlságosan izgulok, magától a beavatkozástól legalábbis nem. Én sosem paráztam ezektől az orvosos dolgoktól. Bár attól egy kicsit félek, hogy jó helyre kerül-e a cucc, mivel az én méhem nagyon hátrahajlik, de remélem, ez nem akadály.

Inkább csak azon izgulok, sikerül-e, nagyon szeretném. Aztán majd meglátjuk, de a lényeg, hogy jó úton vagyunk, és idén már tuti pocakos leszek. ;)

Egyébként te is ma voltál? Ti mikor és mit kezdtek? Bocs szita az agyam :oops:

Janka, hát tényleg meg kell gondolni ilyet leírjunk-e mert azért sokan vannak itt 40 közelében, és szerintem nekik is van esélyük. De biztos ők is tisztában vannak az esélyekkel. Egyébként meg lehet hogy tényleg nem így van, ez csak egy kutatás ami vagy igaz vagy nem. De téged is megértelek, hogy megdöbbentél és ezért leírtad. Csak hát van akinek biztos nem esik jól.
vayacon

Kubu hát ez az anyák napja mindenkinek ki jár.De azért van apucik napja is. Most elvitt egy hobby boltba nagy rajongója vagyok a scrapboonak ez egy kreativ album saját készítésü mindenböl csinálom akár ajándéknak nagyon ötletes. Hát kicsit bevásároltam de jövőhéten nem unatkozok az bizti. Sétáltunk egy nagyot és jókat röhögtünk. Olyan volt mint amikor megismertem. Ritkán megyünk kettesbe valahova mert mindig jön velünk Lau,de néha kell ez is. Ja és a barátnőm Májusba fog szülni és ő neki akarok baldahin szettet varrni,találtam is anyagot. :D :D

Angyal egy kicsit én is beparáztam ettöl a korhatártól.De ezt sem lehet álltalánositani mint ahogy nem mindenkinek egyforma a szive sem.
Tehát nem gondolunk erre.Az anyukámnak pl azt mondta az orvos ha nem tudná hogy 58 éves akkor a nöi szerveiröl azt mondaná hogy 22 éves.Úgy tele vannak a petefészkei. Szóval embere vállogatja.

Sting küldtem neked privit. Nagyon eltüntél. :( :( Gyere azért te is hiányzol.

Andia te bizti zugolvasol most de ha van valami te is gyere puszi :D :D :D

Janka ezek az összeesések nem véletlenek pihizz sokat és ne emelgesd a gyönyörü kisfiadat :D

Kép
Kép
pancsi76

Vaya tudom nehéz követni mi 26.án kezdünk lombikkal addig szedem a regulont(fogamzásgátló) és még én is idén tolatok. Fő az opt...Mi addig parkolopályán vagyunk.

Egyébként ha beleszolhatok Janka nem gondolta hogy bántó ez bárkire nézve ez is egy infó de itt senkit nem ÉRINT szerencsére én is 34 leszek. Vagy meghallod vagy nem. :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

janka, eszter mivel inszem, nem lesz vérvétel holnap sem csak ugyan azt a pisit nézik, amit én is itthon és érzem hogy meg akar jönni, csak p. golyó nem engedte eddig. Már ma is 15. napon vagyok, holnap így is úgy is leszednek az utróról, szóval ha valami szuper csoda folytán lenne bent valaki, annak utro nélkül kéne tovább nőnie magától.

Inkább tényleg abban segítsetek, mit kérdezzek meg dokinénitől, hogyan tudnék további kivizsgálásokat intézni.Szóval megvolt összes szoksásos hormon meg alapvizsgálat nekem is páromnak is. Túl vagyok prolaktin, IR, pajzsmirigy, Leiden mutáció mérésén. Mit lehet még nézni (immun, genetikai)? 3 stimu után vagyunk teljesen nulla eredménnyel.
dorkabab

rodina, pancsi ment pü
dorkabab

Dorka szerintem ha nincs mi igazolja akkor még 2-3 insemig elmehet az orvos. Nem neked volt lombikod már régebben máshol?
Szerintem ilyen vizsgálatot csak indokolt esetben végeznek ez az orvoson is múlik!!!Hát azért probáld megkérdezni a dokinőt hogy ő mit tanácsol :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.02.04 17:01-kor.

Kép
Kép
pancsi76

Dorkabab! Teljesen mindegy, hogy inszem, vagy lombik, ha sikerül, akkor folytatni kell az utrót, ha meg nem, akkor is addig nem kell abbahagyni, míg nem volt meg a benti eredmény. Addig az ember bízik. Nekem lombiknál megjött az eredményhirdetés előtt, de még mindent csináltam úgy, mintha nem tudnám ez nem sikerült most, hiszen a reményt meg kell adni...
Az meg ha meg akar jönni még nem jelenti azt meg is jön, bármi lehet. Ha megjött már kicsit másabb a dolog, de addig sem szabad feladni...és ha van bent valaki kell a támogatás 12 hetes korig. Hiszen emiatt vagyunk ott, ahol, a meddőségiben, hiszen kell a támogatás a szervezetünknek...

remény73

Igazad van Remény kell a remény :D :D
Na de félre a tréfa én örülnék ha insemmel menne de amikor az orvos mondta hogy ne kisérletezzünk inkább a lombik, én erre azt feleltem én inkább az insemet választom. De gondolkoztunk otthon a férjemmel és hát ő az orvos megbízunk benne mást nem tehetünk.

Remény neked is ide kellett járni?

Kép
Kép
pancsi76

Rendben lányok, közkívánatra betoltam egy p.golyót, de könyörgöm, segítsetek, hogy miket kérdezzek meg holnap, mert ezt csak ma tudom veletek megbeszélni, holnap, mikor ott ülök és várok, akkor már késő. Max. ha tényleg sikerült, akkor nem lesz szükségem a tanácsaitokra, majd jó lesz valaki másnak, aki olvas minket.
pancsi, igen, két lombik volt már máshol és semmi nem történt a pocimban (ott ugye ezt tudjuk a vv-ből) és most egy inszem, ez már 3 stimu, ez után már meg kéne nézni jobban, nem?
dorkabab

Vayaconnak tüszőnövelő : Kép
Bár szerintem inszemhez nem kell több tüsző. Ott én úgy tudom direkt úgy stimulálnak, hogy egy max kettő tüsző érjen be.
Pussz
vörösmacska

Sziasztok!!

Dorka!!
Sajnálom,és nagy ölelés Neked!!

Heni!!
Na azért,de csak óvatosan.Hagyjad magad kiszólgálni.Hűű és mennyi fincsi kaja,nem lakom messze Tőled,átugorhatok egy kis maradékért?? :lol: :lol: Holnapra egy kalappal.

Vayacon!!
Hétfőn inszem... :lol: Te vagy az Én Emberem,majd jól kifaggatlak. :lol:

Pancsi!!
Hogy mikor kezdünk??Passz. :oops: Nekem még hárta vannak a vv-ek.Március elején,úgy számolom.Jó lenne talizni,jól megfigyeltelek a képen,bár nincs valami jó arc memóriám. :oops:

Mindenkinek köszönöm a drukkot,és,hogy Velem örültök ennek az "apró" jó hírnek.Most kicsit tolnám az időt... :lol:
csucsu99
Budapest

Hát Dorka én nem tudom hogy neked van -e valami szervi bajod vagy a férjednek? Vagy milyenek az értékeid. Én úgy gondolom hogy ezek az orvosok elött nyitott könyvek vagyunk. De én megkérdezném a dokit hogy nem igazolja esetleg valami más vizsgálat elvégzését az eredményeid. Mondjuk le is fénymásoltathatnád a leleteid. De mi nem vagyunk dokkerek. De azért írd össze mit akarsz nehogy ne legyen lehetőséged.

Kép
Kép
pancsi76

Dorkabab!
Nagyon sajnálom!
Ma hányadik napon voltál?
Miből gondolod, hogy holnap megjön a mensi?
Szerintem a holnapi eredményhirdetésig azért még dugdosd az utrót, hátha mégis....
Azért még holnapig nagyon drukkolok!

rodina74

Pancsi, igen nekem lombik, fagyibabából lett a fiam. Én is BMC-s vagyok.

remény73

Ha van kedved és időd írhatnál még bővebben. Gratulálok a kisfiadhoz nagyon szép

Kép
Kép
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?