Sziasztok!
Nem tudtam jönni, mert a Férjem szabin volt, és ilyenkor övé a gép
De látom Ti se nagyon voltatok.
Silvi!
Köszi az érdeklődést.
Szóval azt mondta, hogy az első 3 Baba és a Kisfiunk elvesztése között szerinte nincs kapcsolat, szerinte több problémával állunk szemben. A Kisfiunknak szerinte a recesszíven öröklődő PKD betegsége volt, így 25% esély van rá, hogy ez újra megismétlődik
. A szűrésére ő egy 2200 eurós vizsgálatot tudott
És emellett van még a másik probléma, hogy miért vesztem el a Babáimat. Még egyfajta vizsgálat nem volt nálam a 3-ból, amivel azt nézik, hogy van-e trombózisra hajlamom, arra levették a vért, 3 hét múlva lesz eredmény. Nagyon az volt az érzésem, hogy ezzel ennyi....
Czeizel ugyan azt mondta, hogy azért úgy menjek ki tőle az ajtón, hogy lesz még nekem babám, de az addig elmondottak nem éppen erre utaltak.
A 25%-os ismétlődés pedig, mint minden matematikai valószínűség, a nagy számokra igazak, de ez egy adott családon belül, egy-két gyermeknél sajnos teljesen más megoszlást mutat, csak összesítve a sok családot igazolja az élet a matematikát. Elég sok oldalt olvastam PKD-és gyermekekről, és bizony nem egy helyen volt, hogy 2-ből mind két gyerek vagy 3-ból 2 gyerek is örökölte a betegséget. Én pedig ezt még egyszer nem tudnám elviselni.
Ráadásul most elég rossz passzban is vagyok, mert el kellett mennem a pszichiátriára a táppénzes papírért, és ahogy az ott dolgozó dr. Kacsó Ilona pszichiáter, soha senki még véletlenül se menjen hozzá!!!!!, viselkedett az messzemenőkig felháborító volt, arról nem beszélve, hogy teljesen kikészített. Amikor bementem és elmondtam, hogy miért küldött a háziorvos, kuncorászott, és úgy összegezte, hogy "szóval az első három az kicsi volt a negyediket meg ki kellett nyiffantani...". Azt hittem ráborítom az asztalt. És amikor mondtam neki, hogy mégis hogy beszélhet így, hiszen ember sőt nő és még ráadásul állítólag orvos is, azt mondta, hogy miért van aki megöli a gyerekét!!! Akkor mondtam neki, hogy akkor írja meg a papírt amiért jöttem, aztán felejtsük el egymást. Komolyan úgy gondolom, hogy bizony kettőnk közül ő beteg és nem én, mert én idővel jobban leszek, de ő már így marad. És az a legszomorúbb, hogy egy ilyen alaknak vannak kiszolgáltatva azok az emberek, akiknek amúgy is van éppen elég bajuk vagy lelki fájdalmuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dido 2010.02.04 13:54-kor.