Új privát üzeneted érkezett!

Zsu,
teszt képpel még adós vagy ám nekünk :D :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita- Laptetöööööö :D En sajnos nem ertek az utro-hoz, de szerintem , hogy megkerdezd nem kerül semmibe :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
ma már a 2.
Igaz, csak mint írtam, nem szereti a doki az okoskodást :roll: , nem szeretnék vele összekapni.

Kép

Kép
ranita1979

Lehet ugy probalnam meg pl: Akkor most is 2*3 utrot kell hasznalnom vagy esetleg most többet? :roll: :D

KépKép
gyancsi

Gabi, tuti neked is így lesz!!! Biztos vagyok benne! Olyan jó, hogy találkoztnk!

Gyancsi, első lombikom volt, ősszel volt egy stimum, de azt leállították, ezt is le akarták, de még milyen jó, hogy nem tették!!! :D :D Mellfeszülés az nagyon van, de már a punkció óta, így ezt nem gondoltam jelnek, mert nekem egyébként is minden hónapban fáj mensi előtt! Van egy kis émelygés, olyan érzés mintha a gyomrom a torkomban lenne, erre én azt hittem, hogy az utrótól van!! :D Szóval semmi jel nem volt, vagy csak én nem vettem észre ezeket! :D De most már tudom, hogy mitől van...

Ranita, a teszt-képet nem tudom felrakni, mert sajna a fotón nem látszik belőle semmi, ha megjavítják a jó kis telefonom akkor azzal tudok jó képet csinálni, és akkor fel tudom rakni!

Köszi csajok a gratulákat! Olyan boldog vagyok!!
Vendég

Zsu
Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben...most már egy kicsit nyugodj meg :!: :wink:
Pihenj sokat és, ha van kedved gyere közénk :!: :wink:
Most taliztatok először Gabival :?:

Gabi
Nyomás Zsu után... :wink:

Ranita
Ez ma már tényleg a 2., holnap tesztelj egy pozit :arrow: ezt kívánom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Tudom, hogy ügyik vagytok, ne aggódj mindennek eljön a maga ideje a kitartásodnak meglesz a gyümölcse :wink:
++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Gratulálok a babóhoz :wink:

Puszi Mindenkinek!

További szép estét kivánok lányok :!:
Majd holnap valamikor jelentkezem :!:
Vendég

Ranita
Utro ügyben nem tudok nyilatkozni, még soha nem nyomattam :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Egyszerre írtunk... :lol:
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++várunk :!:
Szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok, holnap jövök...

Zsu, neked nagyon jó egészséget és kívánom, hogy 9 hónap múlva a világ legboldogabb anyukája legyél!!!!!
Miért is akarták leállítani a stimut? már nem emlékszem :?

Bocsi csajok, most megyek. Suzy, drukk az estére.....

Pusz és természetesen mindenkinek megy a drukk, elindult végre valami Zsu, köszönjük.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Zsu,
hatalmas gratula!
Kíváncsian várom az uhut, hogy tényleg egy baba van-e! :wink:

Hát Lányok, 172 centi magas vagyok, és jelenleg 86 kiló.Elég sok, de voltam már több is(99 :evil: )
És remélem nemsokára jóval kevesebb leszek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Zsu! Nagyon boldog babavárást kívánok neked!!!! :D :D :D

Énisénis akarok!!! :lol:

Gabi! Nem mondom, hogy fél 2-kor, de gondolok rád szuri ügyben! :wink: :lol:

Mindent visszaolvastam, de már semmire sem emlékszem... :oops: :evil: :lol:

Ja, Ranita! Holnap piri vagy teszt? Úgyis tudod, minek szurkolok! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Ranita,
azért én drukkolok ám, hogy ne kelljen ez a lombik! :wink:
Hődet méred?
Dobsz egy görbét? :wink:

Lucuzs,
clostyt szeded, ugye?
Mikor mész uhura?Mennyi clostyt szedsz most?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!

2x1-et szedek megint, kedden uh. :D

Neked meg holnap megbeszélés?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Szuzy
Partizzatok ma, mi már 3.-ik napja nyomjuk a rettenetest :lol: :lol:
Barnamedve mára erősödött...

Zsu
gratulálok neked akkor másodszor is :!: :lol:

Ranita
Én úgy csináltam, hogy az első lombiknál 3x3 utrot mondott a doki, aztán a másodiknál egy másik doki helyettesített UH-n, és Ő meg azt mondta 3x1, íg yén öntörvényűleg a középutat megragadva 3x2-őt szedtem.
Olvastam pár csajt, akik keveslik a felírtat, és többet nyomnak....de nem akarlak ezzel befolyásolni, ez a te döntésed, ha a dokit nem akarod megkérdezni.

Többieket pusszantom :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Meli!
99? :shock: Ahhoz képest a 86 nem is sok :lol:

Lucuzs!
Elég,ha pénteken gondolsz rám,szuri már félkézzel megy! :P

Betty!
Mire jutottatok barnázás ügyben?Ciszta miatt van?

Gyancsi!
Ja magas vagyok de túlsúlyos :lol: Inkább lennék alacsonyabb és vékony.De mindegy,ez van :?
Pozi tesztet nemsokára hozod életben is.

Angyal!
Sikerülni fog!!!Holnapi uh-hoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita!
Nekem volt akváriumom,de már régen.Nagyon szép volt.
Ma nem mondott adatot dokinéni,csak annyit,h minden ok és mehet éjjel a repesztő.Az biztos,h van 21mm-es tüszőm is.
Utrót én is úgy kérdezném ahogy Gyancsi írta.

Ancsu!
Sajnálom!De nagyon jól állsz a dolgokhoz.Sok erőt kívánok!

Princzi!
Én már képet is akarok!!!

Suzy!
Spontánkodáshoz drukk,bár azért ezt így elég furcsa leírni,de ti étitek mire gondolok :lol:
Zsuval ma találkoztunk először,eddig csak telón beszéltünk.Az eredményt is tudtam már fél 11-kor,de ezt direkt nem írtam már meg.

Zsu!
Jó volt talizni.Már beszéltem a BMC-s topikból az utánam következő lánnyal,láttam írtad neki,h ismersz.
Egyébként még lehet,h talizunk,ha mész uh-ra.
Kívánok neked probléma mentes babavárást!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
bizony-bizony!
Én mondtam, hogy viszem a pálmát! :lol:

Lucuzs,
igen, holnap megbeszélés!

Jajj Lányok!
Nem tudom mi van velem!
Azt hittem, hogy ki fogok bújni a bőrömből ma este, de félelem van bennem.Még a megbeszéléstől is félek!
Csak a rossz emlékek járnak a fejemben.Nagyon félek, hogy nehogy úhy járjunk, mint a múltkor.Mégha tudom is, hogy kicsi ennek az esélye, akkor is nagyon félek tőle!Gyomoridegem van már reggel óta! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ancsuka, azért kellett leállítani a stimut, mert nem nőttek a tüszik és a mnyh megfelelően!

Gabi, tényleg jó volt talizni, igen írtam a Heninek, hogy előtte leszel. Jó lenne majd egyszer úgy talizni, amikor nyugodtan tudunk beszélgetni.Ja, és nem vagy túlsúlyos! :)

Lányok! Mindenkitől köszi szépen a gratulálat!!! :D Boldogok vagyunk!
Vendég

Jó reggelt!!!

Utolsó szurik beadva,remélem évekig nem is kell magamat szekálnom. :lol:

Zsu!
Nézd meg iwiw-en a régi képek között milyen voltam.Na ahhoz képest..... :lol:

Megyek dolgozni,utoljára :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Dehogy is vagy túlsúlyos :!: :!: :!:
Jó munkát és kitartás, már nem kell sokáig menned reméljük :!:

Betty
Nyomjuk..., jól teszitek, majd csak eltűnik az a dög ciszta :!: :roll:

Ranita
mi újság :?: drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Megértem, hogy ideges vagy, hogy ne lennél az, de reméljük a legjobbakat :!: :wink:

Mindenkinek szép napot és drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt mindenkinek!

Csináltam egy tesztet azért, negatív :roll: .
Tegnap este megint annyira fájtak a melleim, hogy bőgni tudtam volna. Én már a decapeptylre gondolok, hogy nem e attól. Mert napközben is érzem picit, aztán 8-kor van szuri, és este mire ágyba kerülök, kész vagyok, annyira fájnak. Szerintetek ez lehetséges?
Szóval ma kellene, hogy megjöjjön, de semmi jele. Már ettől is idegbeteg vagyok. :x

Betty,
akkor azt hiszem rákérdezek, ha nemet mond is, én magamtól meg fogom emelni :roll: . Én úgy érzem kell nekem a 3*3.

Meli,
drukk mára, gyere majd mesélni!
Nem mértem hőt, ilyennel már nem szórakozok :D , mértem jó darabig, elegem lett belőle.

Kép

Kép
ranita1979

Jo reggelt Csajok!!

Ranita- Mensi??

Angyal- Drukk, majd gyere a hirekkel!!

Zsu- Meg egyszer gratula :wink: Fantasztikus erzes lehet!!!

Gabi- Most adtad be az utolso szurit magadnak, ez biztos :wink: Mert baba erkezik hozzatok is :D

Suzy- Jo reggelt!! :wink: Jo koran fent vagy!!

Meli- Ne felj, szerintem a ti dolgaitokkal most mar 3-szor olyan körültekintöen fognak banni, nem fordulhat meg egyszer olyan elö!! :wink:

Betty- Ciszta üzöket küldöm+++++

Csajok ma nem leszek mar szerintem, megyek megint vezetni.....Basszus tegnap este elkezdett fajni az egyik tömött fogam, szerintem kitört egy darab a tömesböl es igy ala megy a nyal meg stb.....Full erzekeny, mar a tököm ki van ezzel a foggal, mar 3-szor volt vele legalabb gondom, holnap elmegyek a fogorvoshoz, csak sajnos nem tudok ide ahol lakunk, mert az itteni egy vadallat, a multkor erzestelenitö nelkül furta ugyanezt a fogamat, mikor alapbol is fajt a fogam, azert mentem hozza....Ugyhogy van egy masik doki, csak az messzebb van, de letojom, oda megyek :wink:

Mindenki nagyon vigyazzon magara!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ranita
Nem tudom, hogy a Deca okozhatja-e konkrétan, de az tuti még szedem a hormont (closti) én tiszta hülye vagyok, nem lehet velem kommunikálni, mert ugrok mindenre,ideges vagyok, feszült...a melleimről nem is beszélve!
Reméljük, hogy hamarosan meg fog jönni :!:

Ancsi
Minden nap korán kelek, korán beérek dolgozni, délutánom így hosszabb, inkább kelek reggel nagyon korán, mindig is ilyen voltam, hogy bírtam a korán kelést, nem úgy, mint a drágaságom, aki egész délelőtt alszik, ha csak nem megy dolgozni, éjszaka meg sokáig fent van, na Én ezt nem bírom, a hosszú évek korán kelése miatt :!:

Nem semmi, hogy úgy fúrta a fogadat, mi alapból adunk mindenkinek szurit, ha csak nem szól valaki, hogy nem kér, mert már erre is volt példa :!: :shock:

Ma délután megyek fogászkodni, ha a közelben lennél megcsinálnánk :!: :lol:

Nekem is be kell ma ülnöm a székbe :!: :wink:

Jó vezetést mára, vigyázz magadra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok csajok!

Végig olvastam mit írtatok, de már nem tudom :?

na még egyszer....

Melinda, nyugi, sógornőm olyan magas mint én 178-176 körül és 120kg, erősen fogyni a kéne az egészsége miatt is mert most volt csípőprotézi műtéte és 26éves. Sz@rik bele nagy ívben. úgyhogy nyugi.
ne idegeskedj, minden rendben lesz, majd gyere és mesélj.

Ancsi, jó vezetést, majd gondolok rád.
A fog dokin ki vagyok akadva
:shock:

nekem még mindig semmi jele a pirinek :?
ma este megint megyek a dokihoz, gondolom ha hétfőig nem jön meg megint duphasztont kell szednem.
Meg akarom vele beszélni, hogy mit lehetne még csinálni? pl. hormon vérvételem sem volt, apa szedhetne-e valamit? Aztán amjd mond valamit.

puszi csajok

Ancsu

ancsuka

Komolyan összeteszem a két kezem, hogy ilyen normális csajokkal vagyok együtt mint ti. :lol:
nyugodtan lehet bóknak venni.

Írtam másik topikba, a lombik felől érdeklődtem aki a Káliba jár, tudom ne agyaljak ilyenen, de én nem szeretem a meglepetéseket, főleg nem az ilyeneket ami anyagilag érint és fel szeretek mindenre készülni, főleg az én munkahelyi esetemben.

szóval írtam, hogy ugyan mondják már meg, na nem ilyen egyszerűen, hogy ki milyen stimulálást kapott leírtam az én helyzetem, hogy milyenek szoktak lenni a tüszők és bíztam benne, hogy talán tudják azt mondani ha ilyen jól stimulálható vagyok a merionállal akkor a lombikos cucokkal remélhelőleg, de nem ez volt a fő dolog amire kíváncsi voltam. Hanem, hogy fagyi babókat ingyen vissza kapom-e vagy fizetni kell érte horror összeget, mint ahogy azt itt írtátok is, hogy valahol fizetni kell valahol nem. Sőt most írták, hogy 2 lombik között 90napnak meg kell lennie tőrvény írja elő. Hát komolyan semmivel nem jutottam előrébb, sőttt már semmit nem tudok.....

Csak köszönetet tudok mondani, hogy ilyen jó csajok közé kerültem, mert azt hsizem ez volt az utolsó, hogy oda írtam

:roll:

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Ne agyalj ennyit Te lány :!: :wink: nyugi van :!:

Én is örülök, hogy ilyen jó kis csapat alakult ki és a legfontosabb, hogy őszintén megmondjuk, leírjuk egymásnak a tapasztalatokat, segítjük egymást amiben csak kell :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok csajok!

Itt vagyok néha én is, csak a munka miatt ritkán tudok benézni :(

Zsu, nagyon sok boldogságot a babóddal, gratulálok :)
A többieknek, akiknek kell +++++++++

Ancsu!

írd le mire vagy kíváncsi, hátha én tudok neked válaszokat adni a lombikkal kapcsolatban?! :)
ancsyka

Suzy!

egyszerűen muszáj agyalni, sajnos, mit hogy kellene. Tudod a munkahelyi dolgomat és ez aggaszt a legjobban, hogy csak kifele megy egy csomó pénz. Ha nem lenne ez az egész, nem foglalkoznék vele, hiszen majd lesz valahogy,

Ancsy, ari vagy köszönöm...
Amit küldtem ki tudtad nyomtatni?
A kérdések sorozatával nem untatom a többieket, mert folyton csak riny...lok és meg fognak utáni :lol: :lol:
Priviben küldöm.

Ancsu

ancsuka

Melinda
ne gondolj a múltkori esetre, nem szabad, mert az a dolog tényleg véletlen volt, és ez nagyon ritka eset. Gondolj jóra, hisz jó fog veled történni :wink:

Gabi
holnap boldogságos nap lesz neked :wink:
++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
fogorvos :P már ha meghallom ezt a nevet, el kezdek futni :roll: :lol:

Ancsyka
ti mikor mentek a fagyikért :?:

Ancsu
lazulj kicsit 8) , nem feszengeni nekem :wink:

Szuzy
jó fogászkodást mára...amíg nem én vagyok a kezeid alatt, addig jó nekem :lol: :lol: :lol:
Nagyon félek a fogászattól, pedig amúgy nem vagyok egy beszari :lol: csak eddig rossz tapasztalataim voltam sztem azért...

Többieknek puszi, és drukk+++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsu
Nem megbántani akartalak, szerintem egy kicsit jobb lenne, ha nem gondolnál csak erre :!: gyere nyugodtan, nem untatsz minket, sőt, jobb ha kiírod magadból :!:

Betty
köszi, meg lesz :!: :wink: gyere hozzánk, itt tuti nem fogsz félni :wink: a régi rossz tapasztalat nem előnyös dolog, de "leküzdhető" egy jó fogorvosnál :!:
Barna medve :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Még brummog :lol: :lol:

betty615

Ancsu

Igen, kitudtam nyomtatni, köszönöm szépen.
Tegnap már meg is kaptam az LH teszteket EHCS-tól és már nyomatom a teszteket esténként...spontánkodós hónap lesz :roll: (ennek a férjem nagyon örül ) :lol: Igazából az a baj ezzel a spontán dologgal , hogy nálunk a férjem katonáinak a darabszámaival van a baj....(túl kevés), ezért nem tudom, hogy van-e esély spontán.....

Betty

Ha minden igaz, akkor márciusban.....most elég hosszúra nyúlt piri a baby elvesztése óta, úgyhogy ha legközelebb megjön piri , akkor kell mennem UH-ra az 2.-3. napon valamikor és ha ott minden rendben lesz és nem maradt vissza majd semmi, akkor gondolom utána visszakapom őket ( némi pénzért ).
:evil:
ancsyka

Betty
:lol: :lol: :lol:

Ancsyka
Drukk a spontánkodáshoz, sose tudhatod...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, persze tudom, és igazad van, igazatok van. Most mindenek utána járok :oops: és lenyugszom majd lesz valahogy, de legalább tudni fogom a lépéseket.
Elveszítettem a fonalat, suzy hogy kerülsz te a fogászatra nem beteg ként? ez nekem új, valamiről lemaradtam :lol: :lol: :lol:

Ancsy, köszi a válaszokat :) és már látom mikor mehettek a fagyisokért.

Puszi csajok mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Másodállásban fogászati asszisztens vagyok magánban :!: ez nem új hír rólam :!: :wink:
nyugodj meg elsősorban :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsy
nálunk is a férjem spermiumszáma a kevés, de sosem tudhatod, mit hoz a holnap.... :wink: történtek már csodák :!:

betty615

A csodákat inkább hagyjuk.... :roll:
ancsyka

Suzy, jaaaaa ezt nem tudtam, csak gondoltam, hogy valami ilyeről lehet szó.

Ancsu

ancsuka

Hát oké, ahogy gondolod...dugultam :lol: :lol:

betty615

tudod Betty, most kicsit csalódtam a csodákban az elmúlt napokban :)
de amúgy léteznek...remélem nekem is lesz még csoda az életemben :D
ancsyka

:wink: :wink: :wink:

betty615

Ancsyka
Vannak csodák...igen is, hogy lesz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát hinni kell benne :)

phpBB: Kép
ancsyka

Ancsuka
Coda szép akváriumotok van! Még jó, hogy ember ezt nem látta, mert akkor nem hagyna békén. Ő mindig is akart egyet, de sajnos nincs hova tenni jelenleg a lakásban. (én ennek egy kicsit örülök :) )
Drukkolok a kövi inszemre!!!!

Angyal
Ne is mondd! Néha annyira rohan az idő. Emlékszem, hogy az első 3 hónap alig akart eltelni, hogy elmondhassam mindenkinek (mivel én nem akartam előbb elmondani), most meg csak úgy száguld! :)

Cukigabi
Te jó ég! Hajnali fél 2! :shock: Remélem jó helyre szúrtátok! :lol: 8)

Suzy
Dolgozok még. Ha minden jól megy, akkor április végéig szeretnék. Utána már nem nagyon! Nekem is kell egy kis pihi! :)

Zsu
Hatalmas Gratula! Már nagyon megérdemelted te is! Nagyon-nagyon örülök! Már alig várom, hogy gyere és hozd az UH képet! Mindjárt itt van az is!

Ranita
Szerintem nyugodtan kérdezz rá a dokira. Ezzel semmi veszteni valód nincsen. Ha meg nem kérdezed meg, csak emésztenéd magad.
Amúgy meg tessék pozit tesztelni!!!! :)

Lucuzs
Hajrá UH!!! Remélem jók lesznek az eredmények! :)

Egyenlőre most többet nem tudtam olvasni... de még jövök! :)

Kép

Kép
princzike

Princz
örülök, hogy sűrűbben bekukkantasz :wink:
Gyere, csak gyere :lol:

betty615

Sziasztok!!! :lol:

Ranita!
Nekem már kb.1 hete nagyon fáj a mellem és én is a szurikra gondoltam,h azért.

Gyancsi!
Te is vigyázz magadra az úton.Szerencsére nekem eddig csak a bölcsességfogaimmal voltak gondok,de a 4-ből kettőt már kihúzattam 1gyökérkezelve- tömve van 1 meg még jó.

Meli!
Ne aggódj!A múltkori eset nem ismétlődik meg,biztosan nagyon figyelni fognak rátok.

Ancsu!
Ne gondolj már annyit a lombikra!Neked az nem fog kellenni. :wink:

Ancsy!
Lesz neked is csodád,még hozzá nemsokára.

Mindenkinek pusz-pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Gabi :!:

Köszi a drukkot, Neked is megy ezerrel a holnapi punkcióhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melinda :!:

Ne idegeskedj minden rendben lesz, küldök Neked is pozitiv erőt+++++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Jó vezetést már :wink:
Ez durva, hogy érzéstelenitő nélkül nekiállt furni a doki :!:
Hol vette a diplomáját :?:

Suzy :!:

Spontánkodjatok++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Megy a cisztaüző drukk++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Itt valóban jó csapat van, amiben tudunk segitünk :wink:
Ne idegeskedj, meglásd legközelebb sikerül a babó :!:

Magamról röviden.

VV és UH eredménye is nagyon jó lett a mnyh: 9mm.
Jobb oldalt és balon is vannak tüszőim, bár egyik oldalt fejlettebbek, igy irt még fel a doki szurit, hogy a kisebbik is utolérjék a nagyobb tüszőket.
Van ma és holnap Cetrotide, 1 adagos GONAL 75 NE, és egy 1/2 adag MENOPUR.

Szombaton tüszőrepi szuri este 23h-kor, hétfőn PUNKCIÓ :!:

Mivel decat most nem kaptam, igy én leszek az első a punkciónál a tüszők miatt.

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Na, megjöttünk Pestről.
Legkorábban április első hetében kezdhetünk, mert sajnos valóban ki kell hagynunk 3hónapot, és ezt nagyon szigorúan betartják!
De most nem is bánom.Pont úgy nézem, hogy 10hét múlva kezdünk, és nekem 10 kilótól kellene addig megszabadulni.És a heti 1kiló, az nem is sok, ugye!?
Tehát áprilisban, húsvét után kezdés!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Angyli
de jó, hétfőn akkor punkció :D
Bakker, aztán babásodásra fel áám :!: :lol:

Meli
heti 1 kg az igazán nem sok :wink:
Akkor addig is kilók csökkentésére fel, és sitty-sutty, elérkezik az időpont :wink:

betty615

Angyal!
Nagyon jó hírek!Hajrá hétfő!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?