Új privát üzeneted érkezett!

Hello Csajszik!!!

Visszaolvasaok!! :wink:

KépKép
gyancsi

Tetöööööüüüüüüü :lol:

KépKép
gyancsi

Uristen, mit irtam?????? :shock: - Visszaolvasaok :D ..Ugy is ertitek :wink:

KépKép
gyancsi

Suzy: Rendbe vagyok már, köszönöm :D Hőt nem mérek...
Lakás???Jujj ne is mondd mindjárt itt van :D
Max 2 hét és átkell adnunk a pénzt, de apuék ma jöttek meg Német országból, és ha jól vettem ki anyu szavaiból meg van már a pénz :D :D :D :D :D :D
Ja és nem jól írtam, mert ma ez a 31 napom...
És holnap van a 32 napo, és akkor tesztelt + a Joli a diadgramja alapjn :D és szerintem nagyn egyforma a kettönké most
:roll: Nagy a kisértés :roll:
csip-csip18

Csip- 2 het mulva fizetitek ki a lakast????Tök joooooo :D Utana akkor egyböl költözhettek???Meg van minden butor???

KépKép
gyancsi

Ancsám: tegnap végleg össze szereltem mindent :D :D :D
Kedvessem büszke volt rám :D
na Én is megveregettem ám magam :D
Egyedül már csak egy dohányzó asztal hiánzzik :D No meg egy elszoba fal :D
De a többi mind meg van...
Max 2 hét az a határ idő!!!!!!!!!!!!!!
Aztán falbuntás, parketázás, festés,takarítás, költözzés!Ez a sorrend :D :D :D
csip-csip18

Ediii- Jo, hogy jöttel!!Drukk, hogy piri pontosan jöjjön ( vagy ne jöjjön es babas legyel spontan :wink: ), hogy mihamarabb kezdhessetek :D Mi 25-26-a körül megyünk Uh-ra es szerintem marcius 1 körül lesz meg az elsö es egyetlen inszemünk :D Kicsit optimista vagyok, mi????? :D En csak Clostit kapok!!

Onlany- Baszki, Anyos tesoja qurva gaaaaz Kép Megertelek, hogy igy kiborultal, csak miert nincsenek rad tekintettel, mikor allapotos vagy???Ez akkora tahosag!!Szerintem ne engedd be öket legközelebb :evil:

Susytunder- De ügyes vagy, hogy mar igy elöre gondolkozol a gyessel!!Milyen filmet lattatok???Mi az Avatart szeretnenk nagyon megnezni, remelem meg jatszani fogjak mire hazamegyünk :wink: 12 ezer???Hüü, az tenyleg nem keves :shock:

Juli- Mennyi Clostit szedsz??2*1?

Joli- Örülök, hogy megsem kell bent maradnod a korhazba, otthon az azert sokkal egyszerübb :wink: Igy ahogy leirtad nem is tünik anniyra brutalnak ez a dieta :roll:

Iner- Neked van cukormeröd??

Kirus- Tudod mar, hogy milyen jelmezt szeretne Kira??

Csip- Vegre jöttel!!! :D Örülök, hogy meggyogyultal, mi a helyzet Apjukkal???Ö meg dögrovason van??HOgy birod ki, hogy ne tesztelj..... :shock: En mar tuti, hogy elöttem volna egy parat :oops: :lol: Drukkolok, hogy piri ne jöjjön!!+++++

KépKép
gyancsi

De joooo Csip, nagyon szuper lesz nektek!! :D Dohanyzo asztal az meg nalunk is kene, van egy, de eleg ronda, azt akarom lecserelni....Mondtam Apjuknak ha ö megkapja a TV-t, akkor en kerem az asztalt :D

KépKép
gyancsi

ancsi!
igen, 2x1, 1. naptól. holnap fog elfogyni.

most tiszta hülye vagyok... nyomozásba kezdtem, hogy mi a nyavaja rág belülről... írtam már mailt egy (magán)dokinak, megígérte, amint lesz ideje, válaszol... de sajnos még semmi :( pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a véleménye erről, hogy úgy váltogatom mostanában a diagnózisokat, mint a bugyimat :lol:

csip!
kicsit irigykedem még mindig... olyan jó időszak volt, amikor mi költöztünk :)
nem mintha most nem lenne jó, de ugye a lakás minden szegletét... khm... felavattuk :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ancsa! igen, a védőnőtől kaptam egy mérőt, így itthon tudom ellenőrizni a cukromat szerencsére...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Csip
Akkor jó, ha rendben vagy, de most aztán volt dolgot rendesen a lakás üggyel és lehet, hogy ez volt az elterelő "hadművelet"
:roll:
Egy tesztet nem csinálsz reggel :?: vagy a hődet nem mérnéd meg, csak úgy kíváncsiságból :?: nagyon drukkolok ám :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julcsi
Még mindig nem válaszolt :?:

Iner
hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: Reggel mérhetek egy hőt :D
De nem tudom, az mire jó, vagy mennyit kell mutatnia annak!!!
És Mihez hasonlítom?
csip-csip18

zsu!
még nem... de már hazajöttem, és a kórházas mail-ről írtam neki. szóval ha válaszolt is, csak holnap látom meg (de a fórumán kapcsolt a nickemből, és írta, hogy válaszolni fog :) )

holnap végre beszélek a nőgyógyásszal... bevallom neki ezt a szép gyógyszer-párosítást, amit sikerült most beújítanom (closti vs. ppi) :lol:

csip!
hát ha viszonylag magas, akkor érett vagy egy tesztre :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli- Akkor holnapig ki kell birnod, te kis kivancsi!! :wink:

Iner- Aposomnak is van, mikor lent voltunk Bajan karacsonykor, akkor nekünk is megmerte, mondjuk reggeli utan volt par oraval, de nekem nagyon jo lett a hatarertek legközepe :D Csabinak ( paromnak) meg a hatarertek közepetöl kicsit magasabb de meg teljesen jo.....Sajnos Apos is, meg az egyik batyja Csabinak is cukrosak, igy neki is van hajlama :roll:

Csip- Tesztelj egyet holnap! :D Ha kesz a lakas kepet mindenkeppen kerünk :wink:

KépKép
gyancsi

ancsi!
nagyon kíváncsi vagyok, tényleg... de csak erre a válaszra... mert hogy a dokimat egyszerűen nem merem felhívni, hogy kész-e a szövettan (múlt héten 3 nap alatt kész lett). baromira félek tőle :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli jobb hamarabb tul esni rajta szerintem :? En legalabb is mindig igy csinalom, mert akkor nem lebeg tovabbra is a fejem felett :wink: Bizti minden rendben lesz, szerintem ha annyira szar lett volna az eredmeny, akkor mar jelentkeztek volna, nem?

KépKép
gyancsi

ancsi!
az eredmény semmiképpen nem lesz jó, a kérdés csak az, hogy mennyire lesz rossz. a régi dokimnak beolvastam tegnap a záróm ideeső részét, és azt mondta, hogy amit leír, hogy mit látott, az igencsak komoly gyulladás :?
de sztem csak pénteken fogom rászánni magam... egy nap, egy doki :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na, megyek ebédelni...
a kórházasdi alatt ledobtam 2 kilót :) és az étvágyam még nem tért vissza. maradhatna még egy kicsit így... mondjuk még -6 kilóig :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi akkor drukk, hogy a lehetö legkevesbe legyen rossz :roll:
Jo etvagyat ehez a kesöi ebedhez :wink:

KépKép
gyancsi

Julcsi
Bízzunk a legjobbakban, drukk+++++++++++++++++++++++++++
sztem ne halogasd tovább, úgy is meg kell tudnod, hogy mi a pontos dg :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Előre is kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, mert nem leszek hétvégén. Ma a leány egész nap lefoglalt... és vittem oltásra is. :cry: Szegény, mikor meglátta a drt, már olyan kétkedő arccal méregette. Persze egy kis pityergés volt. Megtanítottam köszönni! Mindenkinek köszön, de annyira édesen mondja a sziát! Mikor indultunk a drtól haza, mondom neki, hogy köszönj el. Erre durcásan néz és azt mondja: nem :D megzabáltam volna!

Tegnap apával való csavizás sokat segített a lelkemen! Holnap kora reggel indulunk apumékhoz, meg 2 drhoz és kismamafelsőt venni és ott is alszunk mert pénteken fodrászolkodom és kismamás műtermi felvételeket csinálnak rólam. Rohadtul örülök neki :?

Joli, köszi az oldalt, ez jól jött most nekem, mert ki vagyok teljesen a sütikre.

Csip :shock: naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Juj, mikor óhajtasz tesztelni :wink: :lol: nagyon izgulok ám már érted! És pont most, mikor nem tudlak titeket olvasni. Wháááá

Edi, drukkkkk!

[quote]? írta:Ez akkora tahosag!!Szerintem ne engedd be öket legközelebb
szerintem is az, mert akkor úgy éreztem, hogy az ügyeleten kötök ki. A vicc az, hogy tökre otthon érzi magát aza nő és mivel anyósnak van hozzánk kulcsa, így mindegy hogy beengedjük vagy sem. Jaj anyósnak ma odaadtam a halat, ami maradt :D nem mert reagálni rá szerintem

Julcsi
[quote] írta:gy váltogatom mostanában a diagnózisokat, mint a bugyimat
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne haragudjatok, de mára sajnos csak ennyire futotta tőlem. Kivagyok mint a birka, szegény apára hárítottam a mosogatást és a rendrakást :oops:

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

csip Te csak mérj egyet, és majd mi megszakértjük! :) :lol: :lol: :lol:

Zsu ideje gyakran gyűrni a lepedőt!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Juli én is a "jobb tudni" véleményeket gyarapítom... bár ez most biztos baromi nehéz.. :? reméljük viszonylag könnyen kezelhető... a sok sz@r közül a legkisebb sz@r... :roll:

gyancsi nem baj, ha én azért szurkolok, hogy ne legyen szükség arra az inszemre??? :wink: mostanában sok tetüd olt... hátha! :)

én nehéz napokon vagyok túl, sok volt a meló... de túl vagyok rajta...

:P ma megint volt egy kicsi hányingerem... két hét után...meglepődtem... viszont ez nem akadályozott meg a falásban... :wink: hihetetlen az étvágyam, de most már igyekszek odafigyelni, hogy mit eszem... próbálom a mennyiséget zöldséggel-gyümivel növelni... de ez nem mindig megy...

kezdenek szorítani pocakban a nacik...van olyan, amit már fel se tudok húzni...apu ma kinevetett, amikor észre vette, hogy a pulcsi alatt ki van gombolva a sliccem... :oops: azt hiszem most tényleg elkezdett növögetni...
kedden uh, már nagyon várom, hogy újra láthassam! :)

na jó...eldugultam!!! :oops:

Kép
gtunde75

Tünde: Na jól van holnap mérek egyet, aztán Ti meg írjátok, hogy mi van :D :D :D
De tesztelni nem tesztelek, nem akkarnék csalódni :?
Majd kiderül mi van-lesz...Amúgy szerintem Én már szoktam ilyenkor érezzni azt, hogy megjönn...De most nem nagyon érzzem...
Nagyon izgulok csajok :shock:
csip-csip18

Lassan megyek zárni...
El lettem most kenődve egy kicsit, mert rám tört a típikus bele kötök a páromba menzi elött, valamibe...És már az orromat is dörzsölöm :evil:
És persze meg is kaptam tőle is, hogy mi a hiszti tárgya... :evil:
Megjött? :evil: Na tessék...
Megyek is, mert csak felidegesítem magam jobban, csak pumpálom magam!
csip-csip18

csak jöttem jó éjt kívánni!

ahogy benneteket olvastalak, eldöntöttem, hogy holnap felhívom a gasztróst, hátha már van eredmény...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Tegnap voltunk Baján,Kíra választott is jelmezt, bár olyan nagy választék nem volt... hát ez ilyen hercegnős vagy varázslós én nem is tudom :lol: :roll: De már most reggel abban flangál :)
Lefényképeztem..

Csip!
Megy a drukk!!+++

Juli!
Drukk az eredményhez, bár írtad hogy jó nem lesz... na de azért olyan nagy bibi sem legyen!!!!!!!!

Onlány!
Jó kikapcsolodást!!!

Rendeltem kismamanacit ismét, ma szerintem meg is jön :D
Ma megyek a védőnőhöz remélem rendben lesz minden!!!

Tünde!
Neked is most már kell akkor venned kismama nacit :wink:

Kép

Kép
Vendég

Szép jó rggelt!
Kírus
Nagyon édi a Lánykád, hercegnős nekem :!: :wink:

Tündi
Gyűrjük, mi mást tehetünk :lol: :roll: :?:
Ideje lesz neked is bevásárolni egy kismama nacit, mert a pocak csak nő, nő...ahogy azt kell neki :wink:

Julcsi
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és várlak az eredménnyel :!:
Clostilt bírod :?:

Többiek :?: :?: :?:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

kírus!
édes a lyány :) nem hercegnő, nem varázsló... TÜNDÉR :!:

zsu!
a clostinak semmiféle mellékhatásást nem érzem. de mit kellene?
egy hét múlva megyek tüsző-kukucskára ;) most beszéltem a dokimmal.
a gasztróst meg majd dél körül hívom.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Köszi csajok! :D

Juli!
Tényleg :!: :!: :!: :!: :!: :lol:
Hát azoknak van varázspálcájuk :shock:
Látom akkor 1 hét múlva randizol te is a Karasszal... én is jövö szerdán megyek hozzá, de már előre félek hogy lecsesz amiért nem kerestem meg utána már az eredménnyel.... :oops:
Vendég

Julcsi
Rossz közérzet, mell feszülés, idegesség, feszültség, hőhullám :shock:
Nagyon kíváncsi vagyok az uh-od eredményére, hogy a 2. hónap után mit csinált odabent :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
én is kíváncsi vagyok. mielőtt elkezdtem a norcolutot, mondta, hogy jobb oldalon nagyon szépen le van tisztulva a pf-em.
amiket felsorolsz, azoknak még egyikével sem találkoztam... talán a feszültség/idegesség megvan... de ez úgy általában is jellemző mostanában rám.

kírus!
csak nem fog lecseszni szerdán... azt nekem tartogatja... mondtam, hogy lehet, nem kellett volna elkezdenem a clostit az új gyógyszer miatt... "hát, kiszedni már úgysem tudom belőled..." szóval mindegy :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.02.04 09:36-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Most hányadik napon is vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

5 cn.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
olyan 10 cn után kezdtem érezni, hogy valami lesz pé ügyileg, feszített , szurkált, 14cn-re már sugárzott a combomba a fájdalom :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nekem még sosem feszített, szúrt, fájt, stb... talán mert még sosem volt pé :) de most majd figyelem, hátha lesz valami. me azért a 12. cn-i uh pont jókor lesz :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
azt tuti, de most lesz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt, eléggé el vagyok kenődve, a reggeli hőm 36.4 volt :( :( :(
Szóval tuti beállít piri anyó :cry: :cry: :cry:
Gondolom az nagyon kevés...
Most szomorú vagyok...
Megyünk ma anyút felköszönteni, de így no kedv...
Szép napot nektek!
csip-csip18

Csip
Az valóban nagyon alacsony, de nem feladni, míg piri nincs ott :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csip!
fel a fejjel!
amíg nincs piri, nem feladni!
ha meg mégis :arrow: új ciklus, új remények :!: :)

Hívtam a dokit. 2 körül hívjam újra... erre az egy hívásra is nehéz volt rávenni magam :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Sajnálom, hogy még tovább kell izgulni :!: :cry: kitartás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi
Mi újság, már nem maradok sokáig, este meg valszeg nem leszek :!: :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

krónikus gyulladás a nyombélben.
mivel konkrét dg-t nem mondott, így gondolom atipusos, mint korábban.

legyek nyugodt, most már javulni fog...
hát, remélem, mert így lassan 3 év után már nagyon nehezen viselem...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Ez jó hír akkor nem :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

abból a szempontból jó, hogy legalább itt sincs nyoma a crohnnak :lol: (doki szerint felejtsük is el :lol: )
csak ugye konkrétumok nélkül kicsit bizonytalan a helyzet, mert így nem tudni, hogy mi okozza. de ha szerencsém van, a rabyprex ezt is helyrepofozza :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

reméljük a legjobbakat, drukk, hogy használjon a gyógyi :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
további szép napot, húzok a magánba :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

neked is :)

szia!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép jó reggelt...
Ma még sehol senki???

Suzy: hol vagy???Sok a melo???Hol van a reggeli köszöntés???

Suzytündér: Te is reggel szoktál jönni :(

Juli: Én ezekhez hozzá szólni nem tok, mert nem értek hozzá :oops:

Onlány: Hogy vagytok? Anyós pajti?

Iner, Kírus, Joli: Meg van már minden a pocakloakónak???

Tünde: Hogy telnek a napjaid?Róka koma?

Tegnap meg ünnapeltünk anyút, kapot egy mobilt tőlem nagyon örült neki :D Aztán este mentünk haza, nekem megint ismét bele kellett kötnöm a páromba :( Megint megkaptam tőle, nem jött még meg? Mert már meg kellene :roll:
De hát még nem jött meg...és nem is görcsöl a hasam...pedig jó lenne, ha megakarna jönni, vagy az készül, hogy már jönne meg!
Hőt nem mértem és tesztet semm csináltam ezáltal!
Elvagyok kenődve, mert érzzem megjönn biztos :(
Unom ezt, hogy új hónap új remények is már :evil:
De viszont egy dolgnak örülök, hogy tegnap apósék is voltak anyuéknál és megbeszélték, hogy mi, hogy lesz, mert már csak 10 nap van hátra az átadásból :D Végre sikerült és após mondta, hogy megvannak már az emberek ki mit csinál majd :D :D :D
Ezek vannak!
Szép napot!
csip-csip18

Szép jó reggelt!
Csip
Itt vagyok, most elmaradt a korai jelentkezésem... :wink:
Amíg nincs piri, bármi lehet :!: :roll: :wink:
Ne und, mert ez így van sajnos, nem adjuk fel, igen is csak előre szabad nézni, és bízni a legjobbakban és csak pozitívan :!: :wink:

Nincs sok melóm mára :!:

Többiek hun vagytok :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én vagyok....
Igen elmaradt a reggel köszöntés :D
Persze nem adom fel, csak uncsi :D Egyszerűen uncsi ez a körfolyamat :D Változhatna valamit, hogy akkor rendes pontos ciklusa lenne az embernek pl. ilyenek, pontossan tudjam, hogy na most ma bizti megjönn, ha meg kellene jönnie :D
Nem tudom hol vannak a többiek :(
Te amúgy hol tartasz???
csip-csip18

16 cn-en :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?