Új privát üzeneted érkezett!

edi: ügyes vagy :) a kiságyról nincs képed? csak hogy csorogjon a nyálunk :lol:

meme sajnos már napok óta hiányolva van :(

Kép
zsani78

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:26-kor.
Vendég

Na szép jónapot kívonok mindenkinek!!:) Köszönöm a hiányolást, meg az aggódást! Szerencsére nincs semmi baj:)

Nem vesztem el:) Csak apával kicsit ráncba szedtük a lakást, már nagyon itt volt az ideje. Itthon volt pár napot, kihasználtam, és jól befogtam házimunkára:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

annyit írtatok, hogy képtelenség visszaolvasni! Ugyhogy bocsika:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani
Hááát a mienkről nincsen, de találtam egy nagyon hasonlót a neten. Ilyen a mienk is, csak cseresznye színű, és nagyobb a macifej faragva benne. Jó vastag fenyő, masszív darab.
Kép
Vendég

Meme
Juhuuuu végre :D:D:D:D
Vendég

Edi!
Jól bevásároltál :P!
A babakocsi összecsukva befér egy mezei középkategóriás autóba?
Pl toledo?
Annamari

Kép
Kép
ganami

edi: klasszak az új szerzemények!:) Akkor már csak boti hiányzik az cuccokból:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi: ez nagyon klassz! indiszkrét az ára iránt érdeklődni? már néztem a múltkor is a honlapjukat, mikor mondtad, h oda mész, de sehol nem találtam árakat!
apával ma megbeszéltük, h bár helyünk nincs, de lehet mi is elkezdünk vásárolni. most még dolgozom és talán könnyebb havonta megvenni vmit, mint egybe mindent a kevesebb pénzből!

meme: üdv:)

Kép
zsani78

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:28-kor.
Vendég

Zsani
Én is azért vettem meg mindent, mert most még jól keresek, és könnyebb ilyenkor megvenni, utána már csak spórolni kell majd, hogy folyamatában is megkapjon mindent :D
Nem, nem indiszkrét. 51.000.- ft volt, de a mienk ágyneműtartós. Ugyan ez a fajta, csak nem ágynemű tartós, az 39.000.- ft.
Szerintem nagyon megérte, masszív eszméletlenül, jó vastag fakeret stb stb....
A kókuszmatrac, 70X140-es 11.000.-ft volt, ez nagyon jó ár, mert eddíg bárhol néztem drágább volt....
Sőt, a babakocsi is nagyon jó árban volt, mert mindennel felszerelve volt 40.000.-ft., és a bundazsák volt hozzá 5000.-ft.

Ha oda mentek ami fontos, kp.-t vigyél, mert kártyával nem lehet fizetni. Nekem is át kellett rohannom az Ázsiába, mert csak ott volt automata :?
Vendég

edi!
Te is nagyon csini kismama voltál már akkor is! :)

Meme!
Szia!! Lesz majd kép a falfestésedről??

Csináltam holnapra egy nagy adag spenótot, de már lehet hogy most is eszem belőle. :oops:

d.dodó

Próbálkozom azért a visszaolvadással:)
Csak a felét elfelejtem:( Az meg hogy ki írta, azt pláne:( Ugyhogy 1000 bocsi, ha valakit összekeverek valakivel!!!

Edi: méhlepény: remélem megnyugodtál! Én amikor megkaptam a papírom, az volt ráírva, hogy mellső falon és a fundus-ban tapad. Akkor utánna néztem. Ne aggódj, még van ideje feljebb mászni. És az egyedüli gond, hogy nagyobb az esély a császárra, ha rálóg a méhszájra...amugy semmi más para nincs vele. Nyugi:)

Gratula a KÉKEKHEZ!! (majd írjátok meg, hogy kit kell kékítenem, mert mire idejutottam, elfelejtettem:( )

Uh-saink mikor vannak?:) Kinek, mikor kell drukolni??

Ha pénteken nem megy senki UH-ra, akkor az aznapi drukkokat bezsebelhetném apának? Meg megint tárgyalásra:( Jó lenne, ha már végelenne ennek az egésznek...

Képzeljétek!!
Tegnap délután 100%-ra éreztem a babócát:) Meg ma délután is!!! Most már tuti ő volt!! Annyira boldog vagyok!!!! Tegnap 2szer egymás után megbökött. Ma meg vagy fél percen keresztül éreztem kavarni a pocakban:) Olyan jó!!!!!:)

Mit is akartam még???
Ja...olyan balfék vagyok mostanában...szombaton 3szor égettem meg magam. A jobb kezemen már csak 1 olyan ujjam van, ami még nem kozmált oda..:) Bár szerencsére gyorsan gyógyul! Ti nem vagytok bénábban, esetlenebbek, mint álltalában?? Vagy ez lehet korral jár, nem is terhességgel?? :D:D:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó
Köszi :D :D :D :D :D most sokkal nagyobb darabra sikeredtem.... :D

Meme
A fundusban tapadt az jó. :D Azt olvastam róla, de már nem aggódom:D

KÉK:
Sakura
Zsani

PINK:
Bibar
Ganami

azt hiszem :D:D:D:D:D
Vendég

edi: köszike:)

A pinkiknek is nagy gratula!!:)

Edi: Szaralakkal mizujs? beszéltél vele multkor, hogy fiad lesz?

Meme

Kép
hmeme
Németország

csajok! Én emlékszem rosszul (ami nem kizárt), vagy elég sokan nincsenek akik eddig voltak. Pl: Mia.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Igen, írtam sms-t szaralaknak... annyit írt vissza, szó szerint:
"Helyes!Akkor igazad volt, maxi gratuláció!"
Röhejes egy seggfej.... de ez van, méltó a szaralak névre :D
Vendég

Mia nagyon régen nem volt... :S
Vendég

edi: ezt mind sikerült kipréselnie??? Ez gáz!!:( Tutira méltó!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi: igazad van, ahhoz képest, h milyen jó masszív darab, nem túl drága! sajnos valószinűleg ez nem a mi árfekvésünk lesz :( bár azt még nem adtam fel, h használtan találok elfogadhat árban :) mert nekem is az ilyenek tetszenek nagyon! a kocsi is tényleg nagyon jó árban volt és jól néz ki! anyukámék nem messze laknak, biztos benézünk majd az üzletbe!

meme: gratulálok az érzésekhez :) ugye milyen jó és egyben furi is? én sokkal nyugodtabb vagyok, mióta érzem! előtte még mindíg nem tudtam felfogni, h milyen szerencsések vagyunk, h babánk van!
mi tegnap egyértelműen bekékültünk :) és a nevünk István!
én alapból esendő vagyok, így nem kenhetem a terhességre. na, a feledékenység az már más tészta :lol:

Kép
zsani78

Sziasztok!
Most értünk nemrég haza.Vettünk egy relax fotelt a gyerekszobába a rattan helyett,mert az nem fért volna el a másik kiságy mellett.Ez reményeim szerint el fog. Manó megfürdetve, megetetve, mesét is hallgatott, mostmár elindult álommanó után. :lol:
Úgyhogy igyekszem visszaolvasni. Még vasalnom kell majd ágyneműket. Nagyon klasszra, vasalásra készre szárította.Alig van benne egy pici nedvesség. :lol: Sikerült a rövid program is. A 35 perc után a fehérneműket csontszárazon vettem ki.Csak ámultam!!!Mehetett is egyből a fiókba.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

zsani: Nagyon klassz! Gratula mégegyszer!
Már szinte csak mi nem tudjuk...:( Legközelebb a 21. héten lesz esélyünk, de valahogy már nem bízom benne, hogy megtudjuk. Mindig azt mondják, hogy túl kicsike még, nem látszik a neme....na de pont akkora, amekkora a kora szerint kéne legyen! Akkor miért van, hogy van aki már a 12. héten tudja, mi meg még a 17-en sem tudtuk:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi
jaj de jól bevásároltál :lol: :lol: :lol: cuki az ágy és a kocsi is :wink: :wink: szép poci volt,na majd én is rakok egy brutált:))

Meme
örülök hogy minden oké :wink: :wink:

holnap megyek uh-ra,már annyira várom :lol: :lol: azért reggel én keltelek titeket,majd csak 1 re megyek és este jövök mert utána Árkádba shoppingolgatok :lol: :lol:

jó éjt,ja és ma brutál megkivántam a tejberizst,málnával ettem és baracklekvárral :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: isteni volt :lol: :lol: :lol:

bibar

megyek fürcsizni, aztán még bekukkantok!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar
óóóó mész megnézni a csodás hercegnődet? :D:D:D Nagyon várunk majd :P
a csajos ruhák, ma már hulla vagyok, de holnap dobok pár képet, a szuper nőcis rucikról :P
Vendég

Halihó Csajok!

Sakura: gratu a halványkékhez, szerintem még fog az sötétedni is ;)
Annamari: gratu a pinkyhez!

Edi: szupijó dolgokat vettél, mi is ágyneműs kiságyat néztünk, olyat, amihez van pelenkázó is. A babókocsi is jó kis masszív! Botinak nem lesz nehéz hódítani :D:D:D Olyan jó, hogy jóformán már megvan minden az érkezéshez!!!

Ma nagyon elfáradtam, de végre úgy tűnik nőni kezdett a pocakom is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.02.03 19:48-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Edi nagyon cuki az ágyikó!!!!!Imádom a macis cuccokat!!!És az ára is jó volt szerintem!!!!! Ja és nagyon szép és csini vagy ám!!!!!! A babakocsi is nagyon tetszik!!!Nagyon szeretem a barnás árnyalatú fiúcuccokat!!!!!Ügyesen vásároltál!!!
Meme de jó, hogy jöttél!!!!!
Poci, ilyet még nem láttam, de majd nézem.Ma megint jól átmostam granulátummal, de még azóta nem szagoltam.
Na majd olvasok, meg írok tovább, csak előbb megfürdök.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja és meglett az AFP-m, jóóóóó!!!!Köszi a drukkot, éreztem ám!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
jóóó hír, de tudtuk, hogy minden rendben lesz 8) :lol:
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Meme: de jo, hogy jottel, kezdtem aggodni miattad. Nagy gratula a pocakmocorgohoz..csodalatos nem ahogy bokodi a pocakod. Most mar azt is erzem mikor merre vandorol a hasamban.

Edi: nagyon szupi cuccokat vettel, tenyleg. Hianyoltalak is, mondom merre jarsz mar. De akkor lazara es csavargosra fogtad a napot. Jol elestel, a lanyeg, hogy nem lett Botikanak baja.

Bibar: holnapra megy a nagy drukker...reggel meg a cukorterheles elott beugrok en is, akkor meg tuti osszefutunk, 8-ra kell mennem.

A tobbit amit akartam sajna elfelejtettem.... :? :? :? :?
pocaklako

Niki: orulok nagyon a jo eredmenyeteknek.

:D :D :D :D
pocaklako

bibar: holnap megy a drukk!

meme: bocs, ha már elmondtad, de vagy nem láttam, v elfeledtem: nem lesz most uh-tok? hogyhogy a 21.héten?

niki: remek!!!!!!!!

Kép
zsani78

Niki: Gratula az AFP-hez! Nekem elvileg talán meglesz holnap. Nektek is a védőnő kapta meg az eredményt??

Poci: köszi az aggódást! Nagyon aranyos vagy! Írtam neked MSN-en!
Isteni érzés!:) Apa is nagyon szeretné már érezni, dehát az arrébb van. Tök jó neked, hogy ennyire érzed már!:)

Zsani:
16+5 voltam, mikor voltunk afp, uh, virológia..stb. Aztán most meg majd pont 21 hetes leszek, mikor legközelebb megyek dokihoz genetikai UH-ra.Elvileg a héten (talán holnap) meglesz az eredmény AFP-re, és majd csak azzal együtt mehetek genetikára.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Nyugi, mi se tudjuk a nemét, sőt lehet a végéig nem is fogjuk. Hisz 15-én lesz egy UH, aztán szevasz!! És eredetileg azon nem mondják meg...max meglátjuk!!

Lizym már alszik!!! Ilyen is rég volt. Remélem nem 5-kor fuj ébresztőt!!

Niki!
Szupi, hogy egyből mehettek a ruhák a fiókba!!

d.dodó

meme: aha, értem! olyan hamar múlnak a hetek, h pikk-pakk itt van a Ti napotok :)

dodó: ha kifogsz egy kedves dokit és szépen megkéred, biztos megmondják! feltéve, h a kicsike megmutatja :) én is azzal kezdtem tegnap a drnőnél, h ha úgy alakul, h ő látja, akkor megköszönjük, ha megosztja velünk! mert ugyebár a genetikai uh nem a mi szórakoztatásunkra van, hanem a problémák kiszűrésére. és úgy tudom, h maguktól egyébként nem mondják nálunk sem, csak ha kéred!

jó éjt mindenkinek! megyek mert fáj a buksi, hátha elalszom mielőtt rosszabb lesz! szép és rém-mentes álmokat mindenkinek!

Kép
zsani78

Jó éjt lányok:D

Holnap jövök majd :D

Pusziiii
Vendég

jó éjt!!!
én is lefekszem. holnap este jövök!!!
szép álmokat mindenkinek!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mindenki megy alukálni?? Én még csak most festettem be a hajam!! :lol: Nem tetszett az előző szin...egy-ketten próbáltak rábeszélni, de nem éreztem jól magam "benne". És szerintem apácskának sem tetszett.....remélem ez tetszeni fog. Rézfényű világosbarna.

d.dodó

Sziasztok! Meme, én is bekerülhetnék a táblázatba? :oops: Bár tudom, nem minden nap tudok jönni, de ha mégis lehet ...

Mi is kékek vagyunk :D Második baba, nevünk még nincs, a János Kórházban fogok szülni és július 13-ra vagyok kiírva.

Valaki említette, én megcsináltattam a négyes tesztet az Istenhegyi úton, és 20.000 ft volt. (Én a kicsit alacsonyabb AFP miatt csináltattam meg, pénteken lesz eredmény, majd drukkoljatok, mert kicsit izgulok, a hülye AFP miatt)

Edi, nagyon szép a kiságy, jó masszív és cuki a macika rajta!

Meme, tök jó, hogy ilyen jól érezted babócát! Én egy hete már minden nap éreztem, most már két napja semmi, hiába szuggerálom, pedig már mindennel csábítgatom.

Ti tudtok olyanról, hogy babakocsin huzatot lehet cserélni? Nekünk Peg Peregonk van Benivel, de a huzat színét már nem szeretem, magát a kocsit viszont igen, jó lenne egy új huzattal feldobni. Szerintetek van ilyen? :roll:

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Szerintem huzatot venni nem lehet rá...max ha találsz ilyen vízhatlan anyagot, és varratsz rá??? Vagy az gagyi??

d.dodó

Dodó, nem gagyi, csak nem tudom, hogy mennyire lehet jól rácsatolni a huzatot, főleg a tetején :roll:

Nekünk ilyen van, de a színét már nem szeretem:

http://n2.vatera.hu/photos/50/81/199_1_big.jpg

Kép

Kép
bébike4

Edi:
Nagyon szupi cuccokat vettél Botidnak!!!
Mi még babakocsi-vásárlás előtt állunk...
Nagyot eshettél a popsidra! :(
Én szerencsére ezidáig megúsztam...kopp-kopp-kopp
Várjuk a csajos-ruci képeket! :)

Bibar:
Annyira jó, hogy holnap mész UH-ra! Én jan.13-án voltam utoljára...
:(
Nagyon várom már a jövő hét szerdát!!! Szeretném látni őt!
Gondolom, hogy a terheléses cukorvizsgálat nálad még odébb van.

Nekünk is narancssárga szobája lesz a picurnak, mert én nem igazán vagyok az a halványkék, babarózsaszín párti.
Mondjuk ízlések és pofonok...tud az is nagyon szupi lenni!

Van olyan kisbaba, aki először bölcsőben fog alukálni?
Anyum csábítgat arra, hogy vegyünk babunak egy bölcsőt, mert az legalább beférne a hálószobánkba az első időkre.
Én sajnálom kiadni rá a pénzt, mert hát nem sokáig tudná használni szerintem...vagy mégis? Van valakinek ezirányú tapasztalata?
Mondjuk mi a kiságyat kaptuk, így lehet beleférhetne egy bölcső-vétel. :wink:

Jó éjt!

Emi

Emi

email4
Budapest

Email: nálunk az első hetekben mózeskosárban fog aludni a babuci, még nem raknám egy szobába Benivel és egy mózeskosár elfér az ágyunknál és utána sem nehéz tárolgatni. Beni is ebben aludt az első két hónapban és talán 5 ezer forintért vettük. De a bölcső is jó dolog lehet :)

http://images.minimano.hu/tradicionalis ... pkes01.jpg

A miénk olyan mint ez, igazi édes kis csomag volt benne :)

Kép

Kép
bébike4

Köszi mindenkinek az ecet+szódabikarbóna tippet!!!Kipróbálom, holnap veszek szódabikarbónát.
És köszi a gratut is!! Ez is egy nagy megkönnyebbülés!!!!
Hú, tudom akartam még valamit, de szita az agyam. Megyek befejezem a vasalást! Aztán fogmosás, megmasszírozom az izomfájós férjem és belevetem magam az Elveszett jelkép végébe.Olvasta valaki?Nagyon izgi!!!!!!
Na jó éjszakát!!!!!Bocsánat, ha kihagytam valakit! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

bébike!
Esetleg ruhafesték? vagy csak a kék részbe csomózgass, tekergess spárgát, éb batikold meg....az is dob rajta.

Mi Lizyt most szoktattuk át egyel nagyobb ágyba. a mi ágyunk a szobánkban el lesz kicsit forgatva, és ugy elvileg befér a rácsoságy....

d.dodó

Edi! Naaa megkerült az elveszett bárányka :D Nagyon jók a szerzemények! :P Emma szobájában is cseresznye színű a bútor, és most tavasszal tervezünk festeni: vmilyen narancs árnyalatra :wink:
Sajnálom az esést :?
Köszi a dicsit! :) Ez a 36 hetes pocak se semmi :shock: Végig húztátok a 40 hetet?

Emi, nekem egyenlőre csak nagyon érzékeny az ínyem, nem vérzik - még :? Holnap megyek fogorvoshoz... Ááá előre ráz a hideg tőle :oops:

Kívánósság: mindegy csak csípős legyen (vagy esetleg savanyú / sós) :D Mostmár néha megy az édes is, de nem jellemző :)

Ganami! Gratula a kislányhoz :D
A béren kívüli juttatásokkal csak óvatosan: cégfüggő! Nálunk pl csak időarányosan jár és a tartós betegállomány is beleszámít, szal nemcsak szüléstől nézik.

Meme! Jó, hogy előkerültél :) Látom, van alibid :lol: Azért gyere gyakrabban ha tudsz :) És mennek majd a drukkok Apának- UHosoktól függetlenül :wink:

Gabi! Sajnálom a fejfájást :( Én azt rosszabbul viselem mint az émelygést :oops:

Antekirt! De jó, hogy benéztél! :P Mi van veletek? (jöhet priviben is :wink:)

Dodó! Jajj piros popsi :( Szegény Lizy! Remélem a Suodcream hamar helyre hozza!

Mosható pelus - na ez az, amit nem nekem találtak ki :oops: Láttam élőben, tényleg sokkal nagyobb a csomag mint egy sima pelus, én nem hiszem, hogy nem zavarja a gyereket :roll: De nem ez a fő ok, hanem a macera :oops:
Szelektív hulladékgyűjtés: itt is összeöntik :evil: Én meg addig nem csinálok nagyobb kuplerájt itthon. Az "mini" amerikai konyhámat nem arra találták ki, hogy 3-4 külön szemetest tartsunk :? Még ha külön vinnék el, akkor bizonyos dolgokat külön gyűjtenék, de addig nem. Csináltuk egy darabig: külön műanyag, üveg, papír. Aztán egyszer a saját szememmel láttam amikor elvitelnél összeöntik :evil: Na ott eldurrant az agyam és azótase :?

Zsani! Pont ma gondoltam, hogy rákérdezek erre a cici-témára :) Nekem kb már az is fáj ha ránéznek :oops: És nekem is nagyot nőtt már most, pedig Emmával anno csak a végén meg amikor megindult a tej.

Niki! Gratula az AFPhez :) Teljesen felcsigáztál ezzel a szárítógéppel :D

Mi is kapunk egy mózest kölcsön, de én még nem tudom, hogy hogy lesz :? Emma az első pillanattól külön szobában aludt (tudom, sokan nem értenek egyet vele), és nekünk nagyon-nagyon bevált! Senki se ébredt fel minden rezdülésre, csak ha tényleg kaja volt. 8 hetes korában elkezdte átaludni az éjszakákat és azóta is :P Szívem szerint Zalánnal is így csinálnám, de ennyi szoba nincs :? Vagyis az még egy opció, hogymi Apával átmenetileg kiköltözünk a nappaliba, Zalán alszik a hálónkban, Emma meg a saját szobájában. Aztán ha már Zalán átalussza az éjszakákat, akkor megy Emma mellé :DKérdés, hogy mikor jön el ez a pillanat :? Jó lenne még egy jó alvó gyerek :oops: :lol:

Na most kisregényt írtam :oops: bocsi :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jo estét csajok!
Olvastam hogy nem tartjátok jo ötletnek a tanyát!
Csak egy ötlet volt remélem nem haragszotok érte!
Annyira sokat irtatok megint hétfő óta hogy azt sem tudom mit irjak és el is vagyok keseredve ogy nem tudok részt venni a napi csacsogásba!
Sajna napközbe annyi dolgom van hogy nem jutok gép elé! :roll:
Itthon dolgozom fodrászkodom na persze csak alkalmanként mert Mirkóm is velem van!
Én még semmit nem vettem a kistesónak de hát ha tényleg fiu lesz,márpedig 98%-ra azt mondta a doki akkor nem kell sokmindent venem mert itt vannak Mirkó cuccai! :)
Milyen táblázatról beszéltek?
Látszik hogy nem vagyok képbe!

Gratulálok mindenkinek aki megtudta a babó nemét!

Megkaptam az afp eredményt minden rendben! :)

Az a macis kiságy ekem is nagyon bejön! :wink:

Kép
Kép
Kép
moni0825

Barbi!
Mirkó nálunk is külön aludt első naptól kezdve!
Be is vált csak akkor keltem fel ha kajciznia kelett ugyhogy hamar beált a dolog!

Mérleg téma!
Én nem vettem meg előre gondoltam ha szükség lesz rá 2 perc alatt metudom venni!
De nem lett rá szükség!
Mirkó nem szopizott mert sajna elviték a koraszülöttre stb.de nem akarok senkit untatni ezzel szóval tápszeres lett ott meg ugye tudja az ember mennyit eszik a gyerek ugyogy nem volt a mérlegre szükség! :roll:

Kép
Kép
Kép
moni0825

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:30-kor.
Vendég

Szép estét kiamamik :)

Hát olyan ügyik vagytok, h szinte mindenki vásárol már a picinek...
én nem merek. És a párom sem :cry:
pedig abban tök igazatok van h egyszerübb lenne apránként mint az utolsó 3hónapban kapkodni :(

feb.22 megyek AFP -re, március 9pedig Uh. Mennék már 4d-re,most keret is lenne rá ugy 1 hét múlva.Szerintetek mehetek afp előtt v utánna érdemes inkább?... :oops:

Kép
freyja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?