Új privát üzeneted érkezett!

Betty,
most akarunk egyet csinálni :D . Már régóta odáig vagyok érte, olllan szépek.
Ha van valakinek esetleg, dobjon már egy képet róla :D .

Kép

Kép
ranita1979

Angyli
Munka most nem sok, csak az egyéb más... :!: :roll:

Ranita
Nekünk sincs akváriumunk :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita- Akkor tovabbra is drukk a pontos pirihez!!! :D De jo akkor te is jo kis penzes csaj leszel!!! :lol: Nekünk sincs akvariumunk, de nekem is nagyon tetszik, valami nagy, tele szines halakkal, az baromi szep szerintem.....Csak nagyon sok munka !

Lucuzs- Visszakerestem (meg szerencse, hogy beirtam a mindenttudo kisfüzetembe a nevet :D ), Padutin volt a neve es melle meg szedett Folsavat meg Cinket , mindegyiket 3 honapig....Ezt az urologus irta fel neki mikor kivizsgaltak es minden okes volt, egyedül a spermakkal volt gond ( de hat ugye az eleg is a sikertelenseghez). Nem tudom, hogy otthon lehet-e ezt kapni, remelem igen!Nalunk ez segitett szerintem, bar most egy kicsit aggodom, mert ugye amiota letelt az a 3 honap nem szed semmit, bar elvileg novemberben hagyta abba, akkor annak meg februarban hatnia kene , ugye??Mert 3 honap a spermatermelödes ideje ha jol tudom.....Üdv a taborban ( kerti törpek) :D
En 154 cm vagyok es most sajnos majdnem 53 kg :? Szeretnek 50 lenni, az lenne az idealis :wink:

Betty- Akkor a csinjan a felülessel......Na meg veletlenül sem a kekszel :D Az kell!!! :D

Suzy- De joooo neked, akkor milliomos leszel :D Nekem sajnos tuti, hogy fizetnem kell, mert 2 munkahelyem volt /van egyszerre es ezt nem szeretik.....De paromnak tuti jön vissza love, legalabb is en igy szamoltam :wink:

Angyli- Igy van ahogy irod, most sikerülnie kell es kesz :D Es fog is!!!!! :lol:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Gabi, megy a drukk, majd hozd a híreket.

Betty, reméljük ürül az a fránya ciszta és minél hamarabb neki tudtok kezdeni.

Ranita, nekünk van 120literes, hátterezett amit apa csinált, szemből nincs kép, de egy oldalról van. Egy biztos nem olcsó, sem fentartani sem első beruházás, de szívesen segítek.
Kép

Zsu, hol vagy?

Ancsi, nem semmi ez a vezetés! Főleg hóban. Milyen vitaminokat szedett apjuk, hogy ilyen jó lett az eredménye?

Rólam.
a tesztem természetesen negatív lett, elmentem vérvételre, 1óra körül kell telefonálni, hogy mi van, de biztos már hogy semmi.
nem baj nem vagyok elkeseredve, sokkal jobban érzem már magam. Elfogadtam a tényt, hogy ez van és kész.
Sőttttt belegondoltam, hány ismerősömnek nincs még gyereke, sőt kilátásba sincs, hogy majd lenne, mert megfelelő pár is hiányzik hozzá. igazából mit akarok? Van egy gyönyörű kislányunk ha csak ő marad nekünk egyedül akkor is boldog anya vagyok, kell ennél több? Természetesen nagyon szeretnénk neki tesót, de ha nem akkor hiába küzdünk. Van még jó pár évem hátra hiszen még 30-sem vagyok még. Ezt az évet rászánjuk, végigcsináljuk a lombikot mind az 5-öt talán valamelyik összejön és főleg reméljük jól lehet majd stimulálni is (hiszen a merionál is hozza hatást) nem kell horror összegeket fizetni, mert azt nem bírnánk. tudom ez távlat és lehet a köv. inszem sikerül, de most felkészültem mindenre.

Emelt fővel viselem a negatívat mégha a szívem is megszakad.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gyancsi! Köszi!!! :lol: Mindjárt utána nézek!
Csak most látom, hogy te nem vagy Magyarországon. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Ancsi, padutin? tuti? mert ilyet nem találok a keresőben :(

Ancsu

ancsuka

Ancsuka! Sajnálom a nega tesztet! :cry: Ez már reggeli vizeletből van?
Jó, hogy előre tudsz nézni, hidd el hamarabb sikerrel jártok, mint gondolnád!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs, ha találsz valamit linkeld légyszi mert én semmit nem találok róla!!

Ancsu

ancsuka

én se lelem... :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs, igen reggeli vizelet :( remélem sikerül majd egyszer minél előbb. :oops:

Ancsu

ancsuka

ez a folsav nekem új :shock: , ilyet még nem hallottam, hogy a fiú szedje, de lehet kipróbálom!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsuka! :cry: :cry: :cry:
Az első inszemem után Ranita írta nekem, hogy "menni kell tovább!", azóta is ez ég az agyamban.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsu,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Köszi a képet, próbálok lesni, hogy milyen legyen :oops: . A miénk "csak" 70 literes lesz, mondjuk az sem kicsi, hát akkor még a tiétek.
Tegnap már keresgéltünk a neten, azt megállapítottuk, hogy nem olcsó mulatság, de olyan szép akkor is. A halacskák meddig bírják benn a kiképzést? Hamar elpusztulnak vagy nem olyan vészes?
Az mit jelent, hogy hátterezett :oops: :roll: ?

Egy idézet nektek, nekem mindig ez jut eszembe egy nega teszt után:

"Ha van még egy álmod
Még van mért felállnod
És menni kell
Egy lépést még tenni kell
Még érzem, hogy menni kell
Még hosszú az út."

Kép

Kép
ranita1979

Suzy :!:

Örülök, hogy nincs sok melód :wink:

gyancsi :!:

Igy van sikerülnie kell, de ha netán mégsem, akkor sem adom fel :!:
Kitartó csajszi vagyok, kivárom az időmet :wink:
Vendég

Ancsu-sajnalom a nega tesztet, de nagyon tetszett amit irtal.....Az ember az eletben sok pofont kap, de csak erösebb lesz tölük....Mindig eröt kell magunkon venni es tovabb küzdeni az almunkert....En mindig ugy vagyok vele, hogy mindenkinek van egy keresztje....Nekünk ez jutott.....De ez meg mindig jobb, mintha mondjuk nem lenne labunk, vagy fogyatekosok lennenk.....Es mi tudunk tenni ellene es kell is tennünk ellene.....Nekem is van egy kedvenc mondasom: " Amig nem adod fel addig nem tudnak legyözni" :wink: Az akvarium baromi szeeeeppppp :D

Csajok en is mindjart rakeresek erre a Padutin-ra, sajnos ezt itt kint Ausztriaban kapta a parom, akkor lehet, hogy othon nem lehet kapni :?

KépKép
gyancsi

Angyli-Holnap mesz Uh-ra, ugye??

KépKép
gyancsi

Ranita,
mindjárt teszem fel egészében.
A halacskák attól függ milyet választotok, össze-vissza mindent nem jó bele venni, döntsétek el milyet szeretnétek. nagyon sok halnak nem mindegy a ph, a víz hőmérséklet, vagy arák ha összetesztek egy "harcos" halat egy békéssel, csak mert jól néz ki akkor gyorsan kipusztulnak. nem jó az eladót sem kérdezni mert nekünk a tapasztalatunk vagy nem ért hozzá és csak mond valamit, vagy vigyed tök mindegy mit.

itt egy oldal:http://diszhal-info.extra.hu/pontylazacok.php
nagyon jól le van írva minden, nézzétek meg válogassátok ki, hogy kb. egyformák legyenek, nem külsőre gondoltam. majd a kis cetlivel mennyetek vásárolni. Kell vízmelegítő, levegőztető, apró kavics vagy homok, növény. A 70literbe nem sok hal mehet.
aranyszabály: 1 centi halanként 1 liter víz, tehát, ha 4 centis halakkal számolunk átlagban akkor 15-17db hal lehet csak. minél nagyobb egy akvárum annál egyszerűbb a gondozása is. nekünk gyerek korom óta van akvárium, így elég sok mindent tudok. világítás is kell nekik, napi 10óra minimum az lenne az előírás. Pl. ablak mellé nem jó tenni nagyon hamar algásodik. De szívesen válaszolok ha tudok kérdezz nyugodtan.

Ancsu

ancsuka

Kép

Kép

Ancsu

ancsuka

Igen holnap megyek reggel 8h-ra vv-re majd 10h-re irtak be a recepciós csajok az UH-ra remélem, hogy most hamarább végzünk mint a multkor.

ancsuka :!:

Nagyon szép az akvárium :wink:
Vendég

Ancsu
Sajnálom nagyon :cry: :cry: :cry: fel a fejjel és menni tovább, ehhez kívánok sok erőt és kitartást :!:

Angyli
Te valóban nagyon kitartó vagy és hamarosan eljön a Te időd, kitartás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal, köszi szépen, volt munka benne bőven, de a fénykép nem adja vissza egy kicsit se a valóságot.
Gondolok rá holnap és ahogy lehet gyere, hozd a híreket.

Suzy, ez van, én már csak mosolygok rajta :) mást nem nagyon tehetek. Majd a következő sikerül vagy majd a lombik egyszer csak összejön.... :)
még a véreredményem nincs meg, de azt gondolom te a gépbe meg tudnád nézni, vagy tévedek? adom az adatokat priviben..

Ancsu

ancsuka

hát szép lenne, suzy hozna nekem valami csodát :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Angyli- Drukkolok, hogy holnap sok szep tüszö varjon keszenletben :wink:

Ancsu- Gyönyörü ez az akvarium :shock: Nekem is nagyon tetszenek :D Mennyi mindent tudsz a halakrol :shock: Hat azert egy picit remenykedem, hogy Suzy egy csodahirt fog hozni :roll:

Suzy- Szerintem tuti ma van pe-d, de valami bazi nagy!! :D

En mar elökeszitettem az ebedet ( füstölt makrela) , kitakaritottam a fürdöt meg a wc-t, most a konyhat kene csinalnom :roll: ...De en itt ülök :D

KépKép
gyancsi

na csajok negatív 0.6 az eredmény

Ancsu

ancsuka

Helló lányok!
Most csak gyors bekukkra és köszönésre jövök, majd este remélem szinte mindent vissza tudok olvasni :)

Rólunk nagy vonalakban csak annyit, hogy
Sajnos képet nem tudok hozni, mert nem kaptam :(, de azért írok nektek méreteket:

BPD (koponya haránt átmérője): 52 mm
HC (fejkörfogat): 185 mm
AC (haskörfogat): 153 mm
FL (combcsont): 39mm

És azt mondta a doki tegnap, hogy kb 400 gramm

Dizsi (rugkapálás) már érezhető odabent :)

Addig is mindenkit ölelek :)

Kép

Kép
princzike

Ancsu- Nagyon sajnalom :( Mikor mehettek a következö inszemre?Mar a kövi ciklusban?

Princzi- Nagyon szep meretek, gratula :D

KépKép
gyancsi

:D :D

Valóságban biztos sokkal szebb az akvárium, mint a képen de nekem igy is nagyon tetszik :wink:

Nagyon sajnálom, de kérlek fel ne add :!:
Erős vagy, felállsz és továbblépsz a kis utadon, ahol az ut végén egy gyönyörü kisbabó fog várni :!:

Köszi a drukkot, ahogy tudok majd jövök a hirekkel :!:

Köszi :wink:
Ügyi voltál ma is :!:

princzike :!:

gyönyörüen fejlődik a kis babukád :wink:
Hogy eltelt az idő, már 21. hetes kismama vagy :wink:
Vendég

Igen a köv ciklusban már azt várom mikor jön meg mert lehet kezdeni.
Mondjuk szerintem elég lenne már 1 ampulla merionál is, mert 12napi uh-nál már jó az eredményem, míg régen HSG elött csak a 13-14 sőt volt hogy a 15.napon volt csak jó a tüsző.
Na mindegy, hamarosan megint kezdés, szerencsére.

Köszi mindenkinek.

Princzike, szépen fejlődik a babó, jó egészséget kívánok mind a kettőtöknek.

Ancsu

ancsuka

Kép

Na itt vagyok!
Minden ok,péntek tuti punkció,ma éjjel fél 2-kor :shock: kell nyomatnom a repesztőt.

Találkoztam Zsuval reggel,tiszta ideg volt,nagyon lehetett látni rajta.
Jövök ma még!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu- Akkor tenyleg mindjart kezdheted is a masodikat, szerencsere nem kell sokat varnod :wink:

Gabi- Szuperrr hirek!!Penteken punkcio :D Drukkjaim mennek+++

KépKép
gyancsi

Ancsuka
sajnálom a nega eredményt, de amit utána írtál...le a kalappal előtted, hogy végre így látod a helyzeted, és ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz :wink: ezt így is kell :!:
Azt hiszem, itt mindenki emelt fővel viseli a negatívat, még ha bele is hal egy picit...menni kell a végsőkig, és hinni, hogy az álmunk valóra válik :wink: mert valóra fog válni, amit megálmodtunk magunknak :!:
Gyönyörű az akvárium :!:

Gabi
örülök a híreidnek :wink:
Miért, mi van Zsuval :?: :roll: Miért volt ideges :?: :shock:
Ugye nincs semmi gond :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Ideges volt,h megerősitik e tesztet?

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó!

Itt vagyok :!: :lol:

Ancsu
Mindjárt nézem az eredményedet itthon, de Te tudsz valamit :?: :wink:

Gabi
Ez nagyon jó hír, akkor ma éjjel gondolunk Rád :wink: drukk a punkcióhoz péntekre :!:

Princz
Ezek szép méretek :wink: örülök, hogy jól vagytok, kár, hogy keveset tudsz jönni :!: :roll: dolgozol még :?:

Betty
Barnázás volt ma :?:

Nekem a melleim alakulóban, azt hiszem ma "parti" van, ha a drágám egyszer végre hazaér :!: :roll: :oops: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Bocsi,de már lekéstem róla, mert az sms-t is csak mostanában olvastam és már itthon vagyok és az eredményed is sajnos nega lett :oops: :cry: :cry: :cry:
Nekem is ugyanennyi lett az előző ciklusban levett felesleges bhcg :cry:
Majd a következő sikerül, mert sikerülnie kell, bízz benne, ne idegeskedj annyit, ha csak lehet :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sok sikert a következő inszemhez+++++++++++++++++++++++

Gabi :!:
Nagyon örülök az ujabb jóhirnek, megy a drukk a pénteki punkcióra++++++++++++++++
hajnali 1:30-kor kell beadnod a tüszőrepit :?:
Nem semmi, nekem este 23h-kor kellett eddig.

Az órát el ne felejtsd FELHUZNI :wink:

Ügyesek legyetek ma az emberrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Suzy, köszi...
Nekem 0,6-ot mondtak, gondolom te is annyit láttál. Megerősítést akartam csak kérni tőled, hogy valóban annyi-e.
LH tesztet nem csinálsz? Nekem van ha gondolod adok, úgyis kell rendelnem. El is tudom vinni ha gondolod olyan kb. 6 után csak akkor magamhoz veszem, remélem olvasod minél elöbb.

Gabi, akkor fél 2-kor ranti a szurival, pénteken megy a sok drukk és beszámoló remélem meglesz.

Remélem jön Zsu és mondja mi van.

Ancsu

ancsuka

suzy, már értem azt hittem be bírsz menni, nem tudtam hogy van ez. :?

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Nem látok bele a gépbe, de ezt megírtam priviben, bocsi :!:
Nem csinálok tesztet :!: most nem idegesítem magam semmilyen teszttel :!: de azért nagyon köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Mi mindig ügyesek vagyunk, sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt :oops: :lol: :lol: :lol: de a sors mindig bele szól a dolgainkba és mást akar, mint mi :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, okszi ahogy gondolod :wink:

most megyek, sziazstok

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Látom az alkatokról írtok!
Én meg sem merem írni, hogy hány kiló vagyok! :oops: Nem vagyok épp vékonyka! :lol: :lol:

Ancsu,
sajnálom!

Zsu,
hírek??????

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szia Meli!
Naaaa én is megírtam,pedig én aztán tényleg nem vagyok vékony! :?

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy- Hajra kekszparty!!!!! :D

Meli- Tenyleg megirhatod, elöttünk nem kell szegyellned :wink:

Zsu?????????Varlak!!!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Reggel 6 óta most értünk haza!! :shock: A kh-ból anyuékhoz mentünk, utána venni 1-2 cuccot!
Baromira elfáradtam... ezért bocsi, hogy nem írok mindenkinek!

Szóval, jól mondta Gabi, nagyon ideges voltam! :D

De minden rendben, SIKERÜLT!!!! A HCG szintem 86, erre a férjem első kérdése : mennyi van? :D Mondta a drnő, hogy valószínű, hogy 1 babynk van, jövőhéten kell mennem pénteken uh-ra!

Gabi, jó lett volna többet beszélgetni, de sajna ilyen idegbetegen nem nagyon ment... :oops: Gratula az eredményedhez, jó későn fogsz sorra kerülni!

Ancsuka, nagyon sajnálom! :cry:

Nagyon szépen köszönöm mindenkitől a drukkokat! Olyan aranyosak vagytok!
Vendég

Végre!
Már alig tudtam tartani a szám!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu!
Itt is GRATU!!!!
Én is,én is,én is akarom már! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu hatalmas GRATULA :D :D :D Annyira jo neked!!!!!!!!Ugye ez volt az elsö lombikod?????Hihetetlen, annyira vartam, hogy vegre valaki elkezdje a babaesöt, es itt az elsö kismamink :D

KépKép
gyancsi

Zsu ereztel egyebkent valamit???Tehat amiböl tudtad/sejtetted ( teszten kivül), hogy sikerült??Mellfajas vagy hasonlo??

KépKép
gyancsi

Zsu,
annyira nagyon örülök nektek :D .
Én hallottam már olyat, hogy valakinek 150-el 3 babó tapadt meg, de olyat is, hogy 700-as hcg-vel 1 babó volt. Ezt nem lehet biztosra mondani :roll:

És ezzel beindul a babaeső is, én tudom :D :D :D :D .

Gabi,
éjjel fél 2? Akkor mikor fogsz sorra kerülni, délután???
Nekem fél 9 volt, azzal voltam a 4. a sorban.
Hány tüsződ van, mondták???

Ancsu,
szép az akváriumotok, tetsz :D :D :D . Holnap megyünk mi is körülnézni.
Jó, hogy kezdhetitek is a következő inszemet :D

Suzy,
mindent bele :mrgreen:

Kép

Kép
ranita1979

Lányok,
szerintetek..... Az első lombiknál én 2*3 utrót kaptam. Szerintem az nekem kevés volt, már a teszt előtti napon, vagyis a 11.dpon barnáztam. Most többet szeretnék használni, de nem tudom ezt így mondhatom e a dokinak, ő nem nagyon szereti, ha a páciens belebeszél a dolgokba :roll: .
Vagy szerintetek magamtól is használhatok többet? Van itthon egy egész dobozom, az majdnem elég is lenne, más nem íratnék még az itteni nődokival. Szerintetek? Vélemény?

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?