Új privát üzeneted érkezett!

Monyonak és Noéminek gratulálok. Viszem a híreket a februári fórumba.

Ez az idézet nagyon szép, ez van a kislányom oldalán is.
vicky79

Még egy laptető. Kicsit már unom. Már a tesó baba kerget? :D
vicky79

Vicky, megkapom a laptetőd? :)
Barbust megnéztem, szép csajszi. :)

Babszika, örülök, hogy jöttél! :)

Princzike, már te is elmúltál félidős, nem semmi!

:)

Gota, most már te következel a szüléssel. :)
mókica

Monyokának nagy nagy gratula!!!!!!!!!!

http://babamama.cora.hu/baba_fotopalyaz ... s/oldal/2/

Ha van 1 perced lécike szavazz Bebére !
Köszi
Andi

Kép címe:Belián 5 hónapos
Már a legtöbb szavazatosok között van.... :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Viki,

nagyon cuki babócád van. még egyszer gratulálok hozzá.

Kép
gota79

sziasztok.

Itthon vagyunk,most csak hoztam ket kepet,pihennem kell mert az alvazam nem tul rozsas es nem igazan tudok ulni.
Amint lehet jovok:)

Noemi a hajasbaba.
Kép

Kép

Kép
monyo83

Monyo,
csodálatosan szép baba Nóci! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pihizz sokat, és élvezd az anyaságot! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Monyó, gyönyörűséges!!!! :) Gratulálok, hosszú, boldog életet kívánok Noéminek! :)

Kép

Kép
anyoooka

Monyo,

nagyon szép Nóci baba! gratulálok még egyszer!

Kép
gota79

Monyo! Noémi csodaszép!!! :D :D :D És most ezt túlzás nélkül mondom, mintababa.
Még-még, kérünk még képet!!! :lol: :lol: :lol:
De persze pihenj csak, amennyit csak bírsz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

monyo!
gyönyörű :!: :!: :!: :!: :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Monyó, nagyon szép hajas baba Nóci! :D
mókica

Juli,
hogy áll mostanában a ciklusod?
Hányadik napon vagy?

Lucuzs,
mikor mész Tapolcára?Már hívtad őket?

Móki,
ismét egy spontán hónap?
Hőmérőzől majd?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyókám, a legszentebb dolgot tartod a kezedben!Igazi szépség!Nagyon nagyon megérdemlitek a szülővé válást, annó szinte együtt kezdtük még a clostis topikot és ezt és most végre anyuci lettél!szívből gratulálok!
Vendég

Monyo. hát itt egy igazi kis tündér van a képen. Nem is látszik rajta, hogy a születése meggyűrte volna. nagyon csodálatos kislány.
Jó egészséget nektek!

Kép
timcsi82

melinda!
4. cn-on vagyok. holnap fogy el a closti. akkor hívom is a dokit, hogy mi legyen az uh-val... meg úgy egyáltalán...
kicsit félek, hogy azt fogja mondani, hogy ez a hónap felejtős az új gyógyszer miatt :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Monyokám!
Egyszerűen leírhatatlanul tüneményesen dönörűűűűűű hajasbabátok van! Gratulálok hozzá!!!!Hihetetlen mennyi sok haja van......

hajni...
Budaörs

Csajok, nincs valakinek tapasztalata a Compeed herpesztapaszról???? Engem már megint kínoz ez a szörnyűség..... :cry: :cry: :cry:

hajni...
Budaörs

Monyo, szivbol gratulalok a tunderi Nocihoz.
Egy igazi kistunder.
:wink:

Kép
paszicsnyek

Monyo,
leesett az állam hogy mekkora gyönyörűséges haja van Nócikának! A te hajadat örökölte, neked van nagy sűrű sötét hajad! :D
És micsoda pofika! Egyszerűen álomszép baba, elolvadtam!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Monyó!
Hatalmas haj, nem semmi, és tényleg olyan gyönyörű!!!!

Én is akarok legalább egy ilyet...........

-j-!
Drukkolok, írjál hogy mit mondott a doki.
Szerintem nálam closti ide vagy oda, hétvégére jön a nem várt mensi. Pedig még a tüszőm is egész jó volt.
Én köv. ciklus, closty, 13. napon uh., majd írok.
Légyszi jelezz hogy nálad mi történik.
Köszi.
mók

Melinda84!
Visszatérve kérdéseidre, az elöző oldalon:
Kivizsgálás volt edokrinológusnál, nőgyógyásznál egyaránt.
Nekem a leletemen szerintem más mértékegység van az inzulinnál mert 278, és 279-es értékeim voltak.
A nőgyógyász legutóbb rávéste a leletemre hogy polycisztás ovárium.
Túlsúly van még bőven, eddig 9.5kg-t fogytam, gondolom ezért gondolja a nőgyógyi hogy stimuzhat.
Diétát tartom, mozogni igyekszem,metet nem ír fel az endos doki amíg nem adok le további 9kg.-t. Megkérdeztem miért nem ad, azt mondta mert még elég jelentős a túlsúly. Talán igaza is van, nem értek hozzá nem vagyok orvos, csak egy 31 éves nő aki nagyon szeretne kisbabát. És bár már próbálok nem elvekult lenni a dologban, azért nem akarok kihagyni egyetlen lehetőséget sem(clostylbegit).A nőgyógyász uh.-n most is meg fog nézni a 13.napon.
A tüszős infót nagyon köszsönöm, mert a nőgyógyásznál el fogom érni, hogy a 13. nap után nézzünk még rá a tüszőmre.
Tudom hogy jót akarsz, és sokmindenben igazad van, de bizalom nélkül fölöslegesen járok orvosokhoz.
mók

Szép jó reggelt mindenkinek!

Monyó!
Nagyon-nagyon édes és tökéletes baba! Szeretettel gratulálok! Most bizonyára Ti vagytok a világ legboldogabb szülői! :)

Mók!
Miért vagy olyan biztos a hétvégi mensiben?

Vicky!
Ti hogy vagytok? Mesélj nekünk Barbusról! :)

Lucuzs!
Mikor mész vissza Tapolcára?

Velem csak annyi van, hogy ki sem látszom a munkából, tegnap is este nyolcig nyomtam. Ma reggelre pedig elöntött a vér, és talán életemben először volt 28 napos ciklusom. Legalább ennyit elért a closty, ha már másra nem volt jó...

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok!

Meli! Kacsi! Jövő hét kedden megyek Tapolcára uh-ra. :D

Nálunk épp festés van, ma vége, úgyhogy jöhet a nagytakarítás, de nem bánom, már nagyon ránk fért, most olyan szépek leszünk!!!:lol:

puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi!
7-8 napja vannak mensis fájdalmaim, és bár tudom ez mást is jelenthetne, de valahogy sajnos biztos vagyok benne hogy az lesz a vége.Illetve azért hétvége mert vasárnapra kéne megjönnie, és tavaly mikor már szedtem a clostit, eleinte 28-29 napra megjött.
Így gondolom most is így lesz, meglátjuk.
Most egyébként kicsit pozitívabban látom a helyzetet mert tuti még fogynom kell, és ha babát várok nem biztos hogy sikerül.Ezzel csak azt akarom mondani hogy 1-2hónap fogyás nem árt nekem, de ha jön a bébi kiugrok a bőrömből, és nagyon nagyon boldog leszek!!!!!!
mók

mók!
reggel beszéltem a dokival, egy hét múlva vár uh-ra (12. cn). mondtam neki, hogy lehet hülyeség volt beszedni a clostit... de hát kiszedni belőlem már nem tudjuk :lol: majd jövő héten megbeszélem vele a dolgokat, hogy mi merre hány méter...
azért amíg nem jön a mensi, van remény!!! (örök optimista vagyok... majdnem mindig :D ) ne készülj már előre arra, hogy jön, mert akkor tuti úgy is lesz :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-!
Várom a fejleményeket!Lehet hogy belőlem hiányzik az optimizmus, de nagyon kedves vagy. Igyekszem így gondolkodni.
Írj amint van valami...
mók

:D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Monyó! Gratula ehhez a gyönyörűségesen szép babához!! És ráadásnak mennyi haja van!!! :D :D :D :D :D

Én ma megyek uhura,hogy megnézzük mi lett a tüszőcskével.
Bár a hőm szerint nem valószínű,hogy volt pé-m! :(
De azért reménykedem! :D
Majd este jövök elmondom mi volt!

Mók!
Én is úgy érzek mint te. Fogynom kellene még jócskán és tudom nem baj ha még nem jön össze,de ha mégis sikerülne én lennék a legboldogabb. :D

Kép

Görbicsek:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 41600_.png
nanicke
Székesfehérvár

monyo

gratulálok nektek,nagyon szép pici babátok van,igazi kis hajas baba:)kis szépség :)

lányok

ma megyek nődokihóz...

KépKép
bettike83

Monyo
Nagyon szép Nóci baba! És mekkora haja van! :shock:
Pihizz sokat. Aztán gyere, had gyönyörködjünk bennetek! :)

Bettike
Gyere és mesélj mit mondott a nődoki! Kivi vagyok nagyon! :)

Kacsi
Szerintem azért ez jó hír, hogy 28 napos ciklus. Remélem most már te is sorra kerülsz a babázók sorában! :) Én szurkolok nagyon!

Mók
A 9,5 kg igen szép teljesítmény! Remélem a nődoki sikerrel jár!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Na, megjöttünk Pestről.
Legkorábban április első hetében kezdhetünk, mert sajnos valóban ki kell hagynunk 3hónapot, és ezt nagyon szigorúan betartják!
De most nem is bánom.Pont úgy nézem, hogy 10hét múlva kezdünk, és nekem 10 kilótól kellene addig megszabadulni.És a heti 1kiló, az nem is sok, ugye!?
Tehát áprilisban, húsvét után kezdés!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyo!

Hát ez a Nóci!!! Gyönyörű szép, tündéri csaj!!!
jucus80

Melinda!

Akkor váltótársam leszel!!! Ugye!!!????
jucus80

bettike!
én is várom a híreket, mit mondott a nőgyógyász?

nanicke!
na, mi lett a tüsződdel?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli! Micsoda görbé van!!! :shock: :shock: :shock: Irigy-irigy... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo: gyonyoruuu baboca, ugye erdemes volt szenvedni :)

voltam ma fogdokinal...sajna kihuzta az egyik fogam....

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

VOLT PÉÉÉÉÉÉM!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol:
Görbicsek mégiscsak jó, csak nem nagyon kúszott fel.
Ráadásnak párocskám is tökéletes. 95%-os eredménye lett.
Most nagyon happy vagyok!

Vettek vért,hogy megnézzük a progi szintet, addig is duphasont kell szednem 2x1.-et.
Én még nem szedtem ilyet. Azt miért kaptam? Az nem gond,hogy ilyet kell szednem. Dokibá először gondolkodott,hogy adjon-e vagy ne,de végül úgy döntött legyen inkább.
Jövőhét csütörtökön meg vissza kell mennem.

Kép

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 41600_.png
nanicke
Székesfehérvár

Lucuzs,
irigylésre méltó a görbém?
Hát, este ideért piri! :D
De ennek nagyon örülök, hiszen én a spontánban egyáltalán nem hiszek!
Ahhoz apa katonáinak kiscsákányra is szüksége lenne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki,
gratula a pé-hez!
Holnapra biztos felkúszik a hőd! :wink:

Jucus,
én nem bánnám, ha követhetnélek! :D

Aisha,
sajnálom a fogadat.nekem is el kellene mostmár mennem fogorvoshoz, töméseket kell cserélnem!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

na megjöttem.sok jót nem mondott,cisztákat látta petefészekben,meg a bal petefészkem nagyobb mint a másik..

elküldött laborba az első napon,közép időben uh,aztán a vége fele pedig megint labor.

aztán apát kell vizsgáltatni a katonákat :lol:

aztán nekem átjárhatósági és a végén laporoszkopiai műtét..

ennyit tudok egyenlőre,majd a labor után többet tudok.

KépKép
bettike83

Meli, drukk az áprilishoz! :)
Hőt nem biztos, hogy mérek.
:)

Bettike, a dokid mit ért fél időnél? A labor az jó. Miket kért? Terheléses cukor, inzulin van benne? 3. napi és 21. napi labor lesz? Apavizsgálat és átjárhatósági az is szuper.

Nanicke, grat a péhez. :D
mókica

Helló csajok!

Ma nem kaptunk valami jó híreket az andrológusnál.... :cry:
Hiába szedett az uram fer14et 3hóig tavaly szeptembertől nov végéig, a sereg tavaly márciusi 55%os mozgása, most 35% (20%gyors, 15%lassú)....és a minimum az 50% (25gyors-25lassú)kell legyen :((((((( Tehát asthenozoospermiát és pyospermiát diagnosztizáltak. A tavalyi minimális teratozoospermia nem került szóba.
És van valami gyulladás is amire a magasabb fehérvérsejt száma utal. Úgyhogy most tenyésztik, és ha kész és megyünk az eredményért, akkor kell egy uhu is. A jó hír viszont az hogy a fizikai vizsgálat most nem igazolja a tavaly márciusban felvetett herevisszeret.

Szumma szummárum csökkent fertilitás, ART (asszisztált reprodukciós terápia) minden formájára alkalmas...

Javaslat most az hogy várjuk meg a bacitenyésztést és ha kész (kb. 2hét) és megyünk az eredményért, akkor egy uhu, és utána megbeszéljük a továbbiakat. De írta hogy szedjen megint fer14 2x1et és napi 2000mg L-Carnitint, meg lehet antibiosz is kell valami majd.

Most nem is tudom hogy örülni vagy sírni kellene..........

hajni...
Budaörs

Hajni! Sajnálom... :cry:
De talán annak örülhetsz, hogy most megcsíptétek a sikertelenség okát, megkeresitek a megoldást, és jöhet a babó!!!
Drukk, hogy minél előbb így legyen! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Köszi.....
Csak azt nem tudom, hogy hogyan romlott ennyit a mozgás, mikor azzal nem volt gond, (vagyis a min. 50%ból 55%öt sikerült) ráadásul még fer14et is szedett......

A bőség zavarában nem tudok dönteni, merre, hogyan tovább.....Mindenkinek más jön be "kórházilag".......

hajni...
Budaörs

Hajni,
én csak Kovács dokira esküszöm az Arsban!!!!!
Ez valóban nem jó hír, de szerintem kezelhető!
Lehet hogy "csak" a gyulladás miatt lassultak be!
Fel a fejjel!!
Puszi

Eclipse
eclipse
Budapest

Bettike,
örülök hogy nekikezdtek a komoly kivizsgálásnak.
Az én petefészkeim pont ugyanúgy néznek ki.
Bezzeg nekem senki nem volt hajlandó javasolni sem se az átjárhatóságit, sem a lapart.
Most persze nincs lehetőségem ilyenekre menni, de ha majd aktuális lesz, nem tudom kihez forduljak majd.
Sok sikert és hajrá!

Eclipse
eclipse
Budapest

Monyo, drága ANYUKA!
Gyönyörűűűűű a kislányod! Kívánom, hogy nagyon sok örömöd legyen benne, és hogy a szívedet egész életed végéig melegen tartsa!!!!! Nagyon megérdemelted ezt a gyönyörűséget.
Vendég

Hajni!
Nagyon sajnálom az eredményeteket, lehet hogy tényleg a gyulladás okozza, reméljük antibiotikumos kúra után jobbak lesznek!

Lányok!
A napokban elgondolkodtam az inzulinszintemen, amire a doki mondta hogy magas.Na de kérdés mennyire????
Szeretném tudni amennyiben nem indiszkrét hogy kinél milyen értékek vannak.
Nálam éhgyomri 17 (tudom 13 fölött már magas ), de ami jobban érdekel az a terheléses: nálam 60'-nál 278, 120'nál 279.
Ha jól tudom ez bitang magas, mert az éhgyomri érték 3-szorosa a normális.
Kérem segítségeteket, ettől függ hogy másik endokrinológust keressek!!
mók

ez van a papiromon:

. 2,3vagy max 4. napon labor

. 13.napon uh

. 20vagy 23 napon labor

ezek után átfúvás

labornál még nem tudom mit fog kérni,mert ugye most volt meg,ugyhogy ezt a ciklust lekéstem.majd a következőben kell elkezdeni a kivizsgálásokat.

rendes volt,mert rögtön mondta hogy akkor most el kell kezdeni a kivizsgálásokat,remélem tudom..én meg mondtam,gondoltam h menni kell.csak abban biztam h hátha nem lesz ezekre szükség.

az átjárhatósági milyen,fáj?

KépKép
bettike83

Bettike,

a röntgenes az sokkal kellemetlenebb, ha van módod rá, ultrahangosra menj, az sokkal kíméletesebb.
Én még nem voltam, mások jobban-rosszabban viselik.
Ha elzáródás van, akkor jobban fáj. Úgy általában, mint az izmos mensis görcs.

Eclipse
eclipse
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?