Új privát üzeneted érkezett!

És lh-t nem csináltál? Talán az mutatna erősődő csíkot, ami biztató lenne.

ancsi28

Ancsi, szerintem már látszania kellene. 10-es erősségű tesztet csináltam. Azért gondolom, hogy már bőven mutatnia kellene.

chrissy81

Hát, igen, annak elvileg mutatnia kellene, ez igaz. :( DE NEM JÖTT MEG!!! És a hőd is fent van. Még várni kell, semmi nem biztos még. Sem a baba, de a mensi sem!!! Drukkolok, hogy ne jöjjön piri!!!

ancsi28

Nagyon drukkolok én is Piri ellen!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok csajok! segítsetek nekem!Ma nemkéne megjönnie mensinek és 31-én, 1-én is csináltam ovu tesztet és 2 csíkos volt, ma reggel is csináltam és ma erősebb mint a tegnapi...viszont csináltam terhességi tesztet is ami nega lett! akkor most mi van?mert én már nemértem... :roll: :wink:
Vendég

Mia sztem ez több mindentől számít... mint pl.:
- milyen erősségű hcg tesztet használtál?
- hanyadik dpo-n vagy?
- méred e hődet? most magas-e?
- teszteltél-e hónap közben is, biztos akkor volt pé-ed és nem késői most?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mia - az jó jel, hogy erősödik az lh-d, de még egyáltalán nem biztos, hogy a hcg kimutatja a babát. Tudom, milyen nehéz ilyenkor napokat várni, de türelmesnek kell lenned. Egyáltalán nem biztos, hogy pont félidőben volt ovulációd, lehet csak 1-2 nappal később. Akkor a pozi teszt is tolódik. 10-ES, 20-AS tesztet használj vagy 25-öset, de akkor várj min. 2 napot és akkor ismételj, szerintem.

ancsi28

:roll: 20as erősségű volt a teszt...nem a hőmet nemszoktam nézni, és még nem csináltam lh tesztet most vettem előszőr,gondoltam kipróbálom,mert olvastam róla hogy jóstesztnek is lehet használni :roll:
Vendég

kisfiamnál több mint 2 hét késés után is nega volt a teszt :lol: :lol: :lol:
Vendég

EHCS uuuu kezdek aggódni, hogy még nem érkezett meg hozzád az összeg.....elvileg a tegnap reggel átment az sms-es visszajelzés szerint.....remélem nem lesz gond
Vendég

Nomina ne izgulj elvileg 2-3 nap kell az utalásnál :)
Mia az nem lehetséges, hogy a kisfiadnál is azért volt nega a hcg, mivel késői ovud volt? Mindig egyforma hosszúak a ciklusaid? Mert ez elég furcsa sztem, ha baba van akkor legkésőbb ovu után 15 nappal kikellene mutatnia a tesztnek. Lányok ti mit gondoltok?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

UUU hát nem tom én már a 10 dpo neki állok tesztelni:)
de én is függő lettem :shock:
Szerintem ki kéne mutassa.... de ha pisből nem is vérvételen bizti látszik a hcg emelkedés.
Engem a jóstesztelés becsapott ...nem lett pozi hcg pedig az lh csak egyre erősödött...akkor igen bezzeg mikor kellett volna ovu idején délutáni pisiből meg se parátyizta a piros csíkot.
Na de nem lennék én ha nem fordítva működne ez nálam. :oops:
Vendég

Baba! igen egyforma szokott lenni a ciklusom, max 1-2 nap eltérés néha szokott lenni... Majd úgyis kiderül mi lesz, csak gondoltam hátha tudtok mondani rá vmi okosat :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eddig is itt voltam, olvasgatom, amit írtok, mindenkinek nagyon drukkolok.

Valaki tudna mondani valamit erről a görbéről?

Hozzáteszem, ez még csak a "teszt" ciklus, mivel a vetélésem dec. 15-én volt, nem próbálkozhatunk még, de mire eljön a várva várt nap, szeretnék képben lenni.

Van ebben a görbében rendellenesség? Az a baj, hogy vettem Gábriel ovu-tesztet és a "legtermékenyebb" napomon is sokkal halványabb volt a T csík a C csíknál. De szerintem (ami tudást eddig sikerült felszednem) elég megnyugtató ez a "hőgörbe", vagy nem? Nem tudom, szabályos-e. Ilyen szinten lehet ennek hinni? Mert ha ez jó, ekkor ez túl szép lenne.

De remélem, ez túl szép...

Nem akarlak benneteket zaklatni, csak tényleg érdekel a véleményetek.

Köszike!!!
Vendég

Szleti sztem egy hőgőrbe elengedethetetlen.A tiéd nem jó, csak a login ablak lép be. Sajnos a fertilityt annyira nem ismerem, nekem a ciklus.hu-n volt a görbém, és lh teszttel szinte száz százalékosan megtudtam mondani, mikor volt pé-sem. Ha pedig tesztet szeretnél, írj privit Esthajnalcsillagnak, neki nagyon jó és olcso tesztjei vannak, a mi pocaklakónkat is az ő tesztjeinek köszönhetjük :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!!!

Bocsika, csak most tudtam jönni, uram elfoglalta a képet :D

mennyit termeltetek!!!

Chrissy: én mondom van olyan, hogy sokáig nega a teszt... nem??? deeeeeeeeeeeeeee én szorííítok!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

most futok apinak kaját adni... holnap meg majd termelek

pussszika MINDENKINEK!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti. Sajna, én sem tudtam megnézni a görbédet :(

cHRISSY - Van valami változás? Ugye, nem jött piri? Várom a reggeli MAGAS hődet!

ancsi28

Leti
Mire a hormonok helyreallnak az ido addig meg a hogorbed barmilyen lehet :roll:

Mia
En a mai napig nem hiszek az LH jostesztelesben :!: Majd ha magamon tapasztalva ugy lesz akkor esetleg...en sok esetben hallom,hogy pozi az LH a hcg meg nega es nincs baba sem...nem ertem miert nem a 10-es hcg-vel probalkoztok terhesseg kimutatasara :idea: :?: :? Sokkal logikusabb es ertelmezhetobb...most csak ott vgy ahol a part szakad...2napont a en azert neznek egy hcg-t de lh-kat baba kimutatasara en tuti elfelejtenem :x

Akella
Itt is nagy gratula neked a gyonyoruseges babadhoz!!!!Szuli torit meg nem talaltam meg :roll: :oops:

Chrissy
Azt mondtad 25naposak a ciklusaid erre mar 29.cn vgy :shock: Bar a hogorbed szerint holnap kene megjonnie :? :roll:

Tobbieknek is puszpusz :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Már jó rég nem jártam itt :)

Először is:
recon: annyira sajnálom, csak most olvastam vissza :cry: :cry: :cry:

baba.goa: aztaa, már 14. hétben vagy? :shock: :shock: Megy az idő rendesen :)

mares: nehogy elfogyál aztán nekem teljesen :)

chrissy: drukkolok Neked mára :)

szleticia: én soha nem vezettem hőgörbét, csak EHCS LH tesztjeivel tesztelgettem.... És meglett az eredménye :) Sajnos a hőgörbéhez én hüle vagyok :(

Többieknek is szép napot kívánok, még visszaolvasok tüzetesebben.
És még egy dolog: akinek esetleg szüksége lehet barátcserje kapszulára, szóljon bátran, ugyanis megmaradt egy doboz (100 db-os) Vtex kapszulám, bontatlanul. Szívesen átadom :)
Vendég

Szia Csibuc azért nálad is mennek a hetek rendesen :) Jaj nagyon örülök ám neki :)
Chrissy, Mares naaaaaah mi a helyzet?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok. Akkor köszi...

Inkább nem mutogatom a görbémet :D

Csillagtól rendeltem tesztet, remélem, nekem is bejön. Csak a doki engedje meg, hogy már 2. mensi után próbálkozhassunk. Még nem voltam kontrollon. De hát semmi bajom.

Látom, ez a Csillag-féle LH teszt nagyon bejön. Ma vagy holnap megkapom! Úgy várom!

Szép napot nektek!
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

Hohóóó, csak neeem? Kiket látnak szemeim? :shock: Hát idetaláltatok lányok? :lol:

Csibuc, remélem jól vagytok a kis lurkóval a pociliban!

Bridget, hogy vagy? Jobb kedved van picit mostanában? Tetszenek a vonalzóid, látom készülsz a Valentin napra :) . Kutyuskádról nem dobsz képet? Hogy lett Bello a neve? Kicsit olaszosan hangzik :)

Ancsi, szép a hőd, csak így tovább :wink:

Többieknél még nem láttam a mai hőt, remélem továbbra is szép!
Drukk mindenkinek!

Mi ma megyünk a jelmezéért a nagykisfiamnak, holnap lesz a nagy buli :lol: , remélem, jól érzi majd magát! Tegnap játszottak egy legoval az oviban a kis haverjával, és véletlenül a bal szemébe belekapott a srác a fiamnak azzal a vacakkal, úgyhogy most kicsit olyan, mintha boxolt volna, meg fáj neki, viszont pont jól fog menni a kalózos jelmezhez, mert kap szemtakarót is :lol:

Mindenkinek ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok most nem tudok visszaolvasni de drukk mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma még nem sokan ugrottak be mesélni. Chrissy, Mares, hogy vagytok???

Nálam továbbra is minden változatlan. :?

ancsi28

Csajok egy gyors közvéleménykutatás.Kaptam egy ajánlatot egy nagy bank biztosítójától.Vidéken lehetnék területi képviselő egész jó pénzért.De a válság miatt meg a bankok szigorításai miatt nem tudom mennyire lennék sikeres.Ráadásul a vállalkozói igazolványt is ki kéne váltanom amihez nem értek(milyen kötelezettségeim lesznek)
Ti mit gondoltok elvállaljam?A tanulást is fizetnék.De ha nem sikerül a biztosítás biznisz lehet sokat buknék.Adjatok tanácsot légyszi!
Vendég

Sajna ma megjött. Hőm is leesett. :cry:

Leti, nem lehet megnyitni a görbédet. :cry:
Hú, Mares ezt a csodás hőt! Remélem pocaklakód van! :D
Ancsi, én a 10. dpo-n tesztelnék! Na, pont én beszélek...
Gitka, én a vállalkozás részében tudok Neked segíteni, ez a szakmám. Dobj kérlek egy privit, hogy miről van szó.

chrissy81

Sziasztok!!

Látom amit reggel írtam az nem ment át!

Chrissy: fúj undok piri, de sebaj, jön most a ti időtök!!! :D

Ancsi: türelem, és lehet hogy babát terem :D :D :lol:

Csillag: jaj, kis gézengúzról a jelmezben majd képet tehetnél!!!

Bri: de régen láttalak!!! Remélem minden okés veled!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy: Annyira sajnálom!!! :cry: Úgy bíztam benne, hogy nem jön meg. Most biztos lehangolt vagy, de igaza van Maresnak, új hónap, új remények - a február lesz az igazi - ha jól gondolom, valentin nap körül lesz a peteérésed. :wink: Akár már most kigondolhatnál valami romantikusat, hogyan csábítsd el apit, aztán hajrá!!! Pont hétvégére esik!!! Fel a fejjel!!!

Mares! Még feljebb ment a hőd?! :D Azta! Ez jelent valamit? Nem vagyok még profi hőmérőzésben? Ez a további emelkedés biztosabban utalhat babára?

Én bevallom, teszteltem, persze nega lett. Tudom, még túl korán van és a doki szerint kizárt a peteérés is, de ma érkezett meg Csillag csomagja és hát nem tudtam megállni :oops: :oops: :oops: Az lh-n viszont lett halvány csík.

Na, megyek vásárolni, meg főzni, mert vendégek jönnek, de este még jövök. :)

ancsi28

Ancsi: hamost van lh-n csík akkor lehet az annak a jele hogy lassan ha erősebb lesz akkor talan baba van odabent :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hú, Mares, ezt aztán megmondtad! El kellett olvasnom párszor, hogy mit akarsz mondani! :lol: :lol: :lol:
Na, hát túl nagy kedvem ma ugye nincs, ez talán érthető...
De remélem már nem kell sokat várnunk. :roll:

chrissy81

Chrissy: neharika, de még itt voltak a gyerekek, közben a szalagavató műsor szövegét gépelem be, de reagálni akartam aztán ez lett belőle!! Kis fejtörő! :D

Ne aggódj, hülye mondás hogy mindennek megvan az ideje, de sokszor igaz, persze tenni kell, és lehet is érte, és ez is lesz nálad most majd, szépen nézed lht, méred a hőt, rágurasz apira és ott is lesz a baba hipp-hopp :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Megyek hormonvizsgálatra ebben a hónapban. Csak a biztonság kedvéért... :D

chrissy81

Chrissy annyira sajnálom az átkozott pirit....
Mares imádlak béjbi :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csillag
Tegnap kicsit tobb idom volt...igy tudtam irni meg kicsit beleolvasni.Jaaj most jut eszembe ez a jelmezes dolog meg a farsang na meg atanarneni aki nem engedi,hogy ott legyetek :shock: Lehet azert,hogy a gyerekek ne viselkedjenek mashogy?En meg ilyet nem is hallottam amugy :roll: Kutymorgom torzskonyves neve Kormellhegyi Pelyhes Bello :lol: :lol: :lol: O akitol vettem a nonek a masodik alom volt...az elso alom kutyusok A betusek voltak az 2.alom lett B betus es en meg nem valtoztattam meg nekem tecc :) Kutyusomrol dobnek kepet csak szerelik a laptopom :x apacskaerol vgyok itt meg semmi nincs ez a munka gepe :| Keszulok a valentin napra hisz otthon fogjuk toletni 8) Igen jobb kedvem van mostanaban bar szerintem inkabb olyan,mint a hullamvasut :roll:

Chrissy
Olvastad amit en meg tegnap irtam neked....mit mondtam? :shock: Tenyleg megjott :roll: De legalabb nem voltal 25napos ugyhogy szerintem ne valtoztass a 3. es 21.napos vv-n :roll: foleg,hogy nem 28 hanem 29napos voltal most :?

Mares
Jol vgyok koszonom es boldog vgyok mert megyek haza nemsokara :P

Mindenkinek drukk :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Cija Bri!!!
Kutyuska édes lehet de mindenesetre a neve nagyon édes :D
Valetnin nap :D mivel készülsz???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Hat azt meg nem tudom :lol: Parom valami jo etterembe szeretne elmenni de nem tudom hova lehetne ami szep es jo is :? szombaton megyunk moziba mert gondolom vasarnap tele lesz szal mi lehet elorebb hozzuk :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, igen olvastam mit írtál. Ja, nem is értem miért volt 29 napos ciklus. Lehet a barátcserje miatt? Na de az ennyire befolyásolna? Passz...
Örülök, hogy jobban vagy, örülnék ha így is maradna. :roll: :wink:
Néznek alaphormonokat: + T3, T4 + lesz 3 pontos IR is.

chrissy81

Chrissy
Arra mondtam,hogy ma megfog jonni a gorbed alapjan :lol: Jo lesz ez a vv ez kell neked!

Hat majd vigyazok magamra,hogy igy maradjon!!! :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mares, teszt! Mit mutat???

chrissy81

Chrissy: bíztató...... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Szerintem nekem hamarosan meg fog jönni, olyan ideges vagyok és olyan gyomoridegem van, hogy legszívesebben felrugdosnék mindenkit :evil: Szörnyű dög vagyok, pedig ma is vendégek jönnek :x Muszáj összeszednem magam! A hőm is alacsonyabb.

Mares: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Chrissy: Hogy vagy?

Csillag: Farsang jól sikerült?

Baba : nem küldöd rókáékat :( pedig nagyon várom őket.

ancsi28

Hallali!

Gitka, én nem mennék bele bizonytalanba, főleg, ha ki kell váltani a vállalkozóit, igencsak ráfaraghatsz, persze lehet, hogy bejön, na de 50%-ra nem biztos, hogy jó építeni :roll:

Baba, pocisimi

Bridget, nekem is tetsz a Bello név, ari lehet a kutyid, majd ha tudsz, azért röffents ide egy képet róla!
A Valentin napotok tuti jó lesz, nekünk apucival igen csekély esélyünk van, hogy romantikus lesz, két gyerek mellett nehéz ilyet kialakítani. :)

Mares, te kis titkolózós, tudtam én, hogy suttyomban tesztelsz, 13. DPO-n vagy, a hőd csodás, úgyhogy tuti ott a baba :wink:

Chrissy sajnálom pirit, de remélem, hogy ez a ciklusod szerencsésebb lesz, és meghozza a várva várt babát!

Ancsi, a 9. DPO-n vagy, az még azért korai lenne a mensihez! Drukk, hogy baba legyen nálad, az a törpe hőesés meg semmi! :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ancsi: még mehet fel nem??? gondolod hog ymár semmi remény??? azért még lehet nem?

majd ha biztos, meg minden akkor bővebben kifejtem a BÍZTATÓ részt :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag: cija, gyerekekkel mizu??? ténlyeg, a színház megvolt nektek ugye a pároddal?! tetszett neki?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát, nem tudom, már rég elvesztettem a fonalat magammal kapcsolatban. Majd lesz valami... :cry: De jó neked, Mares! A hőd is olyan szép!

ancsi28

Lányok

Ehcs köszönöm a poci simit... Milyen volt a kis kalóznak a farsang? Otthon kész0ytettél képet róla? Milyen volt a színház a gyerekek jól bírták?
Ancsi ne idegeskedj, semmi az az 1 tizedfok, főleg nem a 9. dpon :) Küldtem Rókáékat, remélem hamar megkapod, és nem hozza vissza a postás :P
Mares bébi :) Te kis Paralady :) Remélem sokat eszel még :) Amúgy teljes mértékben egyetértek Csillaggal :)
Bri örülök, h újra itt vagy :) Nekem is tetszik a kutyusod neve, milyen fajta? Milyen felétek az idő, várod, h újra itthon lehess? Puszi
Chrissy hangulatod? Jól vagy?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares amint lehet mondj biztosat.Haladjunk a kismamik után!!!!! :D
Vendég

Köszi csajszik, farsang jó volt, csak szegény kicsikém szontyolodva jött haza, mert nem nyert, ugyanis csak azok nyertek, akiknek házi készítésű ruhája volt. :roll: Azért kissé furcsállom, hogy a szülőket csesznek beengedni, de azt elvárják, hogy napokat töltsön a szülő azzal, hogy kitalálja és elkészíti a gyerek farsangi jelmezét. Kicsit elgondolkozhatnának a drágák, hogy ez nem noooormáááális dolog, nem? :evil:

A jégszínházba érdemes elmenni, aki teheti, nagyon tetszett, jó kis fiatal csapat van, helyes srácok, meg csini csajszik. Olyan kis helyesek :) . A végére a közönség is belejött a tapsba, meg hangulatba, úgyhogy egész klassz lett, csak aki megy ebbe a színházba, jó melegen öltözzön fel, mert baromi hideg van, kabátban fagyoskodtunk. :lol: Szegény párom, aki ugye nem annyira rajong az operettért, egész jól érezte magát, csak egy baja volt még, hogy baromira elszédült, mert többnyire köröket róttak a táncosok, azt meg nem bírja, meg a hintázós mozdulatokat nézni. :twisted: Van ez így. :lol:

Gyerekekkel szerencsére nem volt gond addig itthon, meg hát jó, ha hozzászoknak, hogy nem lehetnek mindig anyu szoknyája alá bújva, a nagyobbik srácom már ehhez hozzászokott mondjuk, csak a picikém, na ő még naggggyon anyás, néha csak árnyéknak hívom, mert sosem tudom lehagyni. :lol:

esthajnalcsillag

sziasztok!

ma van jelenésem nőgyogyinál :oops: nem szeretek nőgyogyikhóz járni,na de néha muszáj.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?