Na jó reggelt!!!!
El se hiszem, 7-ig aludtam!!!!
Már hogy tud az ember örülni a 7-nek is...Hihetetlen!!!!
Marcsi, lehet még áttudsz majd térni az igénybeli szoptatásra, ha hazamentetek, de gondolom most még a súllya miatt kell...Legalábbis a sárgulásnál azt szokták mondani, hogy mindig ébreszteni kell, mert ilyenkor álmosabbak?! De most lehet hülyeséget írtam....
Én amúgy ilyen félig igénybeli szopi párti vagyok, mert csak éjszaka nem tartom a rendszert, mert hagyom aludni...khm hihető voltam????
Nem, én is hiszek abban, hogy a babók tudják, de Bibu saját maga beállt a percre pontos 3óránkénti evésre...
Fanni, Borsoo, nekünk egy ilyen automatizált pellettel működő fűtésünk van. Ez kint van a kazánházban, ahol egy tartályt föltöltesz pellettel (tömörített fa, olyan mint a nyúltáp) kb. hetente 1x és a rendszer adagolja, begyújtja, stb. Te meg a házikóban állítgatod a termosztátot, hogy hány fok legyen. Ja és cirkófűtéses csak nem gázzal megy, hanem pellettel. Mehetne gázzal is, de így 3x olyan olcsó, ami nem mindegy és nagyon környezetbarát, mert szinte minimális az égéstermése.. Csak kevesen tudják szerelni...
Illetve nálunk még garis is, így még nehezebb...De ma remélem du. kész lesz és mehet végre haza a saját kis vackomba. Elég nehezn viselem itt Anyumat
Pedig Ő örül nekünk, csak már elszoktam tőle...
Borsoo, vigyázz ám magadra!!!Én is próbálok nem kaja nélkül elindulni, mert én is ájuldozom...csak nekem étvágyam sincs...Így meg nehéz enni bmit is.
Csatlakozom hozzád, hogy bmilyen ügyintézésnél legyen nálatok meghatalmazás, mert mi bár házasok vagyunk, nálunk is volt, hogy kérték, volt hogy nem(ugyanott
).
Reni, de jó hír!!!2hét múlva már lehet csomagolni!!!Húúú, de izgi!!! Fannival mi már lehet a kórházba csomizunk...
Na én is kivi vagyok, ki lesz a következő!!!Lehet mi itt fogunk Fannival tipródni, és már mindenki beelőz minket???
Anna tök simán beelőzhet minket!
Anna, nekm febr.6 a szülcsinapom, Bibu dec 6. és Lillus márc. 6.ra van kiírva, de Ő nem vszínű, hogy addig bent is marad...
Én nem hiszem, hogy Bibus fölfogta, azt bizti nem tudja mi az a tesó. Mi sokat szoktuk neki mondani, hogy itt van bent a tesó, meg mekkora lesz, meg mutogatunk neki babákat, de az Apja poicakjára is azt hiszi, hogy van benne baba...
Bár ez neki lehet ciki...
(Ja, és nagyon vékony testalkatú a férjem...
szóval most ne egy kövér embert képzelj el!)
Én potn azt hallottam, hogy mivel ilyen pici még nem lesz testvérféltékenység, de majd kiderül...Én spec. emlékszem Hugom születésére (3és fél, amjdnem 4 év a különbségközöttünk) és nekem tényleg ne, jó élmény. Én ezért nem akartam sokat várni vele. De majd most kiderül...
Manojoco, a katéter engem is érdekelne... Júj
Ja, az öltéshez azt írnám még, hogy nekem csak kétöltést kellett csinálni és azért én is kaptam injekciót, de nekem nagyon ügyi volt a dokim és egyáltalán nem fájt, szinte meg sem éreztem. Igaz ez tényleg csak két öltés volt, de akkor is...Bár Ő eleve is olyan, hogy mindig bocsánatot kér,meg mondja, hogy ne haragudjak, tudja, hogy ez kellemetlen, de szinte meg sem érzem...Vagy már csak nekem van túl sok brutál élményem idióta henteseknélk?!
Szóval fel a fejjel csajok. Ha nektek is ügyi a dokitok, akkor szerintem nem is olyan vészes...
Na, de ha mégsem, ne átkozzatok ki...Én azt is bevallottam, hogy borzasztóan fáj a szülés (nekem legalábbis).
Na lépek, mert ma barinőzök!!!! Míg bent vagyok kihasználom!!!
Pussssz mindenkinek!!!