Új privát üzeneted érkezett!

Évi, akkor már a second hand-ből vegyél, ha mindenképp olcsó használt rucit akarsz. Ott fel is tudod próbálni.
Vatera: aminek a méretét eladója úgy írja, ahogy láttuk... azt biztos ne vedd meg! Legalább valami márkásat nézzél, határozott mérettel a címkén. Használtan azok is a megfizethető kategória.

maccs01

Jah,eddig nem fogtam még mellé,de most főleg hogy már a saját méreteim se tudom...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Legalább nem buktál sokat! Ha ugyanennyiért sikerül eladnod, akkor max. postaköltséget.

maccs01

Maccs így tervezem :)
Nézegettem UH képeket és megnyugodva láttam h.más babáknak sincs kimondottan homloka pl.13 hetesen..(nem itt néztem) úgyh.még van ideje a Kis Ősemberkémnek (új becenév :oops: ) alakulni :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szisztok!
Tényleg maccs nem tudod, hol van ilyen használt ruha bolt terheseknek? (Budapest)
Én nem nagyon merek venni a neten, elég kicsi vagyok 160 cm és most is csak 49kg max, így a 15. héten. Viszont már csak a nagyon csípő nadrágok kényelmesek, és mivel dolgozom nem használhatom mindig ugyanazt.
Köszi

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Neeeeeeeeeeeeeeeeeem akarooooooooooooooook több havaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!
:evil:

szilvás76

Dia. Biztos a havat érzed, attól fáj a fejed.
Vagy nem ittál eleget, nem ettél... :-)
okos voltam? :-)

Itt Rákospalotán szakad ez a retek hó... :-( :evil:

szilvás76

sziasztok Lányok!
Megérkeztem a vérvételről...
Reggel 8ra mentem és most értem haza!
El sem vették a beutalót csak a 12 hetes uh papírt.Egy kis kémcső vér...és ennyi...
Állítólag e-mailben kapom meg az eredményt amit ki tudok majd nyomtatni(2 hét múlva) meg valami sms-ről hablatyolt a néni :D...és a Doki is megkapja emilben.
Wow...nem kell érte viszamenni...mennyit fejlődött a világ! :D
Most ettem egy nagyot,kicsit lepihenek,ma nem kell főznöm...
Majd még bekukkantok.Legyetek jók!!!
Évi!
sajnálom hogy nem lettek jók a ruhák! :(
mekkora méretek? leméred mellben?ha neked nagyon nagy,lehet nekem jó :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia!
Nekem is fáj a fejem 2. napja...lehet ez a bolond idő :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi iszom folyamatosan, ettem is. 3 kocka milka csoki meg egy fél algopyrin helyre tett :lol: Doktornéni :lol:

Itt is szakad a hó! Már elegem van. Holnap üzletbe is kell mennem, Gábor dolgozik, márpedig nem fogok gyalogolni :twisted: Mert a karton tejet nem cipelhetem kézbe mégsem. S persze holnaptól akciós. A sok hótól nem férünk az úton sem, a járdán sem. Már nincs hová lapátolni. Tavaszt akarok!

királylány

Csillag szerintem egy hét múlva kapsz egy sms-t, benne egy kódot. Felmész a netre és ott meg tudod nézni az eredményt és ki tudod nyomtatni a leletet. Laborba nem küldtek az I. szűrővizsgálatra? Szerintem kellett volna... :roll: vagy már voltál? Jó pihenést. Helyettem is ha kérhetem. :D

királylány

Hajnali 3-kor felébredt Bence, átmentem, aztán az apja leváltott, visszaaludt, de én ilyenkor nem tudok rögtön visszaaludni, ott forgolódtam. Persze aztán bealudtam. Nagyon is, mert háromnegyed órával keltem később, mint szoktam - óra nélkül kelek - és miután kiugrottam az ágyból - magamhoz képest - már éreztem, hogy fáj a fejem, meg szédülök. De tuti az idő is benne van. :twisted:

királylány

Csillag,én is várom az sms-t,igaz azt mondták 2 hét,ma voltam 1 hete.
Ruha:
http://www.vatera.hu/kordbarsony_hatasu ... 01101.html
bár nem a legjobb kép,ennél csinosabb szerintem.Majd lefotózom én is,úgyis kell kép a vaterára.

evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Csillag szerintem egy hét múlva kapsz egy sms-t, benne egy kódot. Felmész a netre és ott meg tudod nézni az eredményt és ki tudod nyomtatni a leletet. Laborba nem küldtek az I. szűrővizsgálatra? Szerintem kellett volna... :roll: vagy már voltál? Jó pihenést. Helyettem is ha kérhetem. :D [/color]

Laborba nem küldtek..csak a 12 hetes vérvételre... :(
Kinek kellene elküldenie? :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi szerintem holnap fél egy környékén kapsz sms-t.

királylány

Nem győzöm a havat söpörni.

királylány

Csillag most akkor neked a kombinált tesztet vették le?
Engem a védőnő küldött, a házidoki adott beutalót, meg a nőgyógyász is mondta mikor kell menni. Nekem egy nap vették le a kombináltat meg az I. szűrést.

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi szerintem holnap fél egy környékén kapsz sms-t. [/color]

1 hét és egy nap volt nekem is...:-)
Úgyhogy csatlakozom a "jóslathoz"...

És, képzeljétek, délelőtt hívott a dokim, hogy megvan a lelet, negatív. És hogy küldi a címemre. Mondtam, hogy köszönöm szépen, megkaptam az sms-t...
Meglapődtem, hogy ezért felhívott, de jól is esett... :-)

szilvás76

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy zavargászlak Titeket!
Én a 2010.júliusi topicban vagyok lakó.

70 db Elevit magzatvédő vitamint kínálok eladásra bontatlan csomagolásban. 100 db-os kiszerelésben vettem, majdnem 6000 Ft-ért. Felhasználható: 2010.augusztusig.
Ha valakit érdekel, megegyezünk árban. Priviben megtaláltok.

Köszönöm, hogy elolvastátok. Bocsi a betolakodásért.
És mindenkinek kellemes babavárást kívánok!

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Voltál már vérvételen ezelőtt?

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Hajnali 3-kor felébredt Bence, átmentem, aztán az apja leváltott, visszaaludt, de én ilyenkor nem tudok rögtön visszaaludni, ott forgolódtam. Persze aztán bealudtam. Nagyon is, mert háromnegyed órával keltem később, mint szoktam - óra nélkül kelek - és miután kiugrottam az ágyból - magamhoz képest - már éreztem, hogy fáj a fejem, meg szédülök. De tuti az idő is benne van. :twisted: [/color]

Bende is 4-kor kiabált... Utána mondjuk már nemm aludt vissza, csak feküdtünk az ágyban... Legalább reggel nem késtünk el... :wink:
Szerintem a havat érezhette ő is...

szilvás76

Bence is már második éjszaka aludt nyugtalanabbul.

királylány

Sziasztok Lányok!
Először is gratula mindenkinek a jó UH eredményekhez, és a szép képekhez. Nagyon édesek ezek a babók már most is.
És örülök, hogy a kombinált teszt is mindenkinek negatív.
Amit a vérvételi papírok utáni rohangálásról írtok, csak ámulok. Hú, szerencsére itt egész jó a helyzet, mert a terhesgondozóban ideadják a beutalót, és pár száz méterre leveszik a vért is. Nagyon rossz lehet nektek ennyit szaladgálni utána.
A hó itt is szakad, pedig már nagyon nem szeretek ilyen utakon vezetni. De a befogadott kutyusunkhoz holnap is muszáj lesz kimenni, meleg ételt adni neki. Ráadásul dombon van a házikó, a múltkor is elakadtam, szerencsétlenkedtem egy csomót...
No, most megint el kell köszönjek. Ritkán jövök, és akkor is keveset, :-) , de a kislányom felébredt a délutáni szunyókálásból.
Vigyázzatok magatokra, és a babákra!
Évi! Nem tudom Pécsett van-e Cora, de most olvastam ,hogy péntektől baba-mama hetek lesznek (remélem nem csak a miskolciban, mert akkor nem sokra mész az infoval :-) ). Hátha találsz pár csini kismama rucit ott!
sziasztok

Katka
KépKép
katka77

Sziasztok!

Pesti eü. ellátás teljesen átláthatatlan!!!! Vidéken (még az ország 2. legnagyobb városa is ideszámít) ez sokkal egyszerűbb.
Pl: nekem elvileg kellene járnom a körzeti nőgyógyászhoz terhesrendelésre, ő tudna táppénzre is venni. Ott adják a beutalókat UH-ra, vérvételekre... és ua. épületben van a labor is, az UH is.
Az már más, hogy én ezt kihagyom. Elintézek mindent a klinikán a saját orvosommal, vagy beírom magam a saját szakrendelésembe és onnan küldjük el a laborokat :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Csillag most akkor neked a kombinált tesztet vették le?
Engem a védőnő küldött, a házidoki adott beutalót, meg a nőgyógyász is mondta mikor kell menni. Nekem egy nap vették le a kombináltat meg az I. szűrést.[/color]

ez a kombinált tesztem volt állítólag!
(vizsgálati kérőlap a magzati kromoszüma anomáliák és velőcső záródási rendellenesség kockázatának meghatározásához anyai szérumból) - ez van a beutalóra írva,de mint említettem ezt meg sem nézték,el sem kérték,csak a 12 hetes uh papírt!
ennyi :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Voltál már vérvételen ezelőtt?[/color]

ezt tőlem kérdezed?
ha igen akkor a válaszom: Nem...illetve még szeptemberben volt egy laborvizsgálatom,de akkor még nem voltam terhes.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a kombinált teszte ha kérem 15.000 azt hiszem...valami ilyesmit mondott most a védőnő a telefonban.labor nem kell azt mondta.viszont most vérvételen nem kérdeztek semmit a 16 hetes kombinált tezsttel kapcsolatban amin ki is akadta védőnőm! 15-én megyek hozzá és akkor beszélünk.de azt mondta,hogy nem kell labor... :( nem értem....de hiszek neki...csak tudja mitcsinál...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

16 hetes vérvételre nekem sincs beutalóm se,most ugrott be. Na majd úgyis megyek még a védőnőhöz.
Csillag,kaptál biztos Te is papírt a pécsi gondozásról,ha nem,feltettem egyik nap a blogomba.Első vérvételünk valóban ez,a 12.heti kombinált.

evilany

igen Évi ezt elolvastam :D köszike :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

......és most meg is nyugodtam..... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás, örülök a negatív tesztnek!!! Szuper!

Woody
Én azt gondoltam, hogy second handben mindenféle ruha van. Speckó kismamára szakosodottat nem ismerek, sajnálom, szívesen segítenék.
Azért nem vagy te alacsony, egy magasabb sarkú cipő neked és máris egymagasak vagyunk. Egy csomó nadrágom szárát nekem is fel kellett már hajtanom.
Ricsinél a Kálvin téri Városkapu üzletházban vettem pamut-pocakbetétes farmert (Mutta), mindkét gyereknél hordtam és nem kopott ki combtájékon, nem térdesedett, szóval azzal nagyon meg vagyok elégedve. Brendonban csípőfazonú farmert vettem Enikőnél, azt 3hónap alatt elszaggattam. Ha tudsz varrni, akkor ripsz-ropsz le tudod koppintani, mert pl. pocakbetétes nadrágot a legegyszerűbb megvarrni, általában se gomb, se húzózár, csak a derekán egy gumiház és ennyi. Csípőnacin meg max. egy rövid cippzár, vagy két gomb. Én ezt csináltam, így lett sok nadrágom. Pólókat meg bandázzsal hordtam, nem is igen vettem, inkább kismamablúzokra költöttem - főleg Ricsinél, mert én is melóztam áprilisig, júniusban született a fiam.
C und A-ban is remek nadrágokat kapni, onnan van egy térdgatyóm (nagyon jó fazonja van), azt hittem, hogy majd "belenövök", de nem, sosem tudtam hordani, tiszta szívás előre vásárolni, soha többet!

maccs01

sziasztok!

Évi én is nézegettem a vaterán és a teszvesz-en a használt kismama rucikat, de nem merem bevállalni... inkább megpróbálok olyan rucikat vásárolni, amiket utána is lehet majd hordani... most pl a Jeans Club-ban vannak rövid ujjú pólók 990-ért, amik most így pocak nélkül a csípőm aljáig érnek és nagyon rugalmasak... ha majd felveszi a poci a hosszát...még akkor is jó lesz... egész tavasszal sztem...

Kép
gtunde75

Hát,ezzel mellényúltam de ez van,most nem is vásárolok mást :?

evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Méretezés :evil:
Én éppen ezért nem vásárolok neten... szeretem látni, megpróbálni a cuccokat....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Maccsnak --- megvan a Lost újabb 3 része!!! :wink: éjfélig néztük,igaz én belealudtam a 3.-ba :( a 0-dik egy összefoglaló,a többi meg már folytatás :)

Hogy vagytok kismamik,nem nagyon pörög a fórum?

evilany

Sziasztok,Jó reggelt!
Én már kitakarítottam magam,rendbe vágtam a gyerekszobát...kiszanáltam a ruhákat :D
Most lepihentem,mert begörcsölt a pocóm...
Aztán egy nagy lendület és folytatom amíg bírom :)
Én is nézegetek rucikat...de a legnagyobb kismama méret max. 46-os...ami alapból kellene...nem találok sehol 48-50es méretet :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maccs, köszi.
Sajnos nekem a varrás nem nagyon megy.
A Brendonban és más boltokban is néztem, de nagyon-nagyon drágák.
Most ezt találtam, többen is azt mondták, hogy olcsó http://elenorkismamaruha.gportal.hu/

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hát,találni találnék,de a táppénzből sajnos ruhára nem sok jut...

evilany

megnéztem a linket :D
szerintem neki van fent kismamanacija a vaterán!!!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Ma elmentem bandázst venni, vettem is, s csak reménykedem, hogy még a hideg időkbe belenövök.... :)
Az S-es csak a csípőmön feszül, a derekamnál 2szer beleférek.... :S
Majd valamit kitalálok, hogy tudjam hordani.... :)
Voltam ma a védőnőnél, s 1 kg-t híztam a 3 hónap alatt.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,hát igen nekem is eláll hasnál,szóval elég furán áll.

evilany

Dia, ez a tágabb koronaér semmi tünetet nem okoz Bencénél, ki fogja nőni? Így értem, hogy miért izgulsz kicsit jobban a kisebbik miatt.

Évi, sajnálom, hogy bebuktad a vaterás ruhákat.

Nálunk semmi extra, kicsi miatt fáj a hasam, nagy miatt nem alszom, szép az élet.

KépKép

KépKép
stelly

Halika :)
Megszületett párom unokaöccse: Hunor,3300gr és 52cm.
Tök jó!!! :D
gyarapodunk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag gratula!

evilany

Sziasztok,

Évi,
ma az Auchan-ban láttam derékmelegítőt, az olyan mint a bandázs? Ha nem S-es méretet nézek, egész sokáig jó lehet. Vaterán eddig én csak gyereknek vettem cuccot, és szerencsém volt.

Ma megvolt a kombinált tesztem, kár volt aggódnom. A ma végzett 4D-s uh eredmények szerint ezek jöttek ki, a nyakiredőt 4x ellenőrízték :wink: :

Magzatvíz menny: átlagos
Szívműködés: szabályos
Placenta helyzete: mellső fali
Ép koponya
jól telt gyomor és hólyag
Zárt hasfal és mellkas
Normál hasi echogenitás
Négy végtag

orrcsont (NB): látható
CRL: 59 mm
BPD: 19,5 mm
NT (nyaki redő): 1,6 mm

Biometriai adatok alapján a grav. s: 11 hét 6 nap.

Számított kockázatok:
Down kockázat: 1:10 577
Edwards: 1: 124 831
Patau: 1:293 858

A szűrés eredménye: Negatív

Képet is hoztam és megnyugodtam. Most majd aggódhatunk az AFP miatt :wink:

Kép

Szép estét, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag, gratulálok!

Sucer, de szép... Kisbubu :) Már nem is babszem....

Én voltam dokinál, megint "renyhe" a peteérésem, rá kell segíteni. (11.8 a progeszteron szintem, 10 fölött már peteérés, de 15-20 fölött a JÓ). Gyógyszert kell szednem. Nagyon rendes, kedves a dokim, egy élmény volt :D Úgyhogy most várom a pirit* (hétfőre), és utána 2 hét és "babagyártás" :D ezerrel :D
A párom tiszta takony, próbálom kúrálni, nyomom belé a teát, Neocitránt, torokfertőtlenítőt, forralt bort :) ráveszem a forró fürdőre..., hogy gyógyuljon...

*ilyen is régen volt... utoljára 2008. júliusában.

Kép
xtina75

Sucer
Nagyon édes a kisbabád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tina
Írok PÜ-t!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Tina! a párodnak :arrow: 1000 mg-os c vitamin!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Csillag! gratula az új családtaghoz! :lol: :lol: :lol:

Sucer, céééép babszem! gratula az eredményekhez!

akkor már csak mi vagyunk hátra :?: :!: :?: :!: vagy van még rajtam kívül vki, akinek nincs meg a 12 hetes uh-ja?

Kép
gtunde75

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.02.06 07:20-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?