Gabi,
sikerült beszélnem a homeos nővel, kedden megyek hozzá. Ma is mehettem volna, de csak fél 6-kor, vagy fél 8-kor volt időpont, nekem megy egyik sem jó. Mennyi pénzt szokott kérni? Tényleg, ha kell, elmegyek egy guru varázslóhoz is, csak jöjjek rendbe.
Amúgy lehet az is gond volt a gyuláknál, hogy Jozsó félreszívta a rossz mellbimbómat, olyan féloldalas volt, míg a másik normális. A múltkor a klinikán vették észre. Most a rossz ciciből hónaljtartásban szoptatok - majd lerohad a derekam közben - és így nem szívja félre, és azóta nem is volt csomóm (kopp, kopp, kopp).
Meg az is gond lehetett, hogy nagyon kivoltam, a hü... építkezésnél most vagyunk a finisben és eléggé stresszel a dolog, hogy lesz-e elég pénzünk, veszekedni a melósokkal, stb... Meg a férjem sokat melózott egész augusztusban, szinte végig egyedül voltam, és nagyon kipurcantam. Állítólag ez is vezethet mellgyuszihoz. Most tényleg sokat pihenek, a lakás olyan, mint egy trágyadomb, a mosni-vasalnivaló hegyekben áll. Főzni nem főzök, tényleg semmi házimunkát nem csinálok, szegény takarítónő meg is jegyezte, hogy egy hét alatt mekkora szutyok lett.
Szóval lehet kéne adni még egy tényleg most már uccsó lehetőséget, de a cumihoz akkor is hozzá kell szoktatni. A gyerekdoki optimista, de nem hiszem, hogy boldogulni fog a cumisüvegből etetéssel, azt mondta, addig nem megy haza, míg meg nem etetjük a kis piócámat. Szóval valszeg ideköltözik hozzánk.
Úgyhogy most éheztetem a kölyköt, hogy jó éhes legyen. Szegénykám szurit is kap, éhes is, nagyon fog sírni.
Tudjátok reggel, amikor szoptattam, Ő olyan boldog volt, szó szerint nézett a szemembe és azt láttam, benne, hogy "Mama, ne vedd ezt el tőlem", én meg bőgtem, hogy ettől kellene megfosztani, csak azért, hogy nekem jobb legyen.