Na cső csajok!
Sikerült végig olvasnom titeket, most gyors írok, aztán fürdés és doki 4-kor...
Rózsa: állat hogy írtad h cukor közbe turizol! hát én is azt fogom
zsír! Csaszis szülésed: tul kép inkább arra vagyok kivi, hogy utána a varrás, a fájdalom, a fürdés... bár remélem és bízok benne hogy most 4kor nem fognak nekem garantált császárt mondani a szarul tapad lepény miatt...
pedig én gyanítom, mert kismanó csak bal oldalon kapar, a jobbon sose...
Cukor: én is 26. hétre emlékszem...
de hogy milyen kemény itt országon belül is: nekem se volt toxom, de csak egyszer néztek és mint mondtam a cukorra is 26 hétre emlékszem...
amúgy Heni most meg veled álmodtam és a ruhákkal
tena betét: sztem a legnagyobb kell és kakukk és akkor Heni is azt írta hogy egyel nagyobb mint a normál méretű bugyink, de ha kettővel lesz nagyobb az se fog leesni
délelőtt vásárolni voltunk, én balga kitűztem egy 5000-es keretet, amit sikerült még +15-el überelnni... viszont egy darabig csak kenyér kell a boltból... bár még süthető zsömlét is vettem. imádom, a hollandoknál nagyon sokat ettem, jó melegen még ketté vágni és bele a szalámit... (ja nálam a szalámiban ki is merül a húsfogyasztás így terhesség idején)
kurva hó, ne essen, én holnap ikeázni akarok!
elmesélem még, hogy mi itt Bicskén egy 10000-es város vagyunk, gimi iskolák, nagy rendelő, hivatalok stb... a régi polgármesterünk az egy ciklusa alatt sajna rákos lett és meg is halt, pedig nagyon jó fej volt. na jött egy új önjelölt a megvett győzelmével és itt ha esik a hó egy darab út sincs elkotorva. legszívesebben szembe köpném ezt a barmot! ami el van az mind magánszorgalom... és a főtér környéke is olyan tré, hogy kb 4 cm hó van vastagon, keményen rátaposva az útra, amit fagy esetén már egyébként se lehet eltakarítani.
de a rossmannos biztonsági őr szemét is kinyomnám szivem szerint, mert ki tud állni az üzlet elé cigizni, de hogy a meredek fagyott járdájukra valami cuccot szórjon, az már lux. utálom ha valaki ennyire nem törődik a környezetével, nem próbál többe tenni az asztalra a munkájában...
a másik halálom, hogy a járdát ugye azért a magán ember eltakarítja, mert neki muszáj, no de a hülye gyerek meg általában a nyanyák hol mennek- hát persze hogy az úton, a ami így is szűk a hó miatt, meg csúszik is... amúgy is gyűlölöm ha valaki az úton megy ott ahol járda van.
épp a múltkor mentünk anyóshoz és ki megy előttünk az úton, hát a sógornőm lánya, hiába mentünk mögötte, mert az mp3 persze bömbölt a fülében... majd kiakadt, hogy megijedt, mert a férjem rádudált... no mondom sógornőmnek, hogy szólhatna a lányának, hogy ugyan már a bömbölő mp3al ne az úton sétáljon a nagy hóba, meg amúgy is a járdát használja... erre mit mond okos sógornőm: mások is így mennek, meg a bicósok is...
kiakadok, mikor másokkal példálóznak, engem anyukám mindig arra tanított hogy ne másokhoz viszonyítsam magam (pl nem indok hogy mindenki egyest kap arra ha én is)
nem álltam le vitatkozni sógornőmmel, hogy akkor őt ugyan annyira érdekli, hogy ha a bicósnak megy át a torkán az autó, mint a saját gyerekének... ugyan már tanítsa a szabályokra!
én a fiamnak mindig mondom és már ő is tudja két évesen, hogy aki az úton megy az buta. és ha körülnézés után megyünk át az úton, már ő mondja magától és szedi az apró lábait, hogy gyorsan-gyorsan...
(nem ott nézelődünk)
erről jut eszembe egy: egykor fiatalon
egy barátnőmmel mentünk le kocsival a balcsira a többi haverhoz, Siófok közepén pirosat kaptunk egy zebra előtt... na jött is két kutya, akik tudták mikor mehetnek át a zebrán... igen ám, de két kutyára hol máshol jött rá a szexelhetnék, mint a zebra közepén... mondom a barátnőmnek: nézd már ezek b@sznak átmenni...
(bocs)