Manocskak irigyellek az újabb baba miatt! Én is szeretnék még egyet.... de nem tudom, hogy lesz -e.... Ne is mondd repül az idő... lassan nagykorú a lányom is...
Millye
Hát én is a fiaimon veszem észre, hogy már milyen nagyok. Tegnap néztem meg éppen azokat a videókat amiket akkor csináltunk amikor a Dávid és a Gergő fiam ovis volt, mennyit változtak már, szinte hihetetlen.
Emlékszem amikor én voltam ált. isk. 7. osztályos és most itt van a nagy fiam aki 7. osztályos most.
Már magasabb mint én vagyok, ha Pesten járnánk akkor szerintem mindenki a barátomnak nézné, mint annak idején anyukám is mesélte, hogy a nagyobbik bátyámmal és a nagyimmal mentek apunak táskát és egyéb cuccost venni mert ment a szanatóriumba, lehajolt anyu a bátyámhoz, hogy begombolja az ingét és úgy néztek anyura, hogy "vajon mit akar egy ilyen nő egy ilyen fiatal fiútól", ezt a nagyim mesélte anyunak, hogy hogyan vizsgálgatták anyut amíg a bátyámnak az ingét igazgatta. Jó mi?
Bár amíg Pesten laktam akkor nekem a Dávid fiamat az öcsémnek nézte egy idős néni, és úgy elszégyellte magát amikor megtudta, hogy ő a fiam.
Neked a lányodat, majd a húgodnak nézik előbb utóbb.
Manocskak óóó már a lányomat nézték a barátnőmnek is Az nagyon klassz , hogy neked is ekkora fiaid vannak! Jaj úgy rohan az idő és én nem szeretném....
Millye
Én néha már úgy vagyok vele, hogy inkább ott hagyom őt és nem szólok hozzá, egy idő után oda jön hozzám és bocsánatot kér, szerinted lehet rá sokáig haragudni? Móni.
Manocskak én sem tudok rá haragudni sokáig.... NEm nehéz ennyi gyerekkel? Biztos nem könnyű.... mert ugye terhes vagy és még a picit is cipelned kell....
Millye
Hát mondjuk szerencsém van, ha egyedül is vagyok itthon délelőtt, mert a Joel nagyon jól el van a játékaival, de azért a fiuk és a párom is sokat segítenek, ha valamit nem bírok, mint pl már fürdetni vagy a párom vagy a fiuk fürdetik a Joelt.
Szerencsém van ilyen téren mert egy nagyon kiegyensúlyozott egy baba, remélem a Joakim is ilyen lesz majd, ha megszületik.
De gondolom neked is a nagy lányod segít otthon a picur körül nem?
Millye
Nem tudom, hogy mi lehet Borcsival, remélem nincs semmi baj.
Hát mondjuk fiuk létükre tényleg le a kalappal előttük, hogy ennyit segítenek, sokan meg is vannak ez miatt lepődve.
Borcsi
Na végre itt vagy te is.
Köszi, hát már nagy fiú mind a 2 kicsi.
Hát nem könnyű az biztos, nekem is nehéz volt túl tenni magam apukám halálán, de most már tudom, hogy "jó helyen" van. És azt is tudom, hogy ő a fiaimat is látja, nem úgy mint anyukám aki még a mai napig sem látta a Joelt.
borcsi5 örülök, hogy jelentkeztél! Tudom mit érzel.. sajnos engem is nagyon megviselt, hogy apu elment. NAgyon szépek a gyerekek!!! Milyen nagyot nőtt a fiad is! A lányod is nagyon szép!!
Ildi
Hát ez van, nem tehetek semmit már nagyon sokszor hívtuk, de mindig talál valami kifogást, hgy miért nem jön.
De mi többet már nem fogjuk hívni.
Nagyon szép baba a fiad.
Ildi
Talán valamikor majd megenyhül a szíve, majd akkor fog esetleg megbánni, hogy így bánt velem amikor valami baja lesz, csak akkor már ne legyen túl késő.
De mivel ő egy nagyon makacs és önfejű asszony, hát nem tudom, hogy fog-e valaha változni.