Sziasztok!
Ildi! Szerintem is érdemesebb lenne az angoltanárnővel beszélned, esetleg megkérhetnéd, hogy mérje fel, mit nem tanult még Viki, amit a többiek már igen, hogy be tudja pótolni. Ha tényleg szükségetek lenne különórára, írj mailt, megbeszélhetjük. Oroszból nem a férjed foglalkozik csak Vikivel? Hol fogja még tanulni?
A profilt úgy bővítheted, hogy fent, a kezdőlapon rákattintasz a "profilok" címszóra, beírod, és elmented a változásokat. Képet is itt tudsz feltenni, kíváncsian várjuk
!
A hajnali bejelentkezéseimre nem te vagy az első, aki rákérdezel. Mindig is szerettem korán felkelni, de igazán akkor szoktam rá, amikor gyerek és család mellett tanultam. Aztán "így maradtam", ezek a hajnali órák igazán az enyémek, mindenki alszik körülöttem, csend és nyugalom van a házban
. Később már esélyem nincs arra, hogy nyugodtan leüljek a gép elé.
Anna! A sógornőmék is most kezdik a gyümölcsöt, de Bogi nem igazán vevő még rá. A barátnőm ugyanannyi idős kisfia viszont ma evett először almát, és nyelte, mint kacsa a nokedlit!
Nálunk Balázs azonnal falta, Réka viszont sokáig undorral kiköpte. Lehet, hogy a lányok nehezebben fogadják el ezeket az új ízeket? Az ismeretségi körömben mindenhol áll ez a megfigyelés!
A németórákról én is kb. ugyanezeket hallottam a Stromfeldben, az angol állítólag jobb, de persze ez is tanárfüggő.
Judit!(Jucc) Szerintem se adjátok fel, lakást ritkán lehet egy hét alatt venni. Én mindenesetre drukkolok, hogy találjatok valami megfelelőt. Lottó ötös? Eszerint ti is minden héten befizetitek a "hülyék adóját"? (Mi is...)Ráadásul állandó számokkal játszunk, így abba se lehet hagyni!
Anitabori! Köszi a gratulát, bár most épp nagyon ideges vagyok, mert bekaptunk valami nyavalyát a gyerekekkel. Először azt gondoltam, csak az allergia produkál a szokásosnál is durvább tüneteket, de amikor Réka (aki nem allergiás) is benáthásodott, elkezdtem aggódni. Igaz, Balázsnál és Rékánál is pont a 12. héten lázasodtam be (influenza ill. külsőhallójárat-gyulladás), de most még csak a 6. hetet kezdem. Sokat nem tudok tenni, igyekszem pihenni (hétvégén vendégsereg volt nálunk, vidéki rokonok, most mentek el
), és limonádét iszunk mindannyian, hátha a vitaminok segítenek.
Judit (007)! Az, hogy megyünk-e a Blahára, szintén ennek függvényében alakul
. Vagy inkább (legyünk optimisták!!!)
.
Megint Anitabori! Úgy tudom,a FiMoTa központba még mindig ugyanott kell jelentkezni, de ők csak októbertől szoktak indulni, mert addig még elég kialakulatlan az iskolás gyerekek (meg a bedolgozó pedagógusok) órarendje. Engem valószínűleg felhívnak majd, tavaly is ideszóltak, majd akkor megkérdezem. A fejlesztő pedagógusunk teljes nevét (szégyen, gyalázat) elfelejtettem, csak azt, hogy valamilyen Anikó, és Érdről jár be. A telefonszámát megírom mailben, idén, ha minden igaz, szerdánként fog ott dolgozni.
Réka! A kispesti uszodába Balázs is 4 évesen kezdett járni. Rékát én csak egyszer vittem magammal, úgy 2-3 hónapos lehetett, elsétálgattunk. Lehet, hogy van játszótér is a közelben, maga a környék csendes, nem rossz.
Tünde