Zsu- Drukkhegyseget küldök mara, ahogy tudsz gyere hirekkel+++++
Gabi- Neked is nagyon nagy tüszönövelö enerdzsi+++++
Varunk!!!!!A tortaid valami szenzaciosak!!!
Suzy- Akkor beszerzek egy borotvat az inszemig, vagy jo lesz az epilalo is???
Neked hajra spontankodas!!!!
Elvileg most van pe-d!!
En Apjukra egy kicsit bevagtam a durcat hetfön este, mert mondom neki, hogy ma van pe-m, ugyhogy ma elcsabitom...Erre közölte, hogy neki most nincs kedve
En is 158 cm vagyok......Ja nem is, hanem 154
Lucuzs- En is csak a Clostit fogom nyomni a kövi ciklusban, remelem csinal nekem pe-t, mert meg sosem szedtem semmi ilyesmit
Az en paromnal is katona gondok voltak /vannak, ö is szedett valamit ( sajnos mar nem tudom mit, de nekem antibiotikumnak tünt) es 10 millarol feltornazta 16 millara, 13 % mozgorol pedig 60%-ra
Remelem ez mar az inszemig igy marad, mert azota viszont nem szed semmit
Angyal- Nagyon örülök a jo eredmenyednek, hajra csütörtöki Uh es hetföi punkcio
Akkor neked meg nemi s volt annyira huzos arilag ( 50 ezer) eddig, tenyleg nagyon jol stimulalhato vagy, te szerencses
Ranita- Hogy erzed magad??Közeledik piri??Remelem pontos lesz a szemetje
Ancsuka- Nyugodj meg kerlek, mert az idegeskedes nem tesz jot neked!!Föleg ha baba van a pocidban
( bar gondolom en is tükön fogok ülni....MOst felhatalmazok mindenkit, hogy allitson majd le ha elkezdek "bomlani"
)...Ma reggel csinaltal tesztet???Mindannyian veled vagyunk es erted szoritunk!!!!++++++
Ancsu te egy szöke nehez bombazo vagy
Betty- Basszus, en is igy tudtam ahogy te , hogy 10 milla alatt lombik, 20 milla felett inszem.....De mi van 10 es 20 milla között??
Mert ugye nekünk elöször 10 milla volt
Gondoltuk, remenykedtünk, hogy kapasbol lombik....
Ujabb spermavizsinel persze javultak az eredmenyek, de meg igy is csak 16 milla lett es ekkor mondta doki bacsi, hogy akkor nem lombik hanem inszem.....Na nem baj, az en tenyeszbikam majd produkal egy 20 millas mintat az inszemkor
En bizom benne nagyon!!!!
Utana olvastal a cisztanak??Az ürül?Remelem...
Melike- De jo, hogy jöttel
Hat en csak Clostit kapok, aztan 11-12 cn-en Uh es akkor gondolom ugy is latni fogja, hogy mizujs, ha nem eleg akkor gondolom meg kapok valamit
Ti mikor mentek megint a Kaaliba??Hiszen marcius mindjart itt van!!
Sajnalom a cukrodat!!
Basszus csajok itt mindenki ilyen szep , magas leanyzo???Suzy azt hiszem ketten maradtunk a kerti törpek taboraban