Új privát üzeneted érkezett!

betty, nálatok, hogy volt? Mikor kaptad vissza a fagyi babókat akkor is volt stimulálásod? ugyan úgy szúrnod kellett magad? vagy az olyankor hogy van?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

komolyan második laptetőm, ááááááá
írtam egy másik topikba is, ott is egyből laptető, ki tudja van-e jelentősége....

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Ha nem sikerül elsőre, akkor ugyan úgy megy tovább minden, mint előtte :!: elkezded a Clostit vagy a Mrionalt vagy mind kettőt és 10. nap környékén uh és folyamatos ellenőrzés :!:

Én még nem adnám fel, mert piri sincs, ill. első pisi sokat számít ilyen korán még :!: nem :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ancsuka!

Ezt a pár sort neked szeretném:
Emlékezz vissza én, hogy kezdtem itt a tagságomat....
Én is azt írtam, hogy nincs semmi jele a terhességemnek és el is könyveltem, hogy nem lehetek terhes...és emlékezz :)
a dokim azt mondta, hogy terhes vagyok (az sajnos már más, hogy nem lett jó vége)
de most az a lényeg , hogy álmomban sem hittem el,hogy én terhes lehetek és mégis...
Tudom, hogy milyen érzés csalódottnak lenni és azt érezni, hogy a világ is ellened van , ez a világon az egyik legrosszabb érzés....
de tényleg nem lehet feladni.... én mindent megadnék érte, ha újra ott lehetnék és bízhatnék a babámban, hogy ott van nekem...neked is csak ennyi a dolgod most, ne ess abba a hibába amibe én anno :roll:
ancsyka

Nekem sem volt könnyű, meg egyikünknek sem azt hiszem :!: DE nem szabad feladni, reménykedni kell és bízni a csodában és egymást biztatni ameddig csak kell, mert másképpen nem megy :!:

Mindenkinek egy nagy-nagy...

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, igen tudom, minden megy tovább mint eddig.... costi, merionál még 2 hónapig, majd lapo, majd a lombik, ez lenne a végső állomás.
Bettytől csak érdeklődni akarom, hogy neki, hogy volt, fel akarok készülni mi várhat még rám.

Ancsy, aranyos vagy, köszönöm.

Tudom nem feladni, de olyan csalódott vagyok.

persze nem reggeli pisi, lehet van jelentősége mint ahogy Suzy is írta. Viszont ahogy számolom ma van pont a 14.-ja az inszemtől számítva, kimutatná-e vagy sem, nem tudom.

Viszont azt hiszem még mindig jobb helyzetben vagyok, mint hogy legyen egy pozi tesztem és végül nem vagyok terhes. Sajnos erre volt példa, az 100*rosszabb szerintem.

próbálok előre nézni és még egy kicsit bízni, reménykedni, hogy talán holnap vagy csütörtökön reggel a teszt pozi lesz, a vérvétel is jó lesz.

Köszönöm mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Természetesen mindenkinek drukkolok nagyon...+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!
Ti aztán termeltek!!!Én meg még dolgozok :twisted:

Mindenkit puszilok-később jövök!

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok,
azt hiszem elnyerhetjük a legpörgősebb topik címet :D .

Ancsuka drága,
sajnálom a nega tesztet. De nem jobb tudni?
Az inszemről meg ne mondj le, kérlek. Ez volt az első, ez még semmit nem jelent, nem kell egyből lombikra gondolni. A második ettől még simán sikerülhet. Nem feladni, nem elkeseredni, hanem újból nekivágni!!! Sajnos nekünk ez jutott :cry: .

Suzy,
ja, emlékszem már rá tényleg, hogy írtad, nem bírtad a gyógyit. Én 170 vagyok :D .
Vasalás kész, nem is volt olyan vészes :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ancsu,
és nehogy nekem el merj tűnni ,mert bajok lesznek Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka
nekem a múltkori bomba adag 3x3 utro mellett is napra pontosan jött meg, most pedig csak 3x1 volt, néha 3x2 tettem, de a ciszta miatt késett valószínűleg, meg nem volt olyan normális sem.
Úgyhogy ez is minden embernél változó, ne parázz.
Fagyinál nincs stimu, csak utro (de nem lóadag), meg gyogyi, vitaminok.

Vazze, tényleg pörögtök, mint a búgócsiga, vissza sem tudok olvasni :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Meli!
Igen,nagyon felgyorsultak a dolgok.Nemrég még azért panaszkodtam,h még mennyi időt kell várni és most tessék....
Kívánom,h az életmódváltással az eredményeig javuljanak.

Suzy!
Dolgozom még!Sajnos még csütörtökön is megyek,mert a főnököm így is kivan.Szegény nem akarja elhinni,h nem leszek már.Remélem jó pár hónapig.
Tegnap én is már 7-kor az ágyban voltam,mert előző éjjel alig aludtam,stresszes vagyok nagyon.Tiszta ideg. :evil:

Ranita!
Hát én tudom mit érzel,de nekem csak 1-2 napig tartott ez a levertség.Kitartás.

Betty!
"Bilkó"ezt még nem hallottam,de jó :lol:
Hát,ha esetleg tényleg jöttök hozzám,akkor csak egy féle sütit csinálok,de azt olyan durván finomra,h nem bírjátok majd abbahagyni :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Holnap minden ok lesz.Remélem összefutunk!

Angyal!
Mi együtt fogunk pozi tesztet hozni.Csak 2-3 nap külömbség lesz közöttünk. :lol:

Lucuzs!
De jó nektek,én is akarok egy festőt a családba!
Kikéne festeni a nappalit,de semmi hangulatunk hozzá.

Ancsu!
Nem feladni még!!!
És főleg ne a lombikra gondolj egyből.

Csajok!
3×3 utró tényleg olyan durva?Mire készüljek,ha elkezdem használni?Kifolyik?
Én 170cm és 70 kiló vagyok :( 58 kilósan éreztem jól magam ez 2 éve volt.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Valami hasonló jó lesz?
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!!

Ezt nem is tudtam, akkor MÉGIS LEHET EGY KIS REMÉNYSUGARAM?
Holnap reggel nem tudom teszteljek-e? nagyon félek, de egyszer úgyis kell. Előszedtem Vivivel való terhességi papírjaimat, akkor 29naposak voltak a ciklusaim, és mikor késett egy napot akkor csináltam tesztet gabriellát az mutatta ki, majd ha jól nézem és jól is emlékszem rá, a tesztre rá(5.nap) lett 250-es hcg tesztem az.

Ha úgy nézem én csütörtökön leszek a 29.napon.
Apa nem enged el holnap vérvételre, azt mondja ne mennyek mert korai lesz, így marad a péntek. Csütörtökön tesztelek még egytt és pénteken reggel elmegyek vérvételre, ha terhes vagyok akkor már ki kell mutasson valamit a vérből, még ha a teszt nega is.

Full kavarog bennem minden, néha úgy érzem terhes vagyok, majd a köv pillanatban meg azt hogy kizárt ez már megint nem sikerült.

Ne haragudjatok csajok, de olyan jó kiírni magamból. Nagyon, de nagyon sokat sírtam már, a szemem mint egy narkósé.

Gabi!

Ez a torta!!!!! valami csoda, jajjj de finom lehet.
Gondolom titkokat nem árulsz el a sütést illetően.
:wink:
Nekem az utro nem vészesen folyik ki, mondjuk én 2*1-et használok.

Akkor én már le sem írom, hány cm és hány kg vagyok :lol:

puszi csajok, kicsit jobban és reménnyel

Ancsu

ancsuka

Gabi
Ne idegeskedj :!: holnapi uh-hoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, amint tudsz gyere a hírekkel, várunk, addig is veled vagyunk :wink:
A trota fantasztikusan néz ki, úúúúúúúúúúúúúúúúgy beleharapnék!!!

Ranita
Jobban vagy már egy kicsit :?:

Ancsu
Én teljesen megértelek, Én is nagyon féltem a teszteléstől mindig és annyira rossz csalódni bármiben is :!:
Megmondom őszintén Én nagyon sokat vártam az inszemtől, mert azt gondoltam, hogy meg van a probléma (sűrű méhnyaknyák), megoldás az inszemináció, amit alig akartam elhinni és elfogadni, hiszen akárhogy is néztem, álltam a dolgokhoz, mindig arra lyukadtam ki, hogy nem lehet természetes úton kisbabám :!:
Inszem 3 is nem sikerült, utána meg sikerül spontán :?: :shock: elgondolkodtam, hogy hogy van ez és arra a konklúzióra jutottam, hogy nem szabad mindent ennyire tudatosan csinálni és sokkal lazábban kell hozzáállni, bízni, remélni, hinni a legjobbakban, és csak is pozitívan hozzáállni :!:
Csak szerettem volna ezt megírni, hogy most már másképpen látom a dolgokat és ahogy egyre több mindent átél az ember, úgy több mindent át is értékel ezáltal :!:

Puszikálok Mindenkit :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Azt hiszem nyugodtam leírhatod, magas vagy, vékony, szőke hajú... :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi,
ez a torta annyira gusztusos!
De én sokáig csak a szemeimet legeltethetem ilyesmiken! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsu,
ne keseredj el!
Szerintem kicsit korai volt még a tesztelés!
És tudod, csak a reggeli első pisi számít! :wink:
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Olyan aranyosak vagytok.

Suzy, igen próbálom én jól felfogni, hiszen ha Vivi sikerült akkor lehet gyerekünk nincs olyan nagy gond vagyis nem lehet, remélem.
Suzy, ismer... pedig még nem is látott vagy mégis?

Na jó 178cm, 66kg körül, (híztam), festett szőkés-barna vagyok, de az eredeti is valami világos barba féle.
mikor Vivi megszületett, rá fél évre 55kg voltam. A szoptatásra gondolok, hogy talán attól fogytam le. 66kg voltam mikor terhes lettem és 80kg körül szültem, már pontosan nem emlékszem.
De jó lenne már megint ott tartani.

Na jó nem sajnáltatom tovább magam, bocsi csajok.

Gabi, a lényegre meg nem figyelek, holnap én is nagyon drukkolok neked, minden rendben lesz és ahogy tudod, hozd az eredményt.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Ez a beszéd.........továbbra is reménykedni, ez az, amit most tehetsz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
jólvan, csak folyasd még jobban a nyálam :P :lol:
Ne aggódj, én is 3x3-at nyomtam utroból egy kicsit kijön, de nem vészes...én tisztasági betéttel megoldottam mindennapi gondjaimat ez miatt.

Ancsuka
sztem tesztelj holnap, legalább nem élsz kétségek között, és megtudod mi van.
Kicsit megmosolyogtam a "gabriella" tesztet, ilyenről még nem hallottam, esetleg a gabriel-ről, na de nem ám a szívedre veszed :wink:
Ne sírj, mert az most nagyon nem jó neked ok :?: :!:
Nevetni, bohóckodni szabad, sírni, idegeskedni, elkámpicsorodni, szomorkodni :arrow: ezek tiltólistán vannak :!:

Szuzy
neked is tetszik a trota mi :?: :?: :lol: :P

Én nemtudom, egész nap barnáztam, meg nemtudom eldönteni, hogy a felüléstől fáj a hasam, vagy menszis érzésem van egész nap :shock: :lol:
De ha izomlázam lenne (van is), akkor ezt az érzést tegnap is kellett volna éreznem.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Akkor most lehet, hogy nem tett jót a hasprés :?: :roll: vagy az együttlét :?: de az is lehet, hogy valamelyik hormontól (progi) van ez :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon jól néz ki, úgy hogy hamarosan pestre kell mennem azt hiszem... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
vagy esetleg az nem lehet, hogy ürül a ciszta :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szu
hát egy apró reménysugaram van ez végett, de ki tudja mi ez :?: :roll:
Majd holnap meglátjuk folytatódik-e barnamedve :lol:

betty615

Lányok jó éjt mindenkinek!
Holnap hozom a híreket. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Olvastam a google-be beírva, hogy okozhatja ciszta a barnázást :!:

Gabi
Jó éjt, nyugi van, ne idegeskedj, minden rendben lesz, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, aludj jól :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
2 napja nyomatod a hasprést, ugye :?: ma meg elkezdtél barnázni :?: sztem attól :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mármint maga a ciszta, vagy ha elkezd ürülni :?:
Mert ugye nem mindegy :wink:
Minyá én is ránézek...köszi az infót 8)

betty615

4 napja nyomom asszem :roll: ..

betty615

Sztem kezd ürülni és ez barnázással jár :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megyek, tanulmányozom egy kicsit a ciszták életét, azt húzok az ágyba Apihoz Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.02.02 21:47-kor.

betty615

Szu
remélem... :wink:

betty615

Betty
ok, a legjobbakat ciszta ügyben (is) :!: :wink:
Én is húzok apival ágyikóba, mert már leragad a szemem és mindjárt 5 óra és kelés mindkettőnknek :!: :wink:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Mindenkinek :!:

Drukkolok Mindenkiért nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Mára akinek kell
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Mindenkinek! :D

Drukkok mennek Gabi, Ancsuka és Zsú! Másnak esetleg? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jo reggelt Lanyok!!

Itt aztan zajlottak az esemenyek, ahogy latom :D

KépKép
gyancsi

Megyek olvaso üzemmodba :wink:

KépKép
gyancsi

Zsu- Drukkhegyseget küldök mara, ahogy tudsz gyere hirekkel+++++ :D

Gabi- Neked is nagyon nagy tüszönövelö enerdzsi+++++ :wink: Varunk!!!!!A tortaid valami szenzaciosak!!! :shock: :D

Suzy- Akkor beszerzek egy borotvat az inszemig, vagy jo lesz az epilalo is??? :D Neked hajra spontankodas!!!! :lol: Elvileg most van pe-d!! :wink: En Apjukra egy kicsit bevagtam a durcat hetfön este, mert mondom neki, hogy ma van pe-m, ugyhogy ma elcsabitom...Erre közölte, hogy neki most nincs kedve :shock:
En is 158 cm vagyok......Ja nem is, hanem 154 :D

Lucuzs- En is csak a Clostit fogom nyomni a kövi ciklusban, remelem csinal nekem pe-t, mert meg sosem szedtem semmi ilyesmit :wink: Az en paromnal is katona gondok voltak /vannak, ö is szedett valamit ( sajnos mar nem tudom mit, de nekem antibiotikumnak tünt) es 10 millarol feltornazta 16 millara, 13 % mozgorol pedig 60%-ra :shock: Remelem ez mar az inszemig igy marad, mert azota viszont nem szed semmit :roll:

Angyal- Nagyon örülök a jo eredmenyednek, hajra csütörtöki Uh es hetföi punkcio :D Akkor neked meg nemi s volt annyira huzos arilag ( 50 ezer) eddig, tenyleg nagyon jol stimulalhato vagy, te szerencses :D

Ranita- Hogy erzed magad??Közeledik piri??Remelem pontos lesz a szemetje :wink:

Ancsuka- Nyugodj meg kerlek, mert az idegeskedes nem tesz jot neked!!Föleg ha baba van a pocidban :wink: ( bar gondolom en is tükön fogok ülni....MOst felhatalmazok mindenkit, hogy allitson majd le ha elkezdek "bomlani" :D )...Ma reggel csinaltal tesztet???Mindannyian veled vagyunk es erted szoritunk!!!!++++++
Ancsu te egy szöke nehez bombazo vagy :D

Betty- Basszus, en is igy tudtam ahogy te , hogy 10 milla alatt lombik, 20 milla felett inszem.....De mi van 10 es 20 milla között?? :roll: Mert ugye nekünk elöször 10 milla volt :arrow: Gondoltuk, remenykedtünk, hogy kapasbol lombik.... :arrow: Ujabb spermavizsinel persze javultak az eredmenyek, de meg igy is csak 16 milla lett es ekkor mondta doki bacsi, hogy akkor nem lombik hanem inszem.....Na nem baj, az en tenyeszbikam majd produkal egy 20 millas mintat az inszemkor :D En bizom benne nagyon!!!! :wink: Utana olvastal a cisztanak??Az ürül?Remelem...

Melike- De jo, hogy jöttel :wink: Hat en csak Clostit kapok, aztan 11-12 cn-en Uh es akkor gondolom ugy is latni fogja, hogy mizujs, ha nem eleg akkor gondolom meg kapok valamit :roll: :wink: Ti mikor mentek megint a Kaaliba??Hiszen marcius mindjart itt van!! :lol: Sajnalom a cukrodat!!

Basszus csajok itt mindenki ilyen szep , magas leanyzo???Suzy azt hiszem ketten maradtunk a kerti törpek taboraban :D

KépKép
gyancsi

Velem semmi extra nincs, persze tegnap vezettem, egesz delelött szakadt a ho...Mar nem is csodalkozom....Mondtam a fönöknek, hogy ha ilyen hoeses lesz legközelebb nem megyek Hinterstroder-be ( ez egy siterület, szerpentinen lehet csak megközeliteni), mert kesz eletveszely, komolyan mondom 20km/h-val mentem es meg igy is halalfelelmem volt.....Ezt elmeselem a fönöknek, erre kiröhögött :shock: :D Jo megertö, mi???
Az Lh tesztjeim nagyon erdekesek, tegnap halvanyodott vegre, ugyhogy en ugy veszem, hogy az utolso legerösebb az a pozi ( persze nem az) , igy elöre lathatolag 25-26-an Uh es 31-1-je körül inszem, mar at is irtam a vonalzimat :D De mar ez is csak 3 het es 5 nap, komolyan lanyok el sem hiszem :D
Tegnap megakartam csinalni Apjuk adobevallasat a neten, de meg nincs minden papirja bent, pedig kapunk vissza elvileg penzt, abbol szeretnenk TV-t venni, mert haldoklik a mienk, allandoan elmegy a kep, na jo mar nem egy mai darab :wink:
Csajok azt almodtam, hogy terhes vagyok :D De aztan egy het mulva mar meg is szültem kb, de a legviccesebb, hogy a Babanet is benne volt az almomban, mert jöttem es feltettem nektek a pozi tesztemet :D

Na megyek zuhanyozni ( nem fürdeni :D )

KépKép
gyancsi

Suzy,
nem panaszkodok, végülis tudom, hogy miért csinálom... :roll:
Úgy nézem lesz egy brutál peteérésed :roll:

Betty,
ha te nem szoktál barnázni, akkor tutit, hogy a cisztád ürül.

Ancsu,
teszt?

Gyancsi,
nálatok még mindig esik a hó??? De jó nektek :D
Ez egy jó álom volt és persze, hogy kérjük majd a pozitív teszted, ez egyértelmű.
Piri még sehol, jele sincs, a szombati rózsaszínezés óta semmi, akkor meg a szívbajt hozta rám :x . Én is nagyon remélem, hogy pontos lesz.

Kép

Kép
ranita1979

Gyancsi! Légyszi, ha tudod keresd vissza mit szedett a párod!!!! Én is akarok olyat!!! :lol: És ki írta neki? Andrológus? Meddig szedte? És amúgy volt valami baktériuma, vagy miért kellett?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én is a kertitörpék táborát gazdagítom. :oops: :wink: 155 cm :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Tegnap olvastam a cisztákról, és azt írják, okozhat barnázást, úgyhogy nem hinném, hogy ürül :roll:
Azt írja, főleg erős megterhelés, mozgás után (ilyen a szex :oops: , meg a hasazás együttese) :lol:
Mindegy, sz@rok rá..

A magasságról: Én 1,68 vagyok, és 55 kg. + - 2 (néha)

Mai drukkjaim mennek, akinek kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Ancsi
Akkor már 3-man vagyunk :shock: :lol:

Ranita
Legyen is... :lol:
Nem csináltál tesztet :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
Az álmod váljon valóra :!: :wink:
Az Én adóm már kész és jár vissza lóvé!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok:!:

Gabi :!:

Hiszem, hogy pozi lesz a teszted, bár én nem fogok tesztelni, mert odáig soha nem jutottam el, piri mindig hamarább megérkezett.
Ha pofára kell esnem, akkor inkább majd a vérvételnél legyen, de ennek nem szabad megint igy megtörténnie :!:
4 sikertelen inszem, 1 sikertelen lombik után, most sikerülnie kell :!:

Megy a drukk a mai UH-ra és a pénteki punkcióra+++++++++++++++++++

Nagyon guszta a tortád, nyami :wink: :wink:

ancsuka :!:

Ne aggódj már annyira, sikerült és punktum :wink:
Ne sirj, mert a Te állapotodban ez nemigen tesz jót :!:
További drukkok++++++++++++++++++++++++

Fő a nyugalom :!:

Betty :!:

Megy a további cisztaüző drukk++++++++++++++++++++
Bizom benne, hogy távozott a francba a szemét
ciszta és, azért van a barnázás:!:

Suzy :!:

Köszi a drukkot, Érted is viszont megy+++++++++++++++++
Sok melód van :?:

gyancsi :!:

Köszi a drukkot, ezerrel megy Érted is++++++++++++++++++++++
Már csak 3 hét és 5 nap és kezdesz :wink:
Igen hál Istennek, hogy nagyon jól lehet stimulálni, igy kevesebb összegből meguszom a programot :!:

Ranita :!:

Küldöm a pirihozó drukkot holnapra++++++++++++++++++++

Zsu :!:
Merre vagy kismami :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Suzy,
nem csináltam, majd ha esetleg holnap sem jön meg. De remélem igen.
Mi bevallásunk sehol, nekünk is jár majd vissza pénz.

Betty,
te aztán jó vékony vagy.

Lányok,
van itt valakinek akváriumja????

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
áá, most még híztam is ettől a sok sz@rtól..
Nekünk nincs akváriumunk, miért kell :?: Kit akarsz beleültetni :?: :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?