Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Visszaolvasok...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Bocsika, hogy mindig csak mentegetőzök! :oops: De nem volt igazán időm visszaolvasni!

Zsu,
halkan grratulálok!
De nagyon boldog vagyok!
Lehet, hogy több baba is van?Rakj majd képet, légyszíves! :D

Suzy,
most még spontán hónap van?Nemsokára pé! :D

Lucuzs,
ma kezded a clostyt?Vagy 5.napon?
Nem próbáltok meg valamimással stimuzni?Mert én minél többször használtam, annál kevésbé akart hatni! :roll: :?

Ranita,
2nap, és jön vérnéni!
Annyira izgi!Kíváncsiak vagyunk ám minden részletre! :D

Betty,
bocsi, nem emlékszem, nektek most hogyan is tovább?Mentek az eszkimókért?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ancsuka,
nemsokára tesztelsz Te is!
Jajj, mennyi kismamink lesz egyszerre! :P :P :P

Gabi,
9mm-es nyh nagyon jó!Nem aggódj.És az még nőni is fog transzferig!
Szép kis tüszőcskéket növesztettél!
Drukk a leszíváshoz!
Most aztán felgyórsulnak majd az események!

Gyancsi,
még pár hét, és ti is kezdeni fogtok!
Mit kapsz majd stimunak?

Angyal,
még pár nap, és te is a finisben leszel!
Annyira izgi!
Nagyon drukkolok!

Akit véletlenül kifelejtettem, bocsi, annak egy hatalmas ölelés küldök még plusszban! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Angyli
Köszi a macskosz dicsit, majd rakok még róla képet, ha nem bánjátok (még most a cicus és a kutya a gyerek pótlónk, de remélem nemsokára a pocaklakómról rakhatok fel képet, úgy ahogy Ti is :lol: )

A kenőcsök mire jók :?:
Lelkiismeretes lehet a dokid, tényleg nagyon jó, hogy odafigyel, hogy nehogy túl legyél stimuzva :!:
Fontos, hogy bízz dokidban, mert akkor tuti, hogy jó kezekben vagy :!:
Én is megbízom a dokimban és bármikor fordulhatok hozzá, felhívhatom telón, ha éppen úgy adódik :!:
Drukk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő uh-n is...és hamarosan punkció :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Napocska, ez nagyon édi :wink: és Te csinálod a jelmezét :?:

Nálam hasznos volt a Closti az első 3 hónap után, de a mellékhatásától idegileg kikészültem, nagyon megviselt, amikor szedtem :!: :cry:
Hasznosak a gyógyteák, de nekem a PCO mellett miómám is van és mivel ezek a teák ösztrogén szintet emelő hatású készítmények, így okvetlen kerülnöm kell, ilyen pl: a méhpempő, cickafark, rozmaring és szója tartalmú szerek és teák :!:

Ancsu
Hogy vagy :?:
A sperma szám megfelelő, elég lassúak és sok %-ban nem mozgóak :!: ebből csak a mozgóakat válogatták ki és azt dúsították vitaminnal és azt kaptad Te a kezelés alkalmával :!:
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++a pozi tesztért :!:

Gabi
Kipihented magad :?: dolgozol még :?:

Ranita
Hogy vagy :?: menzi :?:

Betty
Mi a helyzet :?:

Ancsi
Inszemnél is fontos, hogy ne fürödjél, hanem tusolj inkább, de ezt sztem jobb már most megszoknod, mert a terhesség alatt szintén nem ajánlott az "áztatás" :!: :wink:

Zsu
Továbbra is nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tudtál-e aludni???

Remélem nem hagytam ki senkit :oops: :!: :?:

Szívből jövő drukkjaim mára++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, vidám, szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli
Téged hagytalak ki az előbb, bocsika :oops: :!: :!: :!:

Igen spontán hónap van és az is lesz egy ideig még :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot mindenkinek!

Ancsu,
a 10-es az érzékenyebb, az előbb kimutatja a terhességet -elvileg-, mint a 25-ös.

Betty,
igen, mi már találkoztunk Lucussal, mikor decemberben Sopronban voltunk, akkor látogattuk meg őket :D .

Zsu?

Meli,
inzulin eredményed nincs még?
Már csak 2 nap neked is és okosabb leszel :D .

Suzy,
se piri, se barnázás . Tegnap többször is volt ilyen mensis fájásom, remélem már közeledik.
De a szuri mellékhatása sikeresen elért. Levert vagyok, depis, fáradt, megszólalni sincs kedvem..... és még sorolhatnám
:cry:

Kép

Kép
ranita1979

Meli
mi ott tartunk, hogy kialakult egy cisztám, amit, ha menszesszel nem megy el, műteni kell.
A fagyi ezért szünetel most.

Szuzy
nincs semmi, házimunka, miegyéb.. :wink:

Ranita
fel a fejjel, mindjárt te is a finisben leszel :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita
Sajnálom nagyon, tudom, hogy milyen sz@r, de fel a fejjel és kitartás :!:

Én tegnap este 1/2 8-kor beájultam, annyira fáradt voltam, úgy érzem most egy kicsit frissebb vagyok, de marhára hideg volt/van és itt bent is nagyon fázom :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Csak most látom, hogy ugyan azon a cn-en vagyunk mind a ketten :roll: :lol:
Te miért fahrenheit-ben írod a hődet :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
küldök neked interurbán egy radiátort a hátadra :lol: :wink: hogy ne fázz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Egyszerre írtunk :P

Azért, mert nekem úgy van beállítva, hogy fahrenheitben mutassa, mert ott nagyobbak az eltérések, mint a sima celsiusban.
Már pár napja nem néztem, majd lehet, holnap mérek egyet :wink:
Viszont tegnap voltunk együtt, és eléggé éreztem még ma reggel is a petefészkem, és valami halvány barnás dolog volt....lehet, megbirizgálta kicsit a "bilkó" a cisztát:lol: :?: :lol: :lol:
Mármint nem pont az, hanem az anyag :lol:

Együtt haladunk, igen :lol: ez jóóó :lol:

betty615

Igen, már sokadjára :lol: ez jelent valamit :roll: :lol: na jó, csak vicceltem :lol:

Azt megköszönném, mert nagyon fázom és nem hoztam pluszban kardigánt :!:
Már felvettem a gumikesztyűt is, pedig csak akkor szoktam, ha dolgozom,de most az is melegít :!: :wink: nagyon sz@arok az ablakok, csak úgy süvít a -10fok befelé :shock:

Na, lehet, hogy ez lesz a titok nyitja és ezáltal fog kiürülni a ciszta :!:

Mi is tegnap voltunk együtt, de nekem miért nem mutatja a diagramm, pedig jelölöm :?: :roll:

Micsoda véletlenek vannak :?: :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol: :lol:
Látod, mi együtt vagyunk, úgy látszik mindenben :lol: nem vagyunk mi tesók véletlenül :?: :lol:
Azért nem mutatja, mert valószínű nincs beállítva neked..na de minyá megnézem, hogy hova kell ahoz bemenned (nekem is úgy kellett beállítani) Lehet, azt gondolja, hogy az "intim" dolgokat alapban nem mutatja, csak ha te is "áldásod" adod rá :wink:

betty615

A calendar fölött vannak kis négyzetben "írások".
A home page setup-ra katt :arrow: aztán ott van egy olyan négyzet, a privacy-ban, hogy publish intercourse data, azt kipipálod, majd a lap alján save settings-re katt, ezzel elmenti a változásokat, és mutatni fogja.
Egyébként itt lehet a fahrenheitet is beállítani, hogy úgy mutassa, a units alatt, közvetlen a mentés gomb fölött.
Jó böngészést :lol:

betty615

Magasság az kb. stimmel, de nem hinném, mert Én barna hajú vagyok, jóval kövérebb... :lol: :lol: :lol: pedig milyen jó lenne, lenne egy hugim :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is barna vagyok, de én föstöm :lol: :lol:
Te nem kövér vagy...hanem hüle :lol: azért, amiért hülyeségeket beszélsz :lol:

betty615

Sikerült, már mutatja is, ezer köszönet :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most megen világosabb a kék, de jobban látom, hogy Te sem vagy százas :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most egy pár napja nagyon nem vagyok kibékülve magammal és tényleg fogynom kellene, és olyan jó ellen, ha bírnám szedni a Metfogammát, mert attól sikerült és nem is kívántam az édességet :!: :roll:

Most képzeld el, ha Gabi itt lenne a közelemben vagy Pesten laknék...minden nap felkeresném azt hiszem... :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Amúgy milyen a görbém, alakulóban van valami szerinted/szerintetek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Elvétettem a színt, de múltkor mondtad, hogy ezt jobban látod, úgyhogy hagytam 8) csak Neked, csak itt, csak most :lol:

betty615

Sziasztok

Csak gyorsan jövök, mert megyünk el itthonról....

A ma reggeli teszteken (3db :oops: ) is két csík látható!!! :D
De holnap fogok igazán megnyugodni...

Pusza mindenkinek!!!
Vendég

Ja, Gabinál lehetne jókat falni :lol:
De nem is baj, hogy az én közelemben sincs...mármint nem Gabi, hanem a fini sütijei :lol:
Gabi, ezúton is üzenem, ha megyünk esetleg egyszer családlátogatásra hozzátok, remélem nem sütsz 6 féle finomságot, az nem lenne jó neked sem, ha utána takaríthatnád a nyálamat mert mindenfelé szétfolyatnám..elég a ropi is nekünk :lol: :lol: :lol:

Szépen esik a hőd, majd ezután lesz pé.-d, ha jól látom..

betty615

Zsu
sötétedik az jóóó :lol:
Azért egy képet hozzánkvághatnál 8) :lol: :lol:
Lassan látom te is belejössz a tesztelésbe :lol:
Holnap minden rendben lesz, ne aggódj :wink:
Drukk+++++++++++++++++

betty615

Összevissza színezek :lol: :lol:

betty615

Zsu,
képet :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Suzy,
esik lefelé a hőd, elképzelhető, hogy lesz valami.
Metfogamma? Az nem cukros gyógyi?

Amúgy én is híztam a stimu alatt. Szülés óta tartom ezt a 61-63 kilómat, de stimu előtt pl. 61 voltam, most 63 vagyok. Engem még ez is zavar :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Most ellépek el kell mennem a postára, meg miegymás, majd jövök 8)

betty615

Neki kéne állnom Kép
Gondolhatjátok mennyi kedvem van :? .

Ancsu,
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Zsu,
kérünk képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ranita,
meglett az inzulin is!
Hát, elég rossz, de most megint már, mint a múltkor!
Az 1órás értékem jobb lett, mint tavaly, a 2órási meg majdnem 3xa a tavalyinak.Tehát nem értem mitől lehet.
A cukrom is így volt!
Valamiért a 2órás értékeim szörnyűek!
Most diétázom, meg sportolok, és márciusban, lombik előtt csinálunk mégegy terhelést!Remélem az már jobb lesz!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,
és rákérdeztél orvosnál, lehet tényleg a stimutól?

Kép

Kép
ranita1979

Egy dietetikus ismerősömtől kérdeztem rá, ő azt mondta, hogy az simán bekeverhet.Meg a túlzott CH fogyasztás, ugyanis az elmúlt hónapokban kicsit sem tartottam a diétát, szinte csak CHot ettem!
Ez is könnyen lehet még okozója!
Úgyhogy most kemény diéta, sport, aztán a kontrollnál majd meglátjuk!
Ha nem javul, akkor elmegyek mindenképpen endokrinológushoz, de most tényleg én vagyok az oka, hogy ilyen eredményeim lettek!
Erre nem gyógyszer kell, hanem életmódváltás, és ő is ezt mondaná, az tuti!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kép

Suzy, képek jöhetnek, olyan aranyos az a cica és nem sokára másról is teheted a képeket. suzy, a meds az milyen gyógyszer amit minden nap szedsz?

Ranita, értem a tesztet, na akkor még a holnap napom van és csüt. reggel teszt, kicsit félek nehogy az utro tolja úgy mint Bettynak, de hiszem, hogy terhes vagyok kopp-kopp
Ez nagyon jó, hogy ismeritek egymást Lucuzsal, nekem is van igaz őt cheten ismertem meg mert én nagy chetelő voltam, olyan jó lett az ismerkedésünk, hogy össze is járunk mert ők Egerben laknak. Sőttt a kisfiuknak mi vagyunk a keresztszülei, egy igazi jó barátság lett a miénk.
Mikor is kellene, hogy megjöjjön?

Betty, ez nagyon jó
:lol: :lol: bilkó....., hát piszkálja is meg valami.......

Melinda, és mit mond a doki?

Zsuuu, képet akarunk :!: :!: :lol: :lol: :lol:

rólam: a hőm megint 37,1, de belnikelem a hőgőrbémet, mondjuk az utro is okozhatja.
Tegnap este megint a fájdogált a hasam, de semmi nincs szerencsére, kopp-kopp.
Semmi jel, ami eddig volt mikor megjött vagy nemsokára megjött.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu

ancsuka

Melinda :!:

Igen már nem kell sokat várnom és jöhet a punkció majd a sikeres osztódás után a beültetés :wink:

Suzy :!:

Nyugodtan tegyél még fel képet cicóról, mert nagyon szép :wink:
Nemsoká már a kétcsikos tesztről fogod feltenni a képet :!:

Annyit tudok a gélről, hogy estradiol a tartalma, de még nem volt időm utánanézni konkrétan a neten, hogy mire való :!:

Ranita :!:

A szurik engem is tracsra vágnak, tiszta rohamos vagyok tőle, de a cél érdekében muszáj kibirni :wink:

Zsu :!:
Ma is gratula a kétcsikos teszthez++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Várunk a jó hirekkel, jól tudom ma mész HCG-t nézetni :?:
++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Zsú! Én is szeretnék már zebrás tesztet csodálni! Légyszi!!!! :lol:

Mali! Igen, ma kezdtem a clostyt.
Meli! Inzulin eredményeket megírod?

Suzy! Igen, én szeretném készíteni a Napocska jelmezt, ha Bogi végre meggyógyulna, tudnék menni anyagbeszerző körútra.

Nálunk festés van a héten. Apukám festő, és tegnap szólt, ha ok, akkor ma tud jönni. Nálunk ez így megy. :lol: Csak a nappali-konyha-étkező plafont teszik rendbe, mert annyit mozgott a ház, hogy csupa repedés. De hétvégére szép lesz megint! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Ancsu,
csütörtökön lenne itt az ideje :roll: .
Görbéden nincs semmi :roll: .

Én is akartam reggel egy hőt mérni, de elfelejtettem :x . Mikor hazajöttem az oviból akkor mértem meg, 37.3. Na, majd holnap reggel :roll: .

Angyal,
hát nekem is csak a cél lebeg előttem. De tegnap este már olyan bőghetnékem is volt :? , apát ki fogom akasztani asszem. Bár elég megértő :D .

Lucuzs,
a festés az jóóóó :roll: . Húúú, de utálom a felfordulást, ami azzal jár. De utána legalább szép lesz minden.

Kép

Kép
ranita1979

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.02.02 11:39-kor.

Ancsu

ancsuka

angyal, igen úgy volt, hogy ma megyek, de áttettem péntekre, de lehet csütörtök reggel lesz belőle, mit a teszt.

Ranita, 37.3 az magas nem? nem lehet, hogy terhes vagy? tudom csináltál tesztet, de mikor kellene megjönnie? hivatalosan!

Lucuzs, náluk is repedés volt, de ha nem ragasszátok le akkor újból elő fog jönni, de gondolom ezt apukád tudja. Lehet kapni, spec ragasztó szalagot repedésre.

Ancsu

ancsuka

Ancsu,
most is üres :roll: .
Csütörtök a hivatalos napja :D , nem tudom ilyenkor napközben milyen hőnek kellene lennie :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ezt most olvastam:
Mivel a vérzést a hormonok csökkenése váltja ki, ha ezt (pl. az Utrogestannal) pótolja, addig nem jön meg, amíg használja. Számoljon csak utána: annyi nappal későbbi a ciklusa, ahány nappal tovább használta az Utrogestant.
Egyébként nem a vérzés a fontos. Az Utrogestant inseminatio után "korlátlanul" lehet adni (jóval magasabb adagok is előfordulhatnak!), de a megfogant terhességet egy teljesen más anyag, a terhességi hormon (HCG) jelzi. Ha ez pozitív, adni kellhet tovább is az Utrogestant vagy hasonló
szert, ha negatív, nem volt megtermékenyülés. A modern tesztek 20 nappal a fogamzás után pozitívvá válnak.
A terhesség tényét azonban CSAK az ultrahang képes hitelt érdemlően bizonyítani.

KIRÁLY..... :? :? :? vagyis az utro tolja a mesit, és lehet attól nem jön meg, vagyis attól nem is fog megjönni.

Ancsu

ancsuka

fene.... tényleg, pedig megnézte.... mondjuk be voltam jelentkezve az oldalra, na mindegy igazából mindegy már az után amit olvastam.

Ancsu

ancsuka

Ranita :!:

Én nem bőgök a szuriktől hanem rohamos vagyok, de már nemsoká elmulik , kitartás csajos :wink:

Akkor jól tudtam, meglásd minden rendben lesz kismama :!:
Az én véleményem bár lehet, hogy mindenkinekl más az utro nem tolta ki a havimat, anno 29 napra megjött mellette.

Ugye nem fázol már :?:

Betty :?:
Vendég

kész, feladom......

Megcsináltam a tesztet 10-eset negatív természetesen, nem a terhességtől nem jön meg hanem az utrotól.

Felhívtam a dokit, mit csináljak, azt mondta csütörtökön még egy teszt addig használjam mert lehet korai a teszt és az eredménnyel hívjam fel.

Hát ennyi, kész vagyok, pedig úgy reménykedtem, de soha többet.

bocs csajok, most megyek, nem tudom mikor jövök

Ancsu

ancsuka

Fel ne adj semmit, hidd el, hogy kismama vagy :!:
Vendég

Angyli
Már neeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm :lol:

Zsu
Ez nagyon jó, örülök :!: :lol: :lol: :lol:

Betty
Köszi :!:

Ranita
Tudod, írtam, hogy PCO-s vagyok és azt kellene szednem, de nem bírom, de nem baj, mert így is sikerült már a terhesség gyógyi nélkül is :wink: :!:
Én 158cm/66kg, szerinted :shock: na ezért nem vagyok magammal kibékülve :!:
Vasalás kész
:?: hozzám küldheted és szeretek vasalni, engem az megnyugtat :!: lehet, hogy nem vagyok százas, mint a Tesóm :?: :roll: :lol:

Meli
Reméljük és drukk, hogy ez értékeid rendeződjenek a következő stimuig :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az tuti, hogy ez a sok minden bekavar, életmódváltással sok minden javítható, csak el kell kezdeni :!:
A másik meg a mozgás, csak arra is rá kell, hogy vegye az ember magát, de nem könnyű, magamból kiindulva írom :!: :roll:

Ancsu
Vitaminok :!:
Nincs görbe, nem látom :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Reggeliből csináld meg holnap :!: kérlek, ne add fel :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kibőgtem magam még szerencse, hogy apa itthon van.

suzy, milyen vitamin?

holnap reggel megint csinálok egyet, meg csütörtökön is egyet. de nem hiszem lányok, semmi jele, hogy terhes lennék, és kész tény hiszen a doki is mondta, meg olvastam is, sőt Betty is így járt az utro tolja. Aranyosak vagytok, hogy próbáltok biztatni, de már magam sem tudom miben higgyek, jól éreztem én nem vagyok terhes, csak elfogult voltam mert nincs tünet a mesire, de már megvan miért nincs.

Ez a fránya net, elront mindent, kár volt megnéznem mit írnak, de lehet jobb így. Szerintem a többi inszem sem fog sikerülni, esetleg a lombik.

Ez van, sajna, de egy pici reménysugár még esetleg a holnap meg a csütörtök reggel.

Köszönöm mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Ancsu

ancsuka

Örülök, hogy már nem fázol :wink:

Amig nincs piri addig semmi nincs veszve :!:
Vendég