Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monyo???!!! Remélem már babázol!!!

Timcsi, Hajni!
Jobbulást Nektek!!!!

Eclipse!
Totál egyetértek Veled!
Bár több hónapon keresztül én is laktam anyósommal, no meg anno úgy volt, hogy beépítjük náluk a tetőteret, de szerencsére én visszaléptem. Bár nagyon sokat köszönhetek Neki, meg minden, de jobb az, ha nem tudunk egymáshoz papucsban átmenni. Pedig nekünk is könnyebb lett volna úgy, ha ott maradunk, de nem minden a pénz.

Kacsi!
Én is úgy tudom, hogy 3 cikluson keresztül lehet csak a closty-t adni. Én sem értem, hogy miért erőltetik Nálad ennyire. Nálam is kb. ez volt még 2008-ban, s aztán pont mikor elhagytuk spontán teherbe is estem.
Főleg így, hogy a 13. napon 18mm-es tüszővel, ami nagyon is irigylésreméltó!!!
Nem értem én sem, hogy miért erőltetik nálunk ennyire a closty-t? Majdnem minden doki ebben látja a megoldást??!!! Elég szomorú :(
jucus80

Bocsi, nekem most nem lett volna szabad írnom a laptető miatt. :wink:
jucus80

Hajni, ez a pé körüli pé érdekes. Most visszagondolva ciklusomra akkor nekem a 14-15 nap lehetett pé. Akkor nem bírtam megenni az olajos halat. Ilyen nálam eddig nem volt, csak piri előtt.
mókica

Jucus!
Átveszem, okés? :wink: Én úgyis mindig a lapalját kapom meg.
Lehet csatlakoznom kellene a "Lapalja barátnők" topikhoz is? :twisted:

hajni...
Budaörs

Móki!
Hogy érted azt hogy pé körüli pé érdekes?
Tudod a dáthától már érteni sem értek. :lol:

hajni...
Budaörs

Eclipse,
épp ma gondoltam rád!
Anyóst, jobb távolról szeretni mint közelről gyülölni!!
:wink: :wink:
Kérdezni akartam tőled, h mi újság hajhullás ügybe?Én visszaemeltem a gyógyszert és most ömlik megint, sőt időnként szédülök egész nap..Ma is szédültem és délután megmértük a cukim és 8,5 lett, azt hittem lehidalok. :shock: :shock:
Holnap megyek a körzetihez csináljon vérképet és bejelentkezem a dokinőhöz, mert ez már türhetetlen.
Vendég

Loviné!
:shock: Basszus, ez tényleg hihetetlen már hogy ha emelsz, akkor szarabbul vagy.....Tényleg járj utána! Drukkolok!!!!! :wink:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Szép-jó reggelt!
Jöhetne már a tavasz, én nagyon várom.
Nem tudom mi történik a szervezetemben, de valami fura.Nagyon szurkál, meg görcsöl reggel óta a jobb oldalam.Lehet már ide is ér vérnéni?Pedig még nincs itt az ideje! :roll:

Eclipse,
szerintem is jó döntés lesz külön menni!
És jó lenne, ha többet jönnél!
Hiányzol nekünk.

Kacsi,
sajnálom, hogy nem sikerült, de szerintem is érdemes lenne tovább lépni, mert ennek így nincs értelme!Ha van spontán pé, akkor miért erőlteti a clostyt a dokid?Érdemes lenne másikat keresni!

Loviné,
hihetetlen, hogy így felborul a cukor-háztartásod!Pedig szépen le is fogytál!Mitől lehet?
Apácskának mindjárt itt a kontroll, ugye?Drukk, hogy jó eredményt kapjatok!

BAbszika,
ha kicsit összeszedted magadat, ugye jössz majd hozzánk többet?

Timcsi,
jobban vagy már?
Tényleg fogyás beindult?

Hajni,
mennyit sikerült már fogyni?Kíváncsian várom hogyan alakul a ciklusod! :wink:

Monyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!
Gáz van, nem mertem tesztelni, valahogya remény jobban tetszik.
Mindegy holnap reggel tuti meg kell csinálnom mert elfogy a progim.
Ki fogtok nevetni, de fájnak a mellbimbóim! Ez lehet a progitól?

Ja anyós téma: mi, vagyis én 5 évig laktam vele,borzasztó volt, azóta mióta elköltöztünk ő nagyon szeret, bennem viszont annyi tüske van még az együttlakásból hogy szerintem sose bocsátok meg. + Párom húga, na az se volt egyszerű........
Én nehezen felejtek!!!
mók

jucus80!
Tényleg gáz hogy a clostyban látják a nőgyógyik a tutit /hozzáteszem most én is azt szedem/, hiszen gyors sikert akarnak elérni.Persze én is látom már a tapasztalataim alapján hogy ez ritkán vezet célra. Sőt most olvastam nemrég egy cikket, ahol azt írták stimuval 25-40 mm tüszők nőnek. Néha nem tudom hogy akkor az én 16 mm-es 11 napon, vagy kacsi tüszője 18mm,13.napon elég-e ahhoz hogy akár baba is legyen belőle.Ráadásul polycistas ovarium esetén a tüsző fala megvastagodik, és nem tud megrepedni. A szuri ezt meg tudja repeszteni? Egyáltalán uh.n lehet-e látni hogy megreped a tüsző vagy sem?

Szerintem az orvosok a sima ügyeke szeretik, legyél spontán terhes, szüljél simán babát, és perkálj mert a szülés a nagy buisness!!!
mók

Sziasztok!

Hajni!
Szívesen átadom a laptetőt! :D

Hó helyett most már jó lenne zebraeső!!!!

Én is nagyon várom már a tavaszt!!!!
jucus80

Hajni, gyagya voltam este és nem jól írtam. :oops: Természetesen a pé körüli hányira gondoltam... :)

Monyó hírek? Úgy látszik elvesztek az éterben... :)

Este még leszek.
mókica

Mókica,
vérnéni odaért?
A fenébe is! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mók,
uhun lehet látni, hogy megreped-e a tüsző!
Most Te is clostyzol?
Metet kapsz már?
Túlsúly van? Diéta?Mozgás?
Bocsi, ha már leírtad!
Ki lettél már tisztességesen vizsgálva?Szerintem ha "csak" pco a baj, akkor nem kell feltétlenül stimu, hiszen ha helyreállnak a hormonok, simán lehet spontán baba!
Higgy benne!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Jucus!
Köszi! :D

Móki!
Jaaaaaaaa, így már értem..... :lol:

Meli!
Még mindig a 8-9kg megvan stabilan. Ennek most azért örülök, mert ugye most lindaxa szünet van febr közepéig, hogy a szervezetem ne szokjon hozzá, és ne attól fogyjak csak. Doki utasítása szerint most nem is muszáj fogynom ebben a szünetidőszakban, a lényeg a súlytartás!
Mostan lusta voltam, meg sok volt a beteg az oviban (többek között az is akivel járni szoktam a tornára) így a helyettesítés úgy lefárasztott, hogy örültem hogy éltem, nem hogy még vizitornázni menjek. Most meg én vagyok benne ebbe a takonykórba, és már az orrom és a homlokom is fáj orrfújás közben. Nem szeretnék homloküreg, vagy arcüreg gyuszit kapniiiiiiiiiiiiiiii! :cry:

Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve, miután uramat elkísértem vérvételre, kisírtam egy beutalót az éppen rendelő nődokitól, és csináltattam egy progit. Pénteken lesz kész. Elvileg ha a 75.napon volt a pé-m, akkor ma van a 7.dpo.......tehát elvileg 21.napi lesz a progim. Kivi leszek, hogy a múlt péntekihez képest most mennyi lesz......Azért is gondoltam nem árt, mert nekem még sosem néztek pé-ses időszakban progit hogy mennyi......Tudjátok, jött az érzés, hogy kell. :D Szadista vagyok na, imádom a tűt. (pedig nem is, simán elájulok....)

hajni...
Budaörs

Hol van mindenki?????? :shock: :shock: :shock:

hajni...
Budaörs

sziasztok.csak röviden mert korhazban vagyok.2010.02.01-én 13h.kor megszületett Noémi 3450gram és 51cm.a szülés nem volt egyszerü de megérte.ha minden ok akkor holnap meünk haza.

Kép
monyo83

Monyooooooooooooooooooooo!
Gratulálok!!!!!!! :D Sok sok tejcsit és jóóóóó egészséget kívánok!!!!!!!
A családnak pedig nyugodt perceket. :)
Dokidnál szültél?

hajni...
Budaörs

monyo!
KépKép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Monyo,
hatalmas gratula!Sok-sok tejcit, és boldogságos éveket!

Nóci baba,
Isten hozott közöttünk!Légy jó babája a szüleidnek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

szombaton kezdtem szülni,reggel 2inditottak este 8kor lealitotak az infuziot mert a fajasok nem voltak elég erösek,csak sürüek.vasarnap pihi.hétfön ujra inditotak és akkor tudtam megszülni.dokimnal szültem.

Kép
monyo83

Monyo!

Szívből gratulálok Noémihez! Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat!
mókica

Monyoka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!
gyugyi

KépKép
zapáné

Monyo! Szívből gratulálok én is Nóci születéséhez! Sok sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Bocsi, csajok, hogy betolakodtam kicsit hozzátok! Amúgy Monyo miatt sokat olvastalak Benneteket, és nagyon szurkolok Mindenkinek!

Hajni! Neked pl azt mondom, hogy ebből még bármi lehet!

Luczus! Miattad is sokat szurkoltam, sajnálom, hogy nem sikerült!

Tényleg mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
pedi
Kalocsa

Monyo! Én is szívből gratulálok, sokat gondoltam rátok vajon miért nem jön a hír!!! De végre értesültünk rólatok! Jó egészséget a kiscsaládnak!

Kép
timcsi82

MONYO,

HATALMAS NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

MONYÓ!!
GRATULÁLOK , EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!
Vendég

Monyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hatalmas gartula...hidd el par nap mulva nem emlekszel majd a fajdalomra...

Sok-sok tejcit es nyugodt ejszakakat!!!!!

Tudom most suru, de ha lesz idod kerunk kepet :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli, köszi kérdésed nem vagyok jobban. A jobb arcüregből átment a gyulladás a balra. Zsibbad a képem, az orrom, a felső fogsorom, elég vacak!

A fogyás nekem nem megy, pedig lassan csak fényen élek.[/url]

Kép
timcsi82

Aisha,

most nézem, kicsi Zyva lassan 4 hónapos!!!!!!!!!!!!!!!

hogy telik az idő.

Kép
gota79

Gota!
Most nézem, nemsokára szülöl te is! :)
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock:

hajni...
Budaörs

Hajni,

én is pont azon gondolkoztam, hogy én leszek a következő....

Kép
gota79

Na szépen vagyok, egyszer ragadok le egy filmnél, és máris fontos pillanatokról maradok le! :evil: :wink:

Monyo! Húúú, akkor ez tényleg nem volt egyszerű! De most már ott van veled Noémi, és csak ez számít! Kívánok nektek nagyon boldog életet együtt!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Monyo,

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Monyókám!

Én is nagyon sok szeretettel gratulálok Noémihez! Legyetek nagyon-nagyon boldogok és egészségesek! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Monyo
Gratulálok nektek és nagyon sok tejcsit kívánok!

Gota
Lassan te jössz a sorban :lol:

bocsi lányok, hogy így el vagyok tűnve, de ha minden igaz, akkor délután meló után lesz némi időm firkálni is :) :roll:

Addig is remélem, hogy mindenki jól van és hatalmas ölelés nektek!

Kép

Kép
princzike

Monyó

Teljes szívemből gratulálok!!!!Jó egészséget nektek!
morcivaci

Monyó!

Sok gratula, és még több tejcsit kívánok!!!
mók

Monyó: Hatalmas gratula Nóci babához! Sok-sok tejcsit és hosszú boldog életet a kicsilánynak, a családnak pedig rengeteg örömöt a csöpp jövevénnyel!

Kép

Kép
bettica

monyo: szivbol gratulalok en is! habar meg nem nagyon ismerjuk egymast, megis nagyon izgultam ertetek! Jo babazast Neked!

Kép
deepgirl

Princzike! Már nagyon hiányoztál! Gyere, ha lesz időd végre! :lol:
Neked meg már 22. hét? :shock: Azta!!! énisénis kismami akarok lenni!!! :lol:

Deepgirl! Nagyon szép a vonalzód! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

koszonom :)
Tegnap voltunk Uh-n es 2 het alatt rendesen fejlodott, ahogy a nagy konyvben meg van irva. kertem azert egy progi receptet de igy, hogy minden rendben megvarom a jovo heti vervetelt. Hallottam a szivhangjat is :)

Kép
deepgirl

Deepgirl! Hatalmas gratula!!! Dejó! Csodaszép babavárást kívánok neked!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Monyo!
Gratulálok!!! Sok-sok tejcsit és egészséget kívánok én is!!!
Már nagyon vártam a jó híreket!

Mók!
A tüszőrepedésről nem igazán tudok mit mondani, nálam még egyszer sem volt injekciós ráhatás.
Én úgy tudtam, hogy 20mm körüli tüsző már jó, nálam closty-val ez nem nagyon jött össze, vagy azt hiszem talán csak egyszer.
Az biztos, hogy hatalmas pénzeket hagyunk a dokiknál. Sajnos sok doki csak kísérletezik, ezt is tapasztaltam már.

Nálunk semmi extra, most jöttem meg a védőnénitől, pénteken doki.
Havazik. :D
jucus80

Sziasztok!

ma voltam a toximiás vérvétel eredményéért, szerencsére minden oké.

tegnap voltam az endos dokinál, úgy beszéltük meg, hogy a terhesség alatt szedem végig a metet, a szoptatás alatt nem. az utolsó terheléseshez képest 1 év múlva kontroll, és akkor majd meglátjuk, hogy alakul a cukor.

Kép
gota79

Deepgirl,

neked is gratulálok, és örülök, hogy minden oké.

Kép
gota79

Sziasztok!

Jelentem, élek.
Túl sokat nem járok erre, vagyis ez így nem igaz, mert van egy topik ahova járok, de ott nem igazán a babás témáról beszélünk, és ez nekem most egyenlőre könnyebbé teszi az életem.

Szóval, kicsit most hanyagolva vagytok, de azért át szoktam futni, h kivel mi történik.

Gabi!
Őszinte szívből gratulálok nektek!!!!
Sok tejcsit, gyors felépülést kívánok, apának meg, h kezdje magát hozzászoktatni a pasikhoz, mert mire kettőt pislog, Nóci felnő és kapkodnak majd érte a pasik! :wink:
Kép

babszika

Monyó,
jajj de jóóó, végre!!!
Óriási gratuláció, és csatlakozom az előttem szólókhoz, sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!! :D :D :D :D :D

Deepgirl,
szuper hogy jól alakul minden! Vigyázz magatokra továbbra is!!! :D

Babszika,
gyors testi-lelki felépülést kívánok!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Deepgirl
Gratulálok! :lol:

Lucuzs
:lol:
Lesz neked is! :)

Sajnos képet nem tudok hozni, mert nem kaptam :(, de azért írok nektek méreteket:

BPD (koponya haránt átmérője): 52 mm
HC (fejkörfogat): 185 mm
AC (haskörfogat): 153 mm
FL (combcsont): 39mm

És azt mondta a doki tegnap, hogy kb 400 gramm :lol:

Babszika
azért adjál magadról életjelet
:D

Kép

Kép
princzike

Babszika!

Majdnem elsírtam magam, ez nagyon jó kis idézet, és örülök hogy látlak felénk!
mók

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?