Sziasztok!
Mi is létezünk még!
Köszi a szülinapos kívánságokat, pont aznap lett beteg (pontosabban előző este), szóval nem volt nagy murizás.
Naggyon-naggyon megkésve Timikének is boldog kettőt!!
Szóval mi 18.-án elkezdtük a bölcsit, minden jól haladt (nem nagyon zavarta, hogy otthagytam) amíg nem kellett ottaludni. Akkor másnapra egyből beteg lett.
Na jó nem azért de tök úgy jött ki. Tehát eddig kemény 4 napot volt, azóta beteg és sajna nagy javulást nem mutat. Azért legkésőbb csütörtökön vinném, remélem addigra jó lesz. Sokminden nem tetszik a bölcsibe, sajnos tenni nem tudok ellene.
Most meg még nehezebb lesz, mert nagyon durván be van anyásodva.
Ráadásul a nevelőnője azonnali hatállyal felmondott pénteken így egy darab idősebbbel lesz ami külön zavar.
Van ott még egy csomó gyerek...
Meló ügyben sem túl rózsás a helyzet, már úgy volt hogy megyek angolra hátha úgy jobb lenne, de amennyi óra kellene annyira nincs mani, mert vagy az vagy még kevesebb ideig húzzuk ki meló nélkül...
Most éppen azon gondolkozunk, hogy inkább Roli kéri a gyes-t én meg akkor el tudok menni munkanélkülire. Már azt is intézni kellett volna (mármint a gyes-t). Nem tudjátok, hogy a gyed lejárta után mennyi ideig lehet igényelni a gyest? Mindemellett izgulhatok azon is, hogy mikor rúgják ki Manót a bölcsiből....
Egy szó, mint száz sokat ülök a gép előtt munkát keresve ezért ide sokkal ritkábban jutok el.
Ha szerdán Levi olyan állapotban lesz akkor lehet elmegyünk utoljára a klubba. Két hete képzeljétek senki nem volt, vmi babaételes volt kóstolókkal.
Pocakosaknak kitartás, elmúlik ez az émelygés előbb-utóbb, de hát ezt ti is tudjátok!
Ildi sajnálom a kutyusotokat én is!
Nekem olyan furcsa ha vki idáig jut a szüleivel, hogy megszakítja a kapcsolatot velük!
elég durva dolgok lehettek már ott!
Fannis fotóra majd én is kíváncsi leszek!
Gabi hát kitartás a költözéshez, gyerekkel biztos nem lesz egyszerű, bár Andor nagyon szülőbarát babóca!
Úgy hallottam ott sem rószás a helyzet bölcsi ügyben...
A friss babásoknak sok türelmet és mégtöbb tejcsit kívánok! Nagyon éédesek a babák!!!!!!
Twist úgy tűnik te elég hamar ráéreztél (hozzám képest legalábbis), én az első két hónapban csak arra törekedtem, hogy életben maradjak. Levi folyamatosan bömbölt ha nem volt cicin, aludni sem aludt csak a cicin szendergett néha, de úgy látszik neki annyi elég volt.
Már ülve is szédültem. Azóta sem nagy alvó.
Megyek, mert elájulok úgy bűzölög itt valaki mellettem...
Bocs, hogy főként magunkról írtam!