Új privát üzeneted érkezett!

Na de chrissy azt akkor kell értékelni kb 5-1o perc elteltével, nem egy óra :) Ha akkor pozitivabb volt, akkor az is :)
Mares majd holnap már biztosabb lesz :)
Ma még nem hánytam így nagyon jó kedvem van :) Az élet apró örömei :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, hát minden tiszteletem a tied, ennyire rosszul lenni... ááááá, de persze, mindent a kicsikéért. Azért már lassan jó lenne túljutnod ezen az időszakon. :roll: Gondolom, így nem híztál még egy dekát sem. :)
Kicsi fiad nem aggódik érted? Biztosan észreveszi, hogy valami nem ok.

chrissy81

chrissy,mares

drukk nektek+++++ :)

KépKép
bettike83

Chrissy kisfiam tényleg aggódik, szokott simogatni, meg a pocim puszilgatja, és folyton kérdezi any a jóóó vagy? :)
67 kiló voltam 4 hetesen, utána 8 hetesen már 71 kiló voltam, aztán a héten a hét elején márcsak 69, tegnap este 66 kilkó voltam. Remélem hamar vissza szedem majd. Jó lenne hamar túljutni rajta, mert a végén még visszafogyok a tavalyi súlyomra. A tesztet nem fotoztad le véletlen? A holnapit lefotoznád? izgulok már

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

aranyos lehet a gyerkőc :)

KépKép
bettike83

BAba: igen, hízni kell, mert hát úristen, nem szabad drágaságnak éhezni :D

Én most kb 56 kg vagyok, uram nem annyira de család etetne nagyon... :D
De ha baba lenne akkor tutti ennék, éhes is vagyok mostanság rendesen... :D

Chrissy: néha később nem olyan erős lh mint azonnal, én is jártam már így....
Barnázás van??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!A héten megjött úgyh most se sikerült.Nembaj ráálunk a lakásszerzésre.Talán ott több sikerünk lesz.
Vendég

Bettike köszönöm :)
Mares Chrissy mennek a drukkok holnapra is :)
Gitka nem feladni, új hónap, új remény :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jó reggelt!

Előre mondom nem csináltam ma egyáltalán tesztet. Hőm viszont még fent van. :D Na mit szóltok? Hő jelent valamit?

chrissy81

Sziasztok!!!

Chrissy: igen, látom hőd még fent van, ez jó azért!!! Cici feszülés vagy valami????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy szép a hőd, de miért nem csináltál tesztet??? Most ezmiatt fogok izgulni :P
Mares kedves édes kis tesztfüggőm, kérlek mondd, hogy te azért teszteltél :)
Tegnap nem volt Róka, csak az inger... remélem ma se lesz :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Mindenképpen jó, hogy fent van a hőd, úgy tudom, ha 12-14 napig már ilyen szép, az a legjobb. De ez főleg attól függ, hogy neked személy szerint mensi előtt vagy alatt mikor szokott leesni.

Regisztráltam a fertility-n. Segítenétek, hogy hogyan tudom úgy berakni a görbémet, mint ti, a hozzászólásaimhoz?
ancsi28

Baba, örülök, hogy jobban vagy! :D
Mares, nagyon-nagyon szép a hőd!
Nincsenek tüneteim, hacsak az nem tünet, hogy a 11. dpo-n szombaton volt vagy 3 csepp pecsételő piros vérzésem, most meg minimálisan barnázok. De azt is inkább csak reggel. Máskor a 13. dpon már leesik a hőm, most meg fent van. :)

chrissy81

Ancsi, a profil link alatt az aláírásnál kell beilleszteni.

chrissy81

Baba: örülök hogy rókák már nem kínoznak annyira!

Chrissy: azért ha ez a megszokottól eltérő akkor ez jó!!! MÉg van egy napod elvileg a ciklusodból??? mert múltkor rövidebb volt.. nem?

Ancsi: sikerült betenni ahogy Chrissy írta?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen Mares, végül is eltér a megszokottól. Általában 25 napos ciklusaim vannak, de most a pé-m a 15. napon volt, így kitolódott minden.

chrissy81

nA, BÉNA VAGYOK :x A fertylitin nem tudom, hogy mire kell kattintanom, mit kell kijelölnöm, hogy azt utána be tudjam másolni az aláíráshoz. Szerettem volna megmutatni a görbém, habár nagyon csonka, de talán tudtok rá mondani valami okosat... HELP!
ancsi28

a fertilityn fent van olyan hogy "home page setup" odakattintasz és meg fog jelenni egy ilyen: Your Charting Home Page Web Address:
na ezt kell bemásolnod.

chrissy81

Ancsi: ment a dolog?? én elején nagoyn de nagyon veri béna voltam, csajok mutatták... azt a részt ami ilyen http://www.fertilityfriend.com/sglshgh234 - na valami ilyen lehet ott a Home Page Setup fülön, és azt kimásolod, és itt a profil részeden, ahol van az hogy aláírás, na oda be kell csak másolnod!!! ::D

és akkor már a te görbédet is böngészhetjük :D

Jaj, csajok, annyira fáradt és álmos vagyok, hogy még gépelni sem tudok... pedig az már nagy baj!!! :D

bakker, mennyit ettem este... :D ebédeltem, majd még kis hájas sütike utána kis máglyarakás..... és este még kicsi otthon... -> jó irányba haladok :D uram fogyókúrán van én meg majd hízok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na, nézzük!
ancsi28

Talán most.

ancsi28

Végre sikerült! :D Köszi a segítséget!!!

Na, szóval, itt az én csonka, béna görbém. Mint már korábban írtam, csak akkor kezdtem el méregetni a hőmet, amikor már hosszúra sikeredett ez a ciklus.

Így ér valamit vagy teljesen használhatatlan??? Ki tudtok nézni valamit?

Mares! Úgy érzed, gondolod ez a nagy étvágy lehet jel? Máskor nem vagy ilyen "falós"?

Chrissy! Érdekes az a pár csepp vér - főleg, hogy ilyen nem szokott lenni. Jó lenne, ha jót jelentene, talán a beágyazódás végét??? :?:

Baba - hogy érzed magad? Én is szíves örömest veszek át rókáékból. Nekem sajna csak enyhe hasmenés jutott tegnapra és azelőttre. De ilyen terhességi jelről még nem hallottam :P

ancsi28

Nem tudom Ancsi, látni kellene egészében persze, de ez így tényleg elég érdekes, hogy a hőd meg fent van és tényleg elég szabályosan ugrott meg...
Lh-t nem csináltál azokon a napokon?

chrissy81

Chrissy remélem nem lesz több pirosas vérzés, mert az nem jóóóóó, legalábbis sztem az a menszi előjele, nekem pl. menszi után esett le a hőm, de volt, h előtte.
Mares nah csak csínyán a sütikkel, inkább küldj ide is, ma már étvágyam is van :):P megtudnék egy egész röfit enni :)
Ancsi elég szabályos a hőd szte, de látni kéne, hogy előtte milyen volt. Mondjuk sztem 38-39-4o napon lehetett az ovud, nem feltétlen a 4o-en. Háát kiváncsian várom, hogy alakul a dolog, bár én azt javaslom neked, h ne add fel, a hőd 14 napján tesztelj akkor már tuti pozinak kell lennie a tesztnek ha ott a babóca :) A lényeg a remény.... puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Igen tudom Baba, hogy nem jó a piros vérzés, de szombaton volt és csak egyszer. azóta semmi. :roll:

chrissy81

Reménykedem, h akkor kapaszkodott meg a babóca a méhfaladba :) A barnázás remélhetőleg elmúlik. Holnap ugye tesztelsz ?????

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Tudom, hogy érdekes a görbe, meg hogy nagyon hiányos, de betettem. Sajnos, nem csináltam lh-t, mert már sajnáltam megint ott hagyni a dm-ben 3 ezer Ft-ot 5 db-ért. Sajna Csillagról csak később hallottam.
De most már értitek, látjátok, miért vagyok abszolút tanácstalan és nem merem bevenni a norcolutot.

Chrissy! 10-es teszted nincs? Az tuti mutatna babót, ha van, sőt, szerintem a 20-as, 25-ös is, bár nem vagyok sajnos tapasztalt ezen a téren, mert még soha nem láttam 2 csíkosat :(

ancsi28

Persze, Ancsi, tiszta lehúzás ez a 3-4 e Ft-os lh teszt. Csillagtól sokkal gazdaságosabb, így már nem azt érzi az ember, hogy úúú, mennyibe kerül. van 10-es érzékenységű tesztem. :) majd ellövöm, ha más jel nem mutatja, hogy felesleges... remélem így lesz. :wink:

chrissy81

Chrissy baby, sztem hlnap már kikellene egy haloványcsíkkal mutattnia, ha mással nem is....

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ancsi: ez az oldal neked, mert simán lehet késői ovu .> http://babatervezok.otthona.net/kesoi-ovu.shtml

Chrissy: ha azóta még barna sincs az azért jó jel!!!! :D

Baba: röfit küldöm, milyen legyen sima vagy mangalica???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares - elolvasom, mindenképp. Csak ugye, az a gáz, hogy múlt szerdán (41. nap) a doki kategórikusan kijelentette, hogy nem volt pé. De szerintem volt és kész. :D

ancsi28

ancsi ne foglalkozz azzal amit a dokid mondd, nekem is ezt mondta, mégis a II trimeszterben vagyok :):P Csak a tested jelzéseire figyelj...
Mares mindegy milyen bármit megennék most 4 nap róka után, csak maradjon meg :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Helló!

Ancsi, hidd el nekem, a dokid tévedett!!! Volt ovulációd, valószínűleg akkor, amikorra a program betette a vonalat, szóval még pár nap, és tesztelhetsz :wink: Ha holnapra beérkezik a pénz a számlánkra, küldöm is a babaporos teszteket :wink:

Chrissy, csodálom a türelmedet, én már 26000-szer teszteltem volna HCG-vel :lol: 13. DPO-n vagy, mi a fenére vársz? :shock: Most már akkor is kimutatná a teszt, ha 25-ös érzékenységű lenne, talán még az 50-es is csíkozódna duplán. :roll:

Mares, gyanús vagy te nekem :lol: :wink:

Baba, örülök, hogy jobban vagytok :)

Mindenkit cuppantok, drukkhalom, akinek kell :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS- Bárcsak igazad lenne!!! Ezek szerint még nem ment a pénz ? :( Nem is baj, mert már úgysem veszek drogériában tesztet, így meg legalább nem lövöldözöm össze vissza :D Mert ha jön a kis csomagod, elkezdek lh tesztezni, az tuti. Azt hanyadik dpo-tól lehet kezdeni? Egyáltalán, nálam akkor beszélhetünk dpo-król? Bárcsak tudnám, mi játszódik odebenn!!! :roll:

Holnap lesz a szülinapom, légyszi lepjetek meg zebrás tesztekkel!!! :D :D :D

ancsi28

Most néztem meg: a kedvessel a 37. nap este és 41. nap reggel voltunk együtt. Lehet, hogy nem is találtuk el a megfelelő időpontot, már ha volt ilyen egyáltalán. :( :( :(

Na, mindegy, nem töröm a fejem, megyek inkább vacsizni.

Viszlát reggel!

ancsi28

Ancsi, szerintem jókor voltatok együtt, ebből simán lehet baba, akár ikrek is :wink: .
Mi van veletek csajok? Nem negatívkodunk, hanem bízunk, igaz? :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Lányok, ígérem reggel tesztelek (egy két csíkosat)! :) :wink:

chrissy81

Sziasztok huuu nagyon megy a drukk tolem is.

Chrissy, Mares remélem pocaklakótok van.

én is bíztam a babóba de hát rózsaszínes folyásom van holnapra nem vártam ....de sebaj mert most legalább doki váltás volt - closty, choragon, dupha kúrán leszek ebben a hónapban bízom benne meghozza a kicsit vagy kicsikéket.....a bibi csak az hogy más városba kell járnom majd kontrollokra meg UHra mert az itteni kollegákba oda a bizalom.....................

EHCS nekem is küldöd a csillagporos teszteket??? ( már most ficánkolok hogy végre én is pozi LH teszteket látok majd ----remélem).
Vendég

Ikrek? :shock: :?:

ancsi28

Azt mondjak a Clostytol lehet , mert hogy tobb petesejt erik be majd allitolag .......annyit olvastam hogy tobb az ikerterhesseg mint ami spontan osszejon.

dehat meg a kezeles elott vagyok......de en bizok benne, hogy érik majd petesejt tole ( nekem csak 1 petefeszkem van 1et kivettek a tavaly dermoid cysta miatt----a masik meg nem mukodik elegsegesen ).

de en remenykedem ............ennyire meg nem örültem a mensinek....alig vártam...már számolom a napokat mikor vehetem be az elso tabit. :wink:
Vendég

Nomina, örülök, hogy bizakodsz! Nem baj az, ha másik városba kell menni, ha ott megbízol a dokidban :!: Gyere majd gyakrabban, hadd kövessük mi is, hogy mi történik veled. Szurkolunk Neked!

chrissy81

:D ígérem :oops:

görbén is gondolkoztam de ay a baj hogy a sok éjszakázás bekavar a hőbe...így maradnak a tesztek hihi :wink:
Vendég

Nomina, ez a helyes hozzáállás! Tuti minden rendben lesz! És hamarosan beköltözik a baba a pocidba! :D :wink:

chrissy81

Nomina, ha beérkezik a pénz, akkor küldöm persze neked is a porzott teszteket, de még tőled sem jött be eddig.

Drukk-drukk mindenkinek, jók legyetek, teszteljetek pozikat, szép álmokat :)

esthajnalcsillag

Lányok nagyon drukkolok nektek :) Nomina ez a tökéletes hozzáállás :)
Most megyek, mert holnap jön a védőnéni és még hajtogatnom kell ma... ki tudja mikor ér ide, én meg ugye imádok aludni :) De amint tudok jövök, mert nagyon kiváncsi vagyok a hőtökre és a tesztekre :)
Puszantás

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Kevésbe jeges és hűvös reggel kívánok MINDENKINEK!!!

ISZONYAN, -14FOK??? Jó annyi tutti hogy nincs, de -10 simán... tegnap is alig tudtam a kocsi ajtaját kinyitni :D

Nomina: a hírek szupik.... megértem hogy esti műszakok miatt hőt mérni nem egyszerű! Kis beteged már elhagyta a kórházat?? (Dávid volt a neve??? Bocsika, de a név memóriám ennyi sok sok gyerek között nem egyszerű...:( )

Chrissy: hogy vagy ma?

Baba: küldőm a hűtőszekrényt!!! reggelire neked :D este meg krumplis zöldséges tejfölös füstölt sajtos cucc lesz a sütőben!!! Gyere nyugodtan :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt Lánykák!

Nincsenek jó híreim, mai hcg nega és a hőm is lejjebb ment. Ha lenne baba, azt már ki kellene mutatni a tesztnek. Szóval várom pirit, aki szerintem ma vagy holnap kopogtat.

Mares, a te hőd viszont csodás!

chrissy81

Chrissy ne add fel, míg nincs piri. Sztem a 2 tizedfok esés nem nagy, azt még holnap simán megduplázhassa növekedésben :)
Mares béjbi, ne is mondd, mert felfalom az egész hűtődet, csak tegnap tudtam szilárd kaját is enni, de hidd el bepótolom a napokat :)
Ehcs hogy vannak a gyerkőcök?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy: én már láttam olyan görbét is ahol a 20. dpo-ig minden nap nega majd csak utána lett pozi a teszte!!!!! Ilyenek éltessenek!!!!! jó????

Drága uram ma el fogja tőlem csoringázni a netet, így csak este tudok nézni, vagyis 5 körül, de akkor jövök!!!!!

és amíg menzis tünet nincs az is jó!!!! :D nem feladni !!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Chrissy - 10-es tisztet csináltál? Tudod, 1 teszt nem teszt. Majd csinálj holnap is. Ez még nem 100% egyáltalán. Amíg nem jön meg, lehet reménykedni. És a hőd sem esett le, 1-2 tized fokos ingadozás a luteális fázisban is simán lehet.

ancsi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?