Új privát üzeneted érkezett!

Clarika,hát én azért igencsak túlsúllyal kezdtem a terhességet :oops: :( így naná hogy ami eleve volt azt jól kinyomja a baba.Majd 1-2 hét és neked is látszani fog :wink:
Torna: akkor majd beszerzem a papírt,mondjuk csak febr.18 megyek legközelebb dokihoz. És akkor akár heti 2x lehet majd menni.
Csillag ma megy UH-ra? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi jó reggelt :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Megtaláltam Szivvit,a 2010 ikreket várunkban. Jól vannak csak feküdnie kell ahogy olvastam mert vérzett,de a babák jól vannak.

evilany

Szép napot!

Évi wáóó.....szép pocak! Nem bánnám ha már nekem is látszana, hogy várandós vagyok. A nadrágjaimat még hordom, de a farmert már nem gombolom be.

Csillag nagyon csinos lett a lánykád. Gratulálok nekik.

Kismamatorna: errefelé nincs. Tegnap havat lapátoltam torna helyett, kiástam az autót, de ma gyalogosan közlekedtünk az oviba. Bence persze nem bánta, ki sem látszott a hóból. Csak azt nem tudom, hogy a KPM-esek, meg a Városüzemeltetési KFt miért nem vezényli ki a hókotrókat. Iszonyatos milyen állapotok uralkodnak. Tegnap este Gábor kollégáját a tűzoltók meg a hókotró húzta ki a nagy hóból, azután később becsúszott az árokba. Jó mi? Biztosan nincsenek felkészülve a hóesésre, mert hát furcsa is, hogy januárban esik :roll:

királylány

Jó reggelt!
Évi, ez már tényleg pocak. Nagyon aranyos.
Mi is csinálunk a férjemmel hetente képeket, majd a végén tuti jó lesz visszanézni.

Sajnos én meg közben megfáztam. Pénteken már fájt egy kicsit reggel a torkom, de ennyi. Éjjel már fújtam az orrom, de szombaton még szuperül voltam. Vasárnap már jött a hapci is.
Szerencsére lázam az nincs, szerintem ez egy sima megfázás lehet.
De inkább otthon pihizek, nem volt kedvem bemenni és szerintem holnap sem megyek, jobb itthon.
Viszont ma megyek dokihoz, így össze kellene szedni magam. Kamillázom magam, tusolok egyet jó meleg vízbe, citromos teát iszogatok. (sajnos méz nélkül, az IR miatt).
A lényeg, hogy 17:30-ra jól legyek.
Most megyek vissza pihizni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody jobbulást!!
Pocakfotó? :wink:

evilany

Woody, jobbulást!

Én dvd-re tornázok. Egyrészt ingyen, másrészt nem kell időponthoz kötődni és ki sem kell hozzá menni sehova.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádo,melyikre?

evilany

Woody jobbulást!

Dvd: én lusta vagyok hozzá. Este mire hazaérek már nincs kedvem tornázni. Én szívesebben jártam el aerobicra. Otthon a gyerektől sem lehet, mert akkor kell neki pisilni, szomjas, éhes, stb. Akkor csenget a szomszéd, akkor szólal meg a telefon. Ha más nem majd szülés után egyből aerobicórára megyek. Hehe. Szép is lenne. Hiányzik nagyon.

királylány

Evilany:apa szerzett valamit. Valami régi felvétel a ruházatból és a hónaljszőrzetükből ítélve :lol: , de szerintem nagyon jó.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó :lol: :lol:

evilany

sziasztok!

olvaslak Titeket, csak írni nincs mindig időm sajnos! :(

Évi, nem semmi pocak!!! nagyon jól látszik már Tapsifül! :) én is jelentős túlsúllyal indultam neki 2 évvel ezelőtt, de nekem úgy 5 hónapos lett ekkora pocakom, vagy még akkor sem! :)

Ircsi, de jó lehet, hogy már érzed Kisvakarcsot!

meg Vanilla, Te is! és persze mindenki más is előbb-utóbb. nekem ez is nagyon sokára jött el! március végére emlékszem! :(

Csillag, lánykád nagyon csinos lett! ez a haj! nagyon szép! :)

kombinált teszt eredményekhez gratulálok mindenkinek!!! tök jó, hogy mindenkinek negatív lett! Babaimádó, neked drukkolok, hogy a következő vizsgálat is beigazolja, hogy minden okés!!! ;)

Tina, de jó lenne a novemberi... én a decemberire pályáznék, de szerintem a 2011. január-február lenne csak reálisan esélyes! még mindig semmi mensi fronton!! :( pedig nagyon szerettem volna, ha januárban még megjön... francba! :(

Woody, jobbulást Neked! meg minden betegeskedőnek is!

havazás errefelé is okozott némi izgalmat, bár mi mind a két nap ki tudtunk állni, meg eljutottunk anyóshoz, anyuékhoz szülinapozni, de durva, hogy milyen mennyiség leesett! :shock:

tavaszt már én is nagyon várom! akkor olyan jól telik a nap... most, így a hidegben annyira nem tudunk órákra kimoccanni, sokszor a négy fal között vagyunk, mert anyagilag sem tehetem meg sajnos, hogy napi szinten elmenjek a gyerekkel valami programra, de a tavasz és a nyár az szuper mindig! lent vagyunk a játszón a többi anyukával, gyerekkel, és nagyon jól elvannak együtt, meg persze mi is jókat dumcsizunk! :) igaz. szoktunk tartani babaparty-kat mindig másnál, az is jó, de azt csak pár óra a napból! :(

jajj. és február 16án megyünk a 18 hós oltásunkért! :( nem nagy öröm, de muszáj!

szép napot lányok! jók legyetek! aztán még jövök, csak olyan szinten szárnyal a topic, hogy győzzem követni! :P

sophie27

Zsófi :) oltás:Beninek kitartás...kinek volt szülinapja? (lehet írtad,de nem rémlik...)

Pocak:na azért az emésztésem se vmi jó,meg ha vmit eszek utána brutál feldagad még inkább a hasam :) De lehet azért is látszik mert hátsó fali a lepény,a baba előrefelé nő,mittomén,az is lehet h.most hónapokig nem fog nőni :wink:
A helyzet az hogy valójában azt a kb ujjnyi zsírt ami volt a hasamon ( :( cigileszokás,zabálás...) tolja kifelé ahogy én nézem...Meg a bandázs nagyít.
De másik fórumon van lány akinek szintén ekkora volt már 13 hetesen,sz'al... :oops: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.02.01 14:32-kor.

evilany

Szilvás merre vagy?? :roll:

evilany

Évi ne aggódj már a pocakod miatt! Ott a baba, had látszódjon. Én sem tartozom a nádszálkarcsúak táborába. Az igaz, hogy míg nem tudtam, hogy van baba, tornázni jártam és jól lefogytam. Most délutánra nekem is van pocakom, de erről olvastam, hogy ahogy nől a baba, átrendeződnek a belek, meg az emésztés sem olyan és azért nagyobb a pocak délutánra, mint reggel.
Na remélem érthető volt.

Zsófi a tavaszt már én is nagyon várom. Én szeretem a telet, de most nehezen viselem.
Fel a fejjel - nehéz tudom - nektek is lesz hamarosan pocaklakótok. Mensi jöhetne már. Persze mikor nem várod akkor aztán kérés nélkül jön.

Szilvi minden rendben? Remélem csak sok a munkád és jól vagy. Március 21-én megyünk Vácra a Dzsungel könyve előadásra.

királylány

Dia igen én is olvastam erről. Majd kialakul minden :)

Láttam a múltkor a terhesgondozáson egy csajt,na annak ülve egész kismama formája volt,felállt és felemelte a kezét na nem kellett volna,rövid volt a pulcsija és le volt tűrve a mackónadrág ,nyilván ne szorítson és rábuggyant a hasa!!! Atyaég. Csak néztem. Azóta én is azon parázok nehogy olyan legyen a hasam.. Tök gáz lenne.

Ezt a Micimacit nem lehet lelőni?????????? Már hülyét kapok tőle HELLO BABA már a férjem is ezt mondogatja :) belépek,már hallja is és ismétli :)

evilany

Ja de nem aggódok vészesen,csak néha :lol:

evilany

köszi, mindenkinek!
Pihiztem egész nap, de nem vagyok még 100%-os. Utálom ezt a megfázást. :(
De most ismét nyomok egy kamillát és egy tusolást, utána indulás van.
Majd jövők a hírekkel!

woody

Sziasztok csajok!
Ma voltunk UH-on...doki pont szülni volt...de megvártuk! :D
Eredmény:
uterusban egy élő embrió ábrázolódik. Jó szívműködés látható.
Ép koponya és gerinc.
CRL:60,2mm
NT:1.8mm
Mért terhességi hét:12 hét+5 nap.
Szerdán megyek vérvételre.
Nagyon édes volt babóka...
Vakarta a fülecskéjét,erre dokim azt mondta:
-Vakarja a fejét...mekkora nagy gondja lehet :D
aztán kaptam egy integetős képet! - feltettem gmail-re :)
Nagyon jó volt látni :D
Tündéri volt!!!
Köszi a dícséreteket Fancsám nevében is! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

woody, jobbulást!

Evi, szerintem meg kismama = pocak. Pont! :)

Sophie, gondolkodj pozitívan, aztán összejön hamar! Én is ezt gyakorolgatom :) Most épp ezerrel várom a vérvételeket, péntek, ma és szerda eredménye kell, csütörtökön doki. Bizakodom.

Remélem mindenki jól van. Van még, aki émelyeg? Biztassatok, hogy már nem, nekem az egészből csak a 3 hét jajjmindjárthányok jutott :) Reggeltől estig.

Kép
xtina75

Csillag, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nna. Ilyen jó híreket kívánok minden hétre. Megy ez, látod? :D

NAGYON CZUKI, MEGNÉZTEM! :lol:

Kép
xtina75

Tina!!!
Köszönöm szépen!!!
aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Émelygés? még van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Boldogságos vagyok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag de jó megyek is nézni!!
Remélem most már nyugodt leszel,maradsz! Minden a legnagyobb rendben a kislurkóval!

evilany

Xtina,émelygés - mi az? :oops: :wink:

evilany

Csillag juuuj tényleg integet!! Csodaszép!

evilany

köszönöm :D nagyon jó volt ismét látni :D :oops:
és igen....remélem nyugszi lesz... :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem picike? a méretek alapján? mondjuk igazi pici babát szeretnék :D mint a leányom volt :D
48cm és 3080gr
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem pici,enyém volt 12+6-nál 65 mm!

evilany

sziasztok!

xtina én már 2 hete nem émelygek... :) annyira jó!!! :lol: az élet apró örömei... :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag Panka csinálta az uh-ot? akkor ez most egyben a 12. heti volt?!?! csak mert idősebb a baba, mint a vonalzódon... :shock: mondott várható időt?
megnéztem a képet, tényleg tök cukin integet!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
feküdnöd kell még továbbra is?

Kép
gtunde75

Tündi!
Panka csinálta...előtte szülni volt...úgy rohant vissza uh-ra :(
Sajnáltam csórikámat....
Ez a 12 hetes uh volt....nem mondott várható időt :(
Igen papiron több...de tudom mikor fogant babó :D
és 11 hetes vagyok...szerintem :D
még pihiznem kell....de remélem nem sokáig...hisz pirossal át van húzva a kiskönyv első lapja(VH) veszélyeztetett terhes :(
De remélem nem lesz innen már semmi gond!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi!
Te azt írtad hogy 7-én mész hozzá!!! az vasárnap édes! :) elirtad ugye?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

7-ét írtam?!?! mikor? hol? 9-én megyek... :lol: :lol: :lol: :lol:
ezek szerint nincs szabin a Panka... de jó... múlt héten nem tudtam elérni, és kéne jövő hétre egy beutaló...

Kép
gtunde75

Csillag,és aug-ot nem kérdezted tőle?

evilany

A fenébeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Már megint az örömtől elment az a cseppnyi eszem is!!!!!!!!!
Évi!!!
:(
nem kérdeztem!!! :? :? :? :? :?
Na majd 16-án.... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én 9-én biztos rákérdezek, mert ha szabira megy augusztusban, akkor keresek más dokit...

Kép
gtunde75

Woody
Jobbulást!

Zsófi
Tavaszt, nyarat nagyon várom én is :lol: :wink:

Csillag
Akkor most legalább 2-3 napig pozitív vagy? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

nekem más nem kell...mármint fogadottnak :(
akkor marad az ügyeletes... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi!
Most már szeretnék végig az maradni.
Babó ott van,mozog...csak ezek a görcsök ne lennének néhanapján....de magnéziummal megoldom. :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

na febr.7-én megyek vizsgálatra a Pankához, akkor majd rákérdezek kerek-perec a szabira, mert ha nem lesz augusztus második felében, akkor váltok...
egyébként is gondoltam rá, hogy áttérek az sztk-s rendelésre, mert most már lehiggadtam... elhiszem, hogy ott a baba a pociban, mert már 2X láttam...és a doki szerint minden rendben... akkor meg mi a szösznek fizessek magánrendelésért?
nem tudom, majd meglátom...

csajok! az gáz, ha én szeretnék amniót? nem tudom, én csak attól nyugodnék meg igazán...még akkor is ha kockázatos! :shock: 35 leszek, mire szülök... tudom, hogy más is szült már egészséges gyereket ebben a korban... de azért vannak kivételek... :?

itt írtad...a 75.oldalon :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi hogy áll a hímzés a Kisvakarcsnak?

evilany

Csillag, nagyon örülök, hogy minden ok volt!

Egészen jól voltam, szerencsére.
Nagyon érdekes volt a uh. Láttuk a kis drágát bokszolni, ásítani és szopizta az ujját is.
Nagyon kis eleven.
Ja és 98%, hogy KISLÁNYUNK lesz! :D :D :D
De tuti-ra csak a köv. genetikán fogja megmondani, de az csak 5 hét múlva lesz, mivel elutazik.
Addig is megyek még AFP-re a 16. hét után, valamint kértem a toxoplazma vérvételt is.
Most rohanok vacsizni!

woody

Csillag hm... télleg azt írtam... :roll: na jóóóó, ezt is ráfogjuk a terhességre!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: ez tök jó... minden hülyeséget arra lehet fogni... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Woody :) de jó!!!
Ez volt az óhaj is?

evilany

Férjem kislány párti én kisfiú. Így a férjem nyert. :D :D :D :D
De a lényeg, hogy minden ok.

woody

Így van,az a lényeg,kislány,van időd megszokni a gondolatot! de jó neked hogy már tudod.

evilany

Woody!
Gratula...irigyellek :D (kislány) :D
Jóéjt mindenkinek!!!
Pusza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody
Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

csajok! feltöltöttem netek 3 édes videót.. most találtam a gépemen..

Ircsi, Évi a "cicó"-t Nektek...soxerettel!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

netek=nektek
:oops:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?