Új privát üzeneted érkezett!

Percenként megyek a fürdőszobába ellenőrizni, hogy ott van-e még a csík :shock: :D
Vendég

Hol van az a tesztekre írva hogy milyen erősségű?

Zsu, mikor kell dokihoz menned?
vérvétel? uh, mikor lesz?

A femibion 800-at én nem ismerem én az elevitet szedem.

Zsu, minden rendben lesz, pihizzél és csak vígjáték és mese, továbbra is. :lol:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Angyli-akkor nem eheztetek a hetvegen :D Jo kis mikrotok lehet ha grillezni is tudsz benne :wink: Pizzabol hasonlo az izlesünk, nekem is a bolognais es a szalamis, hagymas, pepperonis ( magyaros) a kedvencem :D Varlak a hirekkel!!!

Suzy- Sikerült betenni a kedvencek köze vegre ezt a topikot, de hat hogy en mekkora egy vak vagyok :D Szerintem is cuki a golyad!
Nagyon jol nez a kaja amit összeütöttel, nyammmi, ehes is lettem :lol:

Gabi- Na mar rutinos szuriskent nyomod be a tüt??? :D Remelem ma is megmaradt a tegnapi jo hangulatod :wink: Tenyleg vetettek uj kipufogot a kocsira??Tudod a punkcio idöpontjat mar?????

Betty- Remelem nem bantottalak meg azzal amit a cisztaval kapcsolatban irtam, csak inkabb kerdezz ra, nehogy emiatt megint csuszasod legyen!! :wink: A haspres artani biztos nem arthat!!De tök lapos hasad van, megkukkoltam a kepeidet az iwiw-en, full jo alakod van :shock: :wink:

Ancsu- Ne add fel!!!!!!!Nagyon nagy hös vagy, hogy kibirod keddig a tesztelessel!!A baratnöd szulinapja akkor nagyon felemelö lehetett....Szegeny :? Azert a baratja se tudta volna jobban idöziteni :evil: A Generalit az egeszsegbiztositora irtad??Gondolom, hogy arra....Es ott mennyit kell havonta becsengetni?

Zsu- Teszt?????

Melike- Jo ,hogy jöttel!!Sajnalom a cukrodat!!Csajok ez most valami nepbetegseg, nagyon sok helyröl hallom, hogy a cukor eredmeny nem lett jo......Drukk a csütörtöki konzihoz, remelem mihamarabb kezdhettek :wink:

Lucuzs- Meg egyszer isten hozott :D Azt megkerdezhetem, hogy hogy az elsö babad 2 ev utan spontan összejött??Ugy ertem, hogy 2 evig nem voltatok kivizsgalason csak spontan probaltatok??

Ranita- Pihenj le ha faradt vagy, en is azt fogom mindjart tenni :wink: jaaaj, most olvasom, hogy romokban a lakas´, igy nem tudsz.....De a romok megvarnak, nem?? :D Ezek a tesztek szorakoznak veled!!

KépKép
gyancsi

na látod, már tuti ott lesz az, legyen szerencsés a laptető is. :)

Ancsu

ancsuka

Zsu most olvasom :D :D :D Nagyon nagyon nagyon HATALMAS es csendes is egyben GRATULA!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vegre, vegre , vegre valaki elkezdi a babaesöt!!!!! :lol:

KépKép
gyancsi

Ancsuka, vagy a dobozán, vagy a tájékoztatón tüntetik fel az érzékenységet! Szerdán kell mennem vv-re!
Vendég

Szoval Femibin 800, feherje, vigjatek es mese a titkos recept :wink:

KépKép
gyancsi

Zsu,
én elevitet szedek, szerintem lassan már egy éve.
Az elsőnél őszintén bevallom nem ettem sok fehérjedús ételt, ezen most változtatni fogok.
Mese és vígjáték, azt is elraktároztam :D
És feküdtél végig vagy csak az első 3 napban?

Kép

Kép
ranita1979

Angyal,
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Köszi mindenkitől, de annyira még nem merek örülni... :D

Gyancsi, azt még elfelejtettem, hogy nagyon sokat beszélgettem velük :D Ezt csináltam akkor is, amikor a tüszik nem nagyon akartak nőni! Úgy látszik bejött....

Ranita, az első 3 napban szinte feküdtem, de utána már annyira nem, de semmit nem csinálok a beülti óta, mégcsak a seprűt sem fogtam meg :oops: Nem emelek nehezet sem, és annyira nem ugrálok! Sétálni szoktam egy kicsit! Az jót tesz!
Az elevittől hízni lehet, úgy tudom...nekem a dokinő ajánlotta a femibiont!
Vendég

ancsi, a teszt nem kedd, hanem csütörtök :lol: , de nem baj én sem tudom mindig követni az eseményeket.
A generalit, igen az egészségpénztárra írtam. A havi költséget te szabod meg, azt hiszem 2000FT-tól lehet, de azt az összeget vissza is kapod. egy példa:
csak az allianz tudom írni mert nekem ott volt 2009-ben.
Havi szinten vonnak 2000FT a bankkártyáról vagy csekk, plussz fizetek be pénzt a eg.pénz számlámra ha van gyógyszertári számlám.
Ugye havi szinten van a 2000FT amit leemelnek. Van egy db 12000FT-os számlám akkor mielött beküldöm a számlát ráteszek az eg.pénztári számlámra 11000FT-ot azért annyit mert 150FT befizetésig, (generali csak 100EFT) van kezelési költség ami 9% vagyis 11000+2000=13000, beküldöm a számlám amin a gyógyszerek vannak 12000ft ról és nekem a 12000FT-ot visszautalják, vagyis a pénz csinál egy forgást, de közbe levonják a kezelési költséget is míg nem nem éri a határt.
Nekem van most 250000FT körül a számlámon ennyi pénzt küldtem be (+ a kezeéli költség 150eft-ig) és ennyi számlát is küldtem be, ennyi jött vissza, vagyis kb. 60eft-ot utalnak vissza az egészség pénztári számlámra amit akkor kapok vissza ha veszek gyógyszert és beküldöm a számlákat, ők küldik a pénzt, Remélem érted, próbáltam leírni érthetően.

Ancsu

ancsuka

Zsu,

Szerintem megnyugodhatsz. Ha a 10. napon ott van a 2. csík, akkor az már ott is marad.
Hát én nem híztam tőle. Hanna előtt és terhesség alatt is végig szedtem, nekem nagyon bejött :roll: .
Szóval első 3 nap fekvés, aztán meg semmi munka, semmi házimunka. Nnnna, azt hiszem ez menni fog Kép .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
merre vagy? Csak nem gondoltad meg magada mai nappal kapcsolatban?

Most meg nekem is mensisen fáj a hasam. Úgy látszik ez ragályos :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

most néztem meg összetételileg a két készítményt, elevit és femibion.
A femibionban jóval több a fólsav, és más egyéb is jóval több. lehet kipróbálom én is, mondjuk jó húzós ára van.

http://www.egeszsegbolt.hu/303-vitamink ... tamin.html

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... etta/14555

Ancsu

ancsuka

Ancsu- Köszi , ertettem nagyjabol amit irtal!!!En is a Femibion 800-ast szedem, jo huzos az ara az biztos.....Mondjuk en mindig csak peteeres környeken kezdem el szedni es ha megjön akkor abba is hagyom.....Bar igy meg lehet,hogy semmit sem er??? :roll:

KépKép
gyancsi

Na lanyok, elmentem csicsilni, mert kesz vagyok, ez a reggeli 2.15-kor keles szepen taccsra tesz ilyenkor!! :wink:

KépKép
gyancsi

Nem jövök délelőtt és mennyit írtok :shock: ez csak jó :wink:

Zsu
Nagyon örülök a jó hírednek, nyugi van és továbbra is pihi, nagyon jól tetted, hogy netmentes voltál sztem(Én nem bírnám ki az tuti :!: :roll: )
Majd akkor fogsz megnyugodni sztem, ha már lesz v.v-ed, Én továbbra is drukkolok Neked drága :!: :wink:
Tudok küldeni 10-es tesztet Neked, természetesen ajándékba :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is Femibion 800-at szedek+3mg folsav minden nap :!:

Ancsu
köszi a képet, ezt nem ismerem sajnos :!:

Az biztos, hogy ezeket a terhes vitaminokat úgy érdemes szedni, hogy egyfolytában már a családtervezés előtt 3 hónappal és a folsavat is :!:

Gabi, Angyli
mizu :?: :?: :?:

Ranita
Hát persze, hogy menni fog :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, köszi szépen, de ma vettem ma clearblue-t, azt írja, hogy a menzesz esedékessége előtt négy nappal, kimutatja, nekem 2 nap múlva lenne esedékes, de nagyon ajánlom neki, hogy legalább 9 hónapig kerüljön el.Holnap megcsinálom ,ma már nem akarom, mert az első pisiből van értelme szerintem.Szerdán meg már megyek vv-re, tényleg akkor leszek nyugodt, ha doki mondja ki a jóhírt... :D

A terhesvitaminokat folyamatosan kell szedni, már a gyerekvállalás előtt jóval, csak így van hatása!
Vendég

Zsu
A legérzékenyebbet vetted, tuti pozi lesz holnap is, pihizzél,ahogy eddig is tetted :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
sokáig nem bírok termálvízben ázódni, de azért egy darabig megy :wink:

Ancsu
reméljük nálad is csak azért görcsölget menszisen, mert baba van, és nem fog megjönni a mocskosa :twisted: :wink:
Ilyen "izét" még én sem láttam, nemtom, mit kell benne főzni. :roll: :lol:

Gyancsi
most felkapkodtam a stimukor 4-5 kilót, legalább lemegy :lol:
Nem tudom, mivel bántottál volna meg :shock: ha lett volna ilyen, biztos emlékeznék rá :lol: :lol: de nem volt 8) :lol:

Zsu
én is femibiont szedek.
Ééés végre valaki elindította a babalavinát Kép :D :D :D
Ezután a jó hír után mindenki babaásodni fog :lol: :lol:
Megmondom telón kaptam egy (fél ) fülest Szuzykjúúútól, hogy most azonnal jöjjek a bnetre, de nem mondta, miért...csak én gondoltam, hogy jó hírek fognak várni :lol: :wink:

Angyal
beszéltem Csoki-vanival, nyomja a stimut, azért nem jön (kicsit el akar vonatkoztatni a nettől :lol: ), de jönni fog majd később, és puszil :wink:

Gabi :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Csak azért írtam, mert Te is vártad már a teszt eredményét és hát nem hiába... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, legyen igazad, Zsu kezdett és mi folytatjuk az ő útját szépen sorban.

nekem két féle tesztem van itthon, az egyikre semmi nincs írva, de a tipusa:corax be sure direct tínapos terhességi teszt.
a másik sima ami viszont rá van írva: cut off: 10miu/ml
ez a 10-es érzékenységű lehet? ez jó?

nagyon félek tesztet csinálni :oops: :oops:

Ancsu

ancsuka

zsu, én anno Vivivel délután csináltam meg a tesztet olyan 4 óra körül és pozi lett. :wink:

Ancsu

ancsuka

Na itt vagyok! :lol:

Nem, Ranita, ma már nem gondoltam meg magam. :oops:
Bogit vittem dokihoz, mert már egy hete iszonyú csúnyán köhög, de nem lázas. Pénteken a doki azt mondta, ha hétfőn sem lesz jól, akkor már ad antibiotikumot. Hát ezért mentünk vissza.
Szeretném, ha végre meggyógyulna, mert jövő péntek farsang lesz az oviban! :lol:

Megyek, megpróbálok visszaolvasni, remélem sikerül! :wink: :oops: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Ancsu,
igen, az jelenti azt, hogy 10-es érzékenységű a teszt.
Én is délután csináltam még anno a Hannával, igaz, az kb a 20.dpo volt :oops: :roll: :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka,
nem akarlak még véletlen sem rábeszélni a tesztre, mert én sem vagyok egy nagy tesztelgetős. De én most már úgy vagyok vele, hogy inkább tudjam a biztosat, olyan rossz a bizonytalanságban lenni, mert akkor beleélem magam és még jobban fáj, ha ......

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!!!!

Zsu!
:lol: :lol: :lol: És csak halkan gratu!!!!
Szerdán lehet,h találkozunk,mert én is megyek :lol: Fél 8-ra mész?

Rólam:
mnyh 9mm-ettől nem vagyok elragadtatva,de még nőhet ugye csajok?
15-18mm-es tüszikék
vv eredmény tökéletes :lol:
szerdán uh
péntek punkció :lol:
beültit még nem tudni :roll:

És növelte 150-re a gonalt. :? így+10.000

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok! Köszi mégegyszer a kedves fogadtatást!:lol:

Betty! Igen, egy alkalommal produkált apa 10 ml körül, azért nem tudom pontosan mennyi, mert csak mi néztük a kémcső oldalán a jelet.

Suzy! Igen, ez már a 3. inszemünk lesz. Holnap kezdem a clostyt szedni.

Ranita! Délelőtt telefonáltam Tapolcára, és jövő kedden megyek uh-ra. Találkozunk? :wink:
Ja, már akartam mondani, hogy nagyon édes a Hannás vonalzód! És hogy mennyire fel lehet ismerni Hannát!!! :shock: :lol:

Ancsuka! Drukkok mennek, hogy piri jó messzire elkerüljön! :lol:

Zsu! Drukk a holnapi teszthez! De ez már zebra marad!!! :lol:
A 10 millát hogy értetted? 10milla/ml? Vagy?

Gyancsi! Bogi előtt elég gyorsan dokihoz fordultunk, mert láttuk nem egyszerű. nézegetett a doki többször uh-val, de nem volt pé. Akkor adott clostyt, attól lett pár nap alatt egy 5cm-es cisztám. Aztán az szerencsére felszívódott. A doki fél adag clostyval akarta folytatni, de mi ekkor apával már nem kértük. Inkább gyógynévényteázni kezdtem, aztán pár hónap múlva jött Bogi.
Ja és apa ekkor még bika erős volt. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi, a 9 mm-es mnyh, már nagyon jó, de még persze simán nőhet, nekem a punkciókor asszem 10es volt, a beültinél 12-es, vagy 13as, nem tudom, a tüszik is szépek már!!! Hajrá pénteki punkció! A beülti attól függ majd, hogy mennyi petét tudnak leszívni, illetve megtermékenyíteni.Köszi a gratut! :D
Egyél sok túrót és tonhalat, meg ilyeneket!

Lucuzs, én nem tudom, hogy a spermákat hogy "mérik", csak a 10millát hallottam, hogy az alatt lombikot javasolnak! Köszi a drukkot! :D Nálunk is van apagond, bár rosszabb mint nálatok, és a doki azt mondta, hogy szedjen E- és C-vitamint, ettől a sperma feje nagyobb lesz, és könnyebben tud termékenyíteni! A Bioextra E 400-as vitamint és Cetebe 500-as c-vitamint ajánlottak, reggel és este.
Vendég

Lucuzs
Jobbulást Boginak (nagyon szép neve van :wink: ), a farsangra meg kell gyógyulnia, és mi lesz :?:
A 10 ml :shock: az rengeteg :shock:
Neked a Clostitól nincs semmilyen rossz közérzeted :?:

Gabi
Továbbra is drukk, még nőhet a mnyh vastagsága :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Akkor en is nyomatom folyamatosan a terhes vitamint, nem csak hebe-hoba ahogy eddig :oops:

Gabi- Gratula az eredmenyekhez, a mnyh meg siman nöhet, hajra!!! :wink:

Betty- Suzy is azt irta, hogy ö is felszedett par kilot a Clostitol, nem is gondoltam volna, hogy ezt is okozzak a hormonok....Azt hittem csak a bajuszom fog kinöni :D Irtatok ezt a termal vizet....Szerintetek az nem baj, hogy en minden nap baromi forro vizben fürdök??Mert azt tudom, hogy ha mar terhes az ember lanya, akkor kerülni kell, de szerintetek befolyasolja mondjuk a pe-t??Bocsi, ha nagy hülyeseget kerdezek :oops: ....Csak mar erre is gondolok, mivel az LH tesztem mintha halvanyodna.....Eddig 3 napig nagyjabol ugyanannyira erös volt, ma meg mintha egy hangyaf@sznyit halvanyabb lenne.....En mar nem ertem ezt :roll:

Suzy- Neked közeleg a pe-d szerintem :wink:

Lucuzs- Jobbulast Boginak!!Remelem a farsangra jobban lesz :wink: ...Szerintem a lombik 10milla/ml alatt van, felette inszem.....Ha jol tudom :oops: ...Milyen teakat ittal ha megkerdezhetem...Csak , mert szerintem nekem sincs pe-m, legalabb is az LH tesztek szerint, mindig erösödik egy ideig, de aztan igazan pozi sose lett, talan ha 8 honap alatt 1-szer.....En is most keszülök az elsö inszememre :D

Csajok holnap nem fogok tudni jönni, mert megint vezetek, remelem nem esik le egy fel meter ho az ejszaka :wink:

Puszi es drukkhegyek mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ja es Angyal gyere a hirekkel!!!!!! :D

KépKép
gyancsi

Ancsi
Sztem is közeleg a pé-m, de jó lenne, ha lenne :roll: :wink:
Hízni lehet sokat a hormonoktól, nem csak szőrösödni, de nekem már az arcomon is kezdenek pihe-puha szőröcskék nőni :shock:
Nem is akarok egyenlőre hormont szedni :!:
Fogalmam sincs, hogy befolyásolja-e a pé-t :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu! Én párom Fer14-et szedett 3 hónapig a műtét körül, már egy éve E-vitamint meg C-t, most meg Maca Vibét nyomja.

Suzy! Bogi azt mondta Napocska akar lenni! :lol: Olyan édes! Majd meg zabáltam! :lol: Úgyhogy most ezt kell megoldanom. :lol:

Rám a closty eddig egyáltalán semmi rossz hatással nem volt. Bár az is igaz, hogy a második inszemnél már nagyon lassan nőttek csak a tüszőim tőle... :?

Gyancsi! Kevert cickafark-palástfű teát ittam, napi 3x. De nemrég azt olvastam, hogy pé-ig kell inni a cickát, pé után meg a palástfüvet. Bár ha nincs pé, akkor nem tudom, hogy lehet megosztani.
De elárulom, én tegnap kezdtem új ciklust, és elkezdtem a cickafark teát inni. Remélem segíti a tüszőérést a closty mellett... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jaj lányok,nagyon fáradt vagyok,megyek pihenni.

Drukk megy akinek kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusziiii!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép estét lányok :!:

ancsuka :!:
Megy a további drukk, semmit fel ne adj, mert sikerült++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Köszi jól vagyok, remélem Te is :wink:
Finomat főztél ám tegnap, későn nyitottam ki az ablakot lemaradtam róla :D

Szép a cicád édi a táskában is, ahogy néz a szép szemeivel :!:
Tutira ilyen az öcsém macsekja is, csak Ő már 11 éves.

spontánkodjatok++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

A vv és UH eredménye is nagyon jó hála Istennek.
Closty kilőve az már nem kell, irt még fel GONALf 300-at nagyon kicsi dózisokban, mert 5-6 szép kis tüszőm van idáig,és nem akarja, hogy tul legyek stimulálva,
Holnapután este 18h-kor kell beadnom a Cetrotide-t , irt még fel
Divigel-t ez estradiol tartalmu kenőcs, amelyet 2x1 kell bekenni a comb beljesében vagy a csipőn.

Csütörtökön ujabb UH és vv, ha minden okés lesz továbbra is, akkor szombaton jöhet az OVITRELLLE tüszőrepi és hétfőn már a PUNKCIÓ :wink:
mnyh: 7 mm-es a 6 cn.vagyok, mondta a dokim, hogy emiatt ne aggódjak, mire kell addigra meglesz a megfelelő vastagsága.
Bő fehérje és folyadék, abban meg nincs hiány :wink:
Nagyon bizom a dokimban!
A gyógyszertárban hagytunk ma 22e Ft-ot a multkor 25e körül és lesz még majd a tüszőrepi ami kb 5e Ft.
Kb. 50e Ftnál tartunk, + benzinköltség, mert Nyiregyről járunk át Debibe.
Megy a további drukk++++++++++++++++++
Szépek az eredményeid :!:
Sajna nem tudom, hogy kell ide vonalzót feltenni :(

Melinda :!:

Remélem a diéta meghozza a hatását és mielőbb rendbejön a cukrod :!:
Várunk a csütörtöki jó hirekkel :!:
Szoritok+++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Megy a drukk a 3. inszemhez+++++++++++
Várunk, gyere gyakrabban :wink:

Betty :!:

Egy kis izomláz csajos semmi baj hiszem, hogy kinyirja azt a szemét cisztát onnan :!:
Örülök, hogy csoki-vanili jól van, igazolt a távolléte :wink:
Várjuk vissza mielőbb :!:

Ranita :!:

Havi nuku :?:
Remélem csütörtökre megjön piri :!:
Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Halkan de megy a gratula drága a kétcsikos tesztedhez++++++++++++++++++++++++++++++

Én is FEMIBION-t szedek.

Elindult végre a babalavina hála Istennek, igérem követni fogunk Mindannyian :wink:

gyancsi :!:

Bizony nem éheztünk drága :wink:
Igen jó árban vettük még tavaly a mikrot, mivel nekem nincs villanytüzhely, mertl minigarzonban lakunk, igy sok fajta kaját csak abban tudok megcsinálni.

Imádom a pizzát, bár már elég régen ettem :evil:

Jó vezetést holnapra csajos :!:
Már csak 2 hét 4 nap és indul a mandula :wink:
Drukk-drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

ancsyka :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Lucuzs,
ha időben megjön, akkor én szerintem pénteken vagy hétfőn megyek. Ha késik, akkor tolódik a Tapolcára menetel is :roll:
Biztos aranyos lesz Bogi napocskának :D , kérünk majd képet.Hanna meg hercegnő lesz, nálunk ugyanis tart a hercegnő őrület. Anyukámék ma vettek is neki egy hercegnő ruhát. :shock: :D

Angyal,
nincs még piri, a szombati rózsaszínezés óta semmi :roll: .
De ma többször is éreztem már a hasam, meg elég csúnya lett az arcom is, úgyhogy talán pontos lesz :roll:
Örülök, hogy nálad minden ok és milyen jó, hogy csak ennyi szurira van szükséged :? .

Gabi,
a 9 mm-es nyh jó, az beültire még szépen meg fog vastagodni.

Lányok, azt ti honnét tudjátok, hogy a vv eredményetek is jó? Mert nem nem mondták azt sose, én meg nem kérdeztem :oops: :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita :!:

Akkor biztos fog jönni piri :!:
Nekem a dokim mindent elmond őszintén bármiről megkérdezem.
Ha jó ha netán rossz az eredmény azt is :!:

Mindig kérdezz rá nyugodtan!
Vendég

már megint jó sokat írtatok....

Ranita és melyik a jobb teszt? minél magasabb annál jobb?
A tesztből nem engedek csütörtökig kivárom most az egyszer, már nagyon kíváncsi vagyok, de túl ideges nem :oops: a doki váltig állítja, hogy a 2hétnek meg kell lennie az a biztos, most az egyszer hallgatok rá.

lucuzs, Boginak jobbulást, gyógyuljon meg minél előbb. én téli időszakban 1hó szünetekkel echinácia szirupot adok, gyógyszertárban lehet kapni, kb. 1 hónapig elég egy üveg és kb. 1000FT. A tavalyi évet nagyon jól megúsztuk, októberben volt utoljára beteg, kopp-kopp. Igaz megkapta mind a két szurit.

Gabi, én nagyon nem értek hozzá, de nekem mindig azt mondják a 9-9,5 mhny-ra, hogy jó, de simán vastagodhat még bőven.

kíváncsi voltam apának milyen az eredmény, így elővettem:
spermaszám:30,6m/ml
motilitás:29%
gyors prog: 20%
lassú:5%
helyben mozgó:4%
nem mozgó:71%

viszont a lap alján most nézem az van írva amit ti használtok Gonal-f vagy IVF ami a lombikot jelenti azt tudom, de a gonal-f az a szuri amit szúrtok nem? de én ezt nem kapom, vagy a merionál van gondolom helyette.

Ancsu

ancsuka

puszi Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjt kivánok lányok :wink:
Vendég

jó éjt ANGYAL

Kép

Ancsu

ancsuka

csajok merre jártok? sehol senki?

Ancsu

ancsuka

visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gabi
szépek az eredményeid nagyon, a mnyh. még addig fog sokat nőni ne aggódj :wink:
Minyá punkció vazze....készülj a startra 8) :lol:

Lucuzs, Ranita
ti egyébként ismeritek egymást személyesen :?:
Mert akkor jó nektek 8)

Gyancsi
lombikot 10 milla alatt csinálnak, inszemet, ha eléri a 20millát legalább.
Igen, készülj, hogy be kell szerezd a borotvát lombikra, mert kinő a szakállad :lol: :lol:
Én nem a clostitól szedtem fel kilókat, attól csak kettős látásom volt, meg elromlott a szemem (azóta van szemüvegem, de nem nagyon hordom...b.ssza az orrnyergemet, nem szeretem :lol: ).
Én a sok injekciótól, meg a szteroidtól híztam :roll: De nem sokat...
Egyébként lombiknál legalábbis fürödni abszolót nem szabad, csak zuhálni, sztem inszemnél is csak azt. Hogy most nagyon melegvízben fürdesz, sztem nem árt. Bár a nagyon meleg alapban nem is jó a szervezetnek.

Lucuzs
FER 14-ről vélemény :?: Az én férjem FERULANT-ot szedett, de sajna nem sok sikerrel...nem estem teherbe úgysem :lol:
Maca vibét kb. 2 évvel ezelőtt adtam neki, de hát az sem használt..
Most csak az E-t nyomja.

Angyli vazze, te is haladsz ám :!: :wink:
Nagyon jó eredmények :!: 8)

Ranita
én pl. onnan tudom, hogy milyen a v.v. eredmény, mert az egész reproduktív endokrinológiai határértékeket még egyszer régebben kinyomtattam, és ott van a hűtőn, egy hűtőmágnessel odafogatva :lol:
Szoktam nézegetni :lol:
Női-férfi hormonális határértékek+ nőiben a 3 fázisos határértékek is :lol:
De ha valami esetleg nem jó éppen, akkor a doki úgyis szól, hogy ez magasabb, vagy alacsonyabb....stb..

betty615

Betty! Igen, mi Ranitával már ismerjük egymást személyesen. :lol: A pcos-topikon nyomtuk együtt tavaly, aztán Ranita nyomdokaiba léptem és én is Tapolcát választottam. Decemberben sikerült végre talizni! :lol: Szuper dolog! Már nagyon várom a következőt!!! :lol:

Az én párom tavaly E+C vitamint szedett.
Aztán a rossz eredmény után az andrológus Fer14-et írt fel, ezt szedte 3 hónapig.
Most váltottunk Maca Vibére, mert a Fert már nem bírtuk anyagilag. :?
Illetve már ő is szedi a Lenkey Alap vitaminkomplexet. Ezt én kezdtem el a családban, és láthatóan sokkal ellenállóbb lettem a betegségekkel szemben, mint apa és Bogi. Így, bár apára ez egyáltalán nem jellemző, nemrég ő kérte, hogy neki is rendeljek! :shock: :lol:
Ja, és mindezek mellett ugyebár nem vagyok terhes, de kontroll sem volt, úgyhogy passz, hogy mi a jó... :roll:
A kontroll is "csak" anyagiak miatt van napolva, jelenleg nincs 15.000-ünk erre :evil: , pedig biztos nagyon sokat dobna rajtunk, ha tudnánk mennyit javult! :roll:
Viszont úgy tudom Tapolcán fél évente van új, teljes vizsgálat, ez majd májusban lenne esedékes, de remélem már nem lesz rá szükség!!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
ne reméld, bízz benne :wink:
Én hiszem, hogy már nem lesz szükségetek rá májusban :wink: 8)

betty615

Betty! Értettem!!! :lol:
Eléggé padlón voltam az elmúlt napokban, de szinte érzem, ahogy újra bizseregni kezdenek a tagjaim, és jön vissza az életkedvem, gyűlik az optimizmus, a hit! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát most gyűjtsd is az erőd, szükséged lesz rá nemsokára :wink:

betty615

Szép jó reggelt lányok :!:

Köszönöm a drukkokat, ezerrel megy Értetek is+++++++++++++++++

Mizujs :?:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?