Sziasztok! Én még nagyon friss vagyok ezen az oldalon, pár hete olvaslak benneteket.
Mi 4,5 éve próbálkozunk a babóval aki nem nagyon akar jönni sajna.
Volt egy lapar műtétem még tavaly áprilisban, akkor a letapadt részeket oldották, egyéb problémát nem találtak. A férjem rendben van. A szövettan eredménye pcos lett.
5 éve rendszeres a ciklusom, napra pontosan 26 napra jön meg. Peteérés után 1-2 nappal már fájnak a melleim, és elég feszült, ideges szoktam lenni. Szerdára NEM várom a vérzésemet, de mivel fura nekem ez a hónap tegnap elkezdtem jóstesztelni. A tegnapi teszt eredménye halvány volt, ezért ki is dobtam. De ma reggel szinte két egyforma csíkom lett, aminek nagyon megörültem.
Persze tudom, hogy még korai lenne, tudom ,hogy ha eddig nem jött össze akkor most miért is sikerülne. Aztán eszembe jutott, hogy pár napja ( 2-3 ) a petefészkeimnél szurkál, ami kisugárzik a szeméremdomborulatomba is, és enyhén a combomba is. Még 3 nap van a nemártig, de olyan türelmetlen voltam, hogy csináltam egy terhességi tesztet is az LH után. Egyből két csík jelent meg, még akkor mikor szívta a nedvességet. Persze ami a terhességet jelzi, halványabb lett. Szerintetek hihetek a teszteknek? Létezik, hogy 4,5 év után végre terhes maradjak? Van már két lurkónk egy 12 éves fiú, és egy 5éves lány, akire szintén 5 évet vártunk. 6 hónapos volt a csajszink mikor eldöntöttük, hogy jöhet a harmadik baby.
Várok most két napot és kedd, vagy szerda reggel megint tesztelek, remélem, hogy egyértelműbb lesz az eredmény, bár ha ránézek, akkor ez a teszt is pozi.
Írni fogok nektek, sziasztok:) Lizz[/img]