Csajok talival az lesz a baj en tenyleg nem tudom mikor erek majd ra.Nem akarok szavatkozni ezert nem is akartam hozzam allitjuk...inkabb ti dontsetek el aztan ha tudok menni ugyis megyek.
Hazamegyek akkor a parommal leszek...elmegy indul a lombik...barat latogatas,pihenes,hetvegenkent anyum nem dolgozik,kerianyumhoz is akkor szoktunk menni,uncsitesomhoz na meg videkre is
Szal annyi minden van es nemelyik nem megmondhato elore mivel minden a lombiktol is fugg.En persze akarok es tok jo lenne talizni de 100%-osan nem tudom megigerni,hogy ott leszek.Azert ha otthon laknek ertheto lenne nekem is mindenre idom...na de majd meglatjuk
Betty
Vissza fogok lapozgatni a blogomban...olyan junius tajt volt a cisztam.A link amit betettem cisztakrol szol sajna mindegyik mas-es mas eset de mivel nem olvastam vegig gondoltam hatha te majd talalsz valamit...en meg talan egy akupunkturast keresnek fel
Cisztam nekem sem volt soha de a lombik egy hormon kezeles es sajna felborit sokmindet...ez benne van a pakliban...
Majd jol felhivlak holnap
Babszival mivan?Jol van mar?Olvastam mi tortent vele
spontan baba volt?
Puszi,Chrissy
En most leleszek nyakazva de en meg egy SZF-eket se lattam meg
De orulok neki mert tudom,hogy annak is csak rabja lennek
De nezek sok mast pl 24,Fringe,Lost,Ghost w.,Medium stb.
Remelem azert meg bennmaradok a csapatban
Milyen jatek es hol?
Jatszani en is szeretek
Milyen
Padlason van a Router?
Ez a hol volt hol nem volt ez jo volt
Jot dumcsiztunk 3orat
basszus meg jo,hogy a net ingyenes
Csibuc
Hat mi is suroltuk a 3orat vgy rosszul emlexem?
Lujzi
Hoztam neked egy blog cimet,tegnap talaltam ra es egybol te jutottal eszembe es az hatha kicsit feltudlak viditani vele.Az a cime,hogy "Nyulon innen ,nyulon tul"
http://nyulsagok.blogspot.com/
Chrissy
Jelentem a macska ma erkezik ugyhogy cincogast megszuntetem
Bar ma meg a blogomba van 10-12nap potlasom
Jo az uj avatarod
szep a gorbuszod
Puszi
16-an mesz?na hat en aznap nem hiszem,hogy megyek hanem talan pont hetfon 15-en
akkor kene kezdenide en szeretnem ha most megjonne piri nem csak ugy durr bele bumm kezdenenk es szeretnek egy uhut vv ilyesmi...
Szerdan szedem be az uccso bogyot...hetfoig csak megjon...de az is lehet most ahogy szamolgatom,hogy kedden kell menni
Bar a doki ugy mondta es ezt most nem ngyon ertem..hogy fogigatlot abbahagyom es ra 5napra kezdunk
Short protokollrol mit tudsz?
Anyci
Hun vgy?Jo en kerdem mi...viccesen hangzik de alig latni mostansag
azert olvasni beleszoktam napkozben a dolgokba irjal maar
Drukk drukk mindenkinek!!!
Puszinak a februari kezdeshez,Bettynek a nyavalyas tiszta felszivodasahoz,Lujzinak hogy lelkecskeje meggyogyuljon,Chrissynek hogy menzi mostmar elkerulje vgy 9honapig,Milyennek es Csibucnak pedig tovabbi problemamentes babavarast
Holnap meg tudok jonni mert ahogy megvettem a novenyeket a lakasba ugy vitetem is vissza oket mert kiszallitas alatt megfaztak es hal meg az osszes
Tok pipa voltam felhivtam ma oket es jonnek visszaviszik holnap