Bocs, Csajok, megint eltüntem, csak a férjem is beteg volt a héten, meg munkám is sok volt (szerdától feltornyosultak a munkák, mikor pont semmi kedvem se volt semmihez), így semmikor se tudtam jönni.
Látom, mindenkire rájár a rúd, nem tudom, mi lesz így velünk...
Bikfy!
Remélem, azóta már a sípályák réme vagy, mensi nélkül. Nagyon drukkolok, hogy ez beágyazódás legyen, és ne mensi még! Sajnálom azt a fránya vizsgát is! Én se tudtam sose puskázni, viszont emiatt büszke voltam rá mindig, hogy amit elértem, azt tényleg saját tudásból. Csak sajna az én agyam olyan rövid, hogy két héttel vizsga után már semmire sem emlékeztem. Még ha értettem valamit, akkor se.
Lucuzs!
Remélem sikerül beszélned a dokidal, és egyezségre találtok! Sajnos a petevezeték bármikor elzáródhat, és attól, hogy előzőleg nem volt vele gond és teherbe tudtál esni, még sajnos lehet, hogy most gond van vele.
A dokimmal hétfőn fogok telefonon beszélni időpontot, hogy mikor menjek mindent megbeszélni.
Timejka!
Azóta sikerül már nyugodtabban aludni, vagy még mindig folyton a fejedben van a műtét réme?
Nagyon sajnálom a pénteki napotokat! Nem is tudom, mit mondjak. De ne hibáztasd magad, ez mással is előfordul. Ez az év neked sem indul jól, de remélem tartogat még neked pozitív meglepetést is!
Bumi!
Akkor hajrá műtét! Remélem, mindent rendben találnak, és jöhet utána baba.
Vius!
De jó, hogy találtatok olyan tápit, amiből megeszi Darinka az adagját! Ez szuper!
Dy!
De jó, hogy spontán sikerült nektek Gréta. Megértem, hogy türelmetlenek voltatok egy vetélés után! De jó, hogy kimentetek a nagy hóban sétálni. Én is nagyon szeretem a havat. Csak sajnos a tegnapi nagy hó ellapátolásától kikészült a férjem dereka (gerincsérve van), és így megint ágynak esett. Pedig a héten már 3 napig betegen volt itthon, most meg felülni az ágyban is alig tud!
Most alszik, mert éjszaka nem nagyon tudott, ezért tudok csak jönni, mert hétvégén nem szoktam tudni.
Nati!
Igazán, szívből sajnálom. Annyira bíztam én is benned, hogy legalább neked sikerüljön! Teljesen megjött? (Mert a nega teszt 11. napon még előfordulhat, nem?) Hétfőn azért még elmentek vérvételre?
Rodikám!
Remélem éppségben, élményekben gazdagon érsz haza ma!!!