Új privát üzeneted érkezett!

Joli!
Nem lesz semmi gond tuti!!! :wink:
Normális az hogy g1-es a lepény...
Nekem már 12 hetes uh óta annyi, nekem sem szólt soha semmit hogy rossz lenne...
Gondolom csak akkor lenne baj ha gyorsan érne, de ilyenkor már ez normális...
Mindig az Ivók uh-oz?
Vendég

Szép kocsi :wink: mi is ilyet néztünk ki.... Azt a piros-feketét(nem tudom láttad-e vagy ott volt-e még :D
Vendég

Az Ivók nem csinál UH-ot. A Tóth István csinálja, akihez járok a gondozásra is, de csak az Ivók vizsgál meg, ő nem.
Most így nem emlékszem arra a színre, de volt ott még többféle is.

Joli
Kép
Kép
joli83

Ja értem, nekem meg mindig a Szluha csinálja, az még szívhangot sem kapcsol :evil: ...
Persze volt ott vagy 20 babakocsi ha nem több :lol: ..
Van még amit vennetek kell?
Jajj képzeld ugy néz ki nem tudunk menni kedden arra az okításra :cry: , férjem hétfön megy Pestre dolgozni és csak kedd este vagy szerdán jön haza :cry: ....
Engem ez a része is érdekelt volna már nagyon ami most lesz...
Ahogy írtad az utolson meg meg kell jelennünk ha apás szülést akarunk...
És utána is lesz ilyen okítás nem tudod indítanak még??
Vendég

Sziasztok!!

Uristen mennyit irtatok :shock: ....Na megyek olvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Kirus

Az apás szüléses, az két hét múlva kedden lesz! Nem a végén.
Kell még szemetes a pelenkáknak, meg popsitörlőkendő, fürdető krém stb. meg ruhácskák. De a nagyja már megvan.

Joli
Kép
Kép
joli83

Onlany- Banyek, nem is gondoltam volna, hogy anyosod ilyen rendes, azok utan, hogy kinzott a sütikkel :D De akkor lehet nem is szandekosan csinalta :lol: Meg egy fösuli????Hat te aztan szorgalmas vagy....En idegenforgalmi szakközepbe jartam, jo volt :D Meg aztan ott megcsinaltam a technikumot is, de egy percet sem dolgoztam a szakmamban.....Hat majd egyszer lehet hasznat veszem :wink: Gratula a szuper eredmenyekhez!!

Kirus- Örülök, hogy mar jo a gep....Nem tudom mi lelhette....De allitolag a minden napos ki-be kapcsolgatassal többet artunk neki, mintha folyamatosan menne, ezt egy rendszergazda mondta nekem egyszer :shock: Kepzeld ma kiderült, hogy semmit sem kell fizetnünk a kocsi miatt, mert a cegnek van biztositasa ilyen esetekre es ök alljak :D A vegen megusztuk teljesen, pedig ahogy indult...... :roll:

Tündi- resztvetem a vedöneni miatt :lol: Nalunk itt kint szerencsere nincs ilyen!! :wink: Igy majd meguszom a dolgot :D

Susytunder- Gyogyulgass, jobbulast neked!!Hogy van Kristof??Mit mondott a doki??

Csip- Neked is jobbulast, nagyon rendi a fönök, hogy jön levaltani, bar gondolom az neki se üzlet ha megferözöd a kucsaftokat, meg talan valamelyik nem er majd el a WC-ig es a szoliba dobja ki a tacskot :D ...Szerintem ez tök normalis ha az emberben neha felmerül, hogy Uristen, szülö leszek.....A baratnöm mar javaban terhes volt, amikor elöjött ezzel, hogy hogy fosik.....De aztan mikor ott a baba, minden olyan termeszetesnek tünik...En mindig arra gondolok, hogy hany vadbaromnak van gyereke es ök is tudjak csinalni, na akkor en is :D

Joli- Nagyon szep a babakocsi, es nem is volt olyan draga, akkor minden kiegeszitöt kaptal hozza, szerintem jo vasar volt :wink: ....A baba nem fejlödik minden heten azonos ütemben, ezert lehet elteres, de ez normalis, ne izgulj!!! :wink:

Csajok sajnalom azokat akik kenytelenek a szülökkel együtt lakni, nalunk is tesom a ferjevel meg a babajukkal otthon laktak vagy 2 evet, sok feszültseg volt, pedig nalunk Anyuek nagyon jo fejek, nem is velük volt gond, hanem tesommal, elvarta, hogy mindent Anyu csinaljon, fözzön, mosson, vasaljon, takaritson, mert hogy neki a gyerektöl semmire nincs ideje.....na mindegy, mar a vegen Anyum alig varta, hogy elköltözzenek alberletbe.....Szoval nem egyszerü ez az együtt lakas!! :roll:

Zsu- HOgy ment a mai vizsgaztatas???Buktattal?? :D Itt mondjuk tenyleg szigoruan kell venni a dolgokat, mert emberek egeszsegeröl van szo :roll:

Csajok en ma is pörögtem, voltam 3 helyen vasarolni, husit, halat, zöldseget ilyesmiket, aztan kitakaritottam a konyhat, port töröltem, felporszivoztam, kimostam 2 adag ruhat, kajat föztem.....Most meg mindjart felmosok :wink: Nagyon büszke vagyok magamra, mar hatba is veregettem magamat :D

Mindenkinek nagyon szep hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ediii- Hol vagy?

Iner- Teged is hianyollak!!!! :roll:

KépKép
gyancsi

Itthon vagyok anyuéknál...Voltunk orvosnál, mire haza értem lett lázam is :shock: 39 :oops: Na tessék...
Azt mondták szedjem az Algopyrint, meg kaptam valami hasfogót, szerencsére nem kaptam Antibiotikumot :D
Remélem jobban leszek...
Ja és megnyomkodott, és alul nem alap szinten be van keményedve az alhasam, meg az is görcsölgetett néha...

Ancsa: Ügyes vagy!!!

Joli: Jó dolgokat vettetek :D

Megyek, mert elájulok...
csip-csip18

hahó!!!
hazatértem!
összeszedem magam, és írom a történteket ;)

de rengeteget termeltetek... képtelen vagyok visszaolvasni :o
majd talán holnap :)

még bejelentkezem 2-3 fórumra és írom, hogy mi volt (mindenhova :shock: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Már nagyon vártalak, remélem minden rendben van veled :!: :?: nagyon drukkoltam :!: :wink:

Susy
Hogy vagytok :?:

Csip
Jobbulást Neked :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!

minden oké :)
kaptam gyógyszert, 2 hónap múlva co. a biopszia eredménye pedig jövő héten lesz meg.

amit eddig tudni lehet:
epekövesség
nyelőcsőfekély
nem fertőzéses k.m.n. gastroenteritis.

a lényeg, hogy crohnra utaló dolgot nem látott a doki.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Nagyon megszenvedted a beavatkozásokat :?:
Már gondolkodtam, hogy átmegyek felkereslek, amúgy, ahol feküdtél azal srégen szemben dolgozom :roll: :wink: , örülök, hogy azért jól vagy, vagyis tűrhetően, de ezek a diagnózisok elég durvák :shock:
Mit kaptál :?:
Projekt mehet ettől függetlenül :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tudja a doki, hogy babára gyúrunk... normix-ot kaptam és rabyprex-et. meg kell majd protexin (de előbb elfogyasztom az itthoni progasztrót :))
a colonoscopia borzalom volt (bár inkább 10 colon, mint 1 grommet a dobhártyába), mindent éreztem a bódítás ellenére.
de ma a gyomortükrözés... b@sszus! 10 grommet, mint még egy gastroscopia :!: de a doki is azt mondta, hogy ilyen vizsgálatot nem csinál nekem többször, mert nem csak nekem volt sz@r, de neki is :o
kb a felénél közölte, hogy kritikán aluli, hogy mennyire nem bírok együttműködni :oops: de mikor végeztünk, már aranyos volt... csak hát valóban: így neki is nehéz volt vizsgálni...

egyébként jöhettél volna :) a zindexről is jött az egyik topic-lakó látogatni (vele is most találkoztam először :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Atya úr isten :shock: nem semmi, hogy min kellet keresztül mennen, átélned :shock: :?: dobhártyába :shock: már olvasva is rosszul vagyok nem hogy átélve :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Igen, nagyon együtt kell működni a dokival, mert akkor könnyebb mindkettőtöknek, de hát ez nagyon nehéz és gondolom, hogy jönnek a reflexek ösztönösen és annyira nehéz :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

igen... azt hittem, megfulladok. én nem éreztem annak, de egyfolytában azt mondták, hogy be vagyok pánikolva. pedig nem... csak éppen levegőt nem kaptam :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Most akkor nem is az a baj, amit eddig gondoltak :?: és mitől volt ez a sok rosszullét meg a láz :?: gyulladástól :?:
borzasztó az az I bel, nem :?: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem volt olyan gáz az osztály, mint amilyennek elsőre tűnt :)
az, hogy mi a baj, majd a biopsziából kiderül. de vsz nem crohn :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Az nagyon jó, legalább annyi biztos :!:
Szövettan 10 nap :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

a keddi biopsziának mára meg lett a szövettana... úgyhogy azt gondoltam, jövő pénteken rátelefonálok a dokira.
most már csak azon kell drukkolni, hogy az ne crohn legyen, hanem "csak valami gyulladás" :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

drukkolok nagyon :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

köszi :)

na, megyek. átadom a kedvesnek a gépet :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jó éjt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Jelentem élek, kicsit jobb, Kristófnak kutya baja.

Juli
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehézségeken kellett átesned, vigyázz magadra.

Itt ömlik a hó, ki sem látszunk belőle, ma hóembert építünk.

Kép
Kép
susytunder

Halihó!

Susy
Örülök, hogy Kristóf jól van, Neked meg jobbulást :!: :wink:
Kellemes hétvégét, szép napot!

Nálunk semmi hó nincs, nagyon fúj a szél, sztem délután ide is ideér majd :!:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Juli- Atyauristen :shock: Te szegeny, teged aztan megkinoztak rendesen :( :( Hat remeljük is, hogy soha többet nem kell ilyen vizsgalatokra menned, mert ezt meg olvasni is szörnyü volt!!!Te egy hös vagy, komolyan mondom.....En meg a kis "hülye" HSG miatt itt nyavajogtam, na megyek is a sarokba :oops: :wink:
Akkor most mar azert drukkolunk, hogy a szövettan jo eredmenyt adjon es "csak" gyulladas legyen, ne a chron!!! :wink:

Susytundr- Jobbulast neked, örülök, hogy Kristof mar jobban van!! :wink:

Zsu- Nagyon pusszantast neked :D

Csip- Gyogyulj meg mihamarabb, 39-es laz az mar nem semmi, tessek szepen pihenni!!!

Mindenkinek nagyon szep hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

ancsi!
édes vagy ): de sztem egy hsg miatt is ugyanígy nyavajognék :) szóval gyere ki a sarokból! :lol:

a crohnos topicban leírtam röviden, mi volt. íme:
[quote]m írta:entem hétfőn, reggeliztem még itthon. aztán már no kaja. abban sikerült megalkudni, hogy keserűsó helyett fleet-et ihassak. azért elbumliztam még a gyógyszertárba, aztán kezdődött a tisztulás :) kedd délután volt a colon. bódítottak dormicummal és még valamivel, de nem igazán hatott. (kérdeztem a dokitól, hogy mikor kezd hatni, mondta, hogy a hangomból ítélve már teszi :lol: de aztán kb azon a szinten maradtam...) szóval borzalom volt, fájt... azt hittem akkor, hogy ott maradok (nem tudtam akkor, hogy lesz még ennél rosszabb is :shock: ) 15 cm-vel kevesebbet tudott megnézni, mint múltkor, de hála az égnek nyoma sincs crohnnak :D szövettan is lényegében negatív :lol:
szerdán laktóz-terhelés, csütörtökön laktulóz-terhelés, aztán jöhetek is haza... ja, ekkor még azt hittem.
megkértem a dokit, ha már ott vagyok, csináljuk meg a gyomortükrözést mégis (a colon alapján azt mondta kedden, hogy szükségtelen).
ennek a napja volt a péntek (de jó, hogy 2-3 napos bennfekvésről volt szó :evil: )
addigra kiderült, hogy mindkét terhelés pozitív lett, de ha már ott vagyok, oké, tükrözzünk... nem mert mazochista vagyok, hanem mert 2 éve ott is voltak gondok.
szóval péntek gastroscopia... az életben nem volt még semmi ennyire borzalmas :shock: a doki a vizsgálat felénél majdhogynem feladta, mert hogy kritikán aluli volt az együttműködés-képtelenségem (ja, csak közben majdnem megfulladtam, bepánikoltam :? ) de aztán a duodenumban sajnos talált elváltozásokat, úgyhogy muszáj volt folytatni a vizsgálatot. ahhoz képest, hogy az 1. biopsziát csak azért csinálta, mert ha már ott van, akkor készüljön egy, azt mindjárt követte még 2...
ezeknek a szövettana jövő hétre lesz meg. és talált még nyelőcső-fekélyt... na meg ennek az okát: gyomorszáj nem zár rendesen.
de a vizsgálat végén a doki közölte, hogy ilyet nekem nem csinál többet, mert nekem sem volt nagy élmény, de neki sem :oops:
szóval most ott tartok, hogy vannak epeköveim, egy ki tudja milyen gyulladásom (nem fertőzéses k.m.n. gastroenteritis), refluxom.
2 hónap múlva kontroll.
röviden ennyi

bocs, ha néhol ismétlem azt, amit már itt egyszer leírtam...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Ezt a sok mindent végig olvasva is borzadály volt, nem hogy átélve :shock: minden tiszteletem a Tiéd :shock: :!: :roll: nagyon sajnálom, hogy ennyi mindened van, de reméljük, hogy gyógyítható és használni fog a gyógyszer és a szövettan is továbbra is jó lesz :!:

Drukkolok nagyon és azért is, hogy sikerüljön a babaprojekt hamarosan :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Volt a családban valakinek ugyanilyen betegsége :?:

Mindenkit puszilok, további szép estét, jó pihenést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli

Hát le a kalappal előtted, hogy kibírtad ezt a sok borzalmat! Sajnálom, hogy nincs minden rendben! Mi lesz a következő lépés!

Zsu

Te most, hogy állsz?

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli
Szia, nem lesz inszem egy darabig, hormon mentes hónapot tartok, spontánkodunk amennyit csak lehet :lol: nem akarok nagyon agyalni, hátha sikerül újra és nagyon sikerrel járunk, mint a múltkor :!: :wink: bízok, reménykedek, várom a csodát :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
milyen betegségre gondolsz :?: ha az ibd-re (gyulladásos bélbetegség), akkor nincs a családban, legalábbis nem tudok róla. de sztem refluxos sincs :o

jó spontánkodást! :lol: drukkolok a csodának :!:

joli!
egyenlőre várom az eredményt, szedem a gyógyszert, aztán majd kiderül, mi lesz. nincs következő lépés :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Hu ma nagyon ügyi voltam,már 3:30kor kinyíltak a csípáim, 4kor fel is öltöztem aztán neki álltam főzni :D ,ugyhogy már kész az ebéd :wink:
Husi levest meg sertéspörit csináltam tarhonyával :P...

Juli!
Jesszusom ez a sok vizsgálat :shock: ,ügyes voltál hogy bírtad és hogy végre túl vagy rajta!!
Reméljük hamarosan meggyógyulsz teljesen!!! :wink:

Most úgy néz ki engem kap el valami nyavalya,folyik az orrom 1000-el...nálam így szokott kezdődni :roll:

Mindenkinek szép vasárnapot!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kírus
Ez aztán igen! ügyi vagy nagyon!
Én tegnap főztem mára elegendőt is, csak a konyhát kell rendbe vágni, mert már tegnap nem volt erőm.

Este megint nagyon vacakul voltam, most jobb, remélem így marad.
Apának ma be kellett menni dolgozni, hát gondolhatjátok mennyire örültem neki. Talán délben haza jön, anyósék meg viszik Kristófot usziba, lehet hogy lesz egy kis időnk, bár elmenni nem hiszem hogy megyünk bárhová is.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kírus
:shock: ez aztán igen, aki nem bír aludni :wink: ügyi vagy nagyon, akkor most már pihenj és kúráld magad :!:

Susy
Reméljük jobban leszel napról-napra :wink:
Sajnálom, hogy apácskának be kellett mennie dolgozni, töltsétek kellemesen a vasárnapot, legalább a délután a Tiétek, nézd a jó oldalát :roll: :wink:

7--kor keltem havat lapátoltam, mert hozzánk is ideért és most, hogy már készen vagyok, elkezdett szakadni :shock: na, de majd a drágám is felkel a többi az Ő munkája lesz és meg főzök :!: :wink:

Mindenkit pusszantok és szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert a lányom "szaglik" :lol: ...
Ancsa: http://staregeszseg.hu/ :shock: :D :oops:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok csajok Én is jöttem :D

Juli: hát nem is tudok mit mondani komolyan, le a kalappal, hogy Te ezeken így át tudsz esni!!!

Suzytündér: Piheni sokat!!!

Kírus: Citromos tea!!! C vutamin...

Én jobban vagyok bár még szerintem holnap nem megyek melozzni...Megláttom lesz-e lázam...persze tegnap elmentem apival csak egy kicsit melozzni, segíteni, így betegen, jól bes*opatot ez a nagy hó, fél 8 ra rtünk haza :? cipegettem, toltam teherautót, voltmit csinálni...
m pihi főzés apának, nekem meg diéta csak sós krupli, mert nagyon gáz a székletem :oops:
Ma vagyok a 28 napon, de sehol semmi tüntet...
Röviden ennyi :D
Puszi
csip-csip18

Csak extra gyors változatban tudok jönni, mert nem tudom mi történ a lányommal, de úgy pörög, hogy csak na és életveszélyes dolgokat művel.

Juli, jó, hogy itt vagy megint. Hát már olvasni sem volt valami jó a történeted, de belegondolni :shock: voltam olyan zizi, hogy a yo2ben megnéztem azokat a vizsgálatokat, amiket írtál, hm hát bár ne tettem volna. Az a gasztros az kemény lehetett., na de túl vagy rajta és reméljük, hogy soha többet nemlesz benne részed és a problémáidat meg kikezelik. A nyelőcsőfekély vagy mi azt meg hogy lehet beszerezni :?: :shock:

Csip, na a javulás útjára léptél akkor. Megnéztem azt a szert amit írtam, de nem jutott eszembe és Suzytundér is írta, na egy és ugyanarról beszéltünk. Az nagyon jó, mert bélfertőtlenítő. Azért a kocsitolással csínján! Ki tudja ki lakik odabeen :) Na reméljük nem is lesz tüneted, bár szerintem a ciklusaid olyan 32 naposak, de bízom abban, hogy akkor is tünetmentes leszel :)

Ancsa, na ez az a fickó, akit mondtam :D Hát, nagyon ügyes voltál :) én szívesen látnálak :wink: :D ahoz képest, hogy mindig rohanásban vagy, sok mindent megcsináltál. Tényleg, mi van a tesóddal??? Mikor is mész inszemre? Mikor izgulhatok, izgulhatunk érted?

Suzytunder, voltál már drnál?

Zsu, a spontánkodás múltkor is bejött! És sokkal "vidámabb" voltál, jaj úgy drukkolok neked is!!!!!

Jesszusom, Kirus :D :shock: éjjeli főzőcske :shock: hmmm...

Iner, hogy állsz? Diéta? Cukker?

Joli, nálad mi a helyzet? Jaj amit elfelejtettem kérdezni, hogy meddig szándékoznak benn tartani?

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

Juli kész horror!!! :shock: :? sajnálom, hogy ezen keresztül kellett menned, de remélem nem volt hiába és meggyógyítanak végre!!!!

Zsu van görbéd!!! :o :o :o szupi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: minden nap leskelődni fogok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

kírus ez a hajnali főzés nekem egy kicsit idegen... én ilyen esetben magamra parancsolok, hogy aludjak még!!! :lol: :lol: :lol: sikerülni szokott! :lol: :lol: :lol: :lol:

Joli szép kocsi! tegnap mi is elmentünk körbenézni egy-két bababoltba... olyan jót tett a lelkemnek! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Azt hiszem, megtaláltuk a nevet, amit kerestünk. Illetve... Nekem nagyon tetszett, csak nem mertem mondani, mert az egyik volt pasimnak a lányát is így hívják. Erre apa ma berohant hozzám és mondta, hogy legyen Jázmin! Mondom, de az ex gyerekét is így hívják, na erre kikészült. Pedig csak ösztönösen kiszaladt a számon, nem direkt volt Szóval úgy tűnik, ez az ami mind a kettünknek tetszik. De még nem 100%, hanem 99%

Kép
Kép
onlány

onlány a Jázmin nagyon szép név! a szomszédunkban is van egy 1 éves kicsi Jázmin! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi
Igen, tettem fel, hogy ne keljen mindig írogatnom, hogy hányadik napon vagyok, meg milyen a hőm :!: :wink:
Apácska már elment :?:
Nagyobb már pocid :?:
Nemsokára nucha szűrésed lesz, hogy telik az idő :roll: :wink: drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány
Köszi a drukkot, jól fog jönni :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

kírus!
mézes-citromos tea, c-vitamin, pihi :!:

onlány!
a nyelőcsőfekély elvileg a refluxtól van, amiről nem is tudtam, hogy van, mert semmi tünete... pedig ha már felmarja a nyelőcsövet, akkor azt illett volna érezni :D
Jázmin nagyon szép :!: nálam is a favoritok között van :)

ja, ma megjött... jobb lett volna holnap, mert most a saját fejem után menve elkezdtem a clostit... és nem tudom, mennyire szabadna ezt a rabyprex mellett (betegtájékoztató szerint nem :( )
holnap azért felhívom a dokim, hogy na tessék, már megint hülye voltam :!: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu igen, apa már elment délután... ebben az időben nem merte bevállalni a hajnali indulást... megértem... nem is örülnék neki... :?

sztem is jobb így, hogy bármikor meg lehet kukkolni, hogy hogy állsz a ciklussal... :lol:

a pocim? háááát... akár le is tagadhatnám... bár magamhoz képest hatalmas... de nézegettem mások 11 hetes pocakját... hm... nem tudom... mond meg Te!
Kép

Kép
gtunde75

mit csinált előbb a lányom???? Bilibe pisilt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu, hm :roll: ígéretes a görbéd!!!! :wink:

Tünde, de édes kis pocak!!!! Szerintem lehet jobb, hogy most ment el a párod, ki tudja, hogy mi lenne hajnalra?? Szerintem jégbordák lakott területen kívűl :roll:

Juli, reflux tünetek nélkül :?: :shock: jesszus... Nekem egyszer pici koromban akartak valam endoszkópot vagy mit ledugni, de én győztem és nem lett belőle vizsgálat, pedig 2különböző helyen is bepróbálkoztak.

Kép
Kép
onlány

Tündi
Aranyos poci, de látszik már sztem :wink: köszi,h megmutattad :!:

Julcsi
Elég fura a reflux tünetek nélkül számomra is :roll:
Akkor lehet, hogy várnod kellet volna vele :?: :roll: ez lenne most a második clostis hónapod :?:

Onlány
Lizus ügyi kiscsaj :wink: gratula neked :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

igen, tudom, hogy furcsa. gyomorszáj nem zár rendesen, és felette a nyelőcsőben erosio van (bno alapján nyelőcsőfekély a dg és nem reflux, bár a gosztroscopia véleményezésében gerd szerepel)
soha semmi bajom nem volt még a gyomrommal. néha ég, de kinek nem??? (a néha alatt azt kell érteni, hogy néhány havonta), sav szövőévente jön vissza... de akkor is, csak ha telezabáltam magam előtte valamivel. szóval semmi tünet :o

2. clostis hónap... lehet hülyeséget csináltam, hogy elkezdtem szedni :shock: sőt! biztos :?

tünde!
szép poci :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

De a doki nem tudta a Clostit, hogy fogod szedni, már mint a M.T :?:
Ennek a gyógyszernek is elég jó ára van
:shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tudott a baba-projectről... és úgy feküdtem be, hogy de ugye a stimu mehet?
persze a héten nem említettem neki... eszembe sem jutott :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Holnap mindenképpen kérdezz rá, tényleg nehogy rosszat csinálj ezzel :!: akkor a dokinak tudnia kellett volna elvileg :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?