Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Puszi :)

Szrityi, ügyes vagy :) Hajrá vizsgálatok. Az érvényességet nem tudom, mi 2008-ban kezdtünk, akkor csinálták meg, azóta sem kérte a dokim újra ezeket a vizsgálatokat.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Puszi :lol: nagyon fogok drukkolni!!!

KépKép

Kép
keny

Puszika,de jóó! :D
nani72

Puszi,
végre, végre, nagyszerű hír!!!!!!!!!!! Örülök neki nagyon, hogy újra nekivágtok!!!!!!!!! Ha jól emlékszem jó pár hónap kimaradt, igaz??? Na de majd most!!!

Sztri,
látom sínen vagy!!! Nekem minden beutalót a nődokim adott és mindent a laborban tb-re csináltak meg. Kivéve a clamidiát és az ureaplasmát, azt kenetből csinálták mindkettőnknek az antsz-be (viszont úgy tudom, csak nekem kellett volna).
Nekünk toxo és szifilisz, meg rubeolás dolog nem kellett, csak hiv, hepa b, c mindkettőnknek és nekem 3. napi hormonlabor + majd az ekg és sima labor az altatáshoz, de az később.

Alle,
nektek tényleg nem kellettek új vizsgálatok?? Hormon se? Vagy csak a hiv, hepa b-c-re gondoltál? Mert gondolom, azt tényleg nem kell újra csináltatni!!!

Nani,
jól emlékszem, hogy Te voltál kromoszóma és trombózis vizsgálaton az istenhegyi úton??? Ha igen, megírnád nekem, hogy mennyibe került? Köszi!!!

Meli,
ugye a pároddal mész konzira????!!!!

Mi megvagyunk, már nagyon izgulok és várom a vasárnapot!!!!! Újabb progi gélt megrendeltem, mert az első doboz elfogyott...

Puszi, Bols, Baba,
gyógyulgassatok!!!! Én reggel és este tőrtem össze 2 gerezd fokhagymát és mézzel elkeverve lenyeltem - nekem hatott!!!! Plusz persze én is öblögettem sós vízzel és egy rakat homeos cuccot ettem!!!! Jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ma voltam levetetni a HÍV és a HepaB, C szűrést, de konkrétan borzasztó volt maga az egész ügyintézés de annyira hogy már a sírás kerülgetett. Ide-oda küldözgettek egy fiola vérrel de intézmények között ám! Nekem kellett elvinni amit aztán emiatt el sem fogadtak, így újat kellett csináltatni. Így ma 2x vettek vért. Kész horror volt a mai nap! Ezek után csak azt tudom mondani ha kell valakinek a HepaB, C és a Hív egyből a Gyáli útra menjen az Országos Epidemiológiai Központba, megkímélitek magatokat az olyan naptól mint amilyen az enyém volt ma.

tnati
köszi az infókat aranyos vagy!
szrityi

Szrityi,
ez hihetetlen, hogy pesten mi van :twisted: :twisted: :twisted: !!! itt az Isten háta mögött simán leveszik egy alagsori kis máladozó falu laborban :P . Sőt, még fehérvári ismerőseim is ide járnak vérvételre, mert mióta be kell jelentkezni vérvételre, azóta fehérváron 4-5 hét a várakozási idő, itt meg csak pár nap :wink: .
Sajnálom, hogy ennyire viseletes volt a mai nap, de remélem a folytatás már jobb lesz :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jajj Lányok, annyira elkeseredtem!
Ma volt egy terheléses cukor és inzulinom.
A cuki már megvan, és teljesen padlót fogtam tőle!
éhgy: 5,4
60' : 6,4
120' : 8,1

Eddig még mindig rendben volt minden!
Lehetséges, hogy a stimu zavart be?
Nagyon el vagyok keseredve! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Már előre félek az inzulintól!Azis biztos pocsék lesz! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

IR-es lányok!
Valaki volt hasonló szituban?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,
bár én nem értek hozzá, de a 2 órás magas, igaz??? BIztos van rá valami magyarázat!!! A metet szeded folyamatosan????
Vendég

Szrityi: b@sszuskulcs! :twisted:

Meli: ez jó magasra felugrott, azannnnnnnya! :evil: Van időpontod endokrinológushoz?

Nati: nem teszteltél???

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli, HAJRÁ!!!!!

skrisz72

Meli: a stimu ront az Ir-en.

babaimádó
Kép
babaimado

Meli a stimu mindig ront az ir-en. ( ezért sem túl jó dolog hamar új stimuba fogni)

Szrityi, ajajj, de legalább megvan.

Tnati, az istenhegyin a kromoszóma 12ezer/fő, a trombiszűrés 14ezer ft/fő ( mthfr+ FAktor V,+Faktor II). Bementem, regisztrálnak, vért vesznek , kb. negyed óra az egész, nem kell bejelentkezni, minden nap fél9- 15 óráig van vv. Három hét múlva eredmény.
Te most nem is utrózol, csak a gélt kapod? A dokinéni írta fel, vagy önszorgalom?

pussz mindenkinek.
nani72

Baba, te ilyen korán fent vagy? :D
nani72

Sziasztok!

Nati: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon köhögök, száraz köhögés, mintha ülne vki a tüdőmön. :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, szerencsére az enyém kezd elmúlni. Hársfateát kipróbáltad már?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Puszi, jobbulást neked!

Baba, már a 13.hetet töltöd :shock: Pocakod gömbölyödik már?

Lányok, van egy doboz bontatlan Clexane injekcióm, a szavatosságát nem tudom, tavaly vettem, de nem kellett :? , szívesen odaadom valakinek jutányos áron.

allegrobarbaro

Alle, a babavárósban van kép. (Ide nem akartam feltenni, nehogy valakinek rossz legyen.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2010.01.29 20:05-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Nani,
én most nem kapok utrót, hanem helyette Clinone 80 progi hüvelygélt. Ezt csak este egyszer kell használni, nagyon kényelmes!!
Köszi az infót!!!

Alle,
köszi, én nem használok clexánt (szerencsére - kopp-kopp-kopp)

Puszi,
köszi a drukkokat!!!! Már tűkön ülök :P Ahh, fránya köhögés!!!! Lándzsás utifű szirup, vagy stodal???? jobbulást mindenesetre!!!

nemrég hívtam a kaálit, hogy éhgyomorra kell-e menni, erre mondta a nő, hogy mehetek vasárnap is, csak nem bizots, hogy kiértékelik, ergo lehet hogy csak hétfőn lesz eredmény... kicsit dühös vagyok, mert a recepción transzfer után is a vasárnapot bezséltük meg, akkor ezt nem mondták... úgy tűnik akkor inkább hétfőn megyünk... és lehet enni előtte.

Meli,
tényleg, most BB helyett kihez fogsz járni ir ügyben????
Vendég

Baba:
mi az a babaváros?
szrityi

Szrityi: Kaális babavárók fóruma topicban! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="szrityi"]B írta:szrityiaba:
mi az a babaváros?

:lol: :lol: babavárós... mit tesz egy ékezet... :lol: :lol:

skrisz72

Baba, megnéztem a képet :D szépen alakul. Súlyod remélem stabilizálódik.

allegrobarbaro

Baba,
csodálatos pocakod van!!! és valóban már milyen "nagy"!!!! Nyugodj meg kérlek és ahogy Hunci írta, add át magad a várandóság örömeinek!!!! hallgass a babádra, minden rendben lesz!!!!!!!!!

Puszi,
jobban vagy már????
Vendég

Babavárós: nagyon vicces!!Siettem. Természetesen: "ó"

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: Te írtad jól én viszont kezdhetek újra olvasni tanulni... :D
De megnéztem a képet és nagyon aranyos pocid van.
szrityi

Puszi!
Köhögés hess!!!Gondolom minden csodaszert kipróbáltál már....(hagymalevél tea?)

Nati!
Drukkhegyek, jujjj de jó lenne ha sikerülne :lol:

Meli!
((((((bacccameg))))) mikor mész dokihoz?

KépKép

Kép
keny

Na rittyentettem pocakfotót:)

Kép

KépKép

Kép
keny

Jó reggelt!

Itt szakad a hóóóóóóóóóóó!

Keny: húúúúú, de vékony vagy! Nekem most nagyobb a hasam, de neked gondolom csont lapos egyébként! Icipici poci! Édes. :)

Nati: nem teszteltél ma??? :oops:

Köszi Lányok a köhögés elleni tanácsokat, a homeós cuccoknak hála, ma elkezdett felszakadni. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok,
köszönöm a drukkokat, de nem használt... reggel teszteltem, teljesen negatív lett :cry: :cry: :cry: , s délutánra pedig piri is ideért... :cry: :cry: :cry: .
Viszont ragyog a lakás, nagy elkeseredésemben egész nap takarítottam :oops:
Vendég

Keny,
nagyon csini vagy, és ahogy Puszedli is írta icipici csini poci!! :)

Nati,
amire írtam, pont megelőztél!! :cry: Nagyon sajnálom!!!!!! (((((ölelés)))))

Meli,
nem értek az ir-hez, de nagyon sajnálom, h. a stimu bekavart!! :(

Kép
arikon78

Óóóóó Nati,... :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Nati!
Nemáááá pedig annyira hittem, hogy sikerül :cry:
gyógypuszik!!!

KépKép

Kép
keny

((((Nati))))))))))) a csudába! :(

Keny, nagyon csinike poci. ( enyim is nagyobb simán gyárilag) :lol:

Ma 3x elakadtunk a hóbuckák miatt........szép,szép, de a mellékutcákban tragikus a parkolás. Még tolnom is kellett. :shock:
nani72

Nati, nagyon sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

Nati, ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ NE! Annyira bíztam a sikerben, együttérzek veled! :cry: :cry: :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Köszi lányok!!!!!

Ari,
privi ment!
Vendég

Hát, én is nagyon bíztam benne, hogy sikerül, de amióta megbetegedtem, azóta tartottam tőle, hogy mégse... igaz, hogy "csak" 37,7 volt a hőm, de nagyon cudarul éreztem magam... :cry: :cry: gondolom a kis embrikéknek már ez is sok volt... vagy csak egyszerűen még nem akarnak beköltözni hozzánk?? :shock: :shock: Nem tudhatjuk!!

Jó pihenést és hógolyózást mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nati: még egyszer :cry: :cry: :cry: , ölellek!

Szép vasárnapot!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nem voltunk itthon a hétvégén, ezért tűntem el!

Natikám,
kimondhatatlanul sajnálom, ami Veletek történt!
Holnap akkor nem is mentek?Doktornőt felhívod?
Ölellek!

Hát, endokrinológushoz nem megyek, mert sajna tudom, hogy miért lett iilyen rossz eredményem.
A sikertelenségünk óta állandóan CHot ettem.De nem kis mennyiségben.Szerintem rátettem pár lapáttal a bajomra!
De most minden más lesz, diétába fogtam, meg elkezdek sportolni, 2hónap múlva megnézzük újra a cukit!Remélem addigra már jó lesz! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nati:

Én is csak azt tudom mondani amit a többiek, hogy sajnálom és együtt érzek veled és így virtuálisan szeretnék sok-sok pozitív energiát küldeni neked
++++++++++++++++küldés+++++++++++++++küldés
szrityi

Sziasztok!
Két év kihagyás után megint belevágunk a lombikba...
Nem tudja valaki közületek, hogy ha messziről megyünk Pestre, akkor van-e valamilyen utazási támogatás?
köszi.
ebba

Ebba: üdv.!
Én mintha hallottam volna valami ilyesmit. De azt hiszem a háziorvostól kell papírt kérni és azt pecsételtetni mindig a Kaáliban. De lehet hülyeséget írok. Valahonnan mintha ez rémlene... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok!!!

Nati,
hatalmas ölelés!!! :cry:
Sírj egy jót, aztán HAJRÁ tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszikám,
rengeteget gondolok Rád!!!!!!!!!!!! Megy az energy!!!!!!! :D

Keny,
ez valami aerobik fotó? :lol: (Atyaég, nekem a stimus hasam nagyobb volt :oops: :lol: ) Nagyon csini vagy, de TESSÉK MEGHÍZNI!!! :mrgreen: -SZOLIDARITÁSBÓL! :wink:

Azt hiszem Szrityi írta a "Fogunk mi még együtt babakocsit tolni" - szlogent! Csajok: ez így van!!!!!!!!!!!!!! :D
(Nekem is van egy lombik-sorstárs ismerősöm, akinek sokadjára a BMC-ben sikerültek az ikrei, most másfél évesek. Ő mondogatta mindig ezt! Nyáron találkoztunk össze, ő tolta az ikreket, én tolattam a nagy hasammal, és bizony jóóól összekacsintottunk!!! :wink:
NÁLATOK is így lesz!!!!! :D )

Ölelés Mindenkinek, olvasok ám néha, csak írni nincs időm, Nektek is ezt az "időtlenséget" kívánom!!!! :wink:

tillidian

Nati, gyógypuszi!

Keny, ez inkább modellfotó... :wink:

skrisz72

Nati nagyon sajnálom :cry:
Legközelebb :lol:

Keny hát igen, nekem most ekkora kb. a hasam... Növeszgesd :lol:

Holnap UH. Jó lenne, ha a héten már nem esne több hó, de gyönyörű.

Szép estét lányok!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok !

na, itt vagyok végre, Debrecenben voltunk a hétvégén, hát, hogy is mondják mindig a híradóban, hóhelyzet van :roll: :roll: :roll:
szeretnék hógolyózni egy nagyot, de a párom dereka már nem a régi, és úgy nem lennének egyenlőek az erőviszonyok

Nati
nagyon sajnálom !!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Keny
én is ilyen pocakot akarok ! :lol:
két éve felszedtem néhány kilót a hasamra,kicsit murisan nézek ki vele

Ebba
én is úgy tudom, hogy van ilyen, a jövő héten megkérdezem a munkaügyis csajokat

Puszedli
az már jó jel, ha elkezdett felszakadni !
állatira fáj olyankor, de utána jobban leszel !

Meli
a fenébe!!!

:evil: :evil: :evil:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Puszedli
hajrá !!!! drukkolok nagyon !

Bols, Baba
hogy vagytok ??

már öregszem és felejtek : van köztetek olyan, aki kapott már danovalt vagy GNRH kezelést ?
nálam nem lesz egyszerű a hormonvizsgálat vérből, előbb ki kell ürülnie belőlem a danovalnak és a hormonrendszeremnek magához kell térnie
remélem, az endó addig nem kap erőre bennem.. :roll: :roll: :roll:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Szép napot mindenkinek!

IR-es lányok, a segítségeteket szeretném kérni: van-e esetleg valakinek felesleges 850-es Avandametje, 7 napra való? 10-én elfogy, de csak 17-én megyek a doktornőhöz, viszont ha nem muszáj, nem íratnék fel egy egész dobozzal. Aki esetleg már kismama, és nincs rá szüksége, szívesen átvennék bontott dobozzal.

Köszönöm előre is.

allegrobarbaro

4/1000-esem van.

babaimádó
Kép
babaimado

HElló!

Alle: nekem meg 2/1000esem!

Vajon a 2/1000es és a 4/1000es között mi a különbség? A 4es dupla olyan erős? :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?