Új privát üzeneted érkezett!

Csajok! Van egy rossz hírem, most voltam pisilni, és megint rózsaszínezek. :? Bár nagyon nehéz elfogadni, de ebben nincs baba... :cry:

Hajni! Örülök, hogy velünk vagy! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

és akkor laptető tud lenni!!! :shock: :shock: :shock: ezt nem hiszem el!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Tudom elcsépelt szó, meg már a padlás és a pince is tele van vele de őszintén mondom, hogy sajnálom..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Köszi, hogy örülsz!

És még laptetőt is kifogtál...... :?

hajni...
Budaörs

Kicsit önző módon kérnék egy kis nagyon nagyon sok drukkot holnap reggelre!!!!!!
Sajnos csak este tudok jönni elmondani, hogy mihez kellett, de jövök!!!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni Szívem! Mi ez a titokzatoskodás? :wink: :lol: Na de persze, ha így akarod, hát legyen!!! :lol: Drukk hegyek holnapra!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Biztosra akarok menni...... :wink:

hajni...
Budaörs

Lucuzs,

sajnálom :cry:.
Én is csináltatnék egy HSG-t a helyedbe, meg a closty is hat még 1-2 ciklusba.

Hajni, drága,
drukk áradat neked holnapra.
Vendég

Hajni! Olyan izgatott lettem! És csak este jössz!!! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Addig kilukad az oldalam! :oops: :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Loviné! Te hogy vagy? Pé közeleg?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo! Holnap mész be a kórházba, ugye? :lol: És már a babóval fogsz csak kijönni! Olyan jó neked!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok!!! És kívánom, hogy minden a kedved szerint alakuljon! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Csak azért tudok este jönni, mert délutános vagyok, 5ig dolgozom, utána pedig kolega búcsúztató vacsira megyek. De ha lesz valami fejlemény előtte míg elindulok, akkor írok. :wink:

hajni...
Budaörs

Lányok!
És tényleg lehetséges, hogy a stimu ennyit ront az eredményeimen?
Hihetetlen!
Ez nem is épp a határ, hanem jóval fölötte van! :cry:
Már előre rettegek az inzulin eredményemtől! :cry: Az is biztos nagyon pocsék lett!!

Lucuzs,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hajni,
drukkjaim mennek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lucuzs,
úgy érzem valami szúrkál, majd egy pár nap múlva kiderül, pé e vagy se. :lol:
Vendég

Meli!
Eltelt a vv és az utolsó evésed között minimum 8 óra?
Nem értem mi lehet gubanc...... :? Mondjukm tény, hogy a stimu sokat ront a dolgokon, na de a cukron is?????

hajni...
Budaörs

Hajni, naná hogy megy a drukk++++++++ :D

Loviné, drukk péhez!+++++ :D
mókica

Kukucs :wink:

Lucuzs!
:( Pedig én is örültem a görbének...

Jucus!
Örülj neki,hogy még csak most érzed ezt! :lol: Nekem kb.21-22.héttől úgy fájt a szeméremcsontom,hogy azt hittem,megőrülök.Este volt a legrosszabb,mikor lefeküdtem szépen nyugiba,meg se mozdultam,és úgy hasogatott,hogy sírni tudtam volna.Kemény hetek voltak...

Monyo!
Gondolok majd rád,alig várom,hogy hozd nekünk Nócit!Hihetetlen,hogy hogy eltelt az idő :shock: :D Indítás nem tudom,mitől függ,kinek hogy hat,én mikor bementem a kórházba,volt 2 szobatársam,akik túl voltak 2-3 ilyen infúzión és nem történt szinte semmi :shock: Pedig már túlhordták.Nekem voltak fájásaim,csak nem elég erősek,és 24 óra alatt baromira elfáradtam(arra azért elég volt :lol: )én ezért kaptam oxitocint,na onnantól beindult a buli :lol: gyakorlatilag egyből jöttek a tolófájások és talán 3 nyomásra kibújt Lara :shock: :D jajj de jót nosztalgiáztam most,mégmég akarok :lol:

Hajni!
Itt is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Meli!
Ez a cukor :shock: Mi a fenétől lehet???

Kép
Kép
zazzy

sziasztok.

holnap reggel meg jovok egy uccso pocakkeppel.

hajni :roll: ugylatszik en nem tudommeg a hirt :? pedig kilukad az oldalam,meg meg Noci is pont ott rugdal.
drukkolni fogok akarmihez is.

Kép
monyo83

Monyo, most mar csak orak kerdese es meg lesz Noci baba. :lol:
Fantasztikus dolog,hogy anyuka leszel. :wink:

Hajni, jo ,hogy itt vagy. Mennek a drukkok!!!!+++++++++++

Lovine,hajra pe!!

Meli,mesz majd dokihoz?

Kép
paszicsnyek

Sziasztok!

Na Hajni? Azt hittem, már megtughatok valamit! :wink: :lol:

Monyo! Akkor várjuk az utolsó pocakképet! :lol:

nálam a várható, nega...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szép napot mindenkinek!

Hajni,
mennek neked a frukkok mára, de igaza van Lucuzsnak, ki fog lukadni az oldalunk :D

Monyo,
jaj, nagyon-nagyon drukkolo, hogy minden rendben legyen és egy viszonylag könnyű szülésed legyen. Aztán valaki hozza ám a hírt :D .

Meli,
hát nem tudom. :D
Én is lombik után voltam terheléses inzulinon. Nekem is mondta, a doki, hogy ronthat a stimu az eredményen. A 120 perces emelkedett is lett-hogy attól e ki tudja, bár Bri-nek is olyan eredménye lett, mint nekem, rá azt mondta az orvos, hogy a stimutól-, de a cukrom teljesen jó volt :roll:
Kíváncsi leszek a tiédre :roll:

Loviné,
ha szurkálsz, biztos pé lesz :D , hajrá :D

Lucuzs,
sajnálom :D Döntöttél már a hogyantovábbról?
A hsg csak azért lenne jó, mert akkor mindjárt mehetnél lombikra, így meg ki tudja, lehet, hogy öt inszemet is végigcsináltatnak veled. Ezt is jó lenne tudni :roll:
ranita1979

Én lassan abbahagyon az agyalást, mert ha így folytatom minden hitemet elvesztem. Akkor meg hogyan csináljam tovább?
Valószínű hétfőn visszamegyek a Törökhöz és megbeszélem vele a dolgokat, aztán meglátjuk mi lesz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok.

Hulla vagyok,alig aludtam valamit.

Lucuzs sajnalom.

Meli tuti a stimutol van,kivanom hogy rendezodjon.

Mindenkinek koszi a drukkokat,3ora mulva indulok a korhazba.

Ime 39+1 pocakkep,osszehasonlitva az elozovel nem igazan not.
Kép

Kép
monyo83

Monyo! Nagyon szépek vagytok!!! :D :D :D
Húú, borzong a hátam! Nem csodálom, hogy alig aludtál! :lol:

Elárulod végre ki lesz a hírhozó? :wink:

Holnap szorítunk neked!!! :lol: Kívánom a legjobbakat! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ha minden igaz akkor egy vajdasagi lany fogja neketek megirni a fejlemenyeket,nem ismeritek ot.

Kép
monyo83

Monyo! Szupi, akkor végre megnyugodhatunk, hogy nem fogunk lemaradni a nagy hírről! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok!
Az endokrinológus javasolta hogy szedjek jodid 200-t , pedig nincs baj a pajzsmirigyemmel, de szerinte segíti a peteérést.
Várom a véleményeket.
Bajom nem lehet tőle?
mók

Sziasztok!

Monyo, Zazzy köszi a válaszokat, megnyugodtam. Gondoltam, hogy alakulnak a dolgok, van egy-két nap, amikor úgy érzem, hogy külön-külön érzek minden egyes csontdarabot. :)

Monyo!
Már várjuk nagyon a híreket, na és persze a Nóci fotót!
Holnapra mennek a drukk hegyek!!! Ügyesek legyetek!!!

Lucuzs!
Én voltam átjárhatósági vizsgálaton, az ultrahangos fajtán, kellemetlen, de ki lehet bírni. Én is úgy tudom, hogy ha vannak összenövések azokat, vagyis vannak olyanok, amelyeket tudnak műteni. Nálam, amikor laparoszkópiás módszerrel vizsgáltak, találtak összenövéseket, akkor ott, azt meg tudták oldani. Szerintem is megér egy próbát, ezen már nem szabadna, hogy múljon. Amíg van olyan dolog, amit ki lehet küszöbölni, addig kell menni. Nálunk is így történt.

Hajni!
Mennek a drukkok!!! Remélem még időben!!!
jucus80

Bevittem Bogit dokihoz, mert már egy hete náthás, meg köhög, láz nincs, de nem bírom kikúrálni. A doki sem talált nála semmit, ha nem gyógyul meg hétfőig, akkor megyünk vissza, és valami gyógyszert ad.

Látom már csak este kapunk híreket Hajniról! Hát akkor muszály lesz kivárni... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

A szerdai uhun dokibá ugye láttott a jobboldalt egy 15mm tüszöt.
A baloldalt,hiába nézegette, még a petefészkem sem látta. És én sem.
Aztmondta nem mindig lehet megnézni,ha úgy helyezkedik a has miatt.

Ma reggel óta feszül/fáj a bal petefészkem kürül. Ma van a 14.napom és ma reggel a hőm is leesett pár tizedet. Úgy tűnik mindtha több lenne a nyák is.
Én még nem ismerem ki magam,mert csak most kezdtem el.
De most mi lehet? Miért fáj?
Lehet peteérésem lesz? Vagy csak nagyon megvizsgált dokibá?
Én nem tudom. :( :( :( :(

Mi a ti véleményetek????

Görbicsekem:
nanicke
Székesfehérvár

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke, ez a hőesés lehet pé :) De biztosat párnap múlva tudok mondani. Ezután szépen emelkednie kell a hődnek a következőnapokban. A szúrka és a nyák is nagyon ezt támasztja alá. Drukk++++
mókica

Hajni! Elmúlt 5!!! Már tűkön ülök!!!:wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Nanicke! Egyetértek Mókicával, lehet pé környékén vagy, pár nap és kiderül! Drukk!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Titokzatoska megjött. :D
Rövid leszek mert megyek kolegabúcsúztató vacsira.

Nos, ma bebizonyosodott, hogy nincs baba a pocakomba így a 78.napon sem, mert voltam ma MMben vérvételen:
BHcg: <0,1
Progi:28,4

Azért mentem el vérvételre, mert furcsa dolgok történtek velem: szerdán minden előjel nélkül éhgyomorra rókakoma meglátogatott; napokig bundáskenyeret ettem lilahagymával (nem ettől hánytam :) ), cicjeim bazira feszülnek, bimbók brutálisan érzékenyek és melltartó nélkül létezni nem bírok, álomkóros vagyok nem is kicsit, ja és magamhoz képest sokat eszem.....

Na de akkor most mi vaaaaaaaan? Azt gondolom hogy volt pé-m, csak a kérdés a mikor??????Az tuti hogy nem akkor amikorra ferti tette. Vagy mégis, és akkor meg csökken a progim, na de akkor meg miért megy felfelé a hőm????????

Segítséééééééééééééééééég!!!!!

Kép

hajni...
Budaörs

Nem tudom miért vágta le pont a lényeget. :(
Megpróbálom mégegyszer. ha nem sikerülne, gondoljátok hozzá a következőket az utolsó három napi mérést mert a 75.napig azaz keddig látszódik: 36,7; 36,6; 36,8

Kép

hajni...
Budaörs

Hajni! Hát akkor jól sejtettem, mi áll a titkolódzás hátterében. :wink: :lol:
Te figyi! Én nem látom a görbéd végét, felraknád mégegyszer!!! Légyszi!
Nem lehet, hogy még csak mostanában volt pé, és még lesz több is az a BHcg? :wink:
Drukkolok nagyon!!! :lol:
A tüneteid csodálatosak!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát, most sem lett jó a kép, lehet még kicsinyíteni kellen rajta!

De azok a lemaradt értékek nagyon bíztatóak! És lehet a progid sem csökkenőben, hanem növekvőben van! Nem hitegetni akarlak, csak szerintem ez még nem lefutott! Mindenesetre az tuti, hogy volt egy spontán, brutál pé-d! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!
sajnos képtelen vagyok visszaolvasni, hogy mi volt vasárnap óta.
ma érkeztem haza a klinikáról... a 2-3 napból 5 lett :? de beáztattam magam a kádba, mosógépben a cuccaim, és a párom ideengedett, hogy írjam a beszámolókat :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli! Megkérdezhetem, hogy pontosan miért voltál távol? Miért voltál és milyen klinikán?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs!
szegeden voltam az I. bel klinikán kivizsgáláson. tükrözések, terhelések, uh.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Monyó szép poci! :D Lassan már Nócit is láthatjuk. :D Drukk+++

Hajni, ez szép görbe! Lehet csak most volt péd??? :) Drukk++++

Julcsi, miért kellett a kivizsgálás?
mókica

mókica!
volt egy crohn diagnózisom, csak nagyon nem azokat a tüneteket produkáltam, mint kellett volna :lol: így befekvés, új dg, ami jelenleg epekövesség, nyelőcsőfekély és nem fertőzéses k.m.n. gastroenteritis (a szövettan jövő hétre lesz meg)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Mókica, Lucuzs köszi! Hát remélem is, hogy peteérés következik! :D :D :D :D
nanicke
Székesfehérvár

Monyo,

drukkok mennek. kívánok neked könnyű szülést.

mi most jöttünk haza a dokkerbácsitól, minden rendben szerencsére. babóca becsült súlya 1840 gramm. bár a mostani mérete egy kicsit későbbre, április 2re rakta a szülés napját. majd kiderül, jön amikor jönnie kell. kedden kell mennem vér+vizelet vizsgálatra.

rakok fel egy mai pocakfotót:

Kép

Kép
gota79

Monyo, drukkolok nektek!

Gota, lassan neked is itt a vége. Hipp-hopp elmegy az idő!

Kép
timcsi82

Monyo, mennek a drukkok. Varjuk a hireket.

Azta mindenit Gotaek is mindjart finisbe! :lol: :wink:
Repul az ido.

Most mar kellenek az uj kis mamik!Hajra lanyok!

Kép
paszicsnyek

Valamiért nem teszi be az egész képet, pedig már olyannyira lekicsinyítetttem hogy nem is látszik semmi. Majd holnap talán beteszem aláírásba hogy meg tudjátok kuksizni, de nem most mert asszem kicsit többett ittam abból a nagyon finom mézes meggypálinkából... :roll: :oops: :lol:

hajni...
Budaörs

Jaj! Monyo! Már reggel akartam írni, hogy nagyon szorítok neked!!! :oops: :lol: Lehet már túl is vagy mindenen... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Monyo!
Talán már kezedben is tarthatod a kis csöppödet!!!!!

Itt bazi nagy hó van és még mindig esik. Építettem egy hójembert is. :D

Íme a görbém, talán meg tudjátok nézni, és nem vágja le a végét......

http://www.fertilityfriend.com/home/1a3d39

hajni...
Budaörs

Monyoról semmi hír?

Kép
Kép
zazzy

Jöttem én is hírekért, de látom még semmi...

Nálunk egy pötty hó sem esett! :shock: :cry:

Hajni! Ez ám a görbe!!! :shock: Drukk!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem ebből még bárki lehet!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?