Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy - igen, megvizsgált, tapintással és hüvelyi ultrahanggal.

Mares - én nem hallottam csak a h1n1-ről. Remélem nem vagy beteg!

Szerintetek mitől magas a reggeli hőm, ha nem a peteéréstől?
ancsi28

Ancsi: és máskkor meg nem ennyi a hőd akkor olyan mintha lett volna peteérésed és most utána lennél mivel emelkedik, vagy hülyeséget beszélet Csillag????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ancsi, a hüvelyi uh-val tényleg látnia kellett volna vagy a megrepedt tüszőt vagy a növekvő tüszőt. :cry: Én amikor uh-n voltam, mindig mondta a doki, hogy mekkora tüszőt lát és ehhez mekkora nyálkahártya társult. A hődet mióta méred? A ciklus elejétől?

Mares, ja reggel nem is akartam elhinni, hogy ennyire alacsony. De most homokba dugom a fejem, köv hónapban megyek dokihoz úgyis. Amúgy meg lehet ez jó jel is, nem? :wink:
Remélem nem vagy beteg! Vírust csak hasmenésest tudok. :roll: :roll:
Bízzunk abban, hogy mástól van! :wink:

chrissy81

Chrissy: Timi-nek anyatanya oldalon, akikkel még dumálok, tegnap leesett a hője, és még volt is valami piri, majd ma semmi és felugrott a hője... tehát én azt mondom bármi lehet :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy: tehát még ne rakd a fejedet sehova sem :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ok, Mares, holnapi hőmre azért kíváncsi leszek! Meg persze a tiedre is!
Baba, hogy vagy kismami?

chrissy81

Chrissy Maressal egyet értek, ne izgulj, az is sokat befolyásol :) Lehet ez a beágyazódási hőleesés :)
Ma kicsit rossul voltam, de Kismanó mamánál volt, így egész nap pihentem, és mivel a férjecském itthon dolgozik, ezt ki is használtam, ha kellett vmi, ő édesen ott termet, és segített :) Mióta a 2. babát várja teljesen megbolondult, folyton elkényeztett. Bevallom élvezem nagyon :P Vasárnap tesztelsz? 12 dpon lehet már vmi nagyon nagyon haloványcsík, én ajánlom, hogy hcg-vel és lhval is tesztelj a reggeli pisiből. Már nagyon izgulok.
Mares béjbi te mikor tesztelsz kis tesztfüggőcském??? Gondolom, te nem vársz a 12 napig, hanem jóstesztelsz is?! Jól gondolom? :)
Ancsi ment a privi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, nem izgulok! Tényleg nem. Csak ilyen görbém még sohasem volt, mint a mostani és hát az igazat megvallva csak lesek, hogy mi történik. szóval ennyi. Cikázik összevissza, én meg csak kapkodom a fejem. :P
Úgy vagyok vele, hogy ha úgy kell lennie, akkor úgyis úgy lesz!

chrissy81

Chrissy: igen, ez a jó, én is csak elvagyok, csak a hülye álmok, Csillagnak is majd mesélem hogy most meg azt álmodtam hogy kihúzták egy fogamar ésiszonyat nagy csúnya helye votl.. .tiszta gáz a fejem ezek szerint ha ilyeneket álmodok :D

Baba: de mi az hogy nem voltál jól???? persze hogy függő vagoyk, alig maradt lh tesztem , mert ugye a fránya pé-re vártam... de majd meglátjuk most mikor nem bírok már majd magammal és mikor tesztelek :D magamhoz hű vagyok, így tutti egy lh-val kezdenék, nem hcg-vel... :D mint múltkor:D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kicsit szédültem, meg hányingerem volt, mostanában este lefekvés előtt rosszabb, remélem hamar elmúlik most már :) Te kis tesztfüggő paraladym :) Adja az ég, h 2 csíkos legyen az összes teszted :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: hát igen, én a teszt függőség egy külön kategóriája vagyok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!
Mares, szép a hőd! Még mindig! :D
Baba, szegénykém, hát mikor múlik már el ez a fránya rosszullét? A végén tényleg addig húzod, hogy rókádék nálam kötnek majd ki. :wink:
Mares, meddig bírsz magaddal teszt ügyben? Most akkor nem lövögetsz semmi tesztet? Csak vársz?

chrissy81

Chrissy: te sztem tesztelhetsz! nem???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ja, reggel erősen gondolkodtam rajta, de végül nem csináltam semmit. Majd később. Lehet hogy már holnap, de lehet, h csak vasárnap. Én ilyen vagyok..... :oops: Hőmet nézted?

chrissy81

neeeeeeeee máááár ki nem bírnám :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

hő sztem jó, de majd Csillag mondja rá az amen-t:D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Crissy sztem holnap már lhval tesztelhetsz... tuti én sem bírnám ki :)
A hőtök sztem mind2 nek naon jóóóóó, mivel fent van :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: Chrissy óvatos :D

Én meg ugye függőő...

uram meg nem mer hozzám "érni"... nem mer, amíg nem biztos hogy nincs odabent senki vagy hogy van bent valaki.... nem akar összebújni velem, mert fél nehogy bajt okozzon.... tiszta kész vagyok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, amen :lol: , szép a hőd továbbra is, még várj szerintem 1-2 napot, és akkor tesztelj, de HCG-vel, már ha rám hallgatsz!

Chrissy, úgy látom, holnap már érdemes tesztelned, ha tegnap megvolt a beágyazódás a hőd szerint. Ne félj, bajod nem lehet a teszteléstől, legfeljebb megtudod, van-e babád :wink:

Baba, jó neked, hogy ilyen kényeztetős az urad, azért engem ennyire nem kényeztettek, pedig az első fiammal veszélyeztetett terhes voltam. :roll: Jobbulást :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag: jól vagy???? :D remélem igen és hogy ha gond van majd néha te is mondod :D mert ritka az akinek soha semmi bibije nincs nem?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag: én még nem tesztelek, mert még túl korai, csak uram nyúz, meg persze félt meg minden és ezért nem engedi hogy sex legyen....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EHCsillag, köszönöm ma már jobban vagyok, nem szédülök annyira, de a hányinger az tényleg megmaradt, alig várom, h Chrissynek és Maresnak átküldhessem végre :)
Mares sztem hétfőn azért már te is tesztelhetsz, sőt akár vasárnap is.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: nekem még teszt messze van, mert addig még sok minden lehet, nekem csak az a furika, hogy uram annyira aggódik hogy hétvégénk szabad de nem akar, nem mer hozzám érni :D

Igen, mindenfajta hányingert átveszek tőled :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lányok, nincs internetem, most idegen helyről gyorsan bekukk. Akkor lehet, hogy holnap lövök egy tesztet. :oops:
Szerintetek?
Mares? Baba? Csillag, te mit gondolsz?

chrissy81

Mares a 7.dpon vagy, akkor az nincs annyira messze sztem :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy: sztem mehet a teszt... lh mindenképpen de szerintem simán a hcg is :D és utána a képet várjuk :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Esthajnalcsillagtól szeretnék érdeklődni a p.é.-hez szükséges tesztekről. A másik topikban ajánlották, hogy te foglalkozol ilyenekkel.
Tudsz nekem segíteni, hogy mennyibe kerülnek és mit hogyan kell csinálni?valamint, hogy juthatok hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget!

Anikó
ancsyka

Szia Ancsyka!!

Írj Csillagnak privit , segít neked, de ebben a a fórumban az előző oldalon szerintem látsz árakat tőle!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy egyetértek Maresszal, és sztem is simán mehet a teszt, ha van otthon mind2 akkor mind2 és tudod figyelni a változásokat, h az lh mennyivel erősebben mutatja ki a 2 csíkodat, mert remélem az lesz.... holnap csináld és azonnal tegyél fel képet. Szurkolok....
Mares ment a privid, el nefelejts :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hali!

Mares, szerintem már tesztelhetsz holnap.

Chrissy, te is már simán nyomass egy tesztecskét!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Drukkolok értetek, Lányok, nagyon!!! :P
ancsi28

Sziasztok!!!

Ancsi: helyzet veled???

Chrissy: hődet beírtad, van teszt is??? hmmmmmmmmmmm???

CSillag: Chrissy hője szép, én meg még korán vagyok ezzzel.... majd meglátjuk....

BAba: igen, olvastam pirvit, reagálok!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, ez csodás! :wink: :D Mármint a hőd.

Ellőttem ma egy lh-t, 2 csíkos, de nem pozi, hcg nega. Hőm fent, folytatást várjuk. :wink:

chrissy81

Chrissy: de legalább van rajta 2 csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát, amennyiben ez szupi...... Szerinted szupi? Elég haloványka... de ott van. láthatóan.

chrissy81

Chrissy: kép???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy ha holnap is lősz egyet, és erősödik, az nagyon szupi... végre egy jó hír... sajnos én ezzel nem szolgálhatok, tegnap délután óta egész Rókacsalád költözött be hozzánk, idáig minden kijött ami be ment, most értünk haza az ügyeletről, kaptam egy szurit a popsimba, most már az is fáj :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: szegényem.. én mindet átveszem tőled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Átadom az összeset, de vissza ne küldd nekem, mert még a szuri sem segített :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares, Chrissy - olyan szép az értékek, drukkolok, hogy így maradjanak!!!

Baba- biztos kutyául érzed magad, de azért én még azt is irígylem egy kicsit, bárcsak már én lennék rosszul a kisbabától!

Nálam, az van, hgy nincs semmi. :? A hőm negyedik napja 36,8 és 37 között van. Mensi nem akar megjönni, én meg nem akarom a gyógyszerrel meghozni, várok még, hogy mi lesz ebből. Egy hete 36,5-36,6 volt jellemzően a hőm.

Senki nem tud arra válaszolni, hogy ha nem a progeszterontól, akkor mi mástól emelkledett meg a hőm? :?: :?: :?:

Mares, Chrissy - valami tünet esetleg van már?

Mares - legalább lh-t csinálj már, légyszi.

Ma vettem aloe verát, méhpempőt, voltam 2szer talpmasszin és ha megjön végre, akkor az aviva tornát is kezdem - szóval turbóra kapcsoltam a gyermekáldás érdekében :D
ancsi28

Ancsi sztem most is aviva tornázhatsz, nekem míg nem volt baba 2 nap után meghozta a menszit, xal sztem tornára fel....
Sokáig míg nem voltam állapotos irigyletem másokat a tünetek miatt, de most inkább már elvagyok keseredve tőle, utálok rókázni és napi 6-7x minimum elég rossz... főleg, h a torkom és az orrom is szétmarta már :( inkább tünetmentes terhességet küldök nektek, az lenne a tuttttiiii :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok, tünet nincs.
Baba, hát nagyon sajnállak a folyamatos róka miatt. húúú, ez így elég kemény...

Ancsi, kezd a tornát, nem kell azzal megvárni a mensit.
Szurkolok neked, hidd el regenerálja magát a szervezeted hamar.

chrissy81

sziasztok!

mindenkinek jó hétvégét :)

nekem megjött 46 napra,de nagyon pici görccsel,alig észrevehető,pedig világ életemben mindig nagyon görcsöltem mensikor.most meg majdnem semmi :) lehet hatnak a nővények :)

sajnos beteg vagyok,nagyon megfáztam :( torkom is fáj :(

KépKép
bettike83

EHCS ... rendelnek teszteket és probaltam kuldeni privit na most vagy 3x megkaptad vagy 1x se ......meg a netem is vacakol. :cry:

írj vissza ha van idod legyszi... koszonom
Vendég

EHCS köszönöm írtam emailt.
Vendég

Jó reggelt!
Helyzetjelentés: hőm fent, lh-m erősödött, hcg-t nem csináltam.
Látom Mares a tied is fent van... Tesztet esetleg nem csináltál?

chrissy81

De közben elkezdtem barnázni, szóval nem túl jó jel...

chrissy81

chrissy kép??? Mares teszt?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy: de ha lh erősödött akkor az jó jel!!!! nem????

nálam szerintem még gondolkodnak odabent az okosok hogy mi legyen.....
uram halálba cinkel, mert jókat eszek és már 8kor alszok minden nap.... ő ezt jó dolognak veszi, de mivel még ez csak a 9. nap és fogalmam sincs hány napos lehet a ciklusom, mert ugye átlag 25-26 napos... de vetélés utána második hónap ez, előző ciklus 21. napra jött.... tehát én kicsit problémás vagyok

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Amikor leolvastam az lh-t akkor jóval erősebb volt, mint a tegnapi, de mostanra eléggé lehalványodott. Na, hát ez van.

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?