Sziasztok!
Sajti!
Hurrrrráááá kezdés, annyira szorítottam érted!!!!
Lukácsné!
Köszi az EKG infót, de nálam ez elég bonyolult ügy. Még nem írattam át a címemet, így otthon kéne elmennem EKG ra, na mindegy, hosszú.......
Elleszek ott, úgyis szabadnapos vagyok hétfőn!!
Húúú Angyalkám!
Tök tutkók az eredményeid, ez tuti siker lesz!!!!
Pancsi!
küldd el a neved priviben, a nagy várakozásomban, hétfőn elüthetnénk az időt egy kis dumapartival!!!!!
Húúú a Cetrotide t ne is mondjátok, többet szenvedtem a spéci cuccal, mint a legolcsóbb legszarabb Merional lal!!! Olyan béna az a fecskendő, sehogy nem akar a kezemre állni
Navared!
Gyógyulgass. Igen én is úgy látom, hogy bejönnek ezek a drukkok amiket egymásnak küldözgetünk, úgyhogy én is kérek belőle a mhny vastagításhoz, meg mindenhez!!!!!
Úgy kérdeztem, hogy szia, te szoktál a neten fórumozni?
Azt mondja szokott.....mire én: Akkor te vagy az Angyalka????
Tudom sík hülye vagyok, na mindegy.
Megmondom őszintén, hogy az iwiw en jópáran megjelöltük egymást innen, de most pl Angyalka neve sem ugrik be
Akinek a beceneve hasonlít az itteni nicknévhez, az oké, de egyébként, nem az én memóriámnak találták ezt ki
Én is azt hittem Janka gyerkőcére, hogy Nóra
Kubu!
nem is tudom írtam e már, hogy nagyon gratulálok a vv eredményhez, de jó, hogy nem kell a magzatvíz vizsgálat!!!!
Kicsit elkeserítelek, úgy készülj Érdre, hogy reggel én mentem kocsival, nagggyyyon szarak az utak, nincs takarítva!!!! Mondjuk ez reggel 5 kor volt, talán jobb lesz a helyzet később!!! Ja és az az 5 cm, jó lesz 10-15
nek is!!!!
Avarka!
Igen, én is akkor vettelek észre, mikor pont behívtak.
Nagyon drukkolok a vv eredményhez!!!!!! Kezem, lábam csuriban!!!!
Janka!
neked is nagyon drukkolok kisfürti tesóhoz!!!!
Mieza!
hamar kiolvastam az újságot, egy darabig még fogdostam a kezembe, hátha valaki leszólít, de aztán feladtam!!!!
Megértem a csalódottságod, hogy 10 tüszivel mentél, és "csak " 2 lett a vége, de ne add fel, egy is elég a sikerhez!!!!! Nagyon - nagyon drukkolok!!!!!!!!
Próbáld a méhpempőt, ártani nem ártasz vele!!! Sajna nem emlékszem a Metypred re, hogy mikortól, meddig kell szedni!
Hátha a friss punkciósok tudják majd!!!!
NE IDEGESKEDJ!!!! Azzal nem teszel jót!!!! Minden rendben lesz!!!!!
BMC / babaprojekt