Na itt lennek en is
Egesz heten sok-sok elinteznivalom volt...es mire tudtam volna jonni ugysem volt senki meg kedvem sem volt mert fajtak a szemeim a gep elott estere
Aztan tegnapelott akartam jonni erre a frissites miatt a geprol eltunt a jelszavam es nem tudtam kertem egy uj jelszavat...azzal is probalkoztam aztan mivel az sem jott ossze mert ezlobb azt aktivalni kellett volna ezert 5szori probalkozas utan kitiltottak 30percre
mar majdnem csinaltam uj nick-et
aztan tegnap sikeralt belepnem de mar nem irtam...de most itt vgyok mert apacska elutazott a hetvegere
Fius napokat tartanak Washingtonban...az egyetemi barijaival ment kosarladba merkozesre
Kedvenc csapata jatszik asszem
Vegre kicsit kimozdul mert mindig melo utan haza aztan engem talal meg minden hulyeseggel
Azota is szorgalmasan jarok szerdankent vizierobikra,pentekenkent jogara,a suli meg kezdodott szerdan...nem volt nagy durr ketten vgyunk az osztalyban
jo mondjuk amugy is 8fos max de igy legalabb tobb figyelmet kapunk es gyorsabban haladunk...bar a tanarno nem volt a legszinpibb...
Eva barinom az uj akit a magyar talin ismertem meg sokszor hiv na meg en is...ugyhogy eleg sokat dumcsizunk
Jofej csaj orulok,hogy ratalaltam
A masik lany meg mostansag szokott hivogatni meg irni na persze csak hetvegen amikor nincs programja epp vgy unatkozik
Ez mondjuk a barinomtol meg ok de egy kezdodo baratsagban en ezt nem dijazom
Van egy nagy hirem de nem szeretnem nagy dobra verni mert izgulok ngyon es nem is akarok ngyon errol beszelni csak tudatni szeretnem veletek,hogy megyek haza 10-en apacskaval es indul a kovetkezo 3.lombik short protokollal ugy nez ki es fagyasztjuk a katonakat mert apacskaval egyutt megyunk haza eshat akkor meg nem kezdunk
Majd ha mar otthon vgyok jobban tudok a dologrol beszelni na meg minden nap tudok is jonni most meg izgulok az ut miatt
Na mi van meg...a laptopom kepernyoje olyanszinten megadni latszik,hogy rendeltunk uj kepernyot es majd a parom munkahelyen az elektromosok kicserelik nekem.
jah es kepzeljetek ugy nez ki jo sokat maradok otthon aminek nem ngyon orulok mert az eredmenyeket mar nem akartam ott megvarni de ugy nez ki,hogy aprilis elsejen meg megyek japanba ahol is apacskaval talizok es akkor egyutt jovunk vissza valamikor aprilis 11-en NY-ba...na asszem ennyi utazgatas eleg lesz nekem nyarig
Bar en bizom benne,hogy nyaron meg hazajutok olyan julius korul sot mindenkepp szeretnek hazajutni mert tavaly nyar is kimaradt
(
meg ha esetleg nem sikeral ez a lombik akkor jon a kovetkezo