Sziasztok!
Köszi az aggódást, semmi komoly, csak mint látjátok havazik....Már elegem van, hogy jobban működöm, mint egy béka....
Mostanában minden kis időjárás válkto
ásra olyan görcseim vannak...Bibu semmi nem volt, bezzeg Lillus. És maaaaa, maaaaaaa telihold lesz..Húha, lehet ma megint vki megszül?!
Mondjuk Fanni legyen, inkább, mert neki már szabad így a 36.hétben...De azért maradjon még egy picit bent, mert az a jó!!!!
Marcsi, örülök, a jó híteknek, csak így tovább. A tejcin ne stresszelj, még akkor is betud indulni, ha hazamentetek!!!!De tessék csak inni a teát. Én mondjuk Bibuval a laktoherbet ittam, de Ő nem volt pocifájós...bár én használtam neki pocifájás ellen még cseppeket is, de nem sokáig. Nekünk is AngelCare van, ami légzésfigyelő+bébiőr is egyben. A mienk sajna kicsit túl érzékeny és egyfolytában beriasztott..Ti melyiket vettétek?
Reni, tényleg ne idegeskedj, mert az nem tesz jót. Én néha az ilyenket egyszerűen kikapcsolom. Tudom, hogy nem könnyű, de én ilyenkor megkérdezem Apát, hogy ugye minden rendben lesz és megoldja e a problémát és ilyenkor azért utána jobb, mert átadtam neki a stresszt....
Tudom, csúnya vagyok...Na jó, nekem könnyebb, mert már 2éve nem dolgozom és így már elsajátíthattam ezt a remek kis átpasszolást...
De nem ment könnyen, főleg, hogy nekem jó fizum volt, ami mindig ott volt biztos pontként. Ja, mert az én férjem vállalkozó...Az meg tudjátok mit jelent...Vagy van és akkor okés minden, de lehet utána hónapokig semmi.
Ti melyiket vettétekaz Angelből? Csak a bébiőrt? Nekünk anno adtak hozzá kukát is. Nektek is? Na az nagyon jó dolog!!!!!!Ha tudtok azt mindenképp vegyetek. Nem is eleinte lsz az nagyon jó, hanem késöbbb...Higgyétek el, néha jó, hogy nem engedi ki a büdit...
haha, most írok a kukáról, erre Bibu ide jöt és itt nyomizik mellettem.
Na, kár, hogy a pelus nem zárja be a szagokat...
Szilvi, aztaaaaaa, végig aludtad az éjszakát????Neeeee, ilyen ninmcs!!!!
Nekünk csak játszós cumink van/volt. Sztem tök mindegy melyiket veszed... Cumisüvegből nekünk is a Tomme Tippee jött be..Most hogy már nagyobb, most már nem gond a másfajta, de eleinte, ha a nem a Tommee-t használtam, utána fájt a pocója. Nekünk Aventos a másik.
Mindenki milyen ügyi, hogy már ilyen rendesen megvagytok...Bezzeg én...
Ja, Fanni, én már a 36. héttől 2ujjnyira voltam kinyilva Bibuval, aztán nézd meg, semmi...Még tovább bent is maradt...
Borsoo, de furi, hogy írtad, hogy terhes fürdőrucit nézel...Bár lehet én is csak abba fogok beleférni nyáron?!
Na azért csak nem?????
Manojoco, köszi az infót, én sem tudtam ezt a császáros dolgot... De lehet benne vmi, hogy az altatás gyorsabb. Azért jó, hogy nálatok is minden rendben van. A fiad rendesen született? Mármint simán, komplikáció nélkül?
Na megyek, mert sok lenne a dolgom, de még mindig fáj mindenem, a combom, derekam, csípőm....ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Ja, és leállt a fütés...itt vacogunk, mert persze Apa vidéken
tárgyal....Remélem nem fázunk meg!!!!
Jók legyetek!!!