Új privát üzeneted érkezett!

nálunk buli van. Apa kártyázni volt. Luca bepisilt. Ágyat húztam (ma húztam tisztát). Luca rosszat álmodott,fel kellett kelteni,mert zokogott álmában. Most nagy tál pattogatott kukoricával ülünk az ágyban és teázunk,tv-zünk 4esben! :-) családi idill
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:55-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:55-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jo reggelt!
Kattkat: igen, a fozoset es csak siman ossze kell kutyulni. En masodik alkalommal botmixerrel atnyomtam a turot es a tejfolt, azutan pakoltam hozza a tobbi cuccost es igy olyan kremes lett, mint a kremturo. Nagyon szepen kijottek a csikok. Elso alkalommal csak attortem a turot, kicsit szemes maradt, az ize finom volt, csikok is voltak, de nem volt olyan szep, mint a heten.

Edit: en pirulva vallom be lassan, hogy ha jelen pillanatban megadatna a lehetoseg, hogy valaszthatok az angol es a magyar terhesgondozas/szulesztes kozott, akkor kotornek az angol fele.
Ezzel igy voltam akkor is, amikor gyakorlatbol csak az angolt ismertem es a magyarrol csak hallottam, olvastam. Most, hogy mar lassan tiz hete tapasztalom a magyart, igy meg jobban hianyzik az angol. Mondtam en mar nyaron is, hogy kisegenyu vagyok. :oops: :oops:
Nah, majd szules utan hatha valtozni fog a velemenyem.
De legalabb mindkettot tapasztalni fogom igy es a harmadik gyermek szuletesi helyerol ennek megfeleloen donthetek.
Vendég

Kattkat: es meg annyi, hogy kostold meg osszekutyulas utan, hogy eleg edes-e neked. Ugyani en most konkretan ketszer annyi cukrot raktam bele, mint amit ir a recept (15 deka helyett 30 dekat). Nekem igy volt jo, pedig nem vagyok edesszaju.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt!

Nóriéknál éjszakai buli volt! Ez a csúúúcs... Együtt virraszt a család... :lol:

Én kb. fél 3-kor feküdtem ágyba, aztán Apa hazajött negyed 7-kor a munkából, én meg jól felébredtem... Még fetrengtem egy kicsit, amíg kivitte a kuttyokat, meg ellapátolta a havat (ennek már szinte nyoma sincs), de utána már nem bírtam tovább ágyban maradni. Pedig én IMÁDOK aludni!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:57-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

hali

mi van éjjeli baglyok:)

piszkálás: nekem óvatos mindig a dokker, de minden hónapban megnézi, hogy mi újság.
az első gyerekemnél pedig csinált egy kis piszkálást, de akkor 40+1 voltam és szólt is előre hogy megpróbál olyan helyzetet előidézni hogy beinduljanka az események. és valóban ez reggel történt, estére babáztam. de nem bántam mivel már betöltöttem a terminust és mint kiderült gyerkőc már nem annyira csípte odabent a helyzetet.
37. héten még én se örülnék neki.

vizsgálatok: hát engem is megnyugtat hogy havonta rámnéznek hogy tart-e a méhszáj, meg az uh-t is mindig úgy várom.
a dokkert meg én is azért fogadtam meg amit Nóri írt. hogy ott legyen ha szükséges és mondjuk ne egy ismeretlen legyen, normálisan szóljon hozzám, elmondja hogy mi történik, stb....
én a támadónői kettős könyvelést és az egyéb adminisztrációkat érzem feleslegesnek. most a ctg-t is annak éreztem, de biztos van olyan szitu, hogy egy ctg-n derülnek ki dolgok...

na megyek, jön ma anyukám, remélem nem akad el a vonat :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kattkat:
valóban egy angyal a férjem... :) és azért szeretem csak (mostanában), hogy éjszakás, mert ilyenkor hajnalban, ha hazajön, kiviszi az ebeket, és este is megy velük. Nekem meg nem kell nagy pocakkal a csúszós utakon bohóckodnom... :) De lesz ez még így se... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A változatosság kedvéért Luca 4kor hányt is,így a mi ágyunkat is húzhattam át. És alhattam a kanapén...↲Kakti! Arra gondotál már,h mi lesz,ha apa éjszakás,Lili lefürdetve alszik a kiságyban. Akkor estére ki viszi le a kuttyokat? Nekem ez mindig gond volt. Pedig Happy nagyon fegyelmezett, napi 2-3pisivel simán elvolt.↲En a zebrás túrós mellé szoktam csinálni meleg eper v. Málna öntetet fagyasztott cucc+cukor felfőzésével. Nagyon fini hozzá!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:58-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri!
Az éjszakás műszakban nem lesz gond, mert mondom: olyankor reggel-este Apáé a két eb. A húzós az lesz, mikor Apa délelőttös (olyankor reggel fél 6-ra megy), vagy délutános (akkor meg este fél11 körül ér haza). Szóval délelőttös műszakban a reggeli, délutánosban az esti séta az enyém lesz. Amíg nagyon hideg lesz, asszem, a szomszédlány fog vigyázni Lilire, amíg megyek egy kört az ebekkel. Később gyerek be a Mei-Taiba, aztán megyünk együtt - szerintem. Az a jó, hogy a szomszédban ugye szerdán született a baba, szóval a két kiscsirke egy-két hét különbséggel egy idősek lesznek, így nagyjából ugyanazt az ellátást igénylik. :) Én szerintem úőgy fogom csinálni, hogy megszopiztatom majd a gyermeket, ellátom, aztán fogom átvinni. Eleinte még itt lesz anyukám is, de az sem fog örökké tartani. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

MInek eszik, aki nem birja???
Feri reggel koran indult folytatni a koltoztetest, megreggeliztettem, melegszendvicset kert. Nah, akkor mar nem suogetek ketszer - gondoltam - eszunk mi is Kristoffal. Sok ertelme nem volt: nem voltunk meg ehesek, Kristof csak ledobta a kutyanak a falatokat, en viszont lenyomtam harom (igaz, hogy aprok voltak) szenyat hagymaval, meg mindennel. Mert finom volt. Es ittam ra tejet. Mert az is finom olt.
Most meg ulo helyzetben egeti szet meg az agyamat is. :cry: :cry:
Jah, es baromira bevizesedtem tegnap estere. Meg a combom is foltos marad, illetve a karom, ha megnyomom. Nem valami szep. Merlegre sem mertem allni. Ezzel valamit kezdeni kell. Van ra homeos bogyom, de nem vettem meg eszre, hogy hasznalna, egy hete szedem kb.

Kutyasetaltatas babaval: nem egyszeru.
A mi kutyank ugye hiperaktiv, amilyen kicsi, olyan eros, raadasul ram egyaltalan nem hallgat. Huz, mint allatt, ha egyszer lelep, akkor senki nem eri utol. Kiveve Feri, mert neki visszafut. Szoval en csak porazzal setaltathatom.
Viszont akkor babakocsit nem viszek. Tegnap csak en voltam itthon, muszaj voltam Kristofostol kutyat pisiltetni, nem volt mokas.
Gyereket beoltoztetni, magamat is, kutyara ham, poraz, Kristof babakocsibe (ha meg o is elfut, az gaz lenne, olben meg most nem cipelem hosszan).
Vegre elindultunk. Ajton kirangatas, liftbe berangatas, majd ujabb ket dognehez ajton babakocsi kihuzas, kozben egy kezzel kutyavisszatartas. Es meg egy lepcso. Majd oldjam meg, hogy hoban tologatom a babakocsit, pisiltetem a kutyat, raadasul egyiket sem hagyom el.
Es kesobb vissza.
Nem volt jo. Most mar igencsak dijjazom, hogy Maglodra megyunk, ahol lesz kert es kint lehet a kutya. Fogalmam sincs, hogy mihhez kezdenek a panelban ket babaval es egy kutyaval setaltatasi idoben...
Vendég

SMS jött Ézsóné - Edittől:

[quote]S írta:zia!
Szerdán jöttünk haza, minden ok, van tejem, igaz, pont annyi, amennyit eszik. Bocs, hogy el vagyok tűnve, de nincs segítségem. Apa lassan alakul, még intenzíven van, még kritikus az állapota. Sok idő kell még neki sajna. Nemtom, mikor tudok banyanetezni. Hogy állnak a babák?

Törpe ma 1 hetes. Ja, már tartja a fejét és hason fekve ki tudja tolni magát! Megzabálom!

Edit!
Innen is jobbulást Apának, és jó egészséget a babónak meg neked!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kukorékolós lányok, szerintem a hó lehet az oka, mert mi is fent vagyunk 5 óta, pedig nagy alvósok vagyunk, főleg apja. De hajnalban addig vergődött mellettem a zuram, hogy már én sem tudtam aludni, úgyhogy nekiálltunk DVD-zni, és fél 8 körül visszaszunnyadtunk. Viszont egy óra múlva meg fel kellett kelni, mert megyünk jógára - 10 perc múlva indulni kéne, hogy a havat is letakarítsuk a kocsiról. Még vizes a haja a kedvesnek, úgyhogy a változatosság kedvéért innen is késni fogunk :oops:

Annyira szédülök, hogy állandóan kapaszkodnom kell, hogy el ne tanyáljak - gondoltam, hogy a cukrom eshetett le, de megmértem, normális éhgyomri 4,6. Szóval inkább a kialvatlanság lesz a ludas - nem jó jel a gyerekágyra :roll:

Jó, hogy Edit jelentkezett, és jól vannak babóstul :) - viszont segítség nélkül nagyon kemény lehet!

Na, összecsődítem a zapát!

boruska

Nem ilyen rövidre szántam, csak lenyomtam valamit. Tegnap nem tudtam jönni, annyi programunk volt, mindjárt olvasok vissza.

CTG-n csokimérgezést kaptam, mert előtte is ettem hármat, de a kölök meg sem mozdult, a szülésznő is adott még, meg diktált belém forró csokit és csokiparányt, aztán szőlőcukrot. Rosszul vagyok még mindig. A gyerkőc amúgy erre a cukormennyiségre sem indult be, a méhösszehúzódásaim meg nullák.

Ma megyünk anyuhoz ebédre, Apának holnap van szülinapja, már most felköszöntjük, mert holnap barátokkal ebédelünk. Anyutól Mei Tait kap, végül Gremese félét vettem.

Na nézem, kivel mi törtnént az elmúlt 36 órában.

Kép
juci-77

Most meg az eleje maradt le. Nem értem :shock: Na mindegy.

Kép
juci-77

Juci
nekem is ez volt ctg-n. még amit még javasoltak, hogy lépcsőzzek előtte, illetve a hasi légzés, hogy több oxigénhez jusson és beinduljon.

Boruska
én is szédültem tegnap, de a vérnyomim jó, 110/70...még fekve is képes voltam szédülni :roll:
a viszketés elmúlt?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Én is ideértem. Úgy volt, hogy vendégeink jönnek, de ott már 15 cm a hó, nem mertek elindulni. Nálunk még alig-alig szállingózik. Így most lefékeztem a rendrakással, gyerekeim legnagyobb örömére.
Tegnap voltam NST-n. Aszonták, hogy szép. Vagyis baba szívverése jó, no fájás. A legutóbbi kórházasdi arra volt jó, hogy végülis felkértem egy jó hírű szülésznőt. Mert az én dokim nem vállal szülést, a régi, akinél a hármat szültem szintén nem vállal, a többi meg sajna egykutya. Jut, aki jut. Ha császárra kerül a sor, oda úgyis ketten kellenek. Egyébként meg a Jóistenre bízom, hogy ki lesz az ügyeletes. Mindet ismerem, mind ismer engem, ez egy kicsi kórház. Ha minden jól megy, a dokinak úgyse lesz sok dolga.
pammut

Pammut: jó, hogy újra itt vagy!

Móni: Hatalmas gratula a fiatalemberhez! Nem semmi méretek!!

Nóri: én lemaradtam valamiről :shock: :shock: Valószínűleg egy pár nap kihagyás okozta korábban. Gondolom, a hülye bank kért házassági vagyonszerződést. Az addig ok. De mi az, hogy válási papírok??? Nem elég, ha közokiratban nyilatkozol, hogy a nincs vagyonjogi igényed? Csak megindítani kell, vagy végig is kell vinni?

Kép
juci-77

Tényleg nem semmi ez a válásos buli...nálunk anno éppen a házasságot nyomatta a bank a hitelhez. mondjuk mi már össze voltunk házasodva, de a szomszédok a hitel miatt házasodtak gyorsan.

Pammut
hát igen, legalább mindenkit megismertél.
itt is már legalább 15 cm esett....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ediiiit! De jó, hogy jelentkeztél. Küldöm a sok pozitív energiát, de nemsokára biztos vagyok benne, hogy otthon lesz apa is és minden a legnagyobb rendben lesz. Az a lényeg, hogy jól vagytok és apa is javul. :lol:

Itt is szakad a hó és Zsoltiék elindultak kocsiért. Pfff, de jó. Ráadásul a hegyekbe, igaz csak 30-40 km-re, de azért a hegyekben itt már szép kis hó van. Kíváncsi leszek rá mikorra érnek haza. :roll: Jah, amúgy már este úgy viselkedett, mintha semmi nem történt volna. Reggel meg nyúlkált a takaróm alá, hogy tapizza a hasam. Mondom még harag van, azt mondja milyen harag? Én voltam dilis úgyhogy neki kellene haragudnia... :roll: Na mindegy.

Felmászok a létrára és leszedem a függönyöket...Rájuk fér a mosás. Remélem nem zakkanok le a létráról. :shock:

bellerreni
Eger

Én NST előtt egy citromos mignon-t nyomtam be :D . A szülésznő meg vitatkozott a babával, hogy ne másszon el most 20 percig. El nem ment, de jó sokat mocorgott.
Én meg mondtam, hogy ha még kétszer be kell zötyögnöm a jó vidéki utakon vizsgálatra, akkor megszülök. A végén konkrétan hangosan átkozódtam, mert minden gödör ütött egyet a pocakomon és az már azért fájt. Jó sokszor keményedik. De most már nem parázok. Szülünk, amikor szülünk. A hüvelyváladék negatív, az utolsó laborom is jó lett. A vasam még mindig tartja magát, bár most szedek 1x1-t.
Megyek, mert nem lesz kaja.
pammut

Már nekem is kettessel kezdődik a napjaim száma Kép

bellerreni
Eger

Reni: csak óvatosan a létrán! Csak a férfiak képesek ilyen "mi sem történt" módon viselkedni... :twisted:
Bár az utóbbi napokban rendszeresen nekem kell bocsánatot kérnem Apacitól, mert olyan érzelem hullámzásaim vannak, hogy csak na! Egy nap legalább háromszor leordítom szegény fejét ok nélkül.... ő meg most tűr mint egy birka :lol:

Edit: továbbra is nagyon szorítok a férjednek!
Szuper, hogy ilyen ügyes a babád és tjcsi is van! :D
zuzmooo

Reni!
Így 29 nappal szülés előtt, szóval az utolsó hónapban már nem igazán javallott a létrára mászás! Könnyen meg tud szédülni egy kismami. Pláne, hogy egyedül vagy otthon! Óvatos legyél!

Anno nekem a zuram úgy kérte meg a kezem, hogy egy este elém tett egy tál rántottát (mint ünnepi vacsi), majd közölte: van egy kis gond a lakással. Mondom: mi van??? Tiszta frászba voltam, hogy nem lesz hol laknunk. Erre kiböki: össze kell házasodnunk... :lol: Hát ennél szebb lánykérést el sem tudtam volna képzelni! De akkor is imádom a fejét a pasinak! :oops: :lol: Amúgy a szocpol miatt kellett a házasság, és ripsz-ropsz egy hónap alatt lerendeztük. De azt mondta, ő amúgy is akarta, csak nem feltétlenül akkor... :D

(Kezdem megszeretni ezt a málnalevél teát...)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

két nap alatt sikerült végig olvasnom amit termeltetek. :D

Csütin voltunk dokinál. Nem nyilt tovább a méhszáj. A jövö héten már elkezdhetek mászkálni, nem kell egész nap feküdni. Hát én már csüti óta mászkálók. :D

12.-én kell vissza mennünk vizsgálatra. Nem szeretnék ugy járni mint amit Lara irt. Annyira megpiszkál h már nem jöhetek haza. Szóval most inkább annak drukkolok h meginduljon.

Túlhordani nem engedi, mert veszélyes lehet az előző császárom miatt. Viszont azt sem szeretném ha indítaná és császár lenne belőle, mert akkor a köv már biztos hogy csak császár lehet.
(lelkileg eléggé nehezen tettem magam túl a császáron)

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Móni hatalmas gratula a "kicsi" fiadhoz :D

Kimentem havat lapátolni, de az uram beküldött, megt vagy 20 cm-s a hó és nem szeretné ha most kellene mennünk szülni, mert per pillanat még el sem tudnánk indulni akkor hó van nálunk. (nem a városban lakunk, hanem a hegyoldalban, nem sokan laknak itt- gondolom el tudjátok képzelni h mi lehet itt)

Nóri!
Én konrkétan rákérdeztem az ak-ra a kórházban és nem kell 300 napnál nem régebbi. Sőt még az Önk-ot is felhívtam, mert a szülésznőm szerint kell, hogy akkor most milyen kell. És ott azt mondták, hogy megköszönik ha van -nem kell össze vissza telefonálgatniuk- , de a törvény szerint nem kell.

K

bchris

Juci! Nem kell végigcsinálni a válást. Elég érkeztetni a bíróságon. ↲
Nálunk is 30cm hó esett. Rettenet!↲Kriszti! Tudom,h a törvényben így van. Csak pár helyen mégis friss kell. Ha nekem válni kell,h hitelt kapjak,akkor más is járjon el törvény szerint! :(
Vendég

Bchris neked milyen idős az első babócád?
Azért kérdem,h mondod h császáros voltál.
Megprobáljátok azért a természetes szülést?
Nekem sajna nem lehet,ugyanis faros a babám,esély sincs rá,szépen csücsül... :lol: 8)

Kakti leánykérés :D :D igen romantikus.
Akkor nem is volt lagzi meg ilyesmi?

Edit örülök,h minden rendben veletek,férjednek
továbbra is jobbulást kívánok!!!

Várom Monyó sms-ét mihánts érkezett kiirom ide oké lányok?
Ma inditják neki igaz??

Boruska elmúlt már a szédülés?Elkéstetek?

Nóri jobban van Luca?Nem hányt azóta?
Még használtok pelenkát?Vagy már nem kell?

Üdv.mindenkinek

Kép
Kép
szintus

Jaj Csajok! Köszi az aggódást :lol: Le már leszedtem mosógépben van, az ablakot is átnaggyáztam :oops: Igaz csak belülről, de én most ki nem megyek ablakotpucolni az tuti. Rajtam is rajtam van a fészekrakó bigyó... :lol:

Bchris Nekem is azt mondta, hogy jövőhéttől sétálgathatok, de én már kedd óta megyek mint a lökös :lol: Pedig te jóval előrébb vagy mint én, miért nem hagy még sétálni?

Na megyek takarítok tovább. Jó, hogy nincs itthon az embőc legalább nem okoskodik bele a takarításba :lol:

Jut eszembe csajok! Nem tudom van-e köztetek nagy virágkedvelő, de hátha tudtok segíteni. Muslicák jönnek valahonnan. Én arra gondolok, hogy csak a virágföldből jöhetnek. Jobb öteletem nincs. Mit csináljak vele? Lehet valamit önteni a földre, hogy ne jöjjenek belőle? Ötlet?

bellerreni
Eger

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:59-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Szintus! Június óta nincs pelus,de mondjuk 2havonta becsúszik némi baleset. Persze,h érdekel Monyo!↲Luca nem hányt azóta. Csak apa fázik éjjel és feltekeri a fűtést. Luca meg a száraz melegben köhögött és behányt töle. Lassan meggyőzöm apát,h a 26fok sok éjszaka...
Vendég

Nóri
Én a VII. ker-i Önk-ot kérdeztem meg, mert ha a kórházban adom le a papirokat, akkor ott csinálják az ak-t.

Vmivel elronthatta Luca a hasát?

Edit! Örülünk a jó híreknek. :D

Szintus!
Két éves Regi (február 8.-án tölti). Mindenképpen rendes szüléssel indítunk, és remélem kisfiam jobban fog viselkedni mint a nővére.
Regivel is rendesen indult, és a kitolásnál befordította a fejét (arccal előre szeretett volna kijönni, ugy meg nem lehet)- aztán ezért lett császár. Két toló fájás között adták be az érzéstelenítőt. Ja és kértek h tartsam vissza a tolást. Hát aki szült már az tudhatja h lehetetlent kértek tőlem. (röviden ennyi)

Neked nem szokott fájni az előző csaszi helye. Én néha ugy érzem, hogy majd szét szakad ott a hasam.

Megyek elolvasom én is Vicky szüléstörténetét.

K

bchris

Reni
talán azért mert 3 hétig szigorúan feküdtem.

A virágföldhöz nem tudok hozzászolni. :(

K

bchris

Szintus!

Az a helyzet, hogy Apa már volt nős, és volt nagy vidéki lagzija, így ő nemannyira ragaszkodott a nagy banzájhoz. Én meg nem vagyok egy olyan szereplős-menyasszonytáncolós fajta. Így az esküvőn ott volt mindenki, aztán csak a család (30-an) elmentünk a Trófeába kajálni. Amikor meg beköltöztünk a kecóba, elhívtuk a barátainkat egy lakásavatóval egybekötött "lagzinak" kinevezett buliba. Így anyagilag is jobban jártunk, pláne a lakás miatt meg kellett húzni a határokat!

Reni!
Én is tapasztaltam már olyat, hogy a majomfáim körül muslicák vannak. Mintha azt mondta volna a kertész barátnőm, hogy be van vizesedve a föld és kicsit beerjed, és attól van. Locsold őket kicsit kevesebbet. Én télen minden virágot egy héten egyszer locsolok. Illetve vannak kivételek. Az orchidea, ami minden vasárnap becsücsül a vízbe, és persze a kaktuszok. De van egy krotonunk (Apa katalizátor-virágnak hívja), és nyáron, amikor ő elkezdi lógatni a leveleit, akkor szoktunk locsolni. Ő szól, hogy mikor kell a többieknek is vizet adni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

apa a gyűrű számlájával kérte meg a kezem,mert nem bírta kivárni,h kész legyen! Pedig már vagy 2hónapja együtt voltunk! :-)
Vendég

Nálunk apa a karácsonyi ajándékba csomagolta a gyűrűt. Persze hogy azt bontottam ki utoljára amelyikbe volt. :D

bchris

Jelentem függöny felrakva és szerencsére nem estem le a létráról :lol: de elfáradtam úgyhogy most kicsit pihike és utána folyt köv.

Kakti! Én is egy héten 1x locsolom a virágokat,de akkor megpróbálom még ritkábban hátha. :roll:

Lánykérés: Együtt kinéztük a gyűrűt, megrendeltük. Úgy volt, hogy október 6-án kéri meg a kezem, mert ugye akkor van a névnapom. Nem jött meg a gyűrű akkorra, tehát nem volt akkor lénykérés. Amikor megjött ő nem szólt. Megtaláltam délután a kabátjában a gyűrűt, na gondoltam akkor este vacsi vagy hasonló és lánykérés. Eljött az este, semmi vacsi, semmi romantika semmi. Lefeküdtünk aludni adott jó éjt puszit és elaludt. Szerintetek? Egész éjjel azon járt az agyam, hogy biztos meggondolta magát. :? Erre reggel amikor felébredt az ágyban rámtérdelt vagyis úgy hogy az egyik lába az egyik oldalmon a másik a másik oldalamon volt és ideadta a gyűrűt. :lol: úgyhogy az én uram se egy romantikus fajta. :P

bellerreni
Eger

Reni!

Este talán elfelejtette! :lol:
Vendég

Jah és erre felénk szokás a kísérő gyűrű. Persze, hogy azt is később, a nászúton kaptam meg :lol: voltunk Törökországban egy aranyműves műhelyben és ott választottam ki egyet. 140 euróról lealkudtam 80 euróra :lol:

bellerreni
Eger

Jah Nóri! Lehet :lol: Volt valakinek olyan extra lánykérése? Meséljétek milyen volt. Olyan szívesen hallgatom az ilyesmit. :roll:

bellerreni
Eger

Nálunk van "kézmegkérős" gyűrű, meg jegygyűrű. Az elsőt ő csináltatta, a másikat együtt választottuk.
Vendég

Egyébként Kos szigeten voltunk nászúton és 20 perc hajóútra volt Törökország úgyhogy oda is átmentünk, legalább a gyűrű is még emlékezetesebbé tette a nászutat. :roll:

bellerreni
Eger

Reni!

Nekem van egy bnőm, aki úgy összeveszett a pasijával egy romantikus párizsi hétvégén a csaj hisztije miatt, hogy a srác hozzávágta a 2 karátos gyémántot. Igazi romantikus lánykérés! :oops: Akkor sokkal inkább a számla! :lol:
Vendég

Na Nóri! Nálunk az a kísérő gyűrű, de én a jeggyűrűt kaptam meg hamarabb :lol:

Na mentem ebédelni anyóshoz.

Jó étvágyat mindenkinek

Pápá

bellerreni
Eger

Lánykérés: hát mikor így szóba került, én, feminista őrült, kijelentettem, hogy csak akkor hozhat gyűrűt, ha hozza számlát, és a felét én állom. Ezen jól összemorogtunk, mert szerinte ez a férfi dolga. Az összes ismerősöm lebaltázott, hogy hogy lehetek ennyire ostoba. Jött a karácsony, azért csak csak előjött belőlem a nő, vártam, hátha karácsonyra. De nem. Mert ő komolyan vette, amit mondott: ha fizetni akarok, nem kapok gyűrűt. Na, karácsony után elővettem, megbeszéltük, ok, hozhat gyűrűt, de kísérőt, és a jegygyűrűt vesszük meg közösen. Elmúlt a Valentin nap, semmi. Közeledett a szülinapom. Egyszer felhív kétségbe esve, hogy egész Pécsett nem találni szép gyűrűt, felejtsem el. Aaargh. Végem. Be voltam már sózva, mint állat. Szülinapomon Tankcsapda koncert. Vártam egész nap, mint a csuda. Torta, haverok, buli stb, gyűrű sehol. Kaptam tőle egy könyvet. Este koncert után sörözés, kérdezik a többiek, lagzi mikor lesz, én húzom a számat, a Zsoltit csendben rázza a röhögés, én csak rosszallóan nézek rá. Hazaértünk. Teljes letargia, csalódottság. Villany leolt, befordul sarokba, erre hallom, hogy mocorog. Végig ott volt nála! Csak az én idegeimet húzta egész nap!

De kaptam tőle egy gyönyörű sárkányos ezüstgyűrűt. Azt jobban szeretem. Tudja, hogy imádom a sárkány motívumokat, filmeket, mindent ezzel kapcsolatban. A barátnőm egyszer jön, hogy nyílt egy új ékszerbolt, és nekem való gyűrűt látott. Ennyit mondott. Persze másnap elmentem megnézni, és megláttam! GYÖNYÖRŰ VOLT! Hazamentem, lelkendeztem. Valentin napra meghozta a kedves. Mindezt úgy, hogy csak beszéltünk a gyűrűről, és mindenki ugyanarra gondolt. Rakok fel róla képet.

zarja

Leánykérés:nálunk ugy zajlott,hogy április 3-án
összejöttünk,majd május elején már megbeszéltük,hogy összeházasodunk.Igazi szerelem ez a miénk :D
Majd a lánykérés a legjobb haverja lagzijába történt meg, egy kicsit becsipve :lol: De annyira jó volt olyan boldogok voltunk és csak egymással foglalkoztunk a lagziban!Tényleg olyan jó visszagondolni....
Gyürűt eljegyzéskor kaptam...
Nászuton lagzinkra rá egy évre voltunk,valószinű valamikor akkor fogant meg Fruzsi!
Egyszóval én még mindég imádom a férjem mint abban a lagziban..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Katica, hát jó, hogy neked ilyen dokid van...én sem tudtam, hogy az enyém igy fog vizsgálni...nem szólt előre :(

Helyzet: barnázás folytatódik és további nyákdugó darabok, közben folyamatos tompa fájás és mellé jóslók...
Gyorsan kimostam 3 mosást és kivasaltam mindent, hogyha menni kell, ne maradjon szennyes..

Edit, örülök a jó híreknek!

Jaj, nemtom Zsófival és Monyóval mi lehet...majd jelezzétek, ha tudtok valamit!
lara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?