Új privát üzeneted érkezett!

dehogy nem vagyok, csak azt gondoltam most innen mennem kell :lol: :lol: :lol: :lol: , de akkor maradok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

na tessék laptető, komolyan nem hsizem el

Ancsu

ancsuka

figyeljetek már csajok, mikor ilyen jól összejövünk, néha sokan vagyunk így írogatni, skypon vagy msn-en simán lehetne konferenciába, nem gondolkoztatok még rajta?

Ancsu

ancsuka

annak is lehet nyoma, mert lehet naplózni 8)

Ancsu

ancsuka

Ancsu!
Tető hozzon szerencsét!
MSN-t nem nagyon szeretem,de ha többen összejönnénk akkor ok.

Kép
cukigabi
Budapest

gabi, szerintem ki lehetne próbálni, csak egy ötlet volt, nem kötelező.

én már nagyon régóta használom az msn-t, nekem nincs vele gondom, de természetesen ahogy gondoljátok.

Ancsu

ancsuka

Betty,
volt vonim, csak már nem volt aktuális, így levettem. Majd csinálok másikat :roll: .
Olyat csinálok majd, hogy még 5 nap a megfertőződésig :D :D :D :D
Bocsi Ancsuka, ezt nem tudtam kihagyni :D
ranita1979

ranita, :lol: :lol: :lol: :lol: ez már rajtam marad azt hiszem!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Nekem nincs msn-em, úgyhogy én nem leszek ott :lol:

Na de hova tűnt Démon Hill :?: (Szuzy, hun vagy :?: :shock: )

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Miért Démon Hill?Lemaradtam valamiről?

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!

Sajnálom én is nagyon...kitartás :roll:
Igen, konkrétan az Lh tesztekre gondolok?! most rendeltem esthajnalcsillagtól 30 db tesztcsikot és annak a működési elvét nem ismerem...ja, és hőmérőzni nem szeretnék (mindig elfelejtettem reggelente és kiugrottam az ágyból) :lol:
ancsyka

oké csajok, akkor msn-en ugrott :( :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
tudnál nekem segíteni?
Szeretnék a mamanetre regisztrálni, de nem tudok. Kétszer már próbáltam, 2 e-mail címmel, de egyik címre sem küldték meg azt az aktiválási linket :x . Most meg már nem tudok, mert mindig kiírja, hogy ilyen e-mail címek már vannak....
ranita1979

MNS nekem van.
ranita1979

msn :oops: :D
ranita1979

csajok segítsetek, mit vegyek be, vagy mit használhatok, nagyon folyik az orrom, eddig azt hittem valami más, de nem ez folyik rendesen :twisted: :twisted:

Ancsu

ancsuka

Ancsyka,
én még nem használtam LH tesztet, de valahogy úgy van, hogy akkor mutatja a pé, amikor a 2 csík egyforma erős. Ha van 2 csík, de nem egyforma erős, akkor az még nem jó. De ezt is ki kell tapasztalni :roll:
ranita1979

Csajok léptem,mert holnap munka van!
De már csak pár nap :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó éjszakát!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
van egy régebbi "sláger" zene, az a forma 1-es istennyila, és abban van ez a hova tűnt démon hill :lol:

Ancsyka
Lh tesztről annyit kell tudni, hogy ugyanúgy használod, mint a hcg-t, és mindig délután 3-7 között, a lényeg, hogy kb. egy időben, és előtte mittomén egy órával már ne igyál folyadékot.
Az, hogy hányadik naptól kezd,attól függ, hány napos a ciklusod.
Ha ugyanolyan a tesztcsík, mint a controll, vagy még erősebb, akkor pozitív a teszt, és 24-48 óra múlva pé. várható, úgyhogy ha pozi a teszt, onnantól kezdve ugorhatsz Apira :wink:

Ranita
hogy-hogy nem küldték el a linket :o :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.01.29 21:08-kor.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ancsyka, szerintem egy próbát megér, beszkenelem amit én kaptam vagyis vettem tesztnek a papírját és elküldöm szívesen ha gondolod, de attól akitől rendelted nem küld tájékoztatót?

Gabi, jó éjt neked.

Én is megyek, holnap amjd jövök.

Sziasztok

Jó éjt.

Ancsu

ancsuka

Betty,
gőzöm sincs. Ez egy hétvége volt, gondoltam biztos azért. Dehát azóta sem jutott eszükbe :evil: Pedig ennek már egy hónapja.

Kép

Kép
ranita1979

Ancsu
EHCS nem küld tájékoztatót.
Gabi, Ancsu
jó éjt nektek :!:

betty615

Ranita
akkor nem tudom, mi lehet :roll:

betty615

Ha valaki tud, regisztrálna majd nekem????

Én is mentem, jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
ranita1979

itten vagyok, csak jóban rosszban volt és hát szeretem :lol: :lol: :lol:

Ancsu
totálisan félreértettél...én nagyon azt gondolom, hogy kismami vagy :wink:
jó éjt és nehogy megfertőzödjél mán :lol: :lol: :lol: én sem tudtam kihagyni :!: :oops: :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

msn nincs, csak skype :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, Ancsu
jó éccakát :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is itt vagyok (csak a blogba írtam közben)

Ranita
megpróbálom..

betty615

már olvasom is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
bereggeltem neked, küldöm priviben a felhasználóneved, és a kódot :wink:

betty615

Kép

Eddig bírtam fent maradni :wink:
pusszantás mindenkinek

holnap ugyan itt :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

betty615

Jó reggelt!!!

Betty!
Értem már és közben apa is felvilágosított démon hill-ileg :lol: :lol:

Nálunk már megint szakad a hó :(
Tavaszt akarok :twisted:

Mindenkinek jó hétvégét kívánok-puszi

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Lányok, szétvet az ideg :cry:

Először is , Bettynek volt igaza, nincs a decának hcg tartalma.
Másodszor, elmegyek pisilni, piros lett a papír. Nem jöhet még meg, ez nem normális. Így mi a fene értelme van a decának??? Bőgni tudnék :cry: :evil: .

Gabi,
náluk semmi hó, úgy látszik minket megint kikerül :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Töröltem.

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Csajok ez már rajtam marad... Suzy valóban nem tudtam miről is írsz :lol:

Ranita hova regiztél?

Ancsy, kell a tájékoztató?

Este szülinapi buliba megyünk, de semmi kedvem, ez a nátha kikészít, ráadásul nem is tudok bevenni akármit, így csak sinuprett meg c-vitami, jó citromos tea.

A hőm változatlanul 37,1, aminek örülök, remélem így is marad és holnap reggel sem esik le. Kíváncsi voltam ébredés után már felkeltem az ágyból, hogy ugyan akkor mennyit mérek de csak 36,7-et, az jó örültem neki mert legalább nem a náthától van 37,1 reggel ébredéskor.

Puszi csajok, szép napot mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Ranita, ez akkor most mi? megjött?

Ancsu

ancsuka

Ranita! És akkor most teszteltél, vagy nem?
És most akkor mensizel??? :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok :!:

Ranita :!:

Én továbbra is drukkolok, mert ha most nem vagy még kismami nemsoká tutira az leszel++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Igen minden alkalommal van UH, igy követi nyomon a dokibá a tüszők növekedését.
Amikor már megfelelő a méretük, akkor jöhet a punkció.
Drukk továbbra is kismama, mert ezek a hangulatingadozások Nálad erre utalnak+++++++++++++++++++ :wink:

Lehet, hogy a telihold miatt fájt tényleg a fejem, de mára kiszünt teljesen, szerencsére.

Gabi :!:

Valszeg, azért fizettél olyan sokat, mert Neked 3 fajta szuri is van + az utro, és az sem olcsó dolog :!:

Bőrfertőtlenitő sprayt én is vettem, azt is elég drágának tartom majdnem 1900 Ft volt.
Nekem még nincs utro, azt csak a leszivás utáni napon szoktam elkezdeni dugni, 3x2-t.
3x3 tényleg sok, de a dokid tudja, hogy mennyi ami szükséges Neked :!:

Drukk a hétfői UH-ra+++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Mizujs :?:
Pihengetsz :?:

Sajna nem tehetünk mást viszont a türelem BABÁT terem :D
Spontánkodjatok drága++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Hogy vagytok :?:
+++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Muszáj megoldjuk a nagy helyzetet a szurizással :wink:

Drága sajnálom, hogy ott az a rohadt ciszta, de hiszem, hogy a köv. mensivel eltünik a fenébe és nem fog kellenni leszivatni, mert nem lesz mit :!:
Megy a cisztaüző drukk+++++++++++++++++++++++

gyancsi :?:

Melinda :?:

Bri :?:

ancsyka :?:

Puszi lányok :wink:
Vendég

Úgy látszik nem mensi lesz belőle, remélem csak barnázás. Hogy ez ilyenkor sem tud engem elhagyni, fene vigye el. De jól rámijesztett. Remélem tényleg nem kezdek el vérezni.

Lucuzs,
csináltam tesztet.
Nem volt rajt semmi. 10 perc múlva előbányásztam a kukából, meg mertem volna esküdni, hogy van rajt egy szinte nem is látható 2. csík. De ahogy egyre többet nézem, most úgy látom nincs rajta semmi :roll: Lehet csak valami szellemcsík :roll: , mert szerintem ha terhesség lenne, akkor erősebbnek kellene lennie.

Nem tudja valaki esetleg megbuherálni a képet, hogy most van ott valami vagy nincs? Bár, hogy őszinte legyek, remélem nincs.... Ez a rózsaszínezés, barnázás nem lenne túl jó kezdet....

Ancsuka,
mamanetre regizett nekem Betty. Neked írtam először, mert neked olyan vonid van, de válaszra sem méltattál :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Most már nálunk szakad a hó. Apának meg szegénynek szétmegy a feje, így a mai lófrálásunk elmarad.

Ancsu,
ma megcsinálom a tejfölös-túrós kiflidet, meg csinálok virsliset is. Remélem nem szúrom el :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Azért pár nap múlva csinálhatnál újra! :wink: A barna/kis vérzés meg lehet beágyazódás is! Te mesélted, hogy Hannánál is véreztél rendesen, aztán meg micsoda gyönyörű lányod van most!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Azért érdekes ez a barnázás, mert szerintem biztos, hogy nem a progiszintemmel van a gond, mert a melleimet most id érzem. Akkor mitől barnázok én mindig? Na, ez csak egy költői kérdés volt :D .

Lucuzs,
még egyszer megkérdem, nem akarnál egy kicsit többet jönni hozzánk? Biztos észrevetted, de a PCO- s topikba már nem nagyon megyek, mert ezzel a lombikkal valahogy nem érzem már magam odavalónak..... A másik kettőt olvasom, ahova írsz, de az nem ugyanaz :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
ez igaz.
Csak erről a barnázásról mindjárt más jut eszembe...Így kezdődött a m.k is . De persze azért hétfőn még ellövök egyet, biztos ami biztos :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
de ha beágyazódás lenne, akkor a teszten nem láthatnék semmit. Bár szerintem nincs is ott semmi...Ááááá, nem tudom :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Ranita
mit töröltél :?: :shock: Ezt nem értem.
Na most figyu...mikor kaptad a decát, és mire :?:
Mert tegnap nem írtad meg, hogy most tulajdonképpen mi is van veled..
29 cn.-en vagy, akkor elvileg piri pontos volt nem :?:
Ha 21cn.-től szúros egyfolytában a decát a lombikhoz, akkor jó, hogy megjött, de írd le, mert tényleg most összezavarodtam, hogy most mi is van veled :?:
Mamanetest szívesen :wink:
Én meg tudom "bugerálni" a képet, de csak ha tényleg van ott valami csík..
Tejfölös-túrós kifli...mmm....jól hangzik 8)

Ancsuka
most egy icipici nátha még jól is jöhet :wink: , mert akkor a szervezeted inkább arra figyel, mint hogy a babát akarja "kitúrni". Azt az egyet ne engedd, hogy belázasodj :!:
Jobbulást neked :!:
És muszáj elmenni a bulira, ha nincs kedved :?:
Ha megmondanátok, hogy beteg vagy... :?:

Angyli
örülök, hogy mára kiment a fejfájásod :wink:

Szuzy
mizu :?: :lol:

Többieket is puszilom :!:

Kép

betty615

Betty,
elvileg ugye a 21.naptól kaptam volna a decát. De mivel nekem a pé a 20. napon volt, múlt hét csütörtökön, ezért most csütörtökön kellett elkezdenem. Így még csak 2 nap volt szuri.
Benned bíztam :D . Mindjárt felrakom ide, de semmi nem fog látszódni. És remélem buherálás után sem, csak a szemem meg az agyam szórakozik velem :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Igen, ha ez beágyazódás, akkor a teszten még nem kell, hogy lássál... nem tudsz felrakni róla képet?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Szívesen jönnék hozzátok, de nem hiszem, hogy képes lennék itt is követni az eseményeket :oops: , a meglévő 3 is sok nekem. :oops:
Mindig elolvasom a beírásaidat, de ennél többre nem jutok. :oops:
Bár lehet lassan én is itt kötök ki, mert a pcos-on már nem érzem annyira otthon magam... :( , hiányoznak a régiek...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?