Ranita mióta szúrod a decát Mert már nem vagyok képbe nálad Holnap várom a tesztedet, talán mégis baba van a dologban
Ancsyka hőmérőzésre, lh tesztelésre, méhnyaknyák állapotokra gondoltál, a "hogy kell nézni magad spontán hónapban" alatt
Zsu remélem jól vagy Valami érzet esetleg
Ancsuka ne aggódj kérlek, az nem tesz jót Egyébként mikor kéne megbetegedned pontosan Én egy adagra 8 doboz utrot szoktam kapni, és mind el is tűnik általában
Gyancsi látom, te ma is pörögtél rendesen
Gabi nagyon jó eredményeid vannak, így tovább És honnan jöttél rá, hogy egy bnetes csajszit láttál ki volt az
Angyli akkor ti is jól megoldjátok a szurizást, jól felosszátok egymás közt Apival a dolgokat..
Szuzikjúúú mi megbeszéltünk minden telón (egy párszor )
Vazze, mire lapozok, már megen tele az oldal
Na, minyá írom a szépséges híreimet ebből vághatjátok, hogy nincsenek jó híreim.......
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
De a fő dolog: Qrva ciszta itt van még mindig, ugyanúgy 30mm-es, úgyhogy a fagyim ki kell maradjon, és ha következő menszivel sem ürül, akkor műtét Ekkora balfasz is csak én lehetek mi csajok Már csak röhögni tudok magamon Jah, és a fotó az új barátosnémről:
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Betty, megfertőződnöm pontosan csütörtök reggel kellene akkor lesz az inszemtől számított 2 hét. De nagyon remélem, hogy már megvagyok fertőződve rendesen. komolyan már azt sem bánnám ha ketten lennének, természetesen ahol kettőnek van hely ott háromnak is lenne, ugye már itt van Vivi.
nagyon vártam Betty eredményét, mikor küldte a jelet azt hittem csak ugrat minket és írja a jó híreket, azért is írtam. Majd mikor megláttam könnybe lábadt a szemem, nagyon megsajnáltam. Erre küldtem a jelet. és erre írtam, hogy full hülyének gondolhattok, hogy ilyen érzelgős vagyok.
Gondolom erre gondolsz vagy tévedek?
Gabi, Ranita vagy leszívják, vagy tűvel kibökik. Kisműtét lesz mindenképp, altatásban csinálják Azt mondta a doki, hogy a ciszta tele van hormonnal...el kell onnan tüntetni, ha nem ürül, mert ha közben beültetne, és kidurran, akkor még nagyobb kárt csinál.
Ancsuka sztem hóóót félreértetted Szuzyt. Ő is azt kérdezte, vagyis azért tartotta furának, mert azt írtad, megfertőződés.....vagy nem Szuzy Én így értelmeztem legalábbis. Ancsu, egyáltalán nem baj, hogy érzelgős vagy, sőőt, köszönöm, hogy ennyire meghatott a dolog...
betty, mostanában mindenen, még ha valami olyat látok akkor is (tv) mondjuk alapból is van bennem ilyen, de azért ennyire nem.
Nem tudom jól kisírnám magam jobb lenne-e, de hogy miért sírnék nem tudnám megmondani, ááááá komolyan megyek aludni nem fárasztalak tovább benneteket.
Ancsu hát most már nagyon kíváncsi vagyok, mi van veled Ha nem szoktak ilyen érzelemkitöréseid lenni, az jó jel És ne menj lécccci... Miért akarsz menni, álmos vagy