Szia Mindenkinek, mennyi minden történt itt pár nap alatt!
Ági! Köszi a recepteket, megjöttek rendben. Lehet, hogy könyv nem lesz belőlük, inkább csak süti
Anyko! Gratula a kiállításhoz, nagyon szép minden. Nekem a micimackós tetszik a legjobban.
Jubi! Kipróbáltam a már lakkozott felületre a krétázást, de alig látszik olyan fakó
Azt hiszem, maradok a visszafestésnél - ami a széleket illeti.
Aki kicsit extrémre vágyik, megmutatom az
etetőszéket,
etetőszéketamin eddig dolgoztam. Összességében elégedett vagyok vele, de a
közeli képen látszik, hogy a sok próba ellenére mégsem sikerült teljesen eltalálnom a szalvi színét
De olyan csúnya fehér volt itt-ott ütött-kopott, viszont nagyon szeretem, hogy egy asztalnál ülünk. Most meg lassan Kicsi Virágra száll, Áront cipőkanállal kell betenni
A csöve akril, a lapja dp.
Hogy egyúttal válaszoljak is a többünk által feltett kérdésre: szerintem a dp. lekopik a fémdobozról használat közben. Ugyanis amikor visszapattintottam az ülést, már elsőre jött le a festékből, de majd többet nem szedem szét. Az elmúlt két évben sem tettem meg...
Ánizs! Randizzunk Szhelyen?
paat_paat@hotmail.com Jubi!
Leszállni a mályvás csesztetéséről!!!
A levendulás szalvit én is megvettem, s szintén ebbe a keretbe szántam, csak sztem én rá fogok menni körben a keretre... Egyébként a festésre biztosra vettem, hogy siena, erre tök más! Hajrá Kovács néni!
Lányok! Jól látom, hogy szalvit repeszteni csak a spec. kétkomponensű 2700 ft-ossal lehet, sima repesztővel nem ?! Háááát...