Új privát üzeneted érkezett!

vayacon, Menopurnál az oldószeres fiolán van felül egy pici pötty és alatta a nyakán látsz egy pici karcolást. Ha arról az oldalról nyomod szépen lepattan a teteje, nem fog széttörni a fiola. Nekem patikában adtak hosszabb, vastagabb tűt is, azzal kiszívtam lötyit a fiolából és átnyomtam a tablettás üvegcsébe.( Ha pici folyadék marad a fiolában, vagy az injekcióban az nem baj, abban nincs gyógyszer, ez csak oldószer). Az üvegcsén van egy védőkupak műanyagból, azt ne felejtsd el levenni, alatta van a gumi kupak amit átszúrsz. A lötyit lassan nyomd bele az üvegcsébe, hogy ne legyen majd nagyon buborékos. Ha szépen feloldódott, másik vékony tűvel, amivel majd hasadba szúrsz, beleböksz az üvegcsébe, fejre állítod az egészet és így szívod ki a feloldott cuccost. Injekciós tűt légteleníted és mehet a pocidba. Sok sikert hozzá! :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!

Mimi!

ha megvan az a kép tedd fel lécci megszeretném kukkolni!!!!

Vayacon!
De jó, hurrrrrá kezdés.
Menopurt én sem szúrtam még soha, csak Merionalt ,az is letörős ampullás!
Összesen tuti beszúrtam már vagy 30-40-50 darabot az inszemek és lombikok alatt, mire tegnap észrevettem, hogy az ampulla nyakán van egy pötty, ott kell törni, mert ott talán vékonyabb az üvegcse? Vagy nem tudom, de így nem roppan össze a kezedbe!!!

Terminált együttlét nekem csak akkor volt még, mikor a nőgyógyásszal néztük, hogy van e egyáltalán peteérésem. több hónapon keresztül jártam kivizsgálásra, általában UH ra, és minden hónapban szóltak, hogy NA ma este termináltkodni kell :)

De ha az itteni folyamatra vagy kíváncsi, aszem minden ugyanúgy van, mintha inszemre készülnétek, csak maga az eksön nem történik meg a műtőben!!!!! Hanem otthon, ágyban, párnák között, és én úgy tudom, hogy nem számít bele a 6 támogatott inszemes alkalomba. Legalábbis így logikus, aztán ki tudja. Javítsatok ki, ha nem így van!!!!

Ja!
A csaj akit leszólítottam biztos azt hitte, hogy bevagyok tépve :lol: :shock: :shock:
Vagy, hogy rossz helyen áll sorba, lehet a pszcihiátriára jött? :)
Mondanom se kell, magamba ott röhögtem, mint az állat, 100 % ra azt hihették, hogy gyogyka vagyok, és most szabadultam a sárgaházból :)

Pancsi!
küldöm a mensimanókat, pirianyót, bládit, ahogy tetszik

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Pussz mindenkinek, holnap jövök

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Dorka!

Szerintem a nagy tűvel kell kiszívni a gyógyszert, és csak akkor cserélsz kistűre, ha böksz, legalábbis én így csinálom, nekem így tűnik sterilnek!!!

heni77

Sajti, Angyalkám, Muzsi?????

Mi vót ma??? :)

gyertek meséljetek!!!!

Vayacon!

HAJRÁ LAPTETŐŐŐŐ, SOK SZERENCSÉT HOZZÁ!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.01.29 16:59-kor.

heni77

Hűűű, vayacon, ha gyorsabban írom neked a menopurt megcsíptem vóna a laptetőt, szóval légyszi, mikor szúrsz, gondolj rám is közben :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Heninek igaza van a tűket illetőleg.

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok Huncutkák! :wink:

Csucsu:
Remélem megkapod, mindjárt elküldtem.
Mnyh-t fel lehet turbózni nyers túróval, tonhallal, pempős mézzel, sok fehérjével és folyadékkal.

Navared:
Te tényleg ügyi vagy!
Nekem még a bobból való kiszállás is rémálom, attól féle az egyik lábam maga alá szedi - mert ugyebár menet közben kell kiszállni belőle... :twisted:

Dorkabab:
Milyen szép érzelmes az avatarod! :)
A tüneteid simán lehetnek a gyogyóktól, persze mindenikre máshogy hatnak...

DMimi:
Te kis kexmassín!!! :lol:
Amúgy holnap én is pont pizzát sütök, mert jön a nagyim (86 éves nagy szélhámos színésznő, imádnivaló és hiperaktív-folyton elesős) és az a kedvence! :)

Lukácsné:
Április még odébb van, ezért a hülyeügyfelek hívását titokban irányítsd át valami méregdrága s.xvonalra - mert megérdemli! :wink:

Avarka:
Milyenek lettek az értékeid, olyan kíváncsacsi vagyok! :)

Muzsi:
Nem semmi a bátorságod, örülök, h. nem fájt! :)

Marianna:
Gartulálok a 11mm-eskéhez. Asszem én ott éjszakáztam volna a helyedben az uh-gép előtt, biztos nagyon jó érzés volt! Kár, h. nincs sztárfotó, remélem legközelebb adnak. Jobban vagy már?

Sting:
A terminált együttlét nem számít bele a 6 inszeminációba, pénzbe püedig csak a gyogyó kerül (ha felírnak v.mit).

Kubuspace:
Milyen jó, hogy nem kell magzatvízvizsgálat, gratula a jó eredményekhez, nagyon szurkoltam nektek! :)

Heni:
Ne izéjjé mááá!!! Jók az eredményeid és még jobbak lesznek! Asszem Kakti volt az akinek 7 mm-es mnyh-val sikerált a bébi!
Sajna nekem nem akart összejönni a koránbeérés a BMC-be... :oops: 9 után csúszott be a testem és az aurám pár perccel később...
Akit Angyalkának néztél, biztos azt hitte, h. már a farsangra készülsz! :lol: :lol: :lol:

Vayacon:
Inszemnél is érdemes a mnyh-növelése (lásd Csucsuhoz leírtakat).

Pá Drágáim!
sajt@

Janka:
Zabálnivaló a gyerkőcöd, nemcsoda, hogy repetát kérsz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

janka, heni, tűket illetően végül is a nagy tű csak könnyítésnek van, hiszen minden steril, a gumi fedő is, elvileg egy kis tű is elég az egészhez, csak sem a tűt, semmi a többi steril felületet nem szabad összefogdosni

sajti, gondoltam ha már mindenkinek van.. pici paci a mamájával :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sajt!!

Köszi szépen,ezek nagyon jók!!!!Mazsolázok belőle!!!Túrót nagyon szeretem,halat már kevésbé.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!
csucsu99
Budapest

Janka

írtam privit

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

heni

ha tudsz menj el háziorvoshoz nekem irt beutalót a szomszéd rendelőbe és azonnal megcsinálták az EKG-t és nem kellett ott maradnom egész napra. Azt mondta a doki hogy lehet vinni is.
Akinek nem jó az EKG-ja azt nem altatják hanem ébren szívják le a petesejteket.

sok sikert

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,

Hencsikém: jó lehetett...ilyeneket én is elszoktam gyújtani :D 10 után értem be,curva sokan voltak ma :cry:
Reggel és este szoktam bevenni egy kisebb kanálkával...az estit vacsi után 1-2 órával nyomom...
Szerintem nem rosszak az eredményeid :!: :!: :!: :!:

Sajt: és veled mi volt :?: :?: :?:

V.macska: meg volt a ciszta vagy elűzted :?: :?: :?: lehet,hogy láttalak :oops:

Velem: Kedden leszívás :D 10 db tüszőt diktált a dr.nő...19mm-13 mm ig vannak...mhny: 10 mm...ma este még 1 merional 150 gonal,holnap 150 gonal, vasárnap este 11-kor tüszőrepi...
Gondolom a 13 mm-esekkel nem lehet mit kezdeni :cry: de hátha megnőnek még 16mm-ig legalább...majd megdumálom velük :lol:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Rólunk dióhéj:
Mindkét oldalon 2-2 pici tüsző, mnyh 3 mm az 1. cn-on (majd megnő!).
Kaptam Merionalt napi 1-et és Gonalt 4 napig 112 egységet. A mai adagomat bent belém is nyomta reggel a vérvételes lányzó, nagyon rendes volt és megmutatta, hogy kell a Gonalt használni. Jelentem, egyáltalán nem éreztem a Gonalt!!! Sz. doki nagyon türelmesen elmagyarázott mindent, majd kedden megyek uhu-ra.
Annyira örülök!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Angyalkám:
Lehet, hogy kedden talizunk? Hányra kell menned? 10 tüsző az naggyon ott van! Persze, hogy megnőnek addigra! Drukk ezerrel :)

Pá Drágáim!
sajt@

Heni!
Persze, holnap rakok fel képet. Naná, hogy most merült le az összes aksi, tőteni kő őket!
ja és először elsiklottam az eredményeid felett :oops: :oops: Nem rosszak ám!!! :)

Angyal!!
Küldöm neked a tüszőnövesztőket!!! Hátha még megnőnek a 13-asok!! :)

Sajt!
Neked meg küldöm a vastagítókat!!
dmimi

Csajok,
köszi a tüszőnövesztőket :wink:

Sajt: én reggel 8-ra megyek...tudod a nevemet,ha van időd keressél meg...vmelyik korteremben ott leszek :D ha kábán találsz rám,ne is próbálkozzál kommunikálni velem,mert ilyenkor csak arról szoktam állítólag beszélni,hogy milyen klassz itt és mennyire szeretem a Dr.Nőt :D :D :D remélem talizunk :D :D :D

Lesz ott még ám több tüsző :wink: nekem is a 2.cn napomon 3-3 tüszőcske volt és a mnyh pedig 4 mm volt....Te meg az 1.cn napon vagy :wink:

A gonal a legkíméletesebb szuri az összes közül :!:

Arra,hogy ne repedjenek a tüszőid mit kaptál???decát???

Kép

kiss angyal

Olyan jó kedvem van :D :D :D :D :D Úgy érzem terhesek leszünk mindahányan itt vagyunk :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!!

Navared neked küldök egy kis baci űzőt.Gyógyulj meg mihamrabb :D

Sting én is csináltam hömérözést de semmi eltérést nem tapasztaltam.azután vettem a vaterán egy csomó peteérést mutató tesztet és minden nap csináltam de semmi. Mire most az orvosom közölte hogy az endo ezt csinálja hogy megakadályozza a peteérést.Mennyi pénzt kidob az ember?Nem lányok?

Janka nagyon aranyos a fiad ezek a göndör fürtök lányban is szép lenne.Neked van ilyen hajad?

Avarka mikor mész az eredményeidért?

Mariann a normaflort szedheted ilyen esetben én arra esküszöm.De biztos nagyon megviselte a pocidat ez a sok hányás meg minden gyógyulj meg.

Muzsi hol vagy mi volt??

Mieza hol volt az endod? Képzeld egy természtegyógyász azt tanácsolta az endomra hogy méregtelenitsek egy hétig vizet igyak persze meg volt adva hogy fokozatosan mit kell ennem mig elértem a vízivás szintet.A férjem azt mondta hülye vagyok itt kínzom magam.De én nagyon meg akartam szabadulni ettöl a nyavajától mindenre képes lennék.Na elértünk az 5. napi csak iváshoz csak feküdni szabadott és nagyon fáztam borzasztó volt.Hát jó be is lázasodtam nagyon beteg lettem hát ott feladtam.És 4 hónap mulva megint meg kellett operálni.Milyen jó hogy ki is méregtelenitettem.

Most már rá jöttem ez jutott nekem sajna.

Sajti ez hanyadik napod? Nagyon szoritok neked is kb mikor lessz a punkcio?
Angyal hát igazán sok lett. Már csak akkor kedden kell menned? neked is drukk. Mennyien vagytok most akcióban.

Dorka nagyon jó a vonalzód hirtelen azt hittem hogy már meg is volt. De biztoan így lesz.
Henikém köszi a manókat célba is talált most jött hozzám hurá.Kicsit mindig reménykedek de ÁÁÁÁÁ.....
Hétfön megyek. Nem jön valaki? kb 10-re

Kép
Kép
pancsi76

Angyalkám:
Nem akarlak ágyban, párnák közt... zavarni. :) Ha én is vmi csoda folytán 8-ra odaérek, akkor sikítozni fogom a neved!
A Cetrotide esetleg arra lesz jó?

Pancsi:
Ma van az első napom. Drukk hétfőre! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: jól van ,folymatosan ordítozzuk egymás nevét :D :D :D igen,a Cetrotide arra való...én is most ezt kaptam :x utálom :evil:

Muzsi, V.macska: :?: :?: :?:

Navared Zt : Beteg vagy :?: :?: :?: küldöm a gyógyuláshoz szükséges energiát :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

kiss angyal

Mariann, én is remélem h. sokkal jobban vagy, nem hangzik vmi jól a múlt éjszakád :( Tessék vigyázni magadra, már nem vagy egyedül :wink:

Lányok, köszönöm Mindenkinek a baciűzöket, a'sszem működik, de tényleg már jobban vagyok, bár nyomom a teát, mézet, citromot, gyümiket és homeopátiás cuccot is!
Az izomlázam nem nagyon múlik, fáj a kezem, mint állat, de még jó hogy élek :oops: Na félre a "tréfával", talán holnap már feljebb tudom emelni a karomat!
Ja és ideért (végre) kis huncut mensimanó, szal Deca nem fogott ki rajta, végül is csak 2 napot késett, az nem tétel...

Dorkabab, nagyon tuti a vonalzód, olyan jó kis "jövőt előrevetítős" :D

Kubu, hál'Istennek h. jó lett az eredményed és nem kell magzatvíz(vételes) vizsgálat!!!

Heni, de ugye nem azt kérdezted, h: figyi, te nem az Angyalka vagy??? Hanem a rendes nevén?! Bocs, nem akarlak hülyének nézni, csak elképzelem, ahogy a nicknevén hívod... :lol: :lol: :lol:

Angyalka, szerintem tök jók a tüszőméretek! Nagyon ügyi vagy!Milyen gyorsan eljutottál idáig!!! Nekem még olyan sok idő :( :( :(
MOndtam én h. a Gonal a legegyszerűbb használatú, csak kurva büdös, bleeee. De nem szagolgatni, bökni kell, tudom :D

Sajti, hát köszi, lehet, h. ügyes vagyok, de túlságosan bátor is... pedig lassan jobban kell vigyáznom magamra, pociban a babámmal! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Most próbálom befogni a sok-sok baciűző pozitív enerdzsit! :lol:
Eszternek nem is folytatta tanárúra stimut, amikor túl nazálisnak találta a hangját, magyarul taknyos volt, mint állat, szóval nagyon kell vigyázni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszönöm a tanácsokat,együttérzéseket!

Mára már semmi bajom,nem értem mitől lehetett,este 8körül egy kis husilevest és krémtúrót ettem :roll:
Remélem nem jön elő ismét...csak a babát féltem biztos Neki sem tett jót az én szenvedésem :cry:

Sajt:de jó hogy elkezted a szurikat :) remélem sok szép züsződ lesz!

Angyalka:keddre mennek a drukkjaim Neked és a tüszőidnek is.

Vayacon:én merionalt szúrtam,de az is ampullás:egy határozott mozdulattal a kis fehér pötty felé lepattintod a tetejét,és ahogy a többiek írták...menni fog!

Kubu:ma hívtam a dokit és végül is 9-én kell majd mennem uh-ra,akkora már 12hetes és 3naposak leszünk.
Abban maradtunk hogy akkor beszéljük meg a géndiagnosztikai vvt.,de én úgy tudom ott időpontot kell kérni,szerinted nem csúszok ki az időből?!

Muzsi:tudom hogy most pihizned kell,de Muzsi papa írhatna Rólatok egy pár sort :!:

Vörösmacs:Veled mi volt ma,merre vagy?
Remélem cisztának nyoma sem volt.

Heni:elképzeltem a leszólítós sztoryt...nem semmi :lol:

Kép
marianna82

Navared:tudom én hogy nagyon vigyáznom kell mot Magunkra,de hiszen ha tudnám mi a fenétől volt :roll:
A lényeg hogy jobban vagyok,a folyadékháztartásomat is rendeztem.
Én is küldöm a baciűzőket,nehogymá most kelljen abbahagyni :!: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
marianna82

Vayacon:
Itt megnézheted, miként kell szakszerűen beadni a menopurt:
http://www.youtube.com/watch?v=lMJebh5G2Ik
avarka

Sziasztok!

Heni: dehogy haragszom... pont szólítottak téged... én se vettelek észre téged előbb!

Köszi mindenkinek, hogy szorít az eredményemért!
Reggel lecsapoltak.. a speckós vérvételre az anyagot át kellett vinnem az ANTSZ laborba /MÁV Kórház/. Aranyos volt a nőci, azt mondta, hogy nekem is elküldi az eredményt és a referencia értékeket. Hogy mikor azt nem tudom.

Lemásoltattam az egy évvel ezelőtti és júniusi hormonvizsgálatom eredményeit!
Jelentem:
1 éve a 3. napi FSH: 9,2 volt. június 26-án pedig: 6,8.
Az alábbi leírás szerint az én eddigi eredményem jó... nem tökéletes, de nem is a reménytelen kategória. Továbbá, ha már változó korba léptem volna, akkor 20 körül vagy felette lenne!
És amint az ábra is mutatja, ez az érték folyamatosan változik.
Remélem a mai vérvétel minden tekintetben jó lesz! :wink:

Follicle Stimulating Hormone (FSH) 3. nap 3-20 mIU/ml Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja. Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható.
avarka

SAjt, Vayakon, Pancsi: köszi a kisfiamról írtakat, írtó arik vagytok!!

A férjemnek és nekem is ilyen fürtös szőke hajunk volt picinek, de leginkább a férjem kiskori képei hasonlítanak most a fiamra.
:lol:

Lukácsné: köszi az üzit, nem lettem túl boldog a kormány kibabrál velünk :(

Csajszik, most hogy is állunk, mert nem vagyok itt túl régóta, nehéz még követnem és szeretném tudni kinek is kell szorítani a jövő héten, kijár velem egy heti cipőben? Mert nekem 22-én volt a beültetés és 3-án megyek vissza vérvételre a Zsu-n kívül ki jön még a jövő héten?

Janka

Kép

Kép
janka78

Heni77:
Volt egy tippem, de nem volt újságja és gondolkodtam, de aztán végignéztem a soron és lett még két tippem, feladtam  És aztán már vittek is be szobába.

Kis anyal:
Legyen igazad, drukk mindenkinek !!

pancsi76:
én is szoktam magam kínozni ezzel azzal, ami végül semmit sem segít… de hát egyszer valami csak bejön.

Egyébként az eredményeim kicsit elszomorítottak, jobbra számítottam, de ez is jó így elsőre azért.
10 tüszivel mentem, de csak 8at tudtak leszívni, 6 teljesen üres volt. Egy elindult még ma, a másikat holnap fogják indítani. Délelőtt telefonálnak, hogy hogyan lesz, mikor lesz a beültetés, hétfőn vagy kedden.
Szóval egy manócska tuti, egy másikért meg most nagyon kell szorítani, hogy több esélyem legyen. Légyszi gondoljatok egy kicsit ránk, hátha segít neki az energia.

Lenne egy kérdésem: Ma volt a leszívásom. Kaptam Metypredet és Doxycyclint. Ezt már ma este el kell kezdenem szedni, vagy csak, holnap? Az utrot tudom, hogy már ma este. De a többire egyszerűen nem emlékszem. Eszem én a sok túrót, de a A doxyt napi kétszer kell szedni és előtt-utána két-két órát nem lehet tejterméket… szóval úgy kéne, hogy reggelre tonhal meg csirke, délben túró ))
mieza

Most tudok még valamit tenni egyébként azért, hogy megfelelő méhecskével várjam a beültit?
Méhpepő még mehet, ha csak ma hallottam róla?
mieza

Dorkabab, köszi az infókat a szuriról, már kezdek megnyugodni, hogy menni fog. Légteleníteni, hogy kell a tűt? Többieknek is köszi az infókat, Avarka, neked meg a linket.

Dorkabab, naná, hogy gondolok Rád. :wink: :lol: Csak azért is mert elismerem én egy kicsit csaltam. :oops:

Sajti, köszi a tippeket, és asszem tonhalat fogom főleg nyomatni.

Angyalka, de jó, már a finisben vagy. Sajti, neked is mennek a drukkok.

Navared, örülök, hogy jobban vagy, gyógyulgass tovább.

Mieza, szorítok nagyon a második manócskának. Mennek a pozi enerdzsik ++++++++++++++++++
vayacon

Köszi a drukkot!

Mi úgy légtelenítettünk, hogy felfelé tartod a tűt, kicsit megpöckölöd, hogy a bubi felmenjen a tetejébe. Mi úgy szoktuk, hogy levesszük az összes tűt, csak a fecskendő marad, akkor addig nyomjuk, amíg a levegő után ki nem bukkan egy kis lé. Aztán rá a vékonytű és újra pöckölés az első cseppig. Így sosem marad benne semmilyen bubi :)
mieza

vayacon, mikor felszívtad az oldatot a fecskendőbe, akkor a végén van egy kis levegő. A tű végével felfelé tartva nagyon óvatosan elkezded kinyomni, addig amíg egy ici-pici csepp nem látszik a tű végén. Közben azérd figyeld, hogy a fecskendőben se maradjon légbubi, de ha jó lassan nyomod, akkor tuti nem lesz. Utána mehet a pociba.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

janka, én is jövő heti vagyok, csak én pénteken megyek majd 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

mieza: Nagyon, nagyon szorítok a másikat is be tudják ültetni!!!!

vayacon: mieza jól írta, mi is így csináltuk

Janka

Kép

Kép
janka78

Mieza, sajna nem emlékszem, h. mikortól kell kezdeni a Doxycyclint és Metypredet, de szerintem semmi gond, ha holnap reggel veszed be az elsőt... Megnéztem az előző papírjaimat, de csak annyit ír, h. a 2 féle gyogyót mennyi ideig kell szedni!
Méhpempő sem árthat, gondolom, de majd a lányok lehet jobban tudják :D
Hát sajnálom, h. nem volt minden tüszőben érett pete, de tudod, elég egy is a babához és még az is osztódhat!!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vayacon, köszi neked! :wink:

Marianna, nem szemreokádásként írtam ám, tudom, h. vigyázol rá, csak olyan aggasztó mikor az ember nem tudja mitől van baja! :oops:
Remélem ez az éjszakád (és innentől mindegyik) nyugis lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

dorkabab: jól van, akkor pihenj nagyon sokat a hétvégén. Én szerdán megyek, még ötöt kell aludnom, de tegnap alig tudtam elaludni, beindultak a kerekek.

jó éjszakát és kellemes pihenést a 7végére Mindenkinek!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka, a kisfiad Norbi? Csak mert mivel ilyen kis fürtöske angyal-arcú, előszőr azt hittem kiscsaj és Nóra... :oops: Kis édes!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza: holnaptól kell szedned a bogyókat 5 napig!

Janka

Kép

Kép
janka78

Én jövő héten csütörtökön megyek, ahogy Sting is! Jön még valaki???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, ezek szerint jól sejtettem, ahogy Janka is írta, ráérsz holnap reggeltől szedni! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Igen Norbert, sokan kislánynak nézték kisebbnek, most azért már sokat változott a kis arca is és sajna elöl le is kellett vágnom már a haját, hogy ne lógjon a szemébe és már nem gördörödik be :(

Janka

Kép

Kép
janka78

Köszi mindenkinek :)
mieza

Janka, hát ha ez vigasztal, az én öcsémnek világ életében szögegyenes volt a haja és 12 éves kora után totál begöndörödött, szóval még van remény :D Szegény nem is nagyon tud mit kezdeni vele, kis Pumukli, de helyes vele nagyon!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na a'sszem elteszem magam holnapra, elég álmos vagyok! Mindenkinek jó éjszakát és izgi álmokat kívánok! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: ez jó, ilyenről még nem halottam, akkor jó sokat szenvedhet a hajával, de nagyon ari lehet

Janka

Kép

Kép
janka78

Jó reggelt,

Janka,
Nagyon jó a vonalzód.

Heni,
Szerintem jók az eredményeid.
Sajnos kicsit homályos a kép, de tényleg annyira brutál a kép nagyban, és semmit nem csináltunk vele, így ébredt :shock:
Szóval leszólítottad a csajt a BMC-ben. :lol:

Babe,
Köszi dícséretet.

Marianna,
Remélem jól vagytok. ÁÁÁÁ olvasom hogy igen. Hurrá hurrá.
Nyugi babóca rendben van.
Lényeg legyen kezedben az uh papír a dokitól és már akkor is mehetsz az istenhegyire, lényeg h 4-ig érj oda mert akkor több nővér van. De ha másnap reggel mész az sem baj, nem kell időpont, nyugi. DE HANGSÚLYOZD hogy a kombinált teszt vv részét szeretnéd, és az orvosod leletét elfogadják itt. Én telefonban 2x jártam ezt végig, személyesen csak 1x akartak meggyőzni h én integráltra jöttem. Úgyanis a dokink nem régóta van benne az ő rendszerünkben, mármint akinek elfogadják ott az UH leletét. Stimm ? Szóval nyugi, és úgyis csinálhatod mint én tegnap h elmész, leveszik a vért, (össz-vissz 10 perc a papírozással együtt) és eljössz, 1,5 óra múlva hívnak és elmondják h negatív és az aránypárokat. Majd pedig pár nap múlva érkezik postán a lelet.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vayacon,
Éljen szurizás, uh ezt a pechet h pont akkor hívnak amikor mosdó és telefonáltál.

Muzsi,
Hogy vagy ???

Sajt,
Csudi egy nagyid lehet 8) Jó pizzázást.
Köszönöm a szurkolást, én is örülök, legalább egy kő leesett.
Drukk drukk a szép nagy tüszőkért és mnyh-ért.

Vörösmacska,
mi újság van ?

Angyal,
Drukkok keddre elindultak.
Jó kedvhez annyit, jól érzed NANÁ HOGY MINDENKI TERHES LESZ !!!

Navared,
Örülök h jobban vagy, és h a kezed is tudod már emelni. Nem semmi csajszi vagy.
Én is nagyon örülök az eredménynek.

Avarka,
Annyira drukkolok Neked is.

Mieza,
Hatalmas drukkok h minél jobb eredményt kapj.

kubuspace

persze mindkét fiú húzza a lóbőrt, csak én nem tudok aludni.
Ma megyünk babatalira Érdre, lesz vagy 15 Marcikorú bébi testvérek, apukák, anyukák.
Jaaaa szép idő van, kb 5 cm hó esett. Hurrá :x

kubuspace

ööööööööö én nem akartam és nekem nem kell a laptető. Szóval átadnám.

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?