Sziasztok Csajok!
Úgy látom, ma nagyon nagy a pangás!
Csip-csip
Jobbulást Neked, remélem azért jobban vagy már!! Ha tudsz azért majd gyere!
Csicsy
Remélem Te is jobban vagy, jó, hogy a dokid odafigyel rád, meg aztán picit többet lehettek együtt a pároddal!
Örülök, hogy tesódéknál minden rendben, és hogy megtudtátok a baba nemét. Úgy szeretnék már én is, bár el sem tudom képzelni milyen érzés lehet a babádat ultrahang felvételen megpillantani. De jó lenne már, ha mindannyian át tudnánk ezt idén érezni.
Szörnyű ami a kolléganőddel történt. Hihetetlen, hogy milyen orvosok vannak manapság. Fölírja a gyógyszert, de nem mondja meg mennyibe kerül?? Én vissza se mennék az ilyenhez. Ez nem fair. Akkor a későbbiekben hogy lehet vele bármit megbeszélni, mennyire vesz komolyan?
DE tudjátok az is fölháborító, hogy a TB az ilyen jellegű kezeléseket, vagy a lombikot nem támogatja, de ha valaki nőből férfivá, vagy férfiból nővé szeretné magát operáltatni, azt támogatja. És közben jönnek a statisztikákkal, hogy kevés baba születik.
Pinkiné
Nálad mi újság? Gyere ha tudsz egy kicsit gyakrabban!
Henne
Reméljük meg lesz az eredménye a gyakori együttléteknek
Hkitty
Majd gyere hétfőn és mesélj, mi volt a dokinál!
Chrissyke
Ügyes vagy a tornával, és tök jó, hogy fogytál. Nekem se ártana kb. 5 kilótól megszabadulni. Én Béres Alexandrára szoktam tornázni itthon. Réka tornájával nekem sincs bajom, de a hangját nem bírom elviselni.
Tyuntyi
Szorítok, hogy bejöjjön a megérzésed, és hamarosan teherbe esel.
Henne
Megkereslek iwiw-en, a vizsgáid pedig biztosan sikerültek.
Ha már a babák neménél tartunk, részünkről mindegy, csak egészséges legyen. De már egy ideje tudjuk, hogy ha kisfiú lesz, hogy fogják hívni: Kecskés Milán (Dániel). Lehet ez tudatalatti, nem tudom, de lány neveken korábban nem is gondolkodtunk. Én kezdtem el mostanában, és ami a leginkább tetszik jelenleg az a Kíra, Alíz, Lilien. Bárcsak már itt tartanánk.
Képzeljétek, úgy tűnik nekem most van pé-m. Bocsi, hogy részletezem, de délután barnás, nyúlós folyásom volt. És párom persze ma dolgozik. Reggel 8-tól, holnap reggel 8-ig. Egész héten együtt voltunk, tegnap előtt utoljára, de holnap ha hazajön ismét elkapom.
Szinte éreztem, hogy akkor lesz pé-m, ha nem lesz itthon. De a neten mondjuk azt olvastam, hogy innentől 24 óráig van nagy esélye a teherbeesésnek, meg ugye a spermiumok is kb. 3 napig életképesek. Ha így nézem a tegnapelőtt és holnap délelőtt még belefér. Bárcsak most összejönne.
No, majd meglátjuk. Azért ha tudtok gyertek csajok!
Szép estét nektek!