Új privát üzeneted érkezett!

Lukácsné: 'Sajnos áprilisig kell dolgoznom mert nem lesz meg az 1évem hogy kapjak GYED-et és akkor végig csak gyest kapnék hiába van 10év munkaviszonyom, de miután visszamentem GYES-ről Filippel onnantól számít az 1év. /hála a kedves kormányunknak'
Ez azt jelenti,. ha én most visszamegyek dolgozni és közben teherbe esek és nem dolgozok 1 évet csak GYEST kapoK? Jól értem????y

Mariann: köszi, hogy leírtad a túlstim következményét és te ennek ellenére terhes lettél?

Jó éjt mindenkinek!

Janka

Kép

Kép
janka78

csucsu99:
igen, én is ettől félek, hogy most nem sikerül, és a következőre meg megint annyira megnő, hogy műtét… na, de rosszra nem gondolunk, csak a pozitív dolgok!

heni77:
Köszi a biztató szavakat. Jó látni, hogy mennyi ember álma vált már valóra!
Ha még olvasod, akkor én nagy barna meleg kabátban leszek, aminek szörmis belül és kilóg az ujján és a nyakán. Ritkán hordom, de amilyen idő van… ½ 8-ra kell menni, szóval korán ott leszünk.
Beírhatod a táblázatba, hogy 31 Budapest 

navared:
Köszi a drukkot! összegyűjtöm és ha neked lesz rá szükséged, küldöm majd én is 

Ez mindenki más drukkjára is vonatkozik 

Avarka, Janka:
Nekem pont a dokinénivel voltak ilyen szabadságolós gondjaim, pont nem volt jó kedve… Viszont Zeke nagyon jó fej volt, ő indította el most a lombikomat. Már futnia kellett műteni, mondta, hogy másnap lesz már a dokim, így most nem tudja elmagyarázni a dolgokat, de mindenképp kezdjük el már, hogy semmiképp se késsük le. Azóta is vigyorgok a folyosón ha meglátom, mert ő mondta, hogy indulhat és legyen lombik 

Holnapra nagy drukk mindenkinek :)
mieza

Jó Reggelt Mindenkinek!

Mariann,
Én jövő hét pénteken megyek UH-ra, akkor leszek 10 hetes és 2 napos, remélem Én is látom már a Szívecskémet izegni-mozogni. Nagyon jó lenne.

Bocsi, hogy meging nem szólok Mindenkihez, de annyit termeltetek, hogy csak na.
Remélem mindenki jól van, babaragacs szállítmányok és hipermega drukkok elindítva, Mindenkihez oda fognak érni.

Heni,
gyere és mesélj, ahogy tudsz. Kivi vok.

Sting,
nem felejtettelek el, csak rengeteg melóm van. Puszillak. És csak +++++++++++++++++. És tessék az utro-t használni. :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

Babe:ok ok :lol: :lol:

Mariann:örülök hogy minden rendben van veletek :lol: :lol: :lol:

Janka:eléggé elszomorító ez a cikk !de csak nyugi jók lesznek azok az eredmények :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Muzsi, jól van, örülök, h. nem volt rossz élményed!
És megnyugodtam valamelyest, h. talán én is túlélném, mert elkezdtem náthásodni és kicsit fájdogál a torkom, ill. fülem. Nem vészes és próbálok hamar túllenni rajta, meg én mire a leszívásig érek addig sok idő van :D

Mariann, jó olvasni ahogy lelkesen írod az élményeidet, olyan megható! Nagyon vigyázz a picidre!!!

Avarka, tuti siker ez a laptető!!!+++++++++++++++++++++++++
Minden eredményednek szupernek KELL lennie!

Mieza, szívesen, remélem célba is érnek! Aztán meg lassan nekem is szükségem lesz a mega-giga drukkjaitokra! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared:jobbulást neked! :lol:

csajok:valami jó cikk a hőmérőzésről????érdekelne a téma....
meg a másik:terminált együttlétnél kell valamit fizetni vagy beletartozik netán a 6.inszembe???? :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
sting1982

köcccccccccccccciiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!!

Muzsi!!
Te egy HŐS vagy!!!!Ügyes leszel ma is,mad gyere.

Mieza!
Sikerűlni fog,és késszzzz!!!Ne gondolj rosszra!!

Babe!!
Pocak növöget???Dolgozól még ugye???

Mariann!!
Örülök,hogy jól vagytok,és,hogy minden oké.

Navared!!
Jobbulást,kúrálod magad??Én 2 hete voltam nagyon beteg,lázas mondjuk nem voltam,de torokgyuszim volt,alig volt hangom,mellé majd megfulladtam a köhögéstől.És tiszta takony voltam.Nagyon nehezen kászálódtam kibelőle.
Tantum verde nagyon jó a torokra.

Heni gyere majd várlak a hírekkel!!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Köszi hogy Velem örültök Ti is.....jól esik :) :) :)

Babe:Ha mész a j.héten bizti látni fogod ahogy kalimpál a babád,nagyon édes,nem is gondolná az ember hogy pár centis és miket művel odabenn :lol:

Janka:Igen sikerült az első lombikunk :D De punkció után pont a túlstimu miatt nem kaptam vissza őket 2hónapig és mentek a fagyiba.

Csajok,Nekem szörnyű éjszakám volt :cry: De komolyan azt hittem kimúlok.
Este 11-kor arra ébredtem hogy iszonyatosan görcsöl a hasam,mint még soha,de tudtam hogy nem a baba miatt,hanem bélgörcsöm lehetett....közel 2 órát töltöttem a slozin és csak hánytam,hánytam de már nem nagyon volt mit és a végén a hasmenés is utolért :cry: :cry: :cry:
Mostanra már jobban vagyok,de hogy mitől lehetett ez fogalmam sincs,de borzalmas volt...bláááááá!

Kép
marianna82

(((((((mariann))))))), de ugye a baba jól van, nehogy kiszáradj a sok hányás hasmenés miatt?
dorkabab

Jaj, Te szegény Mariann, remélem már jobban vagy. Már Én is alig bírom kivárni, hogy menjek jövő héten UH-ra. Soha nem szerettem ennyire nőgyógyászhoz járni. :lol: :lol:

Na, Sting, jutottál valamire a hőmérőzéssel kapcs.?

Csucsu,
nem tom, szerintem még annyira nem látszik, BÁR, tegnap nagyon nagy volt a hasam. Párocskám le is fényképezte. :lol: :lol:
Már alig várom, hogy látszódjon.

Henike,
hol vagy? Mizu? Kivik vagyunk már naon.

Kép

Kép

babe3

Babe:még nem olvastam őket!majd most...
kivittem a tündér kutyámat sétálni meg persze magamat mert annyira szépen süt a nálunk a napocska :lol: :lol:

Kép
sting1982

sziasztok,

Örülök csajok, hogy megismertelek benneteket!!!

Sting: köszi a biztatást!

Mieza: köszi a Zekéről a biztató szavakat, igaz eddig nekem is jók a tapasztalataim vele kapcsolatban.

Lukácsné: nagyon várom a válaszod...

Bebe: uh-n a kis trónörököst már biztosan látni fogod!

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka,
már láttam is többször. Sőt azt is láttam már (nem hallottam, csak láttam), ahogy a picike szívecskéje ver. Nagyon megható volt. Csak szeretném már Én is látni, ahogy Mariann, hogy kalimpál a kis végtagbimbóival a Drágaságom.
Janka, láttad, hogy a beillesztésed, amit szertnél a szöveg végére, valahogy nem jó? Gondolom bizti vonalzó. De sajna, nem látunk semmit. Én legalábbi nem.

Kép

Kép

babe3

Bebe, hamarosan látni fogod a csöpp kis kezeit, lábait ahogyan kalimpál, integet :)

Sajna a vonalzó linkjét nem tudom hova kell beilleszteni, segítenél ebben?

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka, ne a http változatot, hanem a másikat tedd be a profilodnál az aláírás szövegéhez, akkor valszeg jó lesz

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok,

Próbálok lépést tartani.

Még csak csüt délnél tartok, de:

Muzsi,
Szuper hírek, 3 tündérke.
Drukkolok Neked nagyon, naná h minden rendben lesz.
Mondom h hol lelheted fel a fotónkat :D szülészetek, kórházak - János Kórház Szülészet

Heni,
Készülök lecserélni avatarképet, egy sokkal ütősebbre, meglátod, tutira tecceni fog.
Hát akkor nem semmi amit Te is reggelente leművelsz.
Remélem időben beértél Jánosba, jelentem 7-re én is ott voltam, csak éppen a vérvételes sorban a főbejáratnál.

Avarka,
Szorítok a jó eredményekért.

Marianna,
Örülök h minden rendben volt. Nyugi jövő héten a Jánosban kapsz képet, sajna a magánban nem nyomtat a gép, de én azt fogom legközelebb csinálni h viszem magammal a gépet és a monitort lefotózom.
Ma voltam Istenhegyin is (szóval két vérvétel, hát igen élni tudni kell) eredmény már meg is van, előbb hívtak 1:6653, 1:78500, 1:184800, szóval ez mind nagyon jó így nem kell magzatvízvizsgálatot csinálni.
Olvasom a nem jó éjszakát, figyelj a folyadékbevitelre, kal-mag !

Navared,
Jobbulást Neked.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok lányok kicsit eltüntem rossz volt a billentyüzetem, de azért olvasgatlak titeket.Ma végre eljutottam és vette eggyet.
Mindjárt írok de megnézem hogy működik e a vonalzom.
Dorka a tied is nagyon klassz!!! És persze hogy így lessz csak le ne ess a wc-ről ha csinálod.Én elájulnék az tuti vagy bögnék mint egy majom az örömtől.Ti nekte volt ilyen tesztelős sztoritok csajok? Még meg kell szoknom ezen a betük máshol vannak.
pancsi76

Most probálom bocsi

Kép
Kép
pancsi76

Na végre valami sikerült. :D
De viszont a levelet még mindig nem tudom küldeni. Heni ment egy privi ha visszigazolnád ha megkaptad.Válaszolni tudok de írni nem mindig berakja a kimenő üzikbe és ennyi.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi,
nyugi, ha a másik fél olvassa, abban a pillanatban átkerül az elküldöttekbe.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pancsi,
irtó jók a vonalzóid. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Köszi drága Babe.Még mindig nincs ott az üzi, mert nekem benne van a küldött üzenetek közt hogy még olvastalan :D :D :D

Janka nekem az alsó kód volt jó azt kell bemásolni és úgy menni fog.Ügyi legyél.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Dorka!
Tuti a hormonok kavarnak be, főleg ha ezt sima ciklus alatt nem érzed!!!! Ne aggódj!!!

Mimi!
Lassan ti is mentek, és, hogyismondjam.....lecserélheted a vonalzódat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mariann!
Gratula a kis 41 mmétereskédhez!!! Vigyázz magadra. Nem lehet, hogy bezabáltál valamit? :roll:

Avarka!
Bocsi, utólag rájöttem, hogy mekkora paraszt vagyok, de úgy kellett sietnem, ezért nem álltam meg dumcsizni. Még utána gondolkoztam is, hogy bizti te voltál vajon? :)
Drukk a jó eredményhez!!!!!!!

Sting!
Szerintem a terminált tuti nem számít bele a 6 alkalomba!!!!

Pancsi!
Nem kaptam privit tőled :(
Sajna tesztelős sztorim sincs, csak - - - - - - élményes, bőgős!! Úgyhogy mint már mondtam, soha többet nem tesztelek, míg nem bizti a terhesség!!!!

Rólam!
Örülök az eredményeimnek, de egy icipicit csalódott is vagyok, na semmi gáz, csak egyetlen egy fokkal jobb eredményre számítottam a mnyh t illetően, főleg miután írta d Angyalkám a tiedet.

Szóval:
Bal pf: 2 db - 12 mm tüsző
2 db - 11 mm es tüsző
1 db - 9 mm es tüsző

Jobb pf: 2 db - 12 mm es tüsző
1 db - 11 mm es tüsző ( igazán beérhette volna a balt, de nem leszek telhetetlen, így is jó )

Endo: 5 mm ( 8.cnapon, 5.stimusnapon )
Ezen egy kicsit elkenődtem, de most elkezdem mégjobban hízlalni a drágámat!!

Angyal!
bocs, te mit is mondtál, mennyi szedsz a pempős cuccból?

Macsek!
Nekem is varázsolhatnál egy picit vastagabbat
:wink:

Egy kérdés csajok!!!
Hétfőn kell mennem vv re, UH ra és EKG ra. AZ EKG még mindig csak délután van?

Puszi
Köszi

BMC / babaprojekt

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Pancsi,
még mindig nem kaptam Tőled üzit. Nem tom, miért nem sikerül. Stinggel azóta már vagy 4 üzit is váltottunk.
Nem értem, na mindegy.

Kép

Kép

babe3

Dorkabab, Pancsi és Bebe: köszönöm sikerült beilleszteni a vonalzót, a kisfiamról készítettem, így legalább ti is láthatjátok őt. Imádom és mindenkinek ilyen kis szarost kívánok!!!!!

Dorkabab te mikor mész vérvételre?

Janka

Kép

Kép
janka78

Szia Heni az EKG délután 2-től van.

Janka

Kép

Kép
janka78

Ja!

SENKIT nem ismertem fel, ha ott voltatok egyáltalán olyan korán.

Mondjuk a leszólítgatást fel is adtam, mikor az egyik csajtól megkérdeztem, hogy ő e az Angyalka :lol: :lol: :lol: :lol:

Komplett hülyének nézett :shock: :shock: :shock:

Kubu!!!!!

Nagggggyyyon teccik a kiskócos!!!

:lol:

heni77

Heni,
jó lesz az az endo, ne izgulj. EKG-ra miért kell menni, a leszívás miatt? Gondolom Te altatásba kéred, ugye? Nem tod, kb. mikor lesz?

Janka,
Édes Pofa a Pici Fiad, egy tünemény. GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Heni!!

Ezek jó eredmények,már amennyire Én értek hozzá.Nekem azt mondták,hogy az EKG csak du van.Tényleg azt esetleg meg lehet csináltatni máshol is????
Nekem a 10 nap volt 4mm az endom,szóval lesz mit javítani rajtam.MIvel lehet javítani rajta????
ÉN is megyek hétfőn. :lol:

Janka!!
De édes a Kisfiad,huncutnak tűnik nagyon.. :wink:

Pancsi!!
Tesztelős sztorival Én nem tudok előrukkolni!!Sajnos..de ami késik,az nem múlik.

Mariann!!
Jobban vagy??Gyomorrontás lehet??? :cry:
csucsu99
Budapest

Janka!

Köszi, marhára örülök neki :evil: :evil: :evil:
Nehogy má' csak fél napig legyek ott!!! Egyből 1 egész nap! :evil:

heni77

Babe!!
Neked nem kellett menned EKG-ra az inszem előtt???Én kaptam beutalót??Lehet tud valamit amit Én nem. :lol:
csucsu99
Budapest

Tényleg, Kubu, Édes a Te Pindurkád is. :lol:

Kép

Kép

babe3

Csucsu!

Állítólag a méhpempő nagyon jó rá!

Én találtam egyet, sok kismaminak bejött a másik topikban, tehát nem is én találtam :)

Calendula gyógynövényboltban kapható 360 FT, mindjárt teszek is képet róla.
Lehet venni igazi méhpempőt is, de az nem ócccsssó, sőt curva drága,aranyárban mérik!!!! De a célnak ez is megfelel 360 ért!!

Én még nem tudom mikor megyek hétfőn, majd egyeztetünk. Okés?

Bocs, hogy ezt írom, de akkor ezekszerint nem is annyira rossz az én mnyh m a 8. napon.

Kép

heni77

Csucsu,
nem kellett mennem inszem előtt sehova, főleg nem EKG-ra. Nem tudom, ezt mi alapján döntik el. :? :? :? :? :? :?
Szerintem a lombikosoknak a punkció miatt kell menni, mert ugye azt általában altatásban csinálják, és amiatt, gondolom Én, mint laikus.
:oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

babe3

Inszem előtt nem kell EKG, mert nem fognak altatni......

heni77

Köszönöm Csajszik, valóban nagy zsivány az én kis gyönyörüm :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Akkor jól tudtam, hogy az altatás miatt kell az EKG.
Lapar műtét előtt Én is mentem. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Heni!!
OKé.Bár Mi korán odamegyünk,7-re szeretnénk ott lenni,aztán,hogy mikor végzünk passz.És köszi,honap be is szerzem.És igen,nem rossz az a mnyh méret.Nőni fog még.

Na,akkor passzolom,hogy miért kell Nekem EKG.Lapar előtt kellett Nekem is,azt tudom.

Én lehet megcsináltatom itt a helyi sztk-ba az ekg-t.Aztán nem kell a Jánosba elcsattognom.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!!!

Végre itt van hugi, most éppen leckézik, aztán majd sütünk együtt kalácsot, holnap meg pizzát!! nyammmm

Heni!
Igen, köcce. :) Nagyon nem szeretem ezt a vonalzót :cry: Majd jövőhéten adunk az érzésnek. Már vettem egy csomó tejszínhabot, amivel majd össze-vissza kenjük egymást. Esetleg még egy kis csokiszósz.... Na jól van, abbahagyom, mert már megint kezdem és a végén beindulooooook! :D

Marianna!
Nem lehetett könnyű éccakád! :( Nekem, amikor nagy frontok vannak, olyankor szokott előfordulni, hogy egyik felem a wc-re néz, a másik meg a vödör felé. alul-felül folyik minden.

Méhpempős méz.... Én a csömöri auchanban, a calendula (fitopont)-ban vettem, de én egy másmilyet vettem. Nagyobb kiszerelésben is van. Majd megpróbálok róla képet feltenni. Nem tudom, hogy mennyire lesz hatásos, de fincsi. Nincs az a "tömény méz íze" és talán nem annyira édes.
dmimi

Bocs, nem a csömöriben, a dunakeszi auchanban
dmimi

janka, klassz fej a kiscsákó 8) vizeletleadásra csak pénteken megyek majd, még egy hét

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy eltűntem pár napig, de nem jutottam a fórumozáshoz. Először a hírek, utána próbálok reagálni a töménytelen hozzászóláshoz.

Szóval csütörtökön, megjött, úgyhogy ma voltam 2. napi uh-n. :lol: Minden rendben, elkezdtem a szurizást. 6 napig kell Menopurt szúrnom. Tüszőrepinek Pregnylt írt föl a dokinő.

Elég későn mentem, 11 után értem oda, és alakítottam, mert állítólag többször szóltak, és nem voltam ott. Hát annyi volt, hogy az elején elmentem a mosdóba, meg utána kiszaladtam 1 perc telefonálásra. Pont akkor hívhattak. Dokinő nem örült túlságosan az eltűnésemnek. :?

Ráadásul nem volt túl jó éjszakám, 3 órán keresztül szenvedtem, fájt a petefészek környékén, ahol az endómat műtötték. Remélem, nem újult ki az endó, csak a fájdalom maradt meg.

Lányok, segítsetek, hogy kell beadni ezt a Menopurt. Megmutatták, de valahogy a fele nem maradt meg. Pl. azt sem tudom, hogy kell letörni az ampullát, az egyszerű? Nem fog összetörni? Örülnék, ha valaki leírná az egész folyamatot, mert félek, hogy bénázni fogok.

És még egy kérdés, inszemnél mit lehet enni, inni, hogy segítsük bent a dolgokat?
vayacon

Vayacon örülök hogy végre elkezdödött valami nálatok is. Akkor már lehet hogy jövő hónapban te is babásodsz?? Hajrá hajrá. Én nem szúrtam menopurt de ilyen törős üvegest igen.Ne félj nem törik el csak bátran törd le.De a többiek majd segítenek. Pusz pusz. Küldhetnétek valami mensi elöhozókat, mert már én is mennék ,dühít ez a várakozás.

Kép
Kép
pancsi76

Heni, javítanád a táblát, hogy ma kezdtük a inszemet?

Inszem-sport: én arwent tornát szoktam itthon csinálni, az egy jógás jellegű torna. Ezt lehet szerintetek inszem után?

Sting jobbulást Neked! Ha jól emlékszem, Babe is ilyesmire panaszkodott inszem közben. És tessék, mi lett a vége...

Babe, szegénykém, akkor elbúcsúztál Nagyidtól.. Nem lehetett könnyű, de annyira jó, hogy találkoztál még vele pocakosan.

Lukácsné, nincs egyszerű munkád.. De vigasztaljon a tudat, hogy már nem kell sokat kibírnod.

A terminált együttlétről én is szeretnék többet megtudni. Heni, neked volt, ugye?

Navared, jó lehetett boardozni. Kezed jobban van már?

Marianna, remélem nálad is elmúlt a hasmenés.

Muzsi, ez a három zigótácska jól hangzik. Látod, még fagyiba is jut. Most olvasom, ma kaptad vissza őket. :))

Janka, üdv a csapatban. Édes kis kölköd van azzal a göndör frizuval. :)

Marianna, édes lehetett a kis 42 mm-es látványa :D

Avarka, látod, a laptető is jelzi csak jók lehetnek az eredményeid.

Heni ezen a leszólításos sztorin jót nevettem. Beleképzeltem magam a csaj helyébe, mit gondolhatott. :D

Pancsi, köszi a drukkokat. Igen, jövő hónapban már babás leszek. ;) Ti mit kezdetek most? Inszem? Bocsi, olyan nehéz képben lenni, annyian vagyunk. :roll:
vayacon

Pancsi, megnéztem a táblába, lombikozni fogtok. Küldöm a bládimeghozót..
vayacon

táblában..
vayacon

Csak nem jön össze az a laptető.. :lol:
vayacon

Sikerült :lol: :lol: :lol: Bocsi lányok, ez most nagyon kellett.. :wink:
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?