[quote="babaimado"]T írta:babaimadoi valamit nagyon félreértettetek! Egyáltalán nem vagyok nyugodt! A Down-kockázat összességében 1:654-hez. A bétahcg és PAPP-A eltérése nem igazán jó hír!! Hogy rendben van-e a baba, az majd a 4-es tesztnél derül ki. Érdekes, mert az UH szerint mindne oké, a vérvételben e 2 marker szerint azonban nem annyira..
Nyugodj meg!Az ir és a met rontja a vérben lévő markereket.nekem Hajdu drnő ezt elmondta, mert a pappa és a bhcg-m qva szar volt és 1:350-hez volt az esélyem, holott én akkor 28 voltam...tehát néhánnyal lett volna más, már poz eredményt hozott volna ki, hisz nekem fiatalabban több arány elérésekor már poz, ugye ez idővel csökken.és szó szt ugyanezt mondták nekem is.
az uh-ban bízz!én is kivoltam, nem mondom, de bíztam Hajdu drnőben, mert felhívtam őt akkor telón és azt mondta, higgyek az uh-ban és abban, hogy az ir-esek nagy többségének, pláne akinek elhúzódó ir-je van és nagyobb mennyiségű metet szednek az átlagnál, ilyen eredményei vannak.
ja és az afp-t csökkenti, szóval lehet az sem lesz fényes.
de kérlek nyugodj meg kicsit, mert így nem adod át magadat sohsem a terhesség pozitiv élményeinek, ha mindig parázol valamin.
hallgass már az anyai megérzéseidra...érzel bajt?nem?na ugye, anyai szív elárulja neked.nyugi.